18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Håndbold: Live stream

Udbuddet af håndbold i tv er imponerende, men via live streaming kan du se endnu mere håndbold. Følg med i kampene fra Champions League, den tyske Bundesliga og spanske ASOBAL hos bet365*, hvor du også kan spille på de spændende turneringer og kampe.

Se håndbold via live streaming

Opret en spillekonto hos bet365* via vores guide forneden og få herigennem adgang til spil og live streaming af blandt andet håndbold.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg din håndboldkamp

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream og spil på håndbold hos bet365 – KLIK HER!*

Regler og vilkår for streaming af håndbold

Brugen af live billeder fra bet365* live streaming er lige så nem, som det er at spille med hos bookmakeren. Der skal enten stå penge på spillekontoen eller være placeret et væddemål inden for 24 timer, førend brugeren har adgang til de direkte billeder fra diverse sportsbegivenheder.

Håndboldligaer med live stream

bet365* har viser forskellige håndboldligaer rundt om i Europa. I dag er det muligt at spille på og følge de største ligaer hos bookmakeren. Her er et grundigere overblik over de vigtigste af slagsen:

EHF Champions League
Det helt store trækplaster er uden tvivl de kampe fra både kvindernes og herrernes Champions League, som man kan spille på og se via bet365’s* live streaming. Som kontoindehaver kan du altså følge de største hold slås om den prestigefyldte titel, der hører turneringen til. De bedste håndboldspillere gør sig selvfølgelig i denne turnering. Det er altså muligt at se Nikola Karabatic, Domagoj Duvnjak og vores allesammens Mikkel Hansen folde sig ud hos herrerne, og spillere som Christina Neagu, Andrea Lekic og Allison Pineau præsterer deres ypperste hos kvinderne, når kampen i Champions League skal spilles.

Liga ASOBAL (Spanien)
Du kan se og spille på en masse kampe fra den bedste spanske liga i håndbold hos bet365*. Se blandt andet stjernerne Filip Jicha, Gudjon Sigurdsson og danske Jesper Nøddesbo udkæmpe kampen om tronen i Spanien for deres hold FC Barcelona.

Bundesligaen (Tyskland)
Følg danskerklubben Flensburg Handewitts march mod det tyske mesterskab. Hold også et vågent øje med TMW Kiel, der har både Nicklas Landin og Rene Toft Hansen i truppen. Hvem af de dansker stjerner kan føre deres tyske klub til toppen?

Foruden de europæiske topligaer kan du naturligvis også live streame kampene fra EM i håndbold og VM i håndbold.

Følg vores guide til oprettelse af konto hos bet365* foroven og se og spil på håndbold.