18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Grupperne til VM i ishockey

Få dit komplette overblik over VM i ishockey gruppespillet her. Alle gruppestillinger liveopdateres, mens VM i ishockey afvikles – fra d. 12. til d. 28. maj 2023. Danmark er placeret i Gruppe A, hvor de skal spille mod Østrig, Finland, Frankrig, Tyskland, Ungarn, Sverige og USA på finsk jord i Tampere.

Uddannelse bog symbol etiket, isoleret abstrakt icon, vm ishockey mobile.

Gruppespillet ved VM i ishockey

De 16 deltagende hold er delt op i to grupper med otte i hver. I gruppe A og B skal der kæmpes om en slutplacering i top4, for så er man videre til playoff, der starter med kvartfinaler d. 25. maj 2023.

Opdatering 24/5: De fire kvalificerede hold i begge grupper er nu fundet, og Danmark klarede desværre ikke cuttet.

Gruppe A – Tampere, Finland

Se gruppeodds og liveopdateret gruppestilling for Gruppe A.


Odds: Hvem vinder Gruppe A?

NationGruppevinder odds
USAUSA vandt Gruppe A


Optakt: Gruppe A

VM i Finland og Letland skøjtes og skydes i gang 12. maj og 16 dage frem. 16 nationer kæmper i to grupper med fire hold videre til kvartfinalerne fra hver gruppe, og i Gruppe A har de danske hockeyherrer fået en hård lodtrækning med turneringsfavoritterne og værterne fra Finland, naboerne fra Sverige og USA som klare favoritter til at nappe de tre første pladser i gruppen. Det ligner en direkte kamp om fjerdepladsen mod Tyskland, hvor tyskerne må betegnes som knebne favoritter, mens danskerne bliver favoritter i de sidste tre kampe mod Frankrig, Østrig og Ungarn. Alle kampe spilles i Nokia Arena i Tampere med plads til 13.500 tilskuere.


Gruppe B i Riga, Letland

Se gruppeodds og liveopdateret gruppestilling for Gruppe B.


Odds: Hvem vinder Gruppe B?

NationGruppevinder odds
SchweizSchweiz vandt Gruppe B


Optakt: Gruppe B

I Gruppe B finder vi endnu en guldfavorit i form af Canada, som også er klare favoritter til at vinde puljen foran Tjekkiet og Schweiz. Herefter bliver det mere jævnt i kampen om den sidste kvartfinaleplads i en trekamp mellem Slovakiet og Letland med Norge som den yderste outsider. Slovenien og Kasakhstan udgør de sidste to hold i gruppen, der spiller sine kampe i Arena Riga i Letland med plads til 10.500 tilskuere.


Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner). Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af VM i ishockey sponsoreres af ComeOn!

Hvilken gruppe spiller Danmark i ved VM i ishockey?

Danmark spiller i Gruppe A, som afvikles i Tampere, Finland.

Hvem skal Danmark møde ved VM i ishockey?

Danmark skal møde Østrig, Finland, Frankrig, Tyskland, Ungarn, Sverige og USA i gruppespillet ved VM i ishockey.