18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Danmark åbner VM i ishockey mod Østrig

| Sidst opdateret:


Kan Danmark åbne VM-slutrunden med en sejr over Østrig? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Østrig – Danmark ved VM i ishockey 2024. Der er kampstart lørdag d. 11. maj 2024 kl. 16:20. Se kampen på Viaplay eller TV3+. 

Uddannelse bog symbol etiket, isoleret abstrakt icon, vm ishockey mobile.

Odds på ØstrigDanmark

Vinder Udbyder Odds
Østrig Betinia
3.60
X Betinia
4.25
Danmark Betinia
1.83
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 10. maj. 18:03.

ØstrigDanmark preview

Danmarks første kamp ved VM bliver mod Østrig, som man også spillede mod sidste år ved VM, hvor det endte med en dansk sejr på 6-2 i en kamp, hvor Danmark var i kontrol i store dele af kampen, og lukkede den ned i 3. periode, hvor Danmark gik fra 3-2 til 6-2 indenfor de sidste 10 minutter af kampen.

Op til VM har Østrig spillet 9 træningskampe, men det er blevet til bare én sejr, hvilket var i overtid over Tyskland, mens det er blevet til nederlag mod Letland, Tjekkiet, Slovenien og Canada, mens Danmark kun har spillet fem kampe, hvor de fire af dem har været mod Norge, mens man spillede mod Polen et par dage forud for VM. Mod Norge har man vundet én kamp i ordinær tid, tabt to i overtid samt en kamp i ordinær tid. Mod Polen blev det til en sejr på 3-1, hvor man kom med det hold, som man har med til VM.

Danmark har vundet de seneste to kampe mod Østrig, hvor det blev til sejr sidste år ved VM, og i november måned med 6-1. Forud for det har Østrig været et hold, der har drillet det danske landshold flere gange, men det har været i træningskampe, hvor man ikke altid har stillet i stærkeste opstilling.

Østrigs profil

For Østrig bliver den helt store profil uden tvivl, Marco Rossi, der har spillet sin første hele sæson i NHL for Minnesota Wild, der nok havde forventet en bedre sæson end det, som det er blevet til. Rossi har haft en god sæson, hvor han endte med omkring et halvt point i snit pr. kamp.

Han spiller inde på den vigtige centerposition, hvor han skal være med til at hjælpe medspillerne til at vinde pucken ved faceoff, så man ikke er under et pres med det samme.

Danmarks profil

Patrick Russell bliver en profil for Danmark. Han har altid været den store arbejdshest på isen, hvor han har skøjtet mere end modstanderne, og ikke ladet dem få kontrol over pucken. De seneste tre sæsoner har han spillet i den svenske SHL efter, at han ikke helt kunne slå igennem i Nordamerika, så tog han hjem til Europa, hvor han har fået større succes de seneste sæsoner.

Powerplay bliver vigtigt for Danmark, hvilket kan give de ekstra mål, og der bliver Patrick Russell en vigtig spiller, hvor han er både har et godt blik for holdkammerater og men også et godt skud med muligheden for scoringer.

Odds-forslag: Målrig kamp i vente

Det østrigske hold har nogle offensive kort, der kan sagtens kan komme i spil, og med en Dickow i målet for Danmark og en offensivt, der sagtens kan producere fra flere kæder, så ligner det for mig en kamp, der kan ende med en del mål.

De seneste par kampe mod Østrig i det seneste års tid, er endt med danske sejre på 6-1 og 6-2, og jeg kunne sagtens se noget lignede ske i denne kamp. Selvom Danmark mangler lidt offensive kræfter fra Nordamerika i Ehlers, Bjorkstrand og Eller, så synes jeg, at vi har en god offensiv, der kan score nogle mål. Russell, Aagaard og Fisker Mølgaard har haft nogle gode sæsoner i det svenske, og jeg regner med, at de kan tage det med videre til VM.

Østrig har et rutineret hold i VM-sammenhænge, men Østrig er et hold, som vi bør og skal slå rimelig sikkert.

I forhold til næste kamp, så spiller Danmark mod Canada dagen efter denne kamp, og det er ikke en kamp, hvor man skal forvente, at Danmark får det store med fra, så jeg regner med, at de giver alt i denne kamp, der er vigtigere.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betinia
2,55
Danmark -1,5
Gå til Betinia *

Østrig – Danmark live stream

Du kan se opgøret mellem Østrig – Danmark på live streaming-tjenesten Viaplay.

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Din bookmaker til VM i ishockey 2024

100 % bonus op til 1.000 kroner
NY BOOKMAKER
Min. 18 år | Kun nye spillere | Bonuskode: MAXSPORT | Min. indbetaling 100 kr. | Maks. bonus 1000 kr. | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af VM i ishockey sponsoreres af Betinia.

Hvornår spilles ØstrigDanmark?

Østrig – Danmark spilles lørdag den 11. maj 2024 klokken 16:20.

Hvor spilles ØstrigDanmark?

Østrig – Danmark spilles på O2 Arena i Prag, Tjekkiet.

Gruppestilling

VM i ishockey stillingen ovenfor liveopdateres.

Indbyrdes kampe

Skriv første kommentar

Skriv et svar