Ishockey VM 2021 odds

Reklamelink*

Odds på ishockey VM 2019VM i ishockey 2020 kommer langsomt snigende, og vi klæder dig selvfølgelig på med et overblik over de bedste odds til verdensmesterskaberne. Danmark er med, når det går løs d. 8. maj i Schweiz, men det er Canada, Sverige og Rusland, der løber med favoritværdigheden hos bookmakerne. Hvem tager guldmedaljerne, når finalen afgøres d. 24. maj på Hallenstadion i Zürich?

Se også: Jimmy Bøjgaards optakt til Ishockey VM

Spil på ishockey VM 2020

Artiklen opdateres frem mod VM i ishockey 2020.

Odds på ishockey VM 2020

Du finder herunder de bedste odds på vinderen af VM 2020.

Hvem vinder kampen - søndag d. 26. maj
Rusland - Tjekkiet (Bronzekamp): 1,58 – 4,90 – 4,40*

Canada - Finland (Finale): 1,85 – 4,40 – 3,35*

Oddsene på finalen afslører, at bookmakerne har mest fidus til Canada-guld.

Odds er senest opdateret d. 26. maj 2019 kl. 08:06. Odds kan ændre sig.

Vi giver dig herunder en gennemgang af favoritfeltet og ikke mindst vores anbefalinger til, hvilke bookmakere du bør benytte, når du skal placere dine væddemål til VM.

Favoritterne ved VM i ishockey 2020

Der er seks nationer, der skiller sig ud fra resten ved VM. Selvfølgelig har vi de danske helte, som hele kongeriget bakker op om og sætter vores lid til. Med mere objektive briller, så er det dog ikke Danmark, der bliver fokuseret så synderligt meget på – i hvert fald ikke, når snakken går på, hvem der kan vinde VM. Her er det de seks store ishockey-nationer Canada, Sverige, Rusland, USA, Finland og Tjekkiet, der bliver nævnt.

Canada
Favoritfeltet føres an af Canada. De vandt VM i 2015 og 2016, og de har ikke færre end 26 VM-guldmedaljer på CV’et. Man måtte dog tage til takke med sølvet i 2017, og i 2018 endte man sågar med at tabe bronzekampen klart til USA. Det er således en canadisk ishockeynation, der har noget at revanchere ved VM 2019 i Slovakiet, og skal man tro bookmakerne, så har de faktisk ganske pæne muligheder for at lykkes med netop dette. Canada er havnet i Gruppe A sammen med USA og Finland, og de undgår således sidste års finalister, Sverige og Schweiz, før en eventuel playoff.

Spil på Canada som vinder af VM >>*

Sverige
Sverige bliver anset for at være en af de to mest seriøse udfordrere til Canada, og det er forståeligt nok. Svenskerne har nemlig vundet VM to gange i træk, så de ved godt, hvordan kagen skal skæres, når slutrunderne går ind i den afgørende fase.

Svenskerne tabte ikke en eneste kamp på deres vej mod titlen sidste år, og da de blev testet mod dygtige hold som Rusland og USA, viste de klassen med sejre på hhv. 3-1 og 6-0. Svenskerne undgik både Finland og Canada, fordi Schweiz tog sig af disse nationer på vej til finalen.

Spil på Sverige som vinder af VM >>*

Rusland
Rusland er en af de absolutte stormagter i ishockey, og det er også den mest vindende nation i VM-historien, hvis man medregner de mange sejre, som de høstede, da det hed Sovjetunionen.

Efter et 5-4-nederlag (overtime) til Canada i kvartfinalerne ved VM 2018, kom russerne aldrig rigtigt i nærheden af sølvtøj sidste år. Det var første gang i fem år, at Rusland endte uden medaljer, og derfor må det være en sulten nation, der nu kommer til Slovakiet. Russernes seneste guldmedalje skal findes tilbage i 2014, men skal man tro bookmakerne, har Rusland pæne muligheder for at kæmpe med om guldet i 2019. Rusland er havnet i Gruppe B, hvor også Sverige og Tjekkiet befinder sig.

Spil på Rusland som vinder af VM >>*

USA
USA er en nation med store armbevægelser, og det er det også, når det kommer til ishockey. Det har de også stor grund til at have med deres kæmpe talentmasse, dygtige spillere og den bedste ishockeyliga i verden. Men: Landsholdet har ikke de store meritter sammenlignet med flere andre nationer.

Det blev dog til bronzemedaljer, da USA slagtede Canada d. 20. maj 2018, og derfor tør amerikanerne måske godt kigge efter metal af finere karat, når 2019-slutrunden påbegyndes i Slovakiet.

Spil på USA som vinder af VM >>*

Finland
Som det nordiske hold, der er de næststørste forventninger til, kommer Finland til VM i Gruppe A, der skal spilles i Kosice. Her har finnerne fået følgeskab af et andet nordisk hold, Danmark, som dog næppe bliver en udfordring i samme størrelse som de to hold fra den anden side af Atlanten, vi også finder i gruppen, nemlig USA og Canada. Finland vandt senest VM-guld i 2011 og har siden da fået to sølvmedaljer i henholdsvis 2014 og 2016. Finnerne toppede faktisk deres gruppespil foran mastodonterne USA og Canada i 2018, men de meget stærke schweizere stoppede det finske futtog allerede i første playoffrunde.

Spil på Finland som vinder af VM >>*

Tjekkiet
Tjekkiet har ikke fundet vej til medaljeskamlen ved de seneste seks VM-slutrunder. Det kan de rette op på i Slovakiet med coach Milos Riha ved roret. Ved de tre seneste VM-slutrunder er Tjekkiet blevet slået ud i kvartfinalen. For tre år siden havde de ellers vundet deres indledende gruppe foran Rusland, Sverige og ikke mindst Danmark. Det var faktisk kun én af kampene i gruppen, som tjekkerne ikke vandt, og det var da Danmark bød tjekkerne op til dans på isen. Stillingen 1-1 efter ordinær kamp og overtid betød straffeslagsafgørelse, og der var danskerne bedst. Tjekkiet slipper for dansk modstand i VM-gruppespillet 2019. Her er det Rusland og Sverige, der kan blive tjekkernes største hovedpine.

Spil på Tjekkiet som vinder af VM – SPIL HER >>*

Spil på ishockey VM 2020

Danmarks chancer ved VM: Odds 81 på dansk triumf

Det er ikke de største chancer, Danmark levnes ved VM. Det er da også kun lykkedes os to gange indtil videre bare at kvalificere os til en VM-kvartfinale. Ved begge lejligheder har et nordisk land slået os ud i kvartfinalen. Sverige og Finland er også et par ishockeymæssige giganter i forhold til Danmark, der, både hvad angår geografisk størrelse og ishockeyinteresse, er meget lille i forhold til vores venner mod nord.

Med hjemmebanefordelen i 2018 kunne man håbe på en dansk eventyrhistorie, men denne udeblev, og så var det i stedet Letland, der kunne snuppe det yderste mandat og rykke med kolosserne Finland, USA og Canada videre til playoffs.

Frem til starten af dette årtusinde havde Danmark ikke været mere end en B-VM-deltager - og nu har vi i over 16 år været en fast bestanddel af det fineste ishockeyselskab ved det "rigtige" VM. Vi er ikke længere den nye dreng i klassen med A-VM-hold, og antallet af danske spillere i NHL er steget støt igennem de sidste 10 år, siden vi i 2007 fik Frans Nielsen og senere Jannik Hansen at se i den nordamerikanske hockeyliga.

Vokser Danmark ud af de andre nationers skygge i 2019, kan du få dine penge imponerende 81 gange igen.

Spil på Danmark som vinder af VM >>*

10 hurtige om VM i Ishockey

- Det er Slovakiet, der har værtskabet for VM-slutrunden i 2019. Sidste år var det en tjans, der tilfaldt Danmark.

- Danmark har deltaget ved VM uafbrudt siden 2003. I 2010 og 2016 blev det til en slutplacering som nummer 8, hvilket er de bedste VM-resultater danskerne har opnået

- Danmark sluttede på 10. pladsen ved VM i 2018 på hjemmebane.

- Sverige er back-to-back forsvarende verdensmestre. De har nu vundet VM-titlen 11 gange.

- Lykkes det for Sverige at vinde guld igen i 2019, bliver de den første nation til at lave hattrick siden Tjekkiet (1999 – 2001).

- Sidste års mest scorende spiller var Patrick Kane fra USA (20 point).

- Rusland, der er den mest vindende nation ved VM med i alt 27 titler, har snuppet en podieplacering ved fire af de fem seneste VM-slutrunder.

- Finland har ikke vundet VM siden 2011.

- Sidste verdensmesterskab, som blev vundet af USA, var i 1960. I de 58 efterfølgende år er USA’s bedste resultat en tredjeplads, som de har fået hele seks gange – senest i 2018.

- Oprykkerne fra Storbritannien er den nation, som bookmakerne har de laveste forventninger til.

Bookmakerne til ishockey VM

De fleste bookmakere har ikke specielt stort fokus på ishockey, og vi har derfor udvalgt de tre bookmakerne, som vi mener er bedst, hvis du ønsker at oddse på VM i ishockey. Her tager vi højde for udbuddet af væddemål på turneringen og på de enkelte kampe, samt hvilke tilbud bookmakerne kører med.

Mr. Green*
Mr. Green* er en bookmaker, der satser stort på 2019-slutrunden i ishockey. Bookmakeren henter sin oddssætning hos Kambi, og dermed er du sikker på altid at spille til konkurrencedygtige odds. Udvalget er stort, og det gælder både på prematch- og livemarkederne.

LeoVegas*
LeoVegas* går også all-in på VM i ishockey. Hos LeoVegas* finder du flere fine spilmuligheder, og så kan du samtidig live streame kampene her.

NordicBet*
Sverige og Finland har igennem de seneste mange år holdt den nordiske fane højt ved VM, hvor de ved flere lejligheder har vist sig som de bedste hold. Men en nordisk aktør, der også ofte udmærker sig positivt, er NordicBet*. Bookmakeren bliver en vigtig del af slutrunden, hvis du har lyst til at tjene penge på den.

TV 2 Sport viser kampene ved VM

TV2 dækker hele turneringen, og du vil på TV2 Sport og TV2 Play kunne se kampene fra VM 2019, der spilles i Slovakiet fra d. 10. til d. 26. maj. KLIK HER for at sendeplanen.

Spil på ishockey VM 2020

Menu

I denne sektion finder du alt, hvad du skal bruge for at blive helt klar til VM-slutrunden i ishockey 2021 - Velbekomme!

--> Optakt til ishockey VM 2021

--> Kampprogram til ishockey VM 2021

--> TV guide til ishockey VM 2021

--> Live stream ishockey VM 2021

--> Odds på ishockey VM 2021

--> Grupper/puljer til ishockey VM 2021

Flere odds på IIHF Worlds

Bookmakere til ishockey VM

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
bet25
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
tipwin
onsidebetting