18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Claus Elming: Odds, optakt og tips til Danmark – Schweiz d. 15. maj 2022 (VM i ishockey)

Danmark fik en forrygende start på VM i ishockey, med 9-1-sejren over Kasakhstan. Næste opgave hedder Schweiz, og Claus Elming klæder dig selvfølgelig på med odds, optakt og spiltips til Danmark – Schweiz, der vises på TV2 Sport søndag d. 15. maj 2022 fra kl. 19:20.


Danmark vs. Schweiz odds

Her ser du Nordicbets odds på Danmark – Schweiz.


Danmark fik perfekt start på VM i ishockey

Bum. Så er VM da skudt i gang med manér for de danske drenge. 9-1… læs lige det igen. 9-1 vandt vi over Kasakhstan i den første kamp. En helt igennem enestående præstation, hvor flere danske profiler viste sig flot frem, og Joachim Blichfeld lavede hattrick. Vi var faktisk foran 9-0, og lidt bittert for Sebastian Dahm i det danske mål, så scorede Kasakhstan med 1:11 tilbage. 

Nu gælder det så Schweiz, der var på isen for første gang lørdag mod Italien. Det blev til en sikker 5-2 sejr, hvor schweizerne var mere overlegne end cifrene antyder.


Interview med Mikkel Bødker

Den danske angriber Mikkel Bødker har meldt fra til VM i år, men har spillet de sidste par sæsoner i Lugano i Schweiz, og han er imponeret over søndagens modstander:

“De har en virkelig stærk hjemlig liga med mange gode spillere, og her til VM er de blevet forstærket med flere NHL-spillere som Nico Hishier, Philipp Kurashev og Timo Meier fra San Jose Sharks.”

“De er altid meget velorganiserede og hårdtarbejdende og kommer med en solid trup”, fortæller den tidligere danske NHL-spiller endvidere.

Truppen består da også af spillere fra den hjemlige liga, og så ikke færre end syv NHL-spillere, så Danmark skal nok få sin sag for søndag.

Vi har aldrig slået Schweiz i VM-sammenhæng, ja faktisk har vi aldrig fået point mod dem. Det kan kun de og Rusland prale af. Men vi skal ikke længere tilbage end til februar for at finde en dansk sejr. Vi mødte nemlig Schweiz ved OL, og vandt ret sensationelt 5-3. En kamp, hvor Frederik Storm scorede to gange.   

Jeg håber naturligvis på en gentagelse, men jeg forventer lidt, at det bliver en sejr til det andet mandskab i rødt og hvidt. Schweiz må indtil videre betragtes som puljens næstbedste mandskab, og skal vinde kampen over Danmark for at få en god seedning til kvartfinalen.

Claus Elmings spiltips til Danmark – Schweiz d. 15. maj 2022

Bortset fra en enkelt gang eller to mod en russisk opvisning, har de danske drenge aldrig lagt sig ned, og det kommer heller ikke til at ske søndag. Faktisk giver den danske storsejr håb om den første sejr over Schweiz, men som sagt tror jeg det bliver svært. Det kunne ende 3-2 eller 4-2 til Schweiz med det sidste mål i tomt bur. Apropos bur, så får Frederik Dichow chancen mellem stængerne for Danmark i morgen. Det bliver spændende at se den unge keeper på VM-isen.  

Der er da også kun odds 1,49 på en sejr til Schweiz. Det er min anbefaling, men helt ærligt, så er 5,65 på en dansk sejr virkelig et kanon odds.

Claus Elming tipper: Schweiz vinder til odds 1,49 – SPIL HER >>*

Claus Elming tipper: Schweiz vinder med 4-2 til odds 14,00 – SPIL HER >>*


Skal vi forudsige en målscorer eller to i kampen, så er Timo Meier et godt bud fra Schweiz. Han scorede ikke i den første kamp, men han har en evne til at lave mål mod Danmark. For vores egne ishelte er det svært at komme uden om Joachim Blichfeld, men også Nikolaj Ehlers er et godt bud efter en målløs første kamp. Vi var i øvrigt virkelig gode i power play, hvor vi lavede fire mål. Så derfor er Markus Lauridsen også værd at holde øje med.

Claus Elming tipper: Timo Meier scorer til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Claus Elming tipper: Nikolaj Ehlers scorer til odds 3,50 – SPIL HER >>*Claus Elmings tips til øvrige VM-kampe

Claus Elming har også kigget nærmere på nogle af de øvrige ishockey VM odds fra 2. runde.

I modsætning til sidste år er turneringen er kommet i gang med lutter favoritsejre. Mest imponerende var værtsnationen, der slog Norge 5-0. Også Canada så skarpe ud. De vandt 5-3 over Tyskland, hvor to af de tyske mål kom i power play fem mod tre i tredje periode. USA legede sig til en 4-1 sejr over Letland, og Sverige havde lidt ballade med Østrig men vandt dog 3-1. 

Finland er fortsat favorit til at vinde VM til odds 3,75* igen, mens min outsider USA stadig giver flotte odds 13*.

Tjekkiet og Sverige mødes søndag samtidig med, at Danmark og Schweiz krydser stave. Den kamp giver en god indikation af, hvor begge mandskaber står. Jeg var lidt skuffet over Sverige lørdag, så en tjekkisk sejr til odds 2,38 virker som et godt bet.

Claus Elming tipper: Tjekkiet vinder til odds 2,38 – SPIL HER >>*

Odds i artiklen ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Den nye bonus vil være en freebet bonus, hvor spillere får et 500 kr. freebet, første gang de laver et 500 kr. sportsbet | Gælder kun nye spillere og første bet. Gyldigt i 60 dage efter oprettelse. Freebet udløses, hvis bet indsatsen er min. 500 kr. til min. odds 1.80 | Freebet indsats udbetales ikke. Potentielle gevinster udbetales uden omsætningskrav | Gældende regler og vilkår findes på kampagner.nordicbet.dk/betting-bonus | Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+ Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af VM i ishockey er sponsoreret af Nordicbet.

God fornøjelse og kom så Danmark,
Claus Elming


Læs også:

Skriv et svar