18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Grupperne til VM i ishockey

Den 12. maj går VM i ishockey løs, og grupperne er klar. Mens Danmark skal konkurrere med nationer som Sverige, USA og Finland i Gruppe A, har finnerne fået fornøjelsen af at dele Gruppe B med hold som Canada, Schweiz og Slovakiet. På denne side får du det komplette overblik over grupperne/puljerne ved VM i ishockey 2023.

De 16 deltagende hold er delt op i to grupper med otte i hver. I gruppe A og B skal der kæmpes om en slutplacering i top4, for så er man videre til playoff, der starter med kvartfinaler d. 25. maj 2023.


Gruppe A i Helsinki, Finland


Hvem vinder Gruppe A?

NationGruppevinder odds
Schweiz1,22 – SPIL HER >>*
Tyskland3,80 – SPIL HER >>*
Canada/ – SPIL HER >>*
Danmark/ – SPIL HER >>*
Frankrig/ – SPIL HER >>*
Slovakiet/ – SPIL HER >>*
Kasakhstan/ – SPIL HER >>*
Italien/ – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 24. maj 2022 kl. 9:31. Odds kan ændre sig.


Bookmakernes oddssætning indikerer, at Canada er favorit til at tage 1. pladsen i Gruppe A. Schweiz og Tyskland er de nærmeste forfølgere, og så har Danmark overhalet Slovakiet, foran det resterende felt bestående af Frankrig, Kasakhstan og Italien. Vinderoddsene i Gruppe A fortæller, at Danmark har en chance for at avancere til knockoutfasen ved VM i ishockey.

Se hele kampprogrammet ved VM i ishockey.


Kom tæt på Danmarks kommende kamp her:Gruppe B i Tampere, Finland


Hvem vinder Gruppe B?

NationGruppevinder odds
Finland1,75 – SPIL HER >>*
Sverige2,00 – SPIL HER >>*
Tjekkiet36,00 – SPIL HER >>*
USA/ – SPIL HER >>*
Letland/ – SPIL HER >>*
Norge/ – SPIL HER >>*
Østrig/ – SPIL HER >>*
Storbritannien/ – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 24. maj 2022 kl. 9:32. Odds kan ændre sig.


Finland har overgivet bookmakernes favoritværdighed i Gruppe B til Sverige. Finnerne har ellers den hjemmebanefordel, der efterlader dem med gode chancer i forhold til Sverige, Tjekkiet og USA, som alle ligner seriøse udfordrere til 1. pladsen i Gruppe B. Bookmakerne anser det for mest sandsynligt, at netop dét firekløver avancerer til knockoutfasen, eftersom der er et pænt spring ned til Letland – og et endnu længere spring ned til Norge, Østrig og turneringens formodede prygelknabe fra Storbritannien.


Den nye bonus vil være en freebet bonus, hvor spillere får et 500 kr. freebet, første gang de laver et 500 kr. sportsbet | Gælder kun nye spillere og første bet. Gyldigt i 60 dage efter oprettelse. Freebet udløses, hvis bet indsatsen er min. 500 kr. til min. odds 1.80 | Freebet indsats udbetales ikke. Potentielle gevinster udbetales uden omsætningskrav | Gældende regler og vilkår findes på kampagner.nordicbet.dk/betting-bonus | Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+ Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af VM i ishockey er sponsoreret af Nordicbet.


Hvilken gruppe spiller Danmark i ved VM i ishockey?

Danmark spiller i Gruppe A, som afvikles i Helsinki.

Hvem skal Danmark møde ved VM i ishockey?

Danmark skal møde Canada, Schweiz, Tyskland, Slovakiet, Frankrig, Kasakhstan og Italien i gruppespillet ved VM i ishockey.