Håndbold VM odds (herrer)

Reklame*

Spil på VM i herrehåndboldDe bedste spilforslag og odds på herrernes håndbold VM 2019 i Danmark/Tyskland er samlet til dig her. Tror du, at Danmark kan udfordre de forsvarende verdensmestre fra Frankrig i kampen om guldet? Eller ruller Tyskland ind fra siden og snupper det ædle metal? Uanset hvad du tror på, om du vil lægge dine indsatser før eller under turneringen, og om du vil spille på den samlede vinder, gruppevinderne, de enkelte kampe eller topscorere – så er der mange muligheder for at tjene penge til VM. Se de bedste odds på VM i herrehåndbold her.

Odds på VM i herrehåndbold

Lørdag d. 26. januar
17:30 Spanien - Egypten: 1,10 – 17,00 – 12,50*

20:30 Kroatien - Sverige: 1,91 – 8,50 – 2,45*

Søndag d. 27. januar
14:30 Tyskland - Frankrig: 3,05 – 8,50 – 1,65*

20:30 Norge - Danmark: 4,25 – 9,50 – 1,40*

Odds opdateret d. 26. januar kl. 12:35. Odds kan ændre sig.

Odds på VM i håndbold 2019

Herunder samler vi markedets bedste odds på VM 2019 til dig. Spiludbuddet stiger frem mod turneringsstart d. 10. januar. Udover at spille på vinderen og medaljevindere vil der være mulighed for at oddse på gruppevinderne, VM-topscoreren, All Star-holdet, de enkelte landes topscorere, hvor langt de enkelte lande når i turneringen og en masse specials.

Hvem vinder VM i håndbold?
Danmark: 2,75 – SPIL HER >>*

Frankrig: 3,30 – SPIL HER >>*

Tyskland: 3,45 – SPIL HER >>*

Norge: 7,00 – SPIL HER >>*

Odds opdateret d. 24. januar kl. 00:51. Odds kan ændre sig.

Favoritterne ved VM i herrehånd 2019

Skal man tro bookmakerne, så er det faktisk Danmark, der har de bedste chancer for at stryge helt til tops ved VM i håndbold 2019. De nærmeste forfølgere er Frankrig, Tyskland, Spanien og Norge. Vi gennemgår de fem største favoritter i det følgende.

Danmark
Den danske VM-trup oser af kvalitet på alle positioner. I buret har vi Niklas Landin, på stregen opererer Toft-brødrene, på fløjene finder man typer som Kong Hans (Lindberg) og Casper U. Mortensen, og inden bagkæden fremhæves, bliver vi nødt til at sætte et punktum. Med kapaciteter som Mikkel Hansen, Henrik Mølgaard, Nikolaj Markussen, Rasmus Lauge og Morten Olsen, for bare at nævne nogle få, har danskerne masser af kvalitet i maskinrummet.

Danmark vandt OL-guld i 2016, og siden er det blevet til en 1/8-finale ved VM i 2017 og en semifinale ved EM i 2018. Det danske herrelandshold har aldrig tidligere vundet en VM-slutrunde.

Danmark er havnet i Gruppe C, hvor den værste konkurrent umiddelbart er Norge. De øvrige hold er Østrig, Tunesien, Chile og Saudi-Arabien.

Spil på Danmark som VM-vinder til odds 3,50 >>*

Frankrig
Nu fik vi fremhævet et hav af profiler på det danske landshold. Så skylder vi næsten at gøre det samme hos franskmændene. Lad os dog indlede med et væsentligt fravær, som ikke ligefrem styrker det franske titelbud: Nikola Karabatic er ude med en skade. Lillebror Luka er dog med på stregen, hvor også den rutinerede anfører Cedric Sorhaindo befinder sig. De ekstremt dygtige fløje Luc Abalo og Michael Guigou er begge med, og det samme er Valentin Porte og Timothey N’Guessan på back-positionerne.

Frankrig vandt sølv ved OL i 2016, men gik så hele vejen til guldet ved VM i 2017. Senest ved EM i 2018 blev det til bronzemedaljer.

Frankrig spiller i Gruppe A, hvor Tyskland ligner største hurdle. I gruppen finder man også Rusland, Serbien, Brasilien og Korea.

Spil på Frankrig som VM-vinder til odds 3,60 >>*

Tyskland
Mikkel Hansens klubkammerat, og fløjprofilen på det tyske landshold, Uwe Gensheimer, er med, når der skal spilles VM i Danmark og Tyskland. Uwe Gensheimer er den eneste spiller i truppen, der ikke har hverdagen i den stærke tyske række. Det indbyrdes kendskab er altså enormt på holdet, hvor også spillere som Patrick Groetzki, Silvio Heinevetter og Steffen Weinhold springer i øjnene.

Tyskland blev nr. 3 ved OL i 2016, men røg så ud i 1/8-finalerne ved VM i 2017. Ved EM-slutrunden i 2018 blev mellemrunden endestationen for tyskerne. Tyskland har prøvet at vinde VM-guld tre gange tidligere, senest i 2007.

Tyskland befinder sig sammen med Frankrig i Gruppe A, hvor også Rusland, Serbien, Brasilien og Korea kæmper med om mellemrundebilletterne.

Spil på Tyskland som VM-vinder til odds 8,00 >>*

Spanien
Med på det spanske hold er de rutinerede kræfter Raul Entrerrios, Viran Morros og Julen Aguinagalde. Til sammen er de 108 år. Hold også et særligt øje med spillere som Alex Dujshebaev og Joan Canellas, der opererer på henholdsvis højre og venstre back. Truppen tæller også fløjspillerne Angel Fernandez og Ferran Sole.

Spanien spillede ikke med ved OL i 2016. De var til gengæld med, da der var VM i 2017 (5. plads), og de var så sandelig også med ved den seneste EM-slutrunde i 2018. Her vandt Spanien guld. Spanierne har to VM-guldmedaljer på CV’et, og den seneste er fra 2013.

Spanien er havnet i Gruppe B, hvor de værste konkurrenter ser ud til at blive Kroatien og Island. Makedonien, Bahrain og Japan kæmper med i samme gruppe.

Spil på Spanien som VM-vinder til odds 8,50 >>*

Norge
Den norske landstræner Christian Berge var lynhurtig til at udtage sin endelige VM-trup. Truppen tæller to spillere, der har hverdagen i Danmark hos Skjern, nemlig Eivind Tangen og Bjarte Myrhol. Den målfarlige højrefløj Kristian Bjørnsen er med, og det samme er den dygtige venstreback Espen Lie Hansen. Sander Sagosen er også med i bagkæden, så der mangler altså ikke talentfulde folk i den norske trup. Dog er det et anseeligt minus, at Kent Robin Tønnesen er udgået med en skade.

Norge spillede ikke med ved OL i 2016. De nåede til gengæld hele vejen til finalen ved VM i 2017, hvor de så tabte til Frankrig. Ved EM i 2018 røg nordmændene ud i mellemrunden.

Norge er at finde i Gruppe C sammen med Danmark, Østrig, Tunesien, Chile og Saudi-Arabien.

Spil på Norge som VM-vinder til odds 12,00 >>*

Værd at vide, før du spiller på VM-slutrunden

- VM-slutrunden bliver afviklet i Danmark og Tyskland fra d. 10. til d. 27. januar.

- Det er det 26. verdensmesterskab i herrehåndbold.

- Der er 24 deltagende nationer med ved VM, hvoraf der er 13 fra Europa, 5 fra Asien, 3 fra Sydamerika og 3 fra Afrika.

- Efter gruppespillet går de tre bedste i hver gruppe videre til mellemspillet, hvorfra de to bedste hold i hver gruppe avancerer til semifinalerne.

- Frankrig er forsvarende verdensmestre. Franskmændene slog Norge i finalen i 2017.

- Frankrig har vundet VM-titlen ved fire af de fem seneste afviklinger.

- Danmark har været i finalen i to af de fire seneste afviklinger. Begge gange blev det til danske sølvmedaljer.

- Spanien har taget tre Top 4-placeringer ved de fire seneste afviklinger. Spanierne lammetævede Danmark med 35-19 i en VM-finale fra 2013, som vi helst vil glemme.

Den bedste bookmaker til VM i håndbold

De fleste bookmakere tilbyder odds på vinderen af VM og kampene ved slutrunden. Oddsene varierer fra bookmaker til bookmaker, og det gør udvalget af spil også. Vi anbefaler dig at spille hos LeoVegas*, Nordicbet* og Bethard*.

LeoVegas*
LeoVegas* er en bookmaker, der er et fremragende valg af udbyder, hvis du kan lide at oddse på håndbold. Der er masser af odds-muligheder og en høj tilbagebetalingsprocent på både live- og prematch-betting.

Spil på VM 2019 hos LeoVegas >>*

Nordicbet*
Du går heller ikke galt i byen med en konto hos Nordicbet*. Bookmakeren har tradition for at dække håndboldslutrunderne grundigt, og du vil blandt andet kunne finde spændende over/under linjer her.

Spil på VM 2019 hos Nordicbet >>*

Bethard*
Bethard* efterlod et meget positivt indtryk med deres håndbolddebut-dækning ved kvindernes EM før jul, og holder de samme standard hos herrerne (hvad vi forventer), er de også en anbefaling værd.

Spil på VM 2019 hos Bethard >>*

Odds på VM i herrehåndbold

Læs mere om håndbold VM 2019:


--> Optakt til håndbold VM 2019 (herrer)

--> Kampprogram til håndbold VM 2019 (herrer)

--> Live stream håndbold VM 2019 (herrer)

--> TV guide til håndbold VM 2019 (herrer)

--> Odds på håndbold VM 2019 (herrer)

--> Grupper/puljer til håndbold VM 2019 (herrer)

Odds på kampene ved håndbold VM

Vi giver dig her udvalgte odds på VM-håndbold for herrer. Oddsene opdateres løbende.

Hvem når finalen?
Tyskland: 1,52 – SPIL HER >>*

Danmark: 1,66 – SPIL HER >>*

Frankrig: 2,20 – SPIL HER >>*

Norge: 2,40 – SPIL HER >>*

Odds senest opdateret kl. 00:51 d. 24. januar.
Odds kan ændre sig.

Se mange flere odds på VM-slutrunden HER*.

Bookmakere til VM håndbold

Reklame.

bet365
888sport
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
betfair2
unibet
jetbull
betstars