18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Danmark – Sydkorea: Odds og optakt den 6. december 2021

Tredje låge i årets julekalender for de danske håndboldkvinder byder på en lidt mere velkendt modstander end de to første kampe. Sydkorea har ligesom Danmark vundet deres to første opgør, men det bør alligevel blive til en relativt klar dansk sejr endnu engang. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Danmark – Sydkorea. Der er kampstart mandag d. 6. december 2021 kl. 20:30. Se kampen på TV2 eller på TV2 Play. 


Odds på Danmark – Sydkorea

De danske kvinder er overbevisende favoritter hos bookmakerne til at snuppe tredje sejr på stribe, når de mandag står over for Sydkorea.

Hvem vinder kampen?
Danmark: 1,09 – SPIL HER >>*

Uafgjort: 18,00 – SPIL HER >>*

Sydkorea: 13,00 – SPIL HER >>*

Antal mål

Over 55,5 mål: 1,84 – SPIL HER >>*

Under 55,5 mål: 1,89 – SPIL HER >>*

Handicap

Danmark -5,5: 1,71 – SPIL HER >>*

Sydkorea +5,5: 2,15 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Optakt til Danmark – Sydkorea: VM i kvindehåndbold

Kampen mod Congo var på mange måder en rolig affære. Congoleserne forsøgte klogt at spille meget lange angreb, og det var smart af dem, fordi stort set hver gang danskerne fik bolden, spænede de af sted og scorede. Rød-hvid 33:18-sejr kan man indvende var for få scorede danske mål, når man ser de andre hold vinde 55:15 eller 48:10, men der var så mange opløftende momenter i det hele taget, og det bliver jo næppe offensiven, der sender Danmark langt i turneringen alligevel, så lad os da i stedet dvæle ved de positive elementer i defensiven. 

Målduoen spillede en forrygende kamp. Althea Reinhardt stod med en redningsprocent på 66,6 og havde 14 redninger. Sandra Toft overtog tjansen i anden halvleg, og hun havde 10 redninger og blev noteret for en redningsprocent på 48. Der er ingen tvivl om, at Toft i en årrække har rangeret blandt verdens allerbedste målvogtere, og når Reinhardt så hele tiden hæver niveauet, bliver det en meget stærk duo for Danmark. 

Og forsvaret foran ser også solidt. Hvem melder sig frivilligt til en omgang tæsk på stregen af Heindahl og Haugsted? Ikke mange. De står solidt, er bevægelige, bomstærke og arbejder godt sammen. Godt nok fik Congo ubehageligt mange åbne chancer, men når modstanden bliver bedre, skal vi forvente, det danske forsvar skærper sig, og så kan det blive rigtig godt. 

I offensiven får både Kristina Jørgensen og Anne Mette Hansen vigtige roller i denne kamp. En-mod-en-spillet, blikket for frispilninger til streg eller fløje i indløb og konstant bevægelse og en strøm af ideer i den danske offensiv kan være nøgler til denne kamp. Og så plejer Sydkorea at bevæge sig i ‘OL-cykler’, så de topper mandskabet hen mod det næste OL. Så første VM-slutrunde efter sommerens OL er formentlig et ideelt tidspunkt at møde sydkoreanerne på. 


Danske nøglespillere

 • Althea Reinhardt og Sandra Toft
  Det er ikke let at sætte ord på den danske målduo, men forsøgsvis kan vi jo prøve med imponerende. Fortsætte med verdensklasse og slutte af med tilsyneladende meget fin form. Det er ikke let at være målvogter, når modstanden er så ringe, som den har været i de to første danske kampe, men Toft og Reinhardt ser ud til at være i form med mange flotte redninger på helt åbne chancer. Det lover godt.
 • Lærke Nolsøe
  Det er ikke sikkert, der bliver plads til lige så mange løb helt alene i fuld fart op af banen for Nolsøe, som der har været i de første kampe, men den 25-årige Viborg-fløj har vist storspil og er dansk topscorer med 10 mål på 12 forsøg. Mod Sydkorea bliver der formentlig rigeligt plads til indløb fra fløjen bag forsvaret, og så skal Nolsøe bare fortsætte den fine scoringsrate.
 • Kathrine Heindahl
  Endnu engang er den danske forsvarsstyrkvinde en vigtig brik. Og hun kan blive endnu mere vigtig i det danske angreb mod det meget offensive sydkoreanske forsvar, som gerne skulle give mere plads til indspil til Heindahl på stregen. 8 mål på 8 afslutninger er absolut godkendt. Hun skal sådan set bare fortsætte i samme spor.


Sydkoreanske nøglespillere

 • Eun-hee Ryu
  Nummer to på topscorerlisten ved VM i 2019 og holdkammerat med Anne Mette Hansen i Györ. Det er en af de meget dygtige spillere, sydkoreanerne har rendende rundt på højre back. Hendes statistik for de første to kampe er 10 mål på 12 skud.

 • Mi-kyung Lee
  Holdets topscorer med 11 mål i de to første kampe. Den 30-årige playmaker spiller i Japan, men lige nu er hun altså playmaker for Sydkorea og skal forsøge at styre holdet rutineret og sikkert frem mod de næste olympiske lege.

 • Jin-Hui Jeong
  22-årig målvogter hos sydkoreanerne. Hun spiller til daglig i hjemlandet, men det har ikke forhindret hende i at komme godkendt i gang med VM med en redningsprocent på 33 efter de to første kampe. Ni redninger på 27 forsøg.


Odds-forslag til Danmark – Sydkorea

Det kan godt blive mere tæt end de to første kampe for Danmark. Men det siger jo egentlig ikke ret meget. Så mere specifikt kan det ske – det er ikke givet, men det kan ske – at Sydkorea følger med og bider fra sig langt hen i kampen. Men de bør ikke have niveauet til at byde danskerne trods, og den smalle sejr, de hentede mod Tunesien, var ikke skræmmende. 31:29 vandt de, og reelt var kampen endnu mere tæt, end cifrene fortæller.

Derfor er der ikke så meget  at rafle om. Den her vinder Danmark. Også. Hos de tilgængelige bookmakere er der endnu ikke mange odds åbne på kampen, men et foreløbigt og forsigtigt bud på størrelsen af den danske sejr vil være i størrelsesordnen 5-8 mål.

Afhængig af oddsene vil anbefalingen nu hellere orientere sig mod en dansker med mål i hænderne. Når de enkelte målspil åbner, vil anbefalingen holde øje med Kathrine Heindahl, som gerne skulle udbydes i et spil med over/under 3,5 eller 4,5 mål, mens Lærke Nolsøe også kan være interessant i størrelsesordenen over 4,5 mål. Vil du bare have et tidligt spil på kampen, så nap de 1,11 på dansk sejr.

Update mandag morgen
Stadig ingen spillerodds, så vi napper i stedet dansk sejr med mindst fem overskydende mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,52
Danmark -4,5
Gå til ComeOn! *


Danmark vs. Sydkorea: Trupnyt, statistik, H2H og seneste resultater

 • Danmark fik Mia Rej skadet i åbningskampen, så hun er færdig ved slutrunden. I kampen mod Congo var det congolesernes profil Josephine Nkou, der måtte bide i halgulvet med en slem knæskade. Nu gider vi ikke flere kampe med alvorlige skader, der sender spillere ud af slutrunden.

 • Danmark er på fire sejre på stribe med de sidste to meget overbevisende testkampe mod Ukraine og de forventede sejre over Tunesien og Congo.

 • Sydkorea skuffede mod Tunesien senest, da de blot vandt 31:29, efter en forventet storsejr i første kamp mod Congo på 37:23. De tabte også sidste testkamp før slutrunden mod Holland med hele 25:41. Så de er på to nederlag i deres seneste tre kampe.

 • Danmark – Sydkorea er de to mandskabers sidste kamp i indledende runde, og de er begge sikre på at gå videre til mellemrunden. Her venter Tyskland og Ungarn, mens Tjekkiet og Slovakiet i et indbyrdes opgør afgør, hvem der bliver det tredje hold fra gruppe E i mellemrunden.

Læs mere om Håndbold VM 2021

Kom helt tæt på VM i håndbold:

–> Optakt til håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Kampprogram til håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Live stream håndbold VM 2021 (kvinder)

–> TV guide til håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Odds på håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Grupper/puljer til håndbold VM 2021 (kvinder)

Få op til 500 kr. i bonus hos ComeOn

Som ny spiller, der indbetaler mellem 100 og 500 kroner, er du kvalificeret til at modtage en 100 % velkomstbonus hos ComeOn. Din bonus skal gennemspilles i alt 10 gange til min. odds 1,80 inden for 60 dage, inden en udbetaling kan foretages. Væddemål, hvor der kun er 2 udfald f.eks. over/under mål, tæller ikke med i gennemspilningskravet

SpilXpertens dækning af VM i håndbold sponsoreres af ComeOn!

Skriv et svar