18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Claus Elming: Odds, optakt og tips til Italien – Danmark d. 17. maj 2022 (VM i ishockey)

Efter to meget forskellige kampe i weekenden mod Kasakhstan og Schweiz, der bød på en vild 9-1 sejr og en 0-6 afklapsning, er mandag fridag for landsholdet, mens et tætpakket VM-program igen tirsdag byder på en kamp i Gruppe A for Danmark. Claus Elming klæder dig selvfølgelig på med odds, optakt og spiltips til Italien – Danmark, der vises på TV2 Sport tirsdag d. 17. maj 2022 fra kl. 15:20.


Italien vs. Danmark odds

Her ser du Nordicbets odds på Italien – Danmark.


Tricky opgave i vente mod Italien

Modstanderen tirsdag er Italien, der på papiret burde være en overkommelig opgave, men har vist fine takter i deres to første kampe mod Schweiz og Canada. Selvom de tabte begge kampe (5-2 og 6-1), så viste italienerne tænder, og faktisk var de foran 1-0 mod Canada. Det stod dog også klart, at de ikke er skarpe over 60 minutter, og at de kommer på bagkant mod bedre skøjteløbere.

Stillingen i Danmarks gruppe efter de tre første dage, hvor alle har spillet to kampe:

VM Indl. Runde Grp. A
K
1
Schweiz
7600034151920
2
Tyskland
750012620616
3
Canada
7500234181615
4
Slovakiet
740032319412
5
Danmark
740031818012
6
Frankrig
711051124-135
7
Kasakhstan
710061931-123
8
Italien
700161232-201


De bedste fire fra hver gruppe går videre til kvartfinalerne, og skal Danmark gøre sig håb om at komme blandt de sidste otte, så skal de have en sejr tirsdag over Italien, men det kan godt blive svært. Mere om det lige om lidt.

Det er sjældent, at Danmark virkelig bliver udklasseret i VM-sammenhæng, men Schweiz har vi det bare svært med. Der var især i anden periode klasseforskel på de to mandskaber. Og egentlig var det en lidt mærkelig kamp. Sidste år var vi totalt nedspillet, havde kun fire skud på mål og tabte 1-0. Søndag var vi langt bedre med og havde et par gode chancer i kampens start, inden den schweiziske maskine gik i gang.

Unge Frederik Dichow i det danske mål fik noget af en ilddåb og måtte indkassere både fem mål og en udskiftning. Det er tvivlsomt, om vi får ham at se mere i årets VM, selvom planen (vist nok) var at skifte ham og Sebastian Dahm løbende. Vi mistede også store, stærke Oliver Lauridsen til en skade. Han er næppe tilbage mod Italien og måske endda færdig for turneringen. Hold også øje med om Mathias Bau eventuelt indkasserer karantæne for en tackling i hovedhøjde. Nederlaget på seks mål er det største vi har indkasseret mod Schweiz i A-VM. Eneste lyspunkt var nærmest, at jeg ramte en sejr til Schweiz og Timo Meier som målscorer.

Claus Elming

Claus Elming Ishockey, NFL, VMD

VM i ishockey Claus Elming

Claus Elmings spiltips til Italien – Danmark d. 17. maj 2022

Nu gælder det så Italien. Og en meget væsentlig faktor for en sejr er at få gang i vores powerplay igen. Det var en styrke mod Kasakhstan, hvor vi scorede fire mål på syv forsøg i overtal, mens vi mod Schweiz gik målløse (i dobbelt betydning) fra banen på trods af seks muligheder med en mand mere på isen. Derudover var der også problemer i vores boxplay (undertal), hvor Schweiz scorede tre mål på fire danske udvisninger. Det skal landsholdet have justeret på plads.

Vi håber selvfølgelig på en hurtig dansk start, men det er langt fra umuligt, at første periode bliver lidt en stillingskrig og ender 0-0. Det er der odds 6,00 på.

Claus Elming tipper: 0-0 efter 1. periode til odds 6,00 – SPIL HER >>*

Jeg tror ikke, at det er umuligt at Italien kommer foran, som vi så det mod Canada, men Danmark skal bevare roen og tro på, at de er det bedre hold over tre perioder. Det er dog ikke godt for den danske defensiv, at Oliver Lauridsen er ude, så andre skal virkelig steppe op. Italien var farlige mod Canada og scorede to gange mod Schweiz, og det kan faktisk godt bekymre mig lidt. Vi er kæmpe favoritter til odds 1,09 gange pengene. Jeg håber virkelig drengene kan leve op til den favoritværdighed, men det bliver meget sværere, end oddset antyder.

Jeg kan faktisk godt se den her kamp blive ganske nervepirrende og ende i overtid. Forhåbentlig med en dansk sejr. Uafgjort efter 60 minutter får du odds 12 på. 

Et bud på resultatet kunne være 2-2. Det giver 28 gange pengene igen.

Claus Elming tipper: Uafgjort til odds 12,00 – SPIL HER >>*

Claus Elming tipper: Kampen ender 2-2 til odds 28,00 – SPIL HER >>*

Tror du på, at de rød-hvide løver klarer skærene i normal spilletid, så er 3-2 mit bedste bud eller 4-2 med sidste mål i tomt bur. Der er odds 17 på en dansk 4-2 sejr. Vi skal have gang i målscoringen igen, og igen må vi først og fremmest sætte vores lid til Joachim Blichfeld. Også Nikolaj Ehlers er et godt bud. Nu er han holdt uden scoringer i to kampe, men havde et stolpeskud mod Schweiz.

Claus Elming tipper: Joachim Blichfeld scorer til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Claus Elming tipper: Nikolaj Ehlers scorer til odds 1,75 – SPIL HER >>*Claus Elming imponeret over Schweiz

Der har i de første dage ved VM ikke været de store overraskelser. Norge var lige ved at smide en 3-0 føring mod Storbritannien, men vandt 4-3 efter overtid og straffeslag. Finland havde overraskende svært ved at besejre Letland med 2-1, og Tyskland tog en vigtig sejr ligeledes på 2-1 over Slovakiet. Ellers har det været favoritsejre hele vejen rundt. Dog var USA i kæmpe problemer mod Østrig og var heldige med at vinde i overtid.

Schweiz har set skarpe ud og har to sejre og en målscore på 11-2. Jeg havde egentlig ikke tippet dem til at komme langt i år, men vi må bare konstatere, at det er et af de allerbedste hold i turneringen. Du får dem til odds 11* til at vinde hele baduljen, hvilket er værd at tage et vildskud på.

Efter kampen mod Italien, skal Danmark på isen igen torsdag mod Tyskland, så husk at vende tilbage til sitet her onsdag for mine spiltips til opgøret mod vores tyske naboer mod syd!

Odds i artiklen ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Den nye bonus vil være en freebet bonus, hvor spillere får et 500 kr. freebet, første gang de laver et 500 kr. sportsbet | Gælder kun nye spillere og første bet. Gyldigt i 60 dage efter oprettelse. Freebet udløses, hvis bet indsatsen er min. 500 kr. til min. odds 1.80 | Freebet indsats udbetales ikke. Potentielle gevinster udbetales uden omsætningskrav | Gældende regler og vilkår findes på kampagner.nordicbet.dk/betting-bonus | Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+ Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af VM i ishockey er sponsoreret af Nordicbet.

God fornøjelse og kom så Danmark,
Claus Elming


Læs også:

1 kommentar

  1. Claus Elming går efter guldet i Danmarks kamp 3. Gal eller genial? 😉

    /SpilXperten.com

Skriv et svar