18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Danmark – Brasilien: Odds og optakt den 14. december 2021

Tyskland blev fejet af banen i gruppefinalen med dansk sejr på hele 32:16. Der var aldrig spænding om udfaldet, og kampen var spækket med gode danske præstationer tydeligst hos målvogter Althea Reinhardt, der stod endnu en pragtkamp. Nu gælder det kvartfinale mod Brasilien, der omvendt tabte deres gruppefinale mod Spanien med 27:24. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Danmark – Brasilien. Der er kampstart tirsdag d. 14. december 2021 kl. 17:30. Se kampen på DR1 eller på dr.dk. 


Odds på Danmark – Brasilien

De danske kvinder er meget store favoritter til at indløse billet til VM-slutrundens semifinaler, når de tirsdag aften møder Brasilien. 

Hvem vinder kampen?

Danmark: 1,08 – SPIL HER >>*

Uafgjort: 16,00 – SPIL HER >>*

Brasilien: 13,00 – SPIL HER >>*

Antal mål

Over 50,5 mål: 1,98 – SPIL HER >>*

Under 50,5 mål: 1,77 – SPIL HER >>*

Handicap

Danmark -6,5: 1,89 – SPIL HER >>*

Brasilien +6,5: 1,84 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Optakt til Danmark – Brasilien: VM i kvindehåndbold

Vi er nået til kvartfinalerne ved VM-slutrunden. I den indledende gruppe mødte Danmark ingen europæisk modstand, så i hovedrundens pulje med tre europæiske modstandere var det en mere velkendt form for håndbold, der mødte træner Jensen og hans hold.

Nu er det så tid for sydamerikansk modstand i form af Brasilien. Holdet vandt VM i 2013, og flere af spillerne er i dag i europæiske topklubber, men det er nu stadig deres helt egen form for samba-håndbold, de praktiserer. 

Danskerne skal være forberedte på mange 1-til-1-dueller og masser af finter, driblinger og gennembrud. Vi skal særligt holde øje med holdets topscorer og absolutte profil, Bruna de Paula, der er ekstremt god 1-mod-1, Her skal det danske forsvar være vakse, og det er helt sikkert noget, der er fokus på hos de danske kvinders assistenttræner, Lars Jørgensen, der har en helt ekstrem viden om og fokus på den defensive del af spillet.

Det har indtil nu givet flotte indsatser, og den danske målvogterduo har i alt haft 109 redninger på 213 afslutninger. Det er samlet over seks kampe en redningsprocent på mere end 50. Line Haugsted har blokeret 16 forsøg, og i det hele taget er samarbejdet mellem forsvaret og målvogterne sublimt.

I den anden ende af banen er der heller ikke meget at forbedre. Der er blevet spillet bredt med den danske trup, hvor alle har været i gang, og det har været opløftende at se, hvordan spillerne tager over for hinanden og løfter, hvis nogen har en offday. Lærke Nolsøe ramte ikke topniveauet mod Tyskland, men så kom Emma Friis ind og gjorde det glimrende. Det er endnu mere tydeligt i den danske bagkæde, hvor Kristina Jørgensen i øvrigt sådan i al ubemærkethed nu er dansk topscorer med 23 mål efter seks kampe. 

De danske bagspillere byder sig alle til, og de stråler på skift. Mette Tranborg og Louise Burgaard kan forskellige ting fra højrebacken. Kristina Jørgensen er alt-mulig-kvinde og løser alle opgaver med højt niveau. The Young Guns i form af Michala Møller og Simone Petersen er gået uimponerede til opgaven, og de har stærke skuldre at læne sig op af hos Mie Højlund og Anne Mette Hansen. Det er imponerende, hvad danskerne har leveret.

Danske nøglespillere

 • Line Haugsted
  Den danske forsvarsgeneral spillede en fremragende kamp mod tyskerne og fik endda lejlighed til at løbe med frem og score fem gange. Det må hun også gerne, når bare hun holder fokus på forsvaret. Der har været meget og mange fremragende parader indtil nu, men opgaven bliver en lidt anden med de brasilianske fintespillere. Det løser Line Haugsted selvfølgelig også, og hendes fortsatte fokus og fight er en af nøglerne til Danmarks succes.

 • Mie Højlund
  Det er en fornøjelse at iagttage Højlund i den danske offensiv. Hun har et køligt overblik over mulighederne og fordeler spillet med en lethed og præcision, og når hun ser muligheder for sig selv, griber hun dem. Står forsvaret langt tilbage, hopper hun og høvler bolden i kassen. Kommer de frem for at møde hende, stepper hun elegant forbi og springer ind over stregen og scorer. Eller hun finder fløjen. Eller en stregspiller. Mie Højlund har spillet fantastisk indtil nu. Det må hun meget gerne blive ved med.

 • Louise Burgaard
  Der var store roser fra Louise Burgaard til dele af den danske sportspresse, da de endelig fik øjnene op for, hvad det er for en hulens bunke muligheder, uro og splittelse, hun skaber hos de danske modstandere med sine mange, mange krydsløb. Høj fart, konstant truende med afslutning og gennembrud og en insisteren på at løbe igennem hver gang – der er intet alibi-håndbold over Burgaard, og det er imponerende, fordi det så sjældent egentlig er hende, der står med det afgørende og afsluttende skud. Men hendes forarbejde er en vigtig del af det danske angrebsspil, og hun skal rive og flå det brasilianske forsvar i stykker med sine løb i kvartfinalen.

Brasilianske nøglespillere

 • Barbara Arenhardt
  Brasiliens 35-årige målvogter, som til daglig spiller i Slovenien, har leveret en fin slutrunde med en foreløbig samlet redningsprocent på 35. Hun hungrer formentlig efter bare et pust af det sus, der må have været i 2013, da hun var med til at sikre nationens hidtil eneste VM-guld.

 • Bruna de Paula
  Brasiliens topscorer har sendt bolden i nettet 25 gange på 43 forsøg. Hun er bekendt med europæisk håndbold fra en hverdag hos franske Metz, der både er den mest vindende franske klub gennem tiden, og som topper ligaen aktuelt med ni sejre i lige så mange kampe. Her er hun så i øvrigt holdkammerat med danske Louise Burgaard.

 • Jessica Ribeiro
  Holdets 30-årige højrefløj spiller til daglig hjemme i Brasilien, men her ved VM i Spanien har hun foreløbig vist sig fint frem med 23 scoringer på 31 forsøg. 

Odds-forslag til Danmark – Brasilien

Det er let at glemme, at Brasilien sådan set også stod foran deres gruppefinale mod Spanien med maksimumpoint. Og at de blot tabte med tre mål til de spanske værtinder. Det er også let at lade sig rive med af begejstring over den ene store sejr efter den anden. Ungarn og Tyskland er ikke dårlige hold. De er bare løbet ind i en ekstremt velfungerende dansk maskine, der indtil nu har møffet hen over al modstand. 

Det bliver mere og mere tydeligt, at træner Jesper Jensen har en voldsomt stor og god indflydelse på holdets trivsel. Det er dygtige håndboldspillere, men han taler hele tiden om ro, om fundament, om bundniveau og om fællesskab, og konstant gentager han frasen: “De andre skal godt nok være dygtige for at slå os”.

Det er en smart måde at gøde jorden til et eventuelt nederlag – også mentalt hos spillerne. For så var de andre gode. Væk er al snak om lavt bundniveau og pludselige udfald. Danskerne holder niveau og fokus på at levere selv. Så må det vise sig, om modstanderne “godt nok er dygtige” nok til at slå danskerne. Jensen er en dygtig motivator, leder og inspirator, og man mærker, at hele holdet og staben trives. 

Kan Brasilien yde modstand mod danskerne i denne kvartfinale? De kom videre fra gruppen ved at slå Kroatien i den moralske gruppefinale. Siden gik det knebent mod Japan og overlegent mod Paraguay. I hovedrunden har de slået corona-ramte Østrig og rivalerne fra Argentina, før det blev til nederlag mod Spanien. 

Nu står de over for Danmark, og anbefalingen tror, det bliver et chok og en meget kedelig oplevelse for de brasilianske kvinder, nu de endelig møder en modstander på højt niveau. Det bliver endnu en klar dansk sejr. Selv om det efter Tysklands-kampen føltes lidt fattigt at sidde med et bud på dansk sejr på mindst fire, når det endte med hele 12, så bliver det også her et konservativt spil med dansk sejr på minimum seks overskydende mål.

Opdatering: Med oddsene på plads er der aktuelt 1,89 for dansk sejr på mindst syv mål. Det kan det sagtens blive, men anbefalingen vil hellere i retning af spillet med mindst 51 scoringer i kampen. Brasilien lavede trods alt 24 mål mod Spanien, og det kan blive en rigtig tju-bang-kamp.

Enten er Brasilien så stærke, at de selv laver 20-25 mål, og så skal Danmark nok sørge for, vi når over 50 samlet, eller også er de så ringe, at de ikke bryder det danske snit på 16,3 indkasserede mål i mellemrunden, men så skal Danmark nok selv stå for 35 scoringer, hvis det virkelig er så galt fat med brasilianerne. Så stadig i forventning om dansk sejr bliver buddet, at der falder mindst 51 scoringer i kampen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,98
Over 50,5 mål
Gå til ComeOn! *

Danmark vs. Brasilien: Trupnyt, statistik, H2H og seneste resultater

 • De to hold mødtes ved VM i Japan i 2019, og dengang vandt Danmark 24:18 i den indledende gruppe. Det sendte Brasilien direkte i President’s Cup, hvor de sluttede som samlet nummer 17.

 • Danmark og Brasilien har mødt hinanden syv gange i VM-kampe siden 1999, og det er endt med foreløbig fem danske sejre og to brasilianske. 

 • Danmarks seneste VM-medalje skal vi tilbage til 2013 for at finde. Og det er én gang tidligere blevet til VM-guld, og det var i 1997.

 • Brasilien vandt VM i 2013, og i 2011 blev de nummer fem, men ellers er det ikke topplaceringer, de slynger om sig med – de seneste tre VM-slutrunder er det blevet til placeringer som nummer 10, 18 og senest 17. 

 • Danmark har vundet seks kampe ud af seks mulige ved slutrunden – de tre seneste er Tyskland (32:16), Tjekkiet (29:14) og Ungarn (30:19).

 • Brasilien tabte gruppefinalen mod Spanien (24:27), og før det slog de både Argentina (24:19) og Østrig (38:31).

Læs mere om Håndbold VM 2021

Kom helt tæt på VM i håndbold:

–> Optakt til håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Kampprogram til håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Live stream håndbold VM 2021 (kvinder)

–> TV guide til håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Odds på håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Grupper/puljer til håndbold VM 2021 (kvinder)

Få op til 500 kr. i bonus hos ComeOn

Som ny spiller, der indbetaler mellem 100 og 500 kroner, er du kvalificeret til at modtage en 100 % velkomstbonus hos ComeOn. Din bonus skal gennemspilles i alt 10 gange til min. odds 1,80 inden for 60 dage, inden en udbetaling kan foretages. Væddemål, hvor der kun er 2 udfald f.eks. over/under mål, tæller ikke med i gennemspilningskravet

SpilXpertens dækning af VM i håndbold sponsoreres af ComeOn!

Skriv et svar