Håndbold VM odds (herrer)

Reklamelink*

Spil på VM i herrehåndboldDe bedste spilforslag og odds på herrernes håndbold VM 2021 i Egypten er samlet til dig her. Tror du, at Danmark kan forsvare deres VM-guldmedaljer? Eller ruller nationer som Frankrig og Spanien ind fra siden og snupper det ædle metal? Uanset hvad du tror på, om du vil lægge dine indsatser før eller under turneringen, og om du vil spille på den samlede vinder, gruppevinderne, de enkelte kampe eller topscorere – så er der mange muligheder for at tjene penge til VM. Se de bedste odds på VM i herrehåndbold, som afvikles fra d. 13. til d. 31. januar 2021, her.

Odds på VM i herrehåndbold

Odds på VM i håndbold 2021

Herunder samler vi markedets bedste odds på VM 2021 til dig. Odds opdateres løbende, som turneringen skrider frem.

Hvem vinder VM i håndbold?
Danmark: 3,60 – SPIL HER >>*

Spanien: 4,20 – SPIL HER >>*

Frankrig: 5,00 – SPIL HER >>*

Norge: 6,00 – SPIL HER >>*

Kroatien: 8,00 – SPIL HER >>*

Tyskland: 10,00 – SPIL HER >>*

Sverige: 21,00 – SPIL HER >>*

Slovenien: 26,00 – SPIL HER >>*

Island: 51,00 – SPIL HER >>*

Egypten: 61,00 – SPIL HER >>*

Odds senest opdateret d. 3. november kl. 11:15. Odds kan ændre sig.

KLIK HER* for at se flere spændende odds på VM i håndbold.

Favoritterne ved VM i herrehåndbold 2021

De forsvarende mestre fra Danmark er, ifølge bookmakerne, favoritter til at tage VM-titlen i 2021. De mest seriøse udfordrere vurderes til at være Spanien, Frankrig, Norge og Kroatien. Vi gennemgår de fem største favoritter i det følgende. Vil du læse mere om alle de deltagende nationer, kan du med fordel gå til vores store VM-optakt, hvor du også finder vores bud på den samlede turneringsvinder.

Teksten herunder opdateres frem mod VM i herrehåndbold, som starter d. 13. januar 2021.

Danmark
Frankrig går ind til turneringen som forsvarende verdensmester – og såmænd også som forsvarende europamester. Franskmændene har gang i en decideret gylden generation af kvindelige håndboldspillere, og derfor er det kun naturligt, at de nok engang regnes for et af de mest oplagte vinderbud ved en international slutrunde.

Som forsvarende mester er Frankrig direkte kvalificeret til VM-slutrunden. Estelle Nze Minko, som figurerer i den franske bagkæde, var en af de helt store oplevelser ved den seneste slutrunde (EM). Her blev hun fransk topscorer med 38 mål (på bare 46 skud). Højrebacken Alexandra Lacrabere, som må betegnes som en regulær målmaskine, lagde desuden 25 oveni sin imponerende måltotal for landsholdet.

Det franske landshold består traditionelt af mange spillere, der har hverdagen i fransk klubhåndbold, og det er også tilfældet ved VM 2019. Dog er der også blevet plads til et firkløver fra ungarsk klubhåndbold. Et anseeligt minus er dog, at franskmændene må undvære Siraba Dembele-Pavlovic.

Spil på Danmark som VM-vinder til odds 3,60 >>*

Spanien
Det er hele 10 år siden, at Rusland senest vandt VM-guld. Faktisk har de end ikke formået at nå en eneste semifinale ved de fire seneste afviklinger (missede helt slutrunden i 2013), så hvorfor er de blandt favoritterne nu? Det er de selvfølgelig, fordi de leverede en flot indsats, der rakte til EM-sølv i 2018 – og fordi de trods alt tog OL-guldet i 2016. Længere væk er de beundringsværdige meritter trods alt heller ikke.

Rusland er uden deres legendariske træner Evgeny Trefilov, som blev opereret for en hjertefejl tidligere på året. Dermed er det en ny træner, Ambros Martin, der står i spidsen for holdet ved VM-slutrunden i Japan.

Ved EM i 2018 bestod landsholdet udelukkende af spillere, der havde dagligdagen i russisk klubhåndbold – og Martin følger samme approach. Han vil sætte sin lid til spillere som Anna Vyakhireva og Polina Kuznetsova, da Daria Dimitrieva desværre er skadesfraværende.

Spil på Spanien som VM-vinder til odds 4,20 >>*

Frankrig
Ingen håndbold-slutrunde for kvinder uden Norge blandt favoritterne. Nordmændene vandt VM-guld i både 2015 og 2011, og de snuppede sølvet ved den seneste afvikling i 2017. I EM-sammenhæng skuffede de i 2018 (5. plads), men forud herfor står der Norge ud for EM-guldet i både 2016, 2014, 2010, 2008, 2006, 2004 og så 1998. Behøver vi at snakke om OL? Bronze + Guld + Guld ved de tre seneste afviklinger. Imponerende.

Norge har en rigtigt stærk tradition inden for kvindehåndbold, og derfor kan man altid regne med, at de stiller slagkraftigt og konkurrencedygtigt op ved slutrunderne. Thorir Heigeirsson plejer at have en stamme af spillere, der begår sig i norsk og dansk klubhåndbold. Ved EM i 2018 var det Stine Bredal Oftedal, Malin Aune og Veronica Kristiansen, der var flittigst foran kassen.

Til 2019 VM har Norge dog været ramt af mange uheld, og således bliver slutrunden uden førnævnte Veronica Kristiansen, Nora Mørk, Katrine Lunde, Amanda Kurtovic og Vilde Mortensen.

Spil på Frankrig som VM-vinder til odds 5,00 >>*

Norge
Hollandsk kvindehåndbold nyder kronede år. Ved de to seneste VM-slutrunder har Holland snuppet henholdsvis bronze (2017) og sølv (2015), og disse resultater er såmænd blevet matchet med EM-bronze i 2018 og EM-sølv i 2016. Med andre ord har vi ikke at gøre med en ”fluke” – hollænderne leverer over tid, og de ventes også at spille med musklerne ved VM-slutrunden i Japan.

Tidligere på året installerede Holland den blot 36-årige Emmanuel Mayonnade i trænerjobbet, og han afløste dermed danske Helle Thomsen på posten. Hvordan vil Emmanuel Mayonnade ryste posen frem mod VM-slutrunden i Japan?

Bagspillere som Estavana Polman og Lois Abbingh er iøjnefaldende på et stærkt kollektiv, der holder stor kvalitet i bredden. Flere af spillerne, der sædvanligvis repræsenterer det hollandske kvindelandshold, har hverdagen i dansk klubhåndbold. Nycke Groot er fortid på landsholdet.

Spil på Norge som VM-vinder til odds 6,00 >>*

Kroatien
… og hvad så med Danmark? Ofte bliver man grebet af den danske håndboldfeber, og så bliver forventningerne til kvindelandsholdet skruet op. Men bevarer vi fodfæstet og skeler til medaljehøsten de senere år, så har det ikke været specielt opløftende. I VM-sammenhæng har vi måttet nøjes med 6. pladsen i både 2017 og 2015, og ved EM har vi ikke præsteret bedre end 4. pladsen siden 2004.

Størstedelen af de danske spillere har hverdagen i dansk klubhåndbold. Profiler, som er blandt undtagelserne herfra, er Anne Mette Hansen (Gyori) og Louise Burgaard (Metz). Vigtige Stine Jørgensen blev klar til EM 2018 i sidste øjeblik, men hun ramte ikke topniveauet – hun bør være stærkere til VM 2019, og hvis hun er i hopla, er det et anseeligt plus.

Det er Klavs Bruun Jørgensen, der igen står i spidsen for det danske kvindelandshold.

Spil på Kroatien som VM-vinder til odds 8,00 >>*

Værd at vide, før du spiller på VM-slutrunden

- VM-slutrunden bliver afviklet i Egypten fra d. 13. til d. 31. januar 2021.

- Danmark er forsvarende verdensmestre, efter de besejrede Norge med 31-22 i finalen i 2019.

- Det er det 27. verdensmesterskab i herrehåndbold.

- Der er i alt 32 deltagende nationer med ved VM, hvoraf 13 er europæiske.

- Danmark er placeret i Gruppe D, hvor modstanderne hedder Argentina, Bahrain og DR Congo.

- Efter gruppespillet går de tre bedste i hver gruppe videre til mellemrunden, hvorfra de to bedste hold i hver mellemrundepulje avancerer til semifinalerne.

- Danmark har spillet finale ved tre af de fem seneste VM-slutrunder i herrehåndbold.

- Norge har været tabende finalist ved de to seneste VM-slutrunder (tabte til Danmark i 2019 og til Frankrig i 2017).

- Frankrig er den mest vindende nation ved VM i herrehåndbold. Franskmændene har vundet guld i alt seks gange, og de tog titlen ved fire af fem slutrunder i perioden fra 2009 til 2017.

Den bedste bookmaker til VM i håndbold

De fleste bookmakere tilbyder odds på vinderen af VM og kampene ved slutrunden. Oddsene varierer fra bookmaker til bookmaker, og det gør udvalget af spil også. Vi anbefaler dig at spille hos LeoVegas*, bet365* og Nordicbet*.

LeoVegas*
LeoVegas* er en bookmaker, der er et fremragende valg af udbyder, hvis du kan lide at oddse på håndbold. Der er masser af odds-muligheder og en høj tilbagebetalingsprocent på både live- og prematch-betting.

Spil på VM 2021 hos LeoVegas >>*

bet365*
Du går heller ikke galt i byen med en konto hos bet365*. Bookmakeren har tradition for at dække håndboldslutrunderne grundigt, og du vil blandt andet kunne finde spændende over/under linjer her.

Spil på VM 2021 hos bet365 >>*

Nordicbet*
Nordicbet* har efterladt et positivt indtryk med deres dækning ved de seneste håndboldslutrunder, og holder de samme standard hos herrerne (hvad vi forventer) i 2021, er de også en anbefaling værd.

Spil på VM 2021 hos Nordicbet >>*

Odds på VM i herrehåndbold

Læs mere om håndbold VM 2021:


--> Optakt til håndbold VM 2021 (herrer)

--> Kampprogram til håndbold VM 2021 (herrer)

--> Live stream håndbold VM 2021 (herrer)

--> TV guide til håndbold VM 2021 (herrer)

--> Odds på håndbold VM 2021 (herrer)

--> Grupper/puljer til håndbold VM 2021 (herrer)

Flere odds på Håndbold VM

Herunder finder du spændende odds på VM i håndbold 2021.

Hvem bliver MVP?

Hvem bliver turneringens målvogter?

Hvem vinder grupperne?

Sektionen opdateres med odds og specials på VM i håndbold i takt med, at turneringen kommer nærmere.

Bookmakere til VM håndbold

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
bet25
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
tipwin
onsidebetting