18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Danmark store underdogs i kamp 4 mod Tjekkiet

| Sidst opdateret:


Bookmakerne tror mest på Tjekkiet, men det var Danmark, der vandt nationernes seneste møde. Hvem tager stikket? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tjekkiet – Danmark ved VM i ishockey 2024. Der er kampstart onsdag d. 15. maj 2024 kl. 16:20. Se kampen på Viaplay eller TV3+. 

Uddannelse bog symbol etiket, isoleret abstrakt icon, vm ishockey mobile.

Odds på TjekkietDanmark

Vinder Udbyder Odds
Tjekkiet Betinia
1,30
X Betinia
6,00
Danmark Betinia
7,75
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 14. maj. 20:19.

TjekkietDanmark preview

En af de vigtigste kampe for Danmark, hvis man skal drille et af de store hold i gruppen og tage point og snyde et hold fra kvartfinalepladsen. Det er dog værterne fra Tjekkiet, der står på den anden side af isen, og selvom det er et hold, som vi tidligere har drillet og taget point fra, så bliver det noget af en mundfuld i denne omgang.

Danmark kommer til kampen med et nederlag på 0-2 mod Norge efter en kamp, hvor vi virkede trætte og ikke kunne få spillet til at hænge sammen. Det var efter alt sandsynligvis muligheden for kvartfinale, der røg der, da der var forventet, at det var sejre mod de tre lavere rangerende hold, og så en overraskelse mod et af de store hold. 5. pladsen i gruppen er stadig i spil, men det kræver en sejr over Storbritannien og en lille overraskelse mod Tjekkiet, Schweiz eller Finland, mens Norge også dummer sig lidt i deres resterende kampe.

Tjekkiet sad over tirsdag, hvor Danmark spillede mod Norge, men dagen forinden spillede Tjekkiet mod Schweiz, hvilket blev den helt tætte kamp, som man havde forventet. Det endte med at gå hele vejen til straffeslag – for anden gang for Tjekkiet – men denne gang blev det til et nederlag modsat åbningskampen mod Finland.

Tjekkiet ligger lunt i svinget til videre avancement som forventet, hvor de har et overkommeligt program tilbage i de kommende tre kampe samt Canada i afslutningskampen i gruppen, inden den står på kvartfinaler på tirsdag.

Tjekkiets profil

Den tjekkiske alderspræsident og kaptajn på holdet, Roman Cervenka, er igang med sin 11. VM turnering, og det kunne let have været flere efter, at der var nogle år, hvor han ikke har været udtaget i de senere år. Ved dette VM er han på 3 point indtil videre, hvor de to af målene kom mod Norge i deres 2. kamp i turneringen.

Han kommer med masser af erfaring fra bl.a. KHL og den schweiziske liga, hvor han har spillet de seneste syv sæsoner. Han er en klog center med masser af blik for spillet og et offensivt instinkt, hvor han arbejder mere offensiven, men kan glemme de defensiven opgaver.

Han har allerede VM titlen med Tjekkiet, og derudover vundet KHL ligaen tidligere i karrieren, så alt i alt en god spiller, der kan gøre livet svært for den danske defensiv.

Stats: Roman Cervenka

Mål: 2 – Assists: 1 +/-: +1

Danmarks profil

Jeg regner med, at det bliver Mathias Seldrup, der kommer til at spille denne kamp, da Frederik Dichow har spillet de første tre kampe for Danmark, og gør have et hvil op til kampen mod Storbritannien på fredag, hvor det er vigtigt, at han er klar.

Seldrup kommer til VM efter en god sæson i Esbjerg, hvor det endte med at blive til sølvmedaljer efter et slutspil, hvor han spiller 20 kampe for Esbjerg. Han leverede på et højt niveau i store dele af slutspillet, hvor han også havde god hjælp for defensiven. Til den kommende sæson har han skrevet kontrakt med barndomsklubben, Herning Blue Fox.

Dette er hans 3. VM turnering, men han har endnu ikke spillet nogle kampe for Danmark, hvor han flere sæsoner har stået i skyggen af Sebastian Dahm, Frederik Dickow og George Sørensen, men jeg mener, at denne kamp mod Tjekkiet er hans chance.

Odds-forslag: Defensiven bliver afgørende

Danmark har ikke tabt i ordinær tid til Tjekkiet i de seneste fem VM- og OL-kampe mod Tjekkiet, dog ligger flere af dem nogle år tilbage, men ved OL i 2022 blev det til en dansk sejr på 2-1 i gruppespillets første kamp, hvor Danmark blev nummer 2 efter Rusland og blev slået ud i kvartfinalen.

Det var dog et noget stærkere dansk hold, der gjorde dette, og vi skal nok ikke forvente et lignende resultat denne gang.

Jeg forventer en kamp, hvor vi kommer til at stå lidt mere defensiv, selvom det nok bliver Mathias Seldrup på mål, selvom jeg godt kunne se, at Dickow tager denne kamp også, så forventer jeg ikke mange mål. Tjekkerne ved, at de skal ikke komme bagud, og vil ligeledes stå godt bagude, så de ikke kommer bagud med flere mål, som de gjorde mod Norge.

Under 5,5 mål mellem to hold, som jeg forventer, at der kommer ud defensivt ligner det bedste spil på kampen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betinia
1,83
Under 5,5 mål
Gå til Betinia *

Tjekkiet – Danmark live stream

Du kan se opgøret mellem Tjekkiet – Danmark på live streaming-tjenesten Viaplay.

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Din bookmaker til VM i ishockey 2024

100 % bonus op til 1.000 kroner
NY BOOKMAKER
Min. 18 år | Kun nye spillere | Bonuskode: MAXSPORT | Min. indbetaling 100 kr. | Maks. bonus 1000 kr. | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af VM i ishockey sponsoreres af Betinia.

Hvornår spilles TjekkietDanmark?

Tjekkiet – Danmark spilles onsdag den 15. maj 2024 klokken 16:20.

Hvor spilles TjekkietDanmark?

Tjekkiet – Danmark spilles på O2 Arena i Prag, Tjekkiet.

Gruppestilling

VM i ishockey stillingen ovenfor liveopdateres.

Indbyrdes kampe

Skriv første kommentar

Skriv et svar