Ishockey VM 2018 odds

Reklame

Odds på ishockey VM 2018 i DanmarkÉn af de største internationale sportsbegivenheder nogensinde i Danmark finder sted i maj måned 2018, når der er VM i ishockey. Turneringen skal spilles i Jyske Bank Boxen i Herning og i Royal Arena i København fra 4. maj. Og Danmark er med ved slutrunden, som vi har været siden 2003. I år er vi automatisk kvalificeret som værtsnation. Vores danske drenge er klar til at slås for de rød-hvide farver, når der i første omgang venter syv opgør på Boxens is i gruppespillet. På denne side finder du de bedste odds til VM-slutrunden på dansk grund.

Spil på ishockey VM 2018

Odds på ishockey VM 2018

Ser man på oddssætningen, er Canada favoritter til at l��be med guldet. Bookmakerne vurderer, at de forsvarende verdensmestre fra Sverige, der skal spille deres kampe en spytklat fra Øresund, er de nærmeste konkurrenter sammen med Rusland. Der er ikke den store tiltro til, at de danske værter kan gå til tops ved VM.

Du finder herunder de bedste odds på det landshold, som du ønsker at spille på som vinder af VM 2018. Når vi nærmer os maj måned, vil der blive åbnet for mange flere væddemål til slutrunden.

Vi giver dig en gennemgang af favoritfeltet og ikke mindst vores anbefalinger til, hvilke bookmakere du bør benytte, når du skal placere dine væddemål til VM.

Hvem vinder VM?
Canada: 2,50 - SPIL HER >>
Sverige: 4,00 - SPIL HER >>
Rusland: 4,25 - SPIL HER >>
Finland: 10,00 - SPIL HER >>
Tjekkiet: 12,00 - SPIL HER >>
USA: 14,00 - SPIL HER >>
Schweiz: 51,00 - SPIL HER >>
Slovakiet: 61,00 - SPIL HER >>
Tyskland: 61,00 - SPIL HER >>
Danmark: 76,00 - SPIL HER >>
Norge: 101 - SPIL HER >>
Letland: 176 - SPIL HER >>
Frankrig: 226 - SPIL HER >>
Hviderusland: 226 - SPIL HER >>
Østrig: 501 - SPIL HER >>
Sydkorea: 1001 - SPIL HER >>

Favoritterne ved VM i ishockey 2018

Der er seks nationer, der skiller sig ud fra resten ved VM. Selvfølgelig har vi de danske helte, som hele kongeriget bakker op om og sætter vores lid til. Med mere objektive briller, så er det dog ikke Danmark, der bliver fokuseret så synderligt meget på – i hvert fald ikke, når snakken går på, hvem der kan vinde VM. Her er det de seks store ishockey-nationer Canada, Sverige, Rusland, Finland, Tjekkiet og USA, der bliver nævnt. Men meget afhænger af, hvilke NHL-spillere der kan stå til rådighed for deres landshold.

Canada
Favoritfeltet føres an af Canada. De vandt VM i 2015 og 2016, og med et fornemt comeback mod Rusland i semifinalen ved VM 2017 gik de da også ind til finalen mod Sverige som klare favoritter. Men efter et overtidsdrama og en straffeslagsafgørelse i finalen, blev de besejret. Dette er uden tvivl med til at tænde en ild under canadierne, der har noget at revanchere på dansk is til maj. Team Canada vil gerne være det bedste hold i verden i landets nationalsport, og ifølge bookmakerne får de også lov at bevise dette ved VM.

Tror du, at Canada vinder EM?: 2,50 – SPIL HER >>

Sverige
Sverige bliver mere eller mindre vurderet til at være en lige så stor bejler til VM-trofæet som Canada. Svenskerne kommer til at have ”hjemmebane” i Royal Arena, og her må de forvente at få opbakning fra det danske publikum, der overværer kampen, men der er nok også mange svenske fans, der finder over på den anden side af Øresundsbroen for at bakke deres helte op.
Svenskerne havde et forrygende 2017, hvor de ved VM slog deres finske naboer 4-1 i semifinalen, inden selveste Canada blev besejret i en gyser af en finale, der blev afgjort efter straffeslag. Her blev Sveriges keeper Henrik Lundqvist den helt store VM-helt, da han i straffeslagsafgørelsen reddede alle Canadas forsøg, mens det lykkedes svenskerne at score to gange, inden de kunne kalde sig verdensmestre.

Tror du, at Sverige vinder VM?: 4,00 – SPIL HER >>

Rusland
Rusland er en af de absolutte stormagter i ishockey, og det er også den mest vindende nation i VM-historien, hvis man medregner de mange sejre, som de høstede, da det hed Sovjetunionen.
Efter et 4-2-nederlag til Canada i semifinalen ved VM 2017 måtte russerne tage til takke med en kamp om tredjepladsen, som de vandt 5-3 over Finland. Det startede ellers lovende for Rusland i semifinalen, men tre scoringer i kampens sidste fem minutter slukkede det russiske finalehåb ved VM. Slutrunden var indtil da ellers en positiv oplevelse for russerne, som vandt de seks første kampe i gruppen. I VM-åbneren fik de en vigtig sejr efter straffeslagskonkurrence over de senere verdensmestre fra Sverige. Efter Sergei Andronovs udligning i 3. periode var det Artemi Panarin, der på straffeslag kunne afgøre kampen til russisk fordel med en afslutning mellem benene på keeperen. Med bronzemedaljen ved VM 2017 har Rusland taget fire VM-medaljer på stribe. Nu håber russerne at kunne gøre det til en femte medalje på fem år. Men mon ikke de kun bliver tilfredse, hvis den bliver af guld, som de senest præsterede at vinde i 2014?

Tror du, at Rusland vinder VM?: 4,25 – SPIL HER >>

Finland
Som det nordiske hold, der er de næststørste forventninger til, kommer Finland til VM i gruppe B, der skal spilles i Herning. Her har finnerne fået følgeskab af to andre nordiske hold, Danmark og Norge, som næppe bliver udfordringer i samme størrelse som de to hold fra den anden side af Atlanten, vi også finder i gruppen, nemlig USA og Canada. Finland vandt senest VM-guld i 2011 og har siden da fået to sølvmedaljer i henholdsvis 2014 og 2016. Fortsætter Finland med at kvalificere sig til VM-finaler i de lige år, kan det være, at man skal forberede sig på at se en finsk VM-succes i 2018 i Royal Arena, hvor de afgørende medaljekampe skal spilles.

Tror du, at Finland vinder VM?: 10,00 – SPIL HER >>

Tjekkiet
Tjekkiet har ikke fundet vej til medaljeskamlen ved de seneste fem VM-slutrunder. Det kan de rette op på i Danmark med coach Josef Jandac ved roret. Ved de to seneste VM-slutrunder er Tjekkiet blevet slået ud i kvartfinalen. For to år siden havde de ellers vundet deres indledende gruppe foran Rusland, Sverige og ikke mindst Danmark. Det var faktisk kun én af kampene i gruppen, som tjekkerne ikke vandt, og det var da Danmark bød tjekkerne op til dans på isen. Stillingen 1-1 efter ordinær kamp og overtid betød straffeslagsafgørelse, og der var danskerne bedst. Tjekkiet slipper for dansk modstand i VM-gruppespillet 2018. Her er det Rusland og Sverige, der kan blive tjekkernes største hovedpine.

Tror du, at Tjekkiet vinder VM?: 12,00 – SPIL HER >>

USA
USA er en nation med store armbevægelser, og det er det også, når det kommer til ishockey. Det har de også stor grund til at have med deres kæmpe talentmasse, dygtige spillere og den bedste ishockeyliga i verden. Men landsholdet har ikke de store meritter sammenlignet med flere andre nationer. Som det også har været tilfældet alle forrige år, står NHL i vejen for, at USA’s landshold kan vise deres sande styrke ved et VM. Dette bliver for første gang også tilfældet ved OL, da NHL ikke vil frigive deres spillere i februar 2018. Vi må vente at se, hvilket mandskab USA kan mønstre til maj, og om det er et, der får lejlighed til at presse de helt store favoritter og ”make America great again” ved at føre holdet frem til en VM-finale, der i så fald vil være den første for USA siden 1960.

Tror du, at USA vinder VM?: 14,00 – SPIL HER >>

Danmarks chancer ved VM: Odds 76 på dansk triumf

Det er ikke de største chancer, Danmark levnes ved VM. Det er da også kun lykkes os to gange indtil videre bare at kvalificere os til en VM-kvartfinale. Ved begge lejligheder har et nordisk land slået os ud i kvartfinalen. Sverige og Finland er også et par ishockeymæssige giganter i forhold til Danmark, der både hvad angår geografisk størrelse og ishockeyinteresse er meget små i forhold til vores venner mod nord. Når nu VM-slutrunden i 2018 finder sted i landet, der er kendt for H.C. Andersens forfatterskab, kunne det næsten ikke være mere passende, hvis det blev til et regulært eventyr for Danmark. Hvis vi stryger helt til tops til VM, minder det jo umådeligt meget om eventyret med den grimme ælling, der bliver til en smuk svane.
Frem til starten af dette årtusinde havde Danmark ikke været mere end en B-VM-deltager - og nu har vi i over 15 år været en fast bestanddel af det fineste ishockeyselskab ved det "rigtige" VM. Vi er ikke længere den nye dreng i klassen med A-VM-hold, og antallet af danske spillere i NHL er steget støt igennem de sidste 10 år, siden vi i 2007 fik Frans Nielsen og senere Jannik Hansen at se i den nordamerikanske hockeyliga.
Vokser Danmark ud af de andre nationers skygge i 2018, kan du få dine penge imponerende 78 gange igen.

Tror du på Danmark som vinder af VM?: 76,00 - SPIL HER >>

10 hurtige om VM i Ishockey

- Det er første gang, at Danmark skal være værtsnation ved et ishockey VM.

- Danmark har deltaget ved VM uafbrudt siden 2003. I 2010 og 2016 blev det til en slutplacering som nummer 8, hvilket er de bedste VM-resultater danskerne har opnået

- Danmark sluttede på 12. pladsen ved VM i 2017.

- Sverige er forsvarende verdensmestre. De har nu vundet VM ti gange.

- Nederlaget til Sverige efter straffeslag i VM-finalen 2017 betød, at Canada ikke fik vundet VM for tredje år i træk. Et sådant VM-hattrick er senest lavet af Tjekkiet over årene 1999-2001.

- Sidste års mest scorende spiller var Artemi Panarin fra Rusland (17 point).

- Rusland, der er den mest vindende nation ved VM med i alt 27 titler, har snuppet en podieplacering ved de fire seneste VM-slutrunder.

- Finland har ikke vundet VM siden 2011.

- Sidste verdensmesterskab, som blev vundet af USA, var i 1960. I de 57 efterfølgende år er USA’s bedste resultat en tredjeplads, som de har fået hele fem gange – senest i 2015.

- Slutrundedebutanterne fra Sydkorea er den nation, som bookmakerne har lavest forventninger til ved VM.

Bookmakerne til ishockey VM

De fleste bookmakere har ikke specielt stort fokus på ishockey, og vi har derfor udvalgt de tre bookmakerne, som vi mener er bedst, hvis du ønsker at oddse på VM i ishockey. Her tager vi højde for udbuddet af væddemål på turneringen og på de enkelte kampe, samt hvilke tilbud bookmakerne i øjeblikket tilbyder.

888sport
888sport er den bookmaker, der lader til at ville satse allermest på ishockeyslutrunden i Danmark. Det var den første bookmaker, der tilbød vinderodds på VM, og du vil kunne spille på, hvem der ender som turneringens topscorer, hvor langt et givent hold når i turneringen, og så kan du selvfølgelig finde spil på de enkelte kampe. Er du endnu ikke oprettet som spiller hos 888sport, kan du benytte dig af deres velkomstbonus, hvor du får 100% op til 1.000 kroner.

NordicBet
Sverige og Finland har igennem de seneste 30 år holdt den nordiske fane højt ved VM, hvor de ved flere lejligheder har vist sig som det bedste hold. Men en nordisk aktør, der ikke bare indimellem viser sig som den bedste, er NordicBet. De bliver en uundværlig del af slutrunden, hvis du har lyst til at tjene penge på den. NordicBet har en velkomsttilbud med 100% bonus op til 1.000 kroner.

bwin
bwin er udbyderen for dig, hvis du kort og godt er glad for en udbyder, der har et stort udbud af spilmuligheder og de bedste odds, som du finder på markedet. bwin kan også blive din foretrukne bookmaker under VM i ishockey. Hvis du opretter dig hos bwin, får du en startbonus 100% op til 1.000 kroner.

TV 2 Sport viser kampene ved VM

TV2 dækker hele turneringen, og du vil på TV2 Sport og TV2 Play kunne se kampene fra VM 2018, der spilles i Boxen og Royal Arena fra den 4. til den 20. maj.

Vil du bette på ishockey VM 2018? Så besøg 888sport!

Menu

I denne sektion finder du alt, hvad du skal bruge for at blive helt klar til VM-slutrunden i ishockey 2018 - Velbekomme!

--> Optakt til ishockey VM 2018

--> Kampprogram til ishockey VM 2018

--> TV guide til ishockey VM 2018

--> Live stream ishockey VM 2018

--> Odds på ishockey VM 2018

--> Grupper/puljer til ishockey VM 2018

Bookmakere til ishockey VM

Reklame.

bet365
betfair
888sport
bwin
nordicbet
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
leovegas
jetbull
betstars