18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Danmark møder Storbritannien i “must win” kamp

| Sidst opdateret:


Danmark regnes for storfavoritter i kampen mod Storbritannien. Venter en storsejr? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Storbritannien – Danmark ved VM i ishockey 2024. Der er kampstart fredag d. 17. maj 2024 kl. 16:20. Se kampen på Viaplay eller TV3+. 

Uddannelse bog symbol etiket, isoleret abstrakt icon, vm ishockey mobile.

Odds på StorbritannienDanmark

Vinder Udbyder Odds
Storbritannien Betinia
10,00
X Betinia
6,25
Danmark Betinia
1,23
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 16. maj. 21:10.

StorbritannienDanmark preview

Den “nemmeste” kamp i gruppen for Danmark skal ende med endnu en pligtsejr, som det er endt med i et par af de indbyrdes kampe. I 2022 sejrede Danmark med 8-0, hvilket dog var en træningskamp, mens det i 2019 blev til 9-0 i gruppekampen mellem holdene.

Storbritannien kæmper for at blive oppe i gruppen, men deres fokus må ligge på den sidste kamp i gruppen, hvor de spiller mod Østrig, og med torsdagens overraskende sejr til Østrig, så skal Storbritannien ud og hente point i andre kampe også.. Umiddelbart vil det være deres håb i forholdt til at blive oppe, medmindre at Østrig bliver ved med at tage overraskende point i deres kampe.

Danmark har udspillet deres muligheder for at komme i kvartfinalen, men en sejr kan hjælpe på i forhold til at blive nummer 5 i gruppen, selvom det kræver, at Norge smider nogle point i deres kampe. Det ender dog nok med en placering som nummer 6 i gruppen. Endda med Østrigs sensationelle sejr over Finland, torsdag eftermiddag, så kan kvartfinalen stadig være i stil, men der skal noget til stadigvæk.

Med Østrigs overraskende point i de seneste par kampe, så kan Storbritannien fået lukket ned for deres skæbne i denne kamp. Hvis de ikke får noget ud af denne kamp, så skal de have point mod enten Tjekkiet eller Norge udover sejren mod Østrig.

Storbritanniens profil

På det britiske hold er der flere spillere, der har spillet i den danske ligaen, hvor Brett Perlini er den nyeste spiller, da han var i Herning forrige sæson. Briterne har dog en ny spiller at hænge alle deres forhåbninger på, og det er Liam Kirk, der skal spille i Eisbären Berlin i den kommende sæson. I år var han i den tjekkiske liga for Litvinov, hvor det blev til exit i semifinalen.

Indtil videre i turneringen er det blevet til to mål for Storbritannien, da de fik et hæderligt nederlag på 2-4 mod Canada, og så blev de rundbarberet af Finland med hele 8-0. Onsdag aften blev det igen til et nederlag – denne gang mod Schweiz på 3-0. Af de 2 mål som Storbritannien har scoret, så har Liam været involveret i alle sammen.

Han har været omkring AHL i et par sæsoner efter at Arizona Coyotes draftede ham i 2018 uden, at det endte med den store succes i Nordamerika. Så vendte han tilbage til Europa, hvor han har været omkring Finland, Tjekkiet og så Tyskland til næste sæson.

Stats: Liam Kirk

Mål: 1 – Assists: 1 – +/-: -2

Danmarks profil

Han har været omkring NHL tidligere i karrieren, men nu har han fundet sig til rette i det svenske, hvor han har god succes, og blev svensk mester i 2023 med Växjö. Det gavner ligeledes landsholdet, at han er i Sverige, da han så vil have mulighed for at være en del af holdet hele sæsonen, og ikke kun hjemme til VM, hvis klubben giver ham lov.

Blichfeldt er en utrolig vigtig spiller i powerplay, hvor han har rigtig god placeringsevne, og en hammer af et skud, der næsten er umulig for målmanden at reagere på. Han har leveret fire point allerede i dette VM, og kigger man på den indbyrdes kamp i 2022, hvilket var en træningskamp op til VM, scorede Blichfeldt hele fire mål i kampen, og fik en god afsked mod VM.

Blichfeldt får en del ansvar på holdet, når NHL’erne er med, og han giver ganske godt med det ansvar. Han lever op til hans potentiale både på klubhold og landsholdet. Han har niveau til mere end bare SHL, men han har det godt, og det er det vigtigste.

Stats: Joachim Blichfeldt

Mål: 2 – Assists: 2 – +/-: 0

Odds-forslag: Det går målamok fra kampens start.

Mod Tjekkiet lykkedes det for Danmark at score hele fire mål, og Storbritannien er min. et par klasser dårligere. Det er ikke utænkeligt, at Danmark kommer til at jagte mål fra kampens start, og så gå ned i tempo mod slutningen af kampen, da Danmark har en noget vigtig kamp mod Schweiz – under 18 timer senere. Så jeg regner med, at målene kommer, men det bliver fra start af kampen, og hvis man kan finde et sted, hvor man kan spille over 1,5 mål af Danmark i 1. periode, så er det bestemt også godt.

Kigger man på historikken, så er det også sket i 3 af de seneste fire kampe mellem holdene, at der er blevet scoret min. 2 mål i 1. periode.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betinia
1,90
Over 1,5 mål i 1. periode
Gå til Betinia *

Storbritannien – Danmark live stream

Du kan se opgøret mellem Storbritannien – Danmark på live streaming-tjenesten Viaplay.

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Din bookmaker til VM i ishockey 2024

100 % bonus op til 1.000 kroner
NY BOOKMAKER
Min. 18 år | Kun nye spillere | Bonuskode: MAXSPORT | Min. indbetaling 100 kr. | Maks. bonus 1000 kr. | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af VM i ishockey sponsoreres af Betinia.

Hvornår spilles StorbritannienDanmark?

Storbritannien – Danmark spilles fredag den 17. maj 2024 klokken 16:20.

Hvor spilles StorbritannienDanmark?

Storbritannien – Danmark spilles på O2 Arena i Prag, Tjekkiet.

Gruppestilling

VM i ishockey stillingen ovenfor liveopdateres.

Indbyrdes kampe

Skriv første kommentar

Skriv et svar