18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.20
1/10
Tyrkiet
Portugal
Tipped at 2.20
Dagens BetBuilder-avatar
22. jun.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

2.15
1/10
Belgien
Rumænien
Tipped at 2.15
Dagens Spil-avatar
22. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

2.32
1/10
Schweiz
Tyskland
Tipped at 2.32
Dagens Spil-avatar
23. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
4/10
Skotland
Ungarn
Tipped at 1.82
Higuain-avatar
23. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
Skotland
Ungarn
Tipped at 2.25
Dagens BetBuilder-avatar
23. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

2.50
5/10
Skotland
Ungarn
Tipped at 2.50
MJN1999-avatar
23. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.71
3/10
USA
Bolivia
Tipped at 1.71
BettingGuru-avatar
24. jun.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.75
3/10
Albanien
Spanien
Tipped at 1.75
MJN1999-avatar
24. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

2.15
1/10
Albanien
Spanien
Tipped at 2.15
Dagens Spil-avatar
24. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.78
3/10
Copa America – Hold Point
Tipped at 1.78
BettingGuru-avatar
25. jun.
00:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
3/10
Colombia
Paraguay
Tipped at 1.82
BettingGuru-avatar
25. jun.
02:00

Kan Aalborg Håndbold sikre DM-guldet i Fredericia?

Der er udsigt til en kæmpe håndboldfest, når Fredericia HK tager imod Aalborg Håndbold i onsdagens DM-finale. Aalborg hentede en overbevisende sejr på 31-26 i den første finalekamp og presset er dermed på Fredericia HK.

Aalborg har været i en klasse for sig i denne sæson og kan tage DM-titlen med mindst uafgjort, mens hjemmesejr til Fredericia vil sende de to hold ud i kamp 3. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Fredericia HK – Aalborg Håndbold. Der er kampstart onsdag d. 29. maj 2024 kl. 20:00. Se kampen på TV2 Sport eller TV2 Play. 

Mikkel Hansen og Aalborg Håndbold er klar til Final 4

Mikkel Hansen stjal overskrifterne med 9 mål for Aalborg Håndbold i den første DM-finale. Foto: Ritzau/Alamy Live News

Fredericia HK – Aalborg Håndbold kampinfo

Kampstart: Onsdag d. 29. maj kl. 20.00
Sted: thansen ARENA i Fredericia
TV: TV2 Sport
Stream: TV2 Play

Fredericia HK – Aalborg Håndbold optakt

Skal vi have uddelt guldmedaljerne eller får vi sendt DM-finalerne ud i kamp 3?

Aalborg står med matchbolden og der var ikke den store spænding i første finalekamp, der endte med en komfortabel 31-26 sejr.

Aalborg dominerede opgøret og var foran fra start til slut. Fredericia kom reelt aldrig i nærheden af at skabe spænding om udfaldet af kampen.

Den 36-årige Mikkel Hansen var den store profil med 9 mål og det kan vise sig, at det var Mikkels sidste optræden for Aalborg Håndbold i Gigantium. Onsdagens kamp kan blive den sidste på dansk grund for en af de største danske spillere nogensinde.

Fredericia skal nu forsøge at ryste det nederlag fra sig og presse Aalborg ud i den sidste og afgørende finalekampe. De skal på en eller anden måde få lukket ned for Mikkel Hansen og samtidig sat deres egne profiler i spil.

Fredericia kan tage et par positive ting med fra første DM-finale, hvor Kasper Young blev holdets topscorer med 7 mål.

FHK-fansene skal nok gøre deres for at skabe en intens og festlig kulisse i thansen ARENA, men vi kommer ikke udenom, at der var klasseforskel i første finalekamp.

Der er et stort stykke arbejde at gøre for Fredericia-spillerne, der skal turde tro på, at det kan lade sig gøre at besejre Aalborg-favoritterne.

Aalborg Håndbold har været i en klasse for sig igennem hele sæsonen og har også succes i Champions League, hvor de den 8. juni skal møde den tyske storklub Magdeburg ved Final4-stævnet i Köln.

Aalborg Håndbold har vundet DM-guld 6 gange tidligere, senest i 2021.


Fredericia HKs profiler

Fredericia kan ikke matche stjernebesatte Aalborg, så det bliver afgørende, at deres profiler spiller op til deres bedste for at udskyde afgørelsen til den sidste DM-finale.

 • Sebastian Frandsen
  FHK’s målmand Sebastian Frandsen kunne ikke forhindre Aalborg Håndbold i at vinde første DM-finale, og han skal genfinde storspillet fra semifinalerne mod Ribe-Esbjerg for at stoppe Aalborg-stjernerne.
 • Thorsten Fries
  Fredericia har også en skarp målvogter i Thorsten Fries, der har hevet flere mirakelredninger frem i slutspilskampene. Ikke meget lykkes for hverken Thorsten Fries eller Sebastian Frandsen i første DM-finale, men foran egne fans i en udsolgt thansen ARENA kan FHK-målmændene få held til at nappe afslutningerne fra Aalborg-skytterne.
 • Sebastian Henneberg
  Det var en yderst svær kamp i Gigantium, men Sebastian Henneberg fik dog scoret 5 mål mod det velspillende Aalborg-forsvar og målmand Fabian Norsten. Sebastian Henneberg kan blive den offensive nøgle til at sende Fredericia til den afgørende DM-finale.


Aalborg Håndbolds profiler

Aalborg Håndbold har adskillige stærke profiler at spille ud og træner Stefan Madsen kan udnytte trupbredden til at rotere flittigt og holde fart i spillet.

Stefan Madsen havde succes med taktikken i første finalekamp, hvor også playmaker Thomas Arnoldsen, slovenske Aleks Vlah og norske Sebastian Barthold fik vist sig frem.

 • Mikkel Hansen
  Aalborg-fansene oplevede en Mikkel Hansen i hopla og han gik forrest og viste vejen til sejr i 31–26 finalekampen. Fredericia kunne ikke finde et modtræk til Mikkel Hansen, der også kan tage hovedrollen i returkampen. Mikkel Hansen stopper karrieren efter denne sæson, så DM-finalerne og Final4-stævnet i juni bliver sidste optræden i Aalborg-trøjen.
 • Nicklas Landin
  Nicklas Landin døjer med en øjenskade og det store spørgsmål er, om han når at blive kampklar til onsdagens kamp. Afløseren Fabian Norsten har været intet mindre end fremragende, men Aalborg håber selvfølgelig på, at Nicklas Landin er klar til at tage plads i målet.
 • Simon Hald
  Vi kan se en masse intense dueller, når FHK-spillerne skal forsøge at holde styr på den store Aalborg-stregspiller Simon Hald. I forsvarsspillet er Simon Hald bundsolid og han bidrager med stor fysik og erfaring.

Odds-forslag: Aalborg Håndbold scorer under 30,5 mål

Det blev ganske vist til 31 mål fra velspillende Aalborg i første DM-finale, men på hjemmebane kan Fredericia HK få større held med at bremse Aalborg-skytterne.

Der skal arbejdet benhårdt defensivt og virkelig tages fat, men at gå fysisk ind i duellerne er reelt eneste chance for Fredericia for at hamle op med Aalborg.
Der er ingen tvivl om Aalborgs favoritværdighed og rammer alle deres stjerner dagen, så vil Fredericia få vanskeligt ved at holde gæsternes målscore under 31 mål.

Fredericia har et par gode keepere i Sebastian Frandsen og Thorsten Fries, og det bliver afgørende, at de kan hive de vigtige redninger frem.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,80
Aalborg Håndbold Under 30,5 mål
Gå til bet365 *

Fredericia HK – Aalborg Håndbold live stream

Du kan se DM-finalen mellem – på live streaming-tjenesten TV2 Play. Du skal dog have ‘Favorit + Sport’-pakken for at se kampene i DM-finalen.

Fredericia HK – Aalborg Håndbold odds

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Fredericia HK
Aalborg Håndbold
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. maj. 20:00.

Seneste kampe

Indbyrdes kampe

Spil på DM-finalen i Herreligaen 2024

bet365
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder

Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.*

Betinia
100 % bonus op til 1.000 kroner

Min. 18 år | Kun nye spillere | Bonuskode: MAXSPORT | Min. indbetaling 100 kr. | Maks. bonus 1000 kr. | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.

Expekt
Matched freebet op til 600 kr.

18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet.

Betsson
Få 500 kroner freebet

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål, hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1.8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster, du vinder fra dit freebet, udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke | Regler og vilkår gælder* | 18+ | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.

ComeOn
100% op til 1.000 kroner

18+ | For spillere registreret i Danmark | 100% bonus på en indbetaling på op til 1.000 kroner | Minimumindbetaling: 100 kr | Maksimumindbetaling: 1.000 kr | Gennemspilskrav: 5 x indbetaling + 5 x bonus til min. odds 1.80 | Dage til at gennemspille din bonus: 60 | Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | StopSpillet (tlf. 70 22 28 25).

Hvornår spilles Fredericia HKAalborg Håndbold?

Fredericia HK – Aalborg Håndbold spilles onsdag den 29. maj 2024 klokken 20:00.

Hvor spilles Fredericia HKAalborg Håndbold?

Fredericia HK – Aalborg Håndbold spilles i thansen ARENA, Fredericia Idrætscenter.

Hvor kan man se Fredericia HKAalborg Håndbold på TV?

Fredericia HK – Aalborg Håndbold vises på TV2 Sport.

Seneste kampe

Indbyrdes kampe

Skriv første kommentar

Skriv et svar