Håndbold VM odds (kvinder)

Spil på VM 2017 for kvinderDe bedste spilforslag og odds på damernes håndbold VM 2017 i Tyskland er samlet til dig her. Tror du, at Danmarks piger kommer til at køre hjem over grænsen med guld i bagagerummet, som de også gjorde for 20 år siden, da VM sidst blev afholdt i Tyskland? Eller bliver det for fjerde år i træk Norge, der vinder en slutrunde i december? Uanset hvad du tror på, om du vil lægge dine indsatser før eller under turneringen, og om du vil spille på den samlede vinder, gruppevinderne, de enkelte kampe eller topscorere – så er der mange muligheder for at tjene penge til VM. Vi holder øje med bookmakernes odds og spilmulighederne hver dag, så du har de bedste forudsætninger for at vinde penge på VM i håndbold. Vi giver dig også vores anbefaling til, hvilke bookmakere du bør benytte, når du skal spille med til VM i håndbold.

Spil på VM i kvindehåndbold

Odds på VM i håndbold 2017

Herunder samler vi markedets bedste odds på VM 2017 til dig. Jo tættere vi kommer på slutrunden, der starter d. 1. december, desto flere væddemål vil være tilgængelige hos bookmakerne. Udover at finde vinderen af VM er der også mulighed for at oddse på gruppevinderne og de enkelte landes topscorere. Der kommer mange flere odds til turneringen, som du løbende kan orientere dig i hos NordicBet.

Hvem vinder VM?
Norge: 2,25 – SPIL HER >>
Rusland: 7,50 – SPIL HER >>
Holland: 8,00 – SPIL HER >>
Frankrig: 8,50 – SPIL HER >>
Danmark: 16,00 – SPIL HER >>
Spanien: 18,00 – SPIL HER >>
Brasilien: 19,00 – SPIL HER >>
Tyskland: 20,00 – SPIL HER >>
Rumænien: 21,00 – SPIL HER >>
Sverige: 21,00 – SPIL HER >>
Ungarn: 31,00 – SPIL HER >>
Sydkorea: 36,00 – SPIL HER >>
Montenegro: 50,00 – SPIL HER >>
Serbien: 61,00 – SPIL HER >>
Polen: 201 – SPIL HER >>
Angola: 300 – SPIL HER >>
Tjekkiet: 500 – SPIL HER >>
Slovenien: 501 – SPIL HER >>
Japan: 1001 – SPIL HER >>
Argentina: 2000 – SPIL HER >>
Kina: 2001 – SPIL HER >>
Tunesien: 2500 – SPIL HER >>
Cameroun: 3000 – SPIL HER >>
Paraguay: 3000 – SPIL HER >>

Favoritterne ved VM i kvindehåndbold i Tyskland 2017

Nordmændene er ifølge bookmakerne atter klare favoritter til at nå til tops ved et mesterskab, men der er flere hold, der kan bejle til titlen som verdensmester. Vi har samlet de fem mest sandsynlige bud på en verdensmester til dig.

Norge
Vi lægger for med de norske jenter, der som forsvarende europa- og verdensmestre er den klare favorit ved VM. Forventningerne er som altid store til Norge, når det kommer til damehåndbold, men det plejer ikke at være noget, der får dem til at ryste på hænderne. Thorir Hergeirsson, der har været landstræner for Norge siden 2009, har vundet alt, der er at vinde med det norske landshold. OL i 2012, VM i 2015 og EM i 2010, 2014 og 2016. Norge og Hergeirsson har en meget stærk trup klar, hvori der indgår fem spillere fra den danske liga. Blandt de 16 udvalgte er der udtaget fire mesterskabsdebutanter, men Norge rummer stadig rigelig international rutine, og når vi snakker spillere, der kan bidrage med dette, er det værd at bemærke, at der i truppen er blevet plads til 34-årige Heidi Løke, som nordmændene ikke engang havde til rådighed, da de sejrede ved EM sidste år.

Tror du, at Norge vinder VM?: 2,25 – SPIL HER>>

Rusland
Russerne præsterede ikke som bedst ved EM-slutrunden 2016 oven på den store OL-triumf tidligere samme år, hvor Norge blev besejret i semifinalen, inden russerne kunne tage guldet for næsen af Frankrig i finalen. En sølle 7. plads blev det til ved EM for de olympiske mestre, der kommer til årets VM som repræsentant fra andet seedningslag efter Norge, Frankrig, Holland og Danmark, der indtager øverste hylde. Som bekendt er det danskerne, der får fornøjelse af russerne i gruppe C. Hvis russerne ”blot” lever op til deres seedning og bliver 2’er i gruppen, er der banet en meget vanskelig vej videre i turneringen, hvor vinderen af Norges gruppe B venter allerede i en kvartfinale. Er russerne kommet ned på jorden efter OL-guldet, og kan den højtråbende Evgeny Trefilov få sine spillere til at præstere som bedst, kan de sagtens slå alle.

Tror du, at Rusland vinder VM?: 7,50 – SPIL HER>>

Holland
Som sølvmedaljevinder fra sidste års EM og en efterhånden fast bestanddel af de afgørende kampe ved slutrunderne, kan det meget vel være Helle Jensens profilfyldte Holland, man skal se som den største trussel for nordmændene. Både i den seneste EM-finale og i VM-finalen for to år siden blev Norge hollændernes banemænd. Et klart hollandsk nederlag på otte mål i deres første finalemøde blev skiftet ud med en neglebider, der resulterede i en etmålssejr til nordmændene sidste år. Man plejer at sige, at tredje gang er lykkens gang, og hvem ved, om det ikke er tilfældet, hvis Nycke Groot og de andre hollandske klassespillere når en finaleplads igen i år.

Tror du, at Holland vinder VM?: 8,00 – SPIL HER>>

Frankrig
Man skal tilbage til 2003 for at finde den seneste gang, Frankrig vandt guld ved en slutrunde. Chancerne for, at dette vil gentage sig ved VM 2017, er bestemt til stede. Det skal dog nævnes, at Frankrigs trup måske nok har set en anelse bedre ud, end den gør i år. Holdet ser nemlig ud til at skulle undvære deres helt store stjerne, Allison Pineau, der er skadet. Men med store profiler på holdet som Camille Ayglon, Alexandra Lacrabere, Béatrice Edwige og Siraba Dembele har Frankrig stadig masser af klasse, som bør kunne føre dem langt i slutrunden.

Tror du, at Frankrig vinder VM?: 8,50 – SPIL HER>>

Danmark
Danmark er en af outsiderne ved VM, og Klavs Bruuns tropper viste ved EM-slutrunden sidste år, at det er et hold, der sagtens kan bide skeer med de bedste nationer. En acceptabel 6. plads ved det seneste VM blev fulgt op med en meget godkendt 4. plads sidste år ved EM. Fortsætter den positive udvikling under Klavs Bruuns ledelse? Så er det bestemt ikke umuligt at forestille sig, at de danske piger ligesom ved VM 2013 i Serbien kan kravle op på medaljeskamlen. Danskerne må undvære den korsbåndsskadede Anne Mette Hansen, der ellers ville være én af slutrundens profiler. Til gengæld er Line Jørgensen igen slutrundeklar efter en længere skadespause.

Tror du, at Danmark vinder VM?: 16,00 – SPIL HER>>

Værd at vide, før du spiller på VM-slutrunden

- VM-slutrunden bliver afviklet i Tyskland fra 1. til 17. december.

- Det er det 23. verdensmesterskab i damehåndbold.

- Der er 24 deltagende nationer med ved VM, hvoraf der er 15 fra Europa, 3 fra Sydamerika, 3 fra Asien og 3 fra Afrika.

- Efter gruppespillet går de fire bedste i hver gruppe videre til 1/8-finalerne, hvorfra alle kampe er knald eller fald.

- Norge er forsvarende verdensmestre og er også klare favoritter hos bookmakeren til at vinde denne slutrunde.

- Rusland dominerede verdensmesterskaberne i 00’erne, hvor de stod som vindere i 2001, 2005, 2007 og 2009. Dette gør Rusland til den nation med flest VM-titler.

- Det er tredje gang, at Tyskland er værter for VM. Tyskland var senest værtsland for tyve år siden i 1997, hvor Danmark vandt. Det er Danmarks hidtil eneste VM-trofæ.

- Danmark har deltaget i de fire foregående VM-slutrunder, så det er efterhånden et slutrundehold med erfaring, som Klavs Bruun tager med til Tyskland.

De to bedste bookmakere til VM i håndbold

De fleste bookmakere tilbyder odds på vinderen af VM og kampene ved slutrunden. Oddsene varierer fra bookmaker til bookmaker, og det gør udvalget af spil også. Vi anbefaler dig NordicBet og 888sport som de bedste bookmakere på markedet til verdensmesterskabet i Tyskland.

NordicBet
Håndbold er stort i Norden, og derfor er NordicBet selvfølgelig også en bookmaker, der for alvor satser på håndbold. Der er flere fordele ved at klikke sig ind på NordicBet, når du skal spille til VM. Her har du nemlig mulighed for at live streame kampene uden at skulle til lommerne. Du får samtidig et stort udvalg af odds på kampene, ligesom NordicBet er en bookmaker, der er god til at forkæle sine spillere med risikofrie væddemål, hvilket var et stort hit under seneste slutrunde.
Det er samtidig hos NordicBet, at du får markedets bedste velkomstbonus på 100% op til 2.000 kroner for nye kunder.

888sport
888sport er en bookmaker, der er et fremragende valg af udbyder, hvis du kan lide at oddse på håndbold. Der er masser af odds-muligheder og en høj tilbagebetalingsprocent på både live- og pregame-betting. Har du ikke allerede en konto hos 888sport, kan du ved at oprette dig hos hovedsponsoren for herrernes håndboldliga få en velkomstbonus på 100% på op til 1.000 kroner.

Spil på VM i kvindehåndbold

Oprettet 9. november 2017

Odds på kampene ved håndbold VM

Vi giver dig her flere odds på VM-håndbold for kvinder.

Hvem vinder gruppe A?
Frankrig: 1,85 – SPIL HER >>
Spanien: 3,50 – SPIL HER >>
Rumænien: 3,75 – SPIL HER >>
Angola: 41,00 – SPIL HER >>
Slovenien: 41,00 – SPIL HER >>
Paraguay: 501 – SPIL HER >>

Hvem vinder gruppe B?
Norge: 1,22 – SPIL HER >>
Sverige: 6,00 – SPIL HER >>
Ungarn: 11,00 – SPIL HER >>
Polen: 31,00 – SPIL HER >>
Tjekkiet: 31,00 – SPIL HER >>
Argentina: 401 – SPIL HER >>

Hvem vinder gruppe C?
Rusland: 1,80 – SPIL HER >>
Danmark: 3,90 – SPIL HER >>
Brasilien: 6,50 – SPIL HER >>
Montenegro: 9,00 – SPIL HER >>
Japan: 250,00 – SPIL HER >>
Tunesien: 600 – SPIL HER >>

Hvem vinder gruppe D?
Holland: 1,85 – SPIL HER >>
Tyskland: 2,75 – SPIL HER >>
Sydkorea: 7,00 – SPIL HER >>
Serbien: 8,00 – SPIL HER >>
Cameroun: 1001 – SPIL HER >>
Kina: 1001 – SPIL HER >>

Bookmakere til VM håndbold

888sport
danskespil
bwin
betfair2
leovegas
nordicbet
cashpoint
betsafe
betfair2
unibet
jetbull