18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Claus Elming: Odds, optakt og tips til Danmark – Frankrig ved VM i ishockey [21. maj 2022]

Øv. Det blev til et knebent 0-1 nederlag mod Tyskland i vores fjerde kamp ved VM. Det er ærgerligt i forhold til vores muligheder for avancement til kvartfinalerne, men ikke en katastrofe. Nu gælder det så Frankrig, som er en ubetinget must-win kamp for Danmark. Mere om det senere. Claus Elming klæder dig på med odds, optakt og spiltips til Danmark – Frankrig, der vises på TV2 Sport lørdag d. 21. maj 2022 fra kl. 11:20.


Danmark vs. Frankrig odds

Her ser du Nordicbets odds på Danmark – Frankrig.


Knebent nederlag til tyskerne

Først lige et kig på stillingen i Danmarks gruppe A, hvor Danmark nu har to sejre og to nederlag. Canada og Schweiz er fortsat uden pointtab, og de mødes senere samme aften, som vi møder Frankrig.

VM Indl. Runde Grp. A
K
1
Schweiz
7600034151920
2
Tyskland
750012620616
3
Canada
7500234181615
4
Slovakiet
740032319412
5
Danmark
740031818012
6
Frankrig
711051124-135
7
Kasakhstan
710061931-123
8
Italien
700161232-201


De bedste fire fra hver gruppe går videre til kvartfinalerne, og håbet lever stadig for det danske landshold, og det hele bliver formodentlig afgjort i den sidste kamp i gruppen mod Slovakiet.

Danmarks kampprogram ved VM:

  • Danmark-Kasakhstan 9-1
  • Danmark-Schweiz 0-6
  • Danmark-Italien 2-1
  • Danmark-Tyskland 0-1
  • Danmark-Frankrig, Lørdag d. 21. maj kl. 11.20
  • Danmark-Canada, Mandag d. 23. maj kl. 19.20
  • Danmark-Slovakiet, Tirsdag d. 24. maj kl. 15.20

Det var et ærgerligt og knebent nederlag til Tyskland, som har nu slået både Danmark og Slovakiet og dermed burde være sikker på en plads i kvartfinalerne.

Det var igen “speciel teams” – altså spillet i overtal eller undertal – der blev afgørende for Danmark. Vi var så imponerende effektive mod Kasakhstan i den første kamp i power play, men har været decideret ufarlige siden.

Vi fik godt nok kun to chancer mod tyskerne i overtal, mens de fik tre og udnyttede den ene til at score kampens eneste mål.

Lidt overraskende blev vores hattrick-scorer fra Kasakhstan-kampen Joachim Blichfeld hevet ud af førstekæden og erstattet af Mikkel Aagaard. Om det er en permanent løsning, ved vi først på lørdag kort før kampstart mod Frankrig.

Udover det ærgerlige nederlag vil kampen blive husket for en lettere bizar optakt. Der udbrød nemlig brand i arenaen i Helsinki, der betød at spillerne blev evakueret og kampen udsat i over halvanden time.


Pres på mod fransk overraskelse

Nu gælder det så Frankrig. Kampen spilles allerede kl. 11:20 lørdag, så det passer perfekt med en sen morgenkaffe eller brunch.

Lidt overraskende – eller meget om man vil – så har Frankrig efter fire kampe præcis lige som Danmark vundet to og tabt to kampe. Og lige som os slået Kasakhstan og Italien, sidstnævnte dog i overtid efter en udligning til 1-1 med et minut tilbage af den ordinære spilletid. Det mest utrolige er, at Frankrig slet ikke burde være med ved A-VM, men er sat ind i Danmarks gruppe, fordi Rusland er blevet ekskluderet.

Den chance har de udnyttet til fulde og spillet lige op med Slovakiet og Tyskland, men tabt begge knebent.   

Derfor er det, der inden VM lignede en nem kamp, pludselig blevet en modstander, som vi godt kan få det svært mod, og som vi samtidig skal slå for at bevare håbet om en kvartfinaleplads.

Frankrig har ikke et hav af kendte navne, men har dog Alexandre Texier, der til dagligt slår sine folder hos Columbus Blue Jackets i NHL sammen med Oliver Bjorkstrand, der jo desværre ikke er med for Danmark.

Derudover har Frankrig faktisk en del spillere, der spiller i Finland, Sverige og Schweiz, så de er langt fra uefne, hvilket deres resultater ved VM indtil videre også bevidner. Men vi skal vinde. Så enkelt kan det siges, Og det ved de danske isdrenge også godt. Derfor forventer jeg faktisk, at vi kommer ud med den samme fart og vilje, som vi så i åbningskampen, og på en eller anden måde, tror jeg vi får godt fat i franskmændene.

Claus Elming

Claus Elming Ishockey, NFL, VMD

VM i ishockey Claus Elming

Claus Elmings spiltips til Danmark – Frankrig d. 21. maj 2022

Nikolaj Ehlers er ubetinget den bedste spiller på isen. Faktisk er han en af de bedste spillere ved det her VM, men det har vi slet ikke set nok til indtil videre. Han skal træde i karakter nu. Vi skal have mål fra ham og vi skal have chancer skabt af hans fart og kreativitet. Det er en kamp som denne mod en inferiør modstander, at han skal gøre en forskel.

Derfor forudser jeg også mål af Ehlers mod Frankrig. Og så skal vi have mål i power play. Her har Markus Lauridsen ofte været garant for vigtige scoringer.

Claus Elming tipper: Nikolaj Ehlers scorer til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Vi viste mod Tyskland, at vi kan lukke af bagtil i 5 mod 5 spillet. Gør vi det igen, får Frankrig svært ved at lave mål. Spil på under 2,5 franske mål til odds 1,52. Og ja, vi får en dansk sejr. Og vi får den i normal spilletid. Det er der odds 1,60 på. Vil du have lidt mere i posen, så spil Danmark med -1,5 mål (sejr på mindst to mål) til odds 2,08.

Claus Elming tipper: Frankrig under 2,5 mål til odds 1,52 – SPIL HER >>*

Claus Elming tipper: Danmark vinder til odds 1,60 – SPIL HER >>*Flotte odds på artige overraskelser ved VM i ishockey

Ellers må vi konstatere, at hjemmebaneheltene fra Finland skuffede mod Sverige og tabte efter overtid og straffe. Dermed ser svenskerne ud til at vinde den anden gruppe, men de skal lige forbi USA lørdag aften. Der er faktisk odds 3,25 på en amerikansk sejr, hvilket er meget højt og klart en skilling værd.

Claus Elming tipper: USA vinder til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Det samme må jeg sige, om det odds 4,45 der er på en sejr til Schweiz over Canada. Det er for højt til ikke at smide lidt mønt på.

Claus Elming tipper: Schweiz vinder til odds 4,45 – SPIL HER >>*

Odds i artiklen ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Efter kampen mod Frankrig har Danmark fri søndag, inden kampen mod Canada mandag, så husk at vende tilbage til sitet her, når jeg kigger nærmere på den kamp.

Den nye bonus vil være en freebet bonus, hvor spillere får et 500 kr. freebet, første gang de laver et 500 kr. sportsbet | Gælder kun nye spillere og første bet. Gyldigt i 60 dage efter oprettelse. Freebet udløses, hvis bet indsatsen er min. 500 kr. til min. odds 1.80 | Freebet indsats udbetales ikke. Potentielle gevinster udbetales uden omsætningskrav | Gældende regler og vilkår findes på kampagner.nordicbet.dk/betting-bonus | Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+ Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af VM i ishockey er sponsoreret af Nordicbet.

God fornøjelse og kom så Danmark,
Claus Elming


Læs også:

Skriv et svar