Håndbold VM odds (kvinder)

Reklamelink*

Spil på VM i kvindehåndboldDe bedste spilforslag og odds på kvindernes håndbold VM 2019 i Japan er samlet til dig her. Tror du, at Danmark kan udfordre de forsvarende verdensmestre fra Frankrig i kampen om guldet? Eller ruller nationer som Norge og Rusland ind fra siden og snupper det ædle metal? Uanset hvad du tror på, om du vil lægge dine indsatser før eller under turneringen, og om du vil spille på den samlede vinder, gruppevinderne, de enkelte kampe eller topscorere – så er der mange muligheder for at tjene penge til VM. Se de bedste odds på VM i kvindehåndbold her.

Odds på VM i kvindehåndbold

Odds på VM i håndbold 2019

Herunder samler vi markedets bedste odds på VM 2019 til dig. Spiludbuddet stiger frem mod turneringsstart d. 30. november. Udover at spille på vinderen og medaljevindere vil der være mulighed for at oddse på gruppevinderne, VM-topscoreren, All Star-holdet, de enkelte landes topscorere, hvor langt de enkelte lande når i turneringen og en masse specials.

Frankrig: 3,25 - SPIL HER >>*

Rusland: 3,40 - SPIL HER >>*

Norge: 3,50 - SPIL HER >>*

Holland: 9,00 - SPIL HER >>*

Danmark: 21,00 - SPIL HER >>*

Rumænien: 25,00 - SPIL HER >>*

Montenegro: 26,00 - SPIL HER >>*

Sverige: 31,00 - SPIL HER >>*

Ungarn: 31,00 - SPIL HER >>*

Serbien: 41,00 - SPIL HER >>*

Spanien: 41,00 - SPIL HER >>*

Korea: 41,00 - SPIL HER >>*

Brasilien: 51,00 - SPIL HER >>*

Tyskland: 51,00 - SPIL HER >>*

Slovenien: 301,00 - SPIL HER >>*

Angola: 501,00 - SPIL HER >>*

Japan: 501,00 - SPIL HER >>*

Argentina: 1001,00 - SPIL HER >>*

Kasakhstan: 1001,00 - SPIL HER >>*

Cuba: 2501,00 - SPIL HER >>*

DR Congo: 2501,00 - SPIL HER >>*

Kina: 2501,00 - SPIL HER >>*

Senegal: 3001,00 - SPIL HER >>*

Australien: 5001,00 - SPIL HER >>*

Odds opdateret d. 28. august kl. 12:33. Odds kan ændre sig.

Favoritterne ved VM i kvindehåndbold 2019

Skal man tro bookmakerne, er det nok engang Frankrig, der har de bedste chancer for at stryge helt til tops ved VM i håndbold 2019. De nærmeste forfølgere er Rusland, Norge, Holland og Danmark. Vi gennemgår de fem største favoritter i det følgende.

Frankrig
Frankrig går ind til turneringen som forsvarende verdensmester – og såmænd også som forsvarende europamester. Franskmændene har gang i en decideret gylden generation af kvindelige håndboldspillere, og derfor er det kun naturligt, at de nok engang regnes for et af de mest oplagte vinderbud ved en international slutrunde.

Som forsvarende mester er Frankrig direkte kvalificeret til VM-slutrunden. Estelle Nze Minko, som figurerer i den franske bagkæde, var en af de helt store oplevelser ved den seneste slutrunde (EM). Her blev hun fransk topscorer med 38 mål (på bare 46 skud). Højrebacken Alexandra Lacrabere, som må betegnes som en regulær målmaskine, lagde desuden 25 oveni sin imponerende måltotal for landsholdet.

Det franske landshold består traditionelt af mange spillere, der har hverdagen i fransk klubhåndbold. Vi opdaterer naturligvis med info om VM-truppen, når denne er udtaget.

Spil på Frankrig som VM-vinder til odds 3,25 >>*

Rusland
Det er hele 10 år siden, at Rusland senest vandt VM-guld. Faktisk har de end ikke formået at nå en eneste semifinale ved de fire seneste afviklinger (missede helt slutrunden i 2013), så hvorfor er de blandt favoritterne nu? Det er de selvfølgelig, fordi de leverede en flot indsats, der rakte til EM-sølv i 2018 – og fordi de trods alt tog OL-guldet i 2016. Længere væk er de beundringsværdige meritter trods alt heller ikke.

Rusland er uden deres legendariske træner Evgeny Trefilov, som blev opereret for en hjertefejl tidligere på året. Dermed er det en ny træner, Ambros Martin, der står i spidsen for holdet ved VM-slutrunden i Japan.

Ved EM i 2018 bestod landsholdet udelukkende af spillere, der havde dagligdagen i russisk klubhåndbold. Om Martin følger samme approach, og sætter sin lid til spillere som Anna Vyakhireva og Daria Dimitrieva, det vil tiden vise.

Spil på Rusland som VM-vinder til odds 3,40 >>*

Norge
Ingen håndbold-slutrunde for kvinder uden Norge blandt favoritterne. Nordmændene vandt VM-guld i både 2015 og 2011, og de snuppede sølvet ved den seneste afvikling i 2017. I EM-sammenhæng skuffede de i 2018 (5. plads), men forud herfor står der Norge ud for EM-guldet i både 2016, 2014, 2010, 2008, 2006, 2004 og så 1998. Behøver vi at snakke om OL? Bronze + Guld + Guld ved de tre seneste afviklinger. Imponerende.

Norge har en rigtigt stærk tradition inden for kvindehåndbold, og derfor kan man altid regne med, at de stiller slagkraftigt og konkurrencedygtigt op ved slutrunderne. Thorir Heigeirsson plejer at have en stamme af spillere, der begår sig i norsk og dansk klubhåndbold. Ved EM i 2018 var det Stine Bredal Oftedal, Malin Aune og Veronica Kristiansen, der var flittigst foran kassen.

Vi opdaterer naturligvis afsnittet med aktuel info om den norske VM-trup frem mod slutrunden.

Spil på Norge som VM-vinder til odds 3,50 >>*

Holland
Hollandsk kvindehåndbold nyder kronede år. Ved de to seneste VM-slutrunder har Holland snuppet henholdsvis bronze (2017) og sølv (2015), og disse resultater er såmænd blevet matchet med EM-bronze i 2018 og EM-sølv i 2016. Med andre ord har vi ikke at gøre med en ”fluke” – hollænderne leverer over tid, og de ventes også at spille med musklerne ved VM-slutrunden i Japan.

Tidligere på året installerede Holland den blot 36-årige Emmanuel Mayonnade i trænerjobbet, og han afløste dermed danske Helle Thomsen på posten. Hvordan vil Emmanuel Mayonnade ryste posen frem mod VM-slutrunden i Japan?

Bagspillere som Estavana Polman, Lois Abbingh og Nycke Groot er iøjnefaldende på et stærkt kollektiv, der holder stor kvalitet i bredden. Flere af spillerne, der sædvanligvis repræsenterer det hollandske kvindelandshold, har hverdagen i dansk klubhåndbold. EM-truppen talte imidlertid også et stærkt firkløver fra tyske SG BBM Bietigheim.

Spil på Holland som VM-vinder til odds 9,00 >>*

Danmark
… og hvad så med Danmark? Ofte bliver man grebet af den danske håndboldfeber, og så bliver forventningerne til kvindelandsholdet skruet op. Men bevarer vi fodfæstet og skeler til medaljehøsten de senere år, så har det ikke været specielt opløftende. I VM-sammenhæng har vi måttet nøjes med 6. pladsen i både 2017 og 2015, og ved EM har vi ikke præsteret bedre end 4. pladsen siden 2004.

Størstedelen af de danske spillere har hverdagen i dansk klubhåndbold. Profiler, som er undtagelserne herfra, er Anne Mette Hansen (Gyori) og Louise Burgaard (Metz). Vigtige Stine Jørgensen blev klar til EM 2018 i sidste øjeblik, men hun ramte ikke topniveauet – hun bør være stærkere til VM 2019, og hvis hun er i hopla, er det et anseeligt plus.

Det er Klavs Bruun Jørgensen, der står i spidsen for det danske kvindelandshold, som senest slog Norge i en træningskamp i juli måned.

Spil på Danmark som VM-vinder til odds 21,00 >>*

Værd at vide, før du spiller på VM-slutrunden

- VM-slutrunden bliver afviklet i Japan fra d. 30. november til og med d. 15. december.

- Danmark møder Australien, Korea, Tyskland, Brasilien og Frankrig i gruppespillet, og alle kampe har kampstart kl. 12:30 (dansk tid).

- Det er det 24. verdensmesterskab i kvindehåndbold.

- Der er 24 deltagende nationer med ved VM, hvoraf 13 er europæiske.

- Efter gruppespillet går de tre bedste i hver gruppe videre til mellemspillet, hvorfra de to bedste hold i hver gruppe avancerer til semifinalerne.

- Frankrig er forsvarende verdensmestre. Franskmændene slog Norge i finalen i 2017.

- Norge har snuppet enten guld eller sølv ved tre af de fire seneste VM-slutrunder.

- Danmark har ikke været i finalen siden 1997, hvor det blev til VM-guld. Det bedste danske resultat i nyere tid, er en bronzemedalje fra 2013.

- Danmark tabte til Sverige i kvartfinalerne ved den seneste VM-slutrunde i 2017.

- Rusland vandt VM-guld tre gange i træk i 2005, 2007 og 2009, men de har end ikke formået at nå en semifinale siden da.

- Der har kun været én ikke-europæisk vinder af VM i kvindehåndbold ved de seneste 11 slutrunder. Brasilien slog Serbien i finalen i 2013.

Den bedste bookmaker til VM i håndbold

De fleste bookmakere tilbyder odds på vinderen af VM og kampene ved slutrunden. Oddsene varierer fra bookmaker til bookmaker, og det gør udvalget af spil også. Vi anbefaler dig at spille hos LeoVegas*, Nordicbet* og Bethard*.

LeoVegas*
LeoVegas* er en bookmaker, der er et fremragende valg af udbyder, hvis du kan lide at oddse på håndbold. Der er masser af odds-muligheder og en høj tilbagebetalingsprocent på både live- og prematch-betting.

Spil på VM 2019 hos LeoVegas >>*

Nordicbet*
Du går heller ikke galt i byen med en konto hos Nordicbet*. Bookmakeren har tradition for at dække håndboldslutrunderne grundigt, og du vil blandt andet kunne finde spændende over/under linjer her.

Spil på VM 2019 hos Nordicbet >>*

Bethard*
Bethard* efterlod et meget positivt indtryk med deres håndbolddebut-dækning ved kvindernes EM før jul, og holder de samme standard hos herrerne (hvad vi forventer), er de også en anbefaling værd.

Spil på VM 2019 hos Bethard >>*

Odds på VM i kvindehåndbold

Læs mere om håndbold VM 2019:


--> Optakt til håndbold VM 2019 (kvinder)

--> Kampprogram til håndbold VM 2019 (kvinder)

--> Live stream håndbold VM 2019 (kvinder)

--> TV guide til håndbold VM 2019 (kvinder)

--> Odds på håndbold VM 2019 (kvinder)

--> Grupper/puljer til håndbold VM 2019 (kvinder)

Odds på kampene ved håndbold VM

Vi giver dig her udvalgte odds på VM-håndbold for herrer.

Sektionen opdateres med VM odds i takt med, at bookmakerne udvider deres udbud på slutrunden.

Bookmakere til VM håndbold

Reklame.

bet365
888sport
betfair
bethard
bwin
leovegas
mrgreen
betfair2
unibet
jetbull
betstars
nordicbet