18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Claus Elming: Spiltips til Slovakiet – Danmark d. 29. maj 2021 (VM i ishockey)

Efter fredagens fabelagtige comeback-sejr på 5-2 over Hviderusland, gælder det nu endnu en vigtig kamp, når vi skal møde Slovakiet lørdag aften. Claus Elming er klar med analyse og spiltips til Slovakiet – Danmark, der sættes i gang kl. 19:15.

Claus Elming

Claus Elming VM i ishockey

Claus Elming


Danmark er fyr og flamme ved VM i ishockey

Mens Danmark sidste lørdag måtte undvære Fyr og Flamme i MGP finalen, så er jeg ret sikker på, at det danske ishockey-landshold er fyr og flamme for at levere endnu en stor præstation ved dette VM. Men nu er det slut med at øve os på hinanden eller modstanderne. Nu tæller kun point.   

Vi kan stadig nå kvartfinalen, og de tre point for sejren over Hviderusland i ordinær tid var meget vigtige. Skal vi videre, kræver det ikke nødvendigvis point mod Slovakiet lørdag aften, men alle point er kærkomne i en tæt kamp om de fire øverste pladser, der giver adgang til slutspillet.

#Gruppe AKSVV (OT)T (OT)TMP
1Rusland4300115-79
2Schweiz4300114-109
3Slovakiet4300111-129
4Danmark5210212-118
5Sverige5200316-106
6Hviderusland4110212-135
7Sverige5101310-174
8Tjekkiet510139-194

KS = Kampe spillet / V = Vundet / V (OT) = Vundet i overtid / T (OT) = Tabt i overtid / T = Tabt / M = Målscore / P = Point

VM har udviklet sig mærkeligt med masser af overraskelser i begge grupper, og der er stadig mindst seks nationer i kamp om de fire kvartfinalepladser i vores gruppe. Faktisk kan man argumentere for, at alle otte nationer stadig har chancen, hvilket er helt uhørt så sent i turneringen.   

Efter vores første fem kampe har vi fået 8 point, hvilket sætter os i en god situation inden de to afsluttende kampe. 

Vi kan stadig selv afgøre vores videre skæbne, og det kræver formodentlig en sejr over Tjekkiet mandag, men kan vi tage et, eller to eller tre point mod Slovakiet, ser det hele pludselig lidt lysere ud.

Danmarks resultater og resterende kampprogram ved VM ser sådan her ud:

1. Danmark – Sverige 4-3

2. Danmark – Schweiz 0-1

3. Danmark – Storbritannien 3-2 (OT)

4. Danmark – Rusland 0-3

5. Danmark – Hviderusland 5-2

6. Danmark – Slovakiet, lørdag d. 29. maj kl. 19.15

7. Danmark – Tjekkiet, mandag d. 31. maj kl. 15.15

Slovakiet kommer med et overraskende godt mandskab, der består af spillere fra nærmest alle ligaer i Europa, og så en enkelt NHL-spiller i form af Marian Studenic fra New Jersey Devils, og et par spillere, der til dagligt skøjter rundt i mindre ligaer i Nordamerika.

Slovakkerne fik en flot start på VM med tre sejre. De vandt stensikkert 5-2 over Hviderusland, havde (lige som Danmark) store problemer med Storbritannien, som blev besejret 2-1, tog så en kæmpe skalp med 3-1 sejren over Rusland, inden de torsdag led deres første nederlag i turneringen mod Schweiz.

Schweizernes 8-1 sejr blev overraskende stor, efter Slovakiet dominerede de første 20 minutter af kampen og vandt første periode 12-4 i skud. Schweiz lavede fem mål i power play, og skal vi gøre os håb om point lørdag, så er mål i overtal en vigtig kilde til succes. 

Vi har faktisk været rimeligt skarpe i den afdeling man kan kalde special teams, altså alt, hvad der ikke er 5 mod 5. Vi har lavet mål i power play, scorede to gange mod Sverige i 4 mod 4, og har haft stor succes i boxplay (undertal). Den del af spillet bliver afgørende, hvis vi skal gøre os håb om point imod Slovakiet.


Claus Elmings spiltips til Slovakiet – Danmark d. 29. maj

Det her er den danske kamp, jeg har været mest i tvivl om indtil videre. Jeg kan sagtens se de danske drenge slå Slovakiet, og tror du på det, så er der fine odds 3,40 at hente på det.

Jeg er desværre nødt til at anbefale en slovakisk sejr til odds 1,83.

Claus Elming tipper: Slovakiet slår Danmark til odds 1,83*

Hold nu kæwer, hvor var vi tæt på at ramme ciffertips mod Hviderusland i går. Men desværre no cigar, så nu er det op på hesten igen. Mit bedste bud er (desværre) en sejr til Slovakiet på 3-1. Det er der odds 10,75 for.

Claus Elming tipper: Slovakiet vinder med 3-1 til odds 10,75*

Marek Hrivik har høstet flest point for Slovakiet indtil videre i turneringen med to mål og to assists. Han spiller i tredjekæden, men har klokket tredjeflest minutter af alle og kunne være et godt bud på en målscorer imod Danmark.

Claus Elming tipper: Marek Hrivik scorer til odds 2,80*

VM fortsætter med at overraske. Torsdag vendte Tjekkiet 0-2 til 4-2 mod Sverige, og sendte sidstnævnte tæt på afgrundens rand. Svenskerne fik dog pligtsejren over Storbritannien fredag, så de hænger i med neglene. 

Det samme gør Canada i gruppe A, hvor de fredag besejrede Kazakstan i et supertæt opgør. Sidstnævnte er en af turneringens positive overraskelser og kan spille sig i en meget sjælden kvartfinale med sejre over gruppens svageste hold Norge og Italien.  

Danmark spiller deres sidste kamp i grundspillet mandag mod Tjekkiet, så husk at vende tilbage til sitet her for min næste artikel.

God fornøjelse og kom så Danmark,
Claus Elming

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.
Målscorerodds tilføjet d. 29/5 kl. 16:02. Odds kan ændre sig.

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn
Som ny spiller, der indbetaler mellem 100 og 1.000 kroner, er du kvalificeret til at modtage en 100 % velkomstbonus hos ComeOn. Din bonus skal gennemspilles i alt 10 gange til min. odds 1,80 inden for 60 dage, inden en udbetaling kan foretages. Væddemål, hvor der kun er 2 udfald f.eks. over/under mål, tæller ikke med i gennemspilningskravet Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af VM i ishockey er sponsoreret af ComeOn!.

Skriv et svar