18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Danmark – Ungarn: Odds og optakt den 8. december 2021

Når Danmark og Ungarn onsdag aften i Palau d’Esports i Granollers brager sammen, kan en dansk sejr stort set sende danskerne videre, mens Ungarn med nederlag vil få meget svært ved at nå kvartfinalerne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Danmark – Ungarn. Der er kampstart onsdag d. 8. december 2021 kl. 20:30. Se kampen på DR1 eller efterfølgende på TV2 Play. 


Odds på Danmark – Ungarn

Historien er den samme, selv om Danmark nu er i mellemrunden ved VM, for de danske kvinder er stadig ret store favoritter hos bookmakerne.

Hvem vinder kampen?
Danmark: 1,22 – SPIL HER >>*

Uafgjort: 11,00 – SPIL HER >>*

Ungarn: 6,25 – SPIL HER >>*

Antal mål

Over 53,5 mål: 1,78 – SPIL HER >>*

Under 53,5 mål: 1,96 – SPIL HER >>*

Handicap

Danmark -3,5: 1,78 – SPIL HER >>*

Ungarn +3,5: 1,96 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 8. december 2021 kl. 09:45. Odds kan ændre sig.


Optakt til Danmark – Ungarn: VM i kvindehåndbold

Der blev gjort rent bord af de danske kvinder, der temmeligt ubesværet bankede Sydkorea, og dermed har danskerne fire point med videre til mellemrunden. Ungarn har to point efter to overraskende tætte sejre mod Slovakiet og Tjekkiet, som blev fulgt af et nederlag i en flot gruppefinale, da Tyskland løb med sejren på 25:24. Det betyder, at Ungarn formentlig ikke kan tåle at tabe en af de tre kampe i mellemrunden, hvis de vil med i kvartfinalerne. 

Ved VM i 2019 blev Ungarn nummer 14. Ved EM i Danmark sidste år blev de nummer 11. Og ved sommerens OL kneb de sig akkurat videre fra gruppen og røg ud i kvartfinalen efter nederlag på fire mål mod Norge. Men ved U20-VM i 2018 vandt Ungarn guld. Og profilerne fra det mandskab er fremtidens håb for Ungarn, og flere af dem er allerede profiler på holdet ved denne slutrunde. 

Det danske hold har løst skaden til den forventede playmaker Mia Rej ganske fornemt. Kristina Jørgensen blev udråbt som den direkte løfter af ansvaret, men i den danske bagkæde har der været virkelig mange fornemme præstationer indtil nu. Anne Mette Hansen er et kraftværk, Mette Tranborg en langdistance-kanon, og når Mie Højlund får chancen tripper, stepper og flintrer hun elegant forbi modstanderne efter behag. På den måde har holdet løftet sig over hele linjen, og den danske bredde kan blive meget værd, når turneringen forhåbentlig når hen til kamp otte og ni. 


Danske nøglespillere

 • Line Haugsted
  Når man er så dygtig til forsvarsspil, som Line Haugsted er det, er der en risiko for, at man bliver specialist, og ens håndboldkarriere kommer til at foregå kun i den ene ende af banen. Men sikke en specialist, hun er. Det er decideret verdensklasse i det danske midterforsvar, og Haugsteds rolle bliver fra nu af kun vigtigere og vigtigere i hver kamp, i takt med at modstanden formentlig bliver stærkere.

 • Kristina Jørgensen
  Backen fra Viborg har fået et endnu større ansvar efter Mia Rejs skade, og det er nu, Jørgensen for alvor skal sætte foden i jorden og dirigere rundt og styre det danske spil. I indledende gruppe var opgaven overkommelig, men hun skal også være fremtrædende, når modstanden bliver større. Det må gerne komme nu, tak.

 • Mette Tranborg
  Den lange højreback hos danskerne har scoret 7 gange på 8 forsøg. Hun ligner en, der har øvet sig på at huske at skyde langt ude fra, og det giver bonus, for hun har både højde og skudstyrke til at sende bolden ind fra 9 meter. Så hvis hun kan holde fast i de lovende takter, kan hun få en stor rolle i kampen mod Ungarn – og videre frem.


Ungarske nøglespillere

 • Katrin Klujber
  Hun var med til at vinde U18-VM i 2018, og ved denne slutrunde er den nu 22-årige højreback, som spiller i Ungarn for Ferencvaros for alvor trådt ind på scenen på A-landsholdet også. Hun er holdets foreløbige topscorer med 20 mål, og der ligger en opgave for Danmark i at få stoppet hendes mange afslutninger. 

 • Petra Vamos
  Den 21-årige playmaker hos ungarerne var også med til at vinde VM-guld i 2018, og nu er hun så med til at styre og dirigere i forsøget på mere metal ved et verdensmesterskab. Vamos spiller til daglig i den hjemlige liga for Debrecen. Hun er noteret for 12 mål på 16 afslutninger i de første tre kampe – og næsten mere imponerende for 16 assists.

 • Greta Marton
  Endnu en af de unge profiler, som har taget skridtet fra VM-guld med de unge i 2018 til en vigtig rolle på A-landsholdet. Marton er holdkammerat med Klujber i Ferencvaros, og venstrefløjen har scoret på 10 af 10 forsøg – heraf fire på straffekast.


Odds-forslag til Danmark – Ungarn

Ungarn spillede en fremragende kamp mod Tyskland. De to hold leverede en god gang reklame for kvindehåndbolden, og tilfældigheder gjorde, at tyskerne løb med sejren. Så Ungarn må ikke undervurderes. Omvendt skal man heller ikke lade sig skræmme af et mandskab, der lod både Tjekkiet og Slovakiet score 29 mål mod sig. Hvis Danmark får lov at lave lige så mange mål, får Ungarn svært ved at få point ud af opgøret med tanke på det meget stærke danske forsvar, der har fungeret mere end godkendt i de tre første kampe. 

Og som landstræner Jesper Jensen har ladet sive, ville han på forhånd have forventet, at Danmark ville klare sig bedst mod europæisk modstand frem for lande fra andre kontinenter. Dét kan danskerne og landstræneren så passende bevise her, for selv om Ungarn kom videre som nummer to og kun har to point med, er der masser af kvaliteter i holdet. Danmark skal holde øje med de unge: Klujber, Vamos og Marton og i øvrigt også venstrebacken Hafra. De fire har tilsammen stået for 55 af holdets 91 mål.

Alligevel forventer anbefalingen, at vi får endnu en forholdsvis klar dansk sejr. Det var forløsende med sejrens lethed mod Sydkorea, for Tunesien- og Congo-sejrene kunne jo bare være manglende styrke hos modstanderne, men Sydkorea fik også stryg. Det er danskerne, der ser rigtig gode ud. Derfor er vores bud til denne kamp, at danskerne vinder med mindst 5 overskydende mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
2,10
Danmark -4,5
Gå til ComeOn! *


Danmark vs. Ungarn: Trupnyt, statistik, H2H og seneste resultater

 • Det er Danmark, der har revanche til gode i VM-sammenhæng, for i 2015 tabte danskerne til Ungarn med 29:22 i Herning. 

 • Faktisk har Danmark tabt de seneste fire gange, de har mødt Ungarn i VM-slutrunder. Seneste danske sejr var tilbage i 1997, hvor det blev 30:25 i en VM-ottendedelsfinale. Danskerne vandt så senere det VM.

 • Danmark har vundet tre kampe ud af tre mulige ved slutrunden: Sydkorea (35:23), Congo (18:33) og Tunesien (35:16)

 • Ungarn har sejre mod Slovakiet (35:29) og Tjekkiet (32:29), men de tabte altså den sidste gruppekamp mod Tyskland (25:24).

Læs mere om Håndbold VM 2021

Kom helt tæt på VM i håndbold:

–> Optakt til håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Kampprogram til håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Live stream håndbold VM 2021 (kvinder)

–> TV guide til håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Odds på håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Grupper/puljer til håndbold VM 2021 (kvinder)

Få op til 500 kr. i bonus hos ComeOn

Som ny spiller, der indbetaler mellem 100 og 500 kroner, er du kvalificeret til at modtage en 100 % velkomstbonus hos ComeOn. Din bonus skal gennemspilles i alt 10 gange til min. odds 1,80 inden for 60 dage, inden en udbetaling kan foretages. Væddemål, hvor der kun er 2 udfald f.eks. over/under mål, tæller ikke med i gennemspilningskravet

SpilXpertens dækning af VM i håndbold sponsoreres af ComeOn!

Skriv et svar