18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ishockey odds

Det er utroligt populært at spille på ishockey odds. Ishockey er en af de største sportsgrene i verden. Derfor er der masser af muligheder for at placere penge på ishockey væddemål. Her på siden får du tips og tricks til netop dette.

Ishockey odds tips 

Der er flere ishockey odds tips, som du kan følge, for at øge dine sandsynligheder for succes med odds på ishockey.

For det første er det naturligvis vigtigt at kende til reglerne i ishockey. Du behøver ikke at være en haj til sporten, for at kunne mestre ishockey odds. Men du kommer langt med at kende til de grundlæggende regler. For det andet, er det vigtigt at kende til de forskellige turneringers struktur.

Hvordan oddser jeg på Ishockey?

Det er essentielt at du har en forståelse af hvad der er på spil, for at kunne analysere dig frem til de bedste ishockey odds. Du kan læse optakter og blive godt klædt på til f.eks. verdensmesterskaber, lige her på siden. Du kan læse alt om kampprogram, live stream, ishockey vm optakt eller grupperne.  

Derudover anbefales det at sætte sig godt ind i de forskellige former for odds på ishockey. Det er især en god ide at fokusere på odds på et bestemt hold i løbet af sæsonen. Når du fokuserer på en specifik klub, kan du blive eksperter på det holds form, skader, styrker, svagheder osv. 
Hvis du har lyst til at se ishockey på TV, tjek vores ishockey TV guide ud for at tjekke, om du har kanalerne til det.

Ishockey spiltips  

Det er også en god ide at følge ishockey spiltips fra eksperter. Her på siden kan du finde ishockey odds tips fra førende eksperter inden for den populære sportsgren. 

Mike Larsen er vores nuværende ishockey-ekspert, og han dækker den danske liga “Metal Ligaen”. Mike har i flere år været en af de førende eksperter inden for ishockey, og har over en årrække vist at han kan levere overskud på dansk ishockey. Hvis du vil læse mere om Mike eller hans spilforslag, kan du gøre det via linket nedenfor.

Mike Larsen