18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tunesien – Danmark: Odds og optakt den 17. januar 2023

Tunesien – Danmark er den tredje og afsluttende gruppekamp for de to hold i den indledende runde ved VM-slutrunden. Danmark er cruiset gennem de to første kampe med 15-målssejre, mens Tunesien noget skuffende står med et point efter uafgjort mod Bahrain og nederlag til Belgien. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tunesien – Danmark. Der er kampstart tirsdag d. 17. januar 2023 kl. 20:30. Se kampen på TV2 eller på TV2 Play.

Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix
Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Odds på Tunesien – Danmark

Danmark er bookmakernes favorit til at vinde kampen.

Hvem vinder kampen?

Tunesien: 34,00 – SPIL HER >>*

Uafgjort: 41,00 – SPIL HER >>*

Danmark: 1,00 – SPIL HER >>*

Antal mål

Over 60,5 mål: 1,87 – SPIL HER >>*

Under 60,5 mål: 1,87 – SPIL HER >>*

Handicap

Tunesien +13,5: 1,87 – SPIL HER >>*

Danmark -13,5: 1,87 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Optakt til Tunesien – Danmark: VM i håndbold 2023

Det er svært ikke at lade sig begejstre af de danske drenge indtil videre. Og hvorfor skulle man da også lade være at være begejstret. Der er så mange strenge. Så mange muligheder. Så meget råt talent. Så mange erfarne stjerner.

Det er vanvittigt imponerende. Og de har indtil videre rullet sig ud i særligt en offensiv magtdemonstration med 79 scoringer i de første to kampe. 

Bevares, modstanden har været spagfærdig, og der har været koncentrationssvigt undervejs. Hvert eneste lille svigt af fokus får landstræner Jacobsen helt op i det røde felt, og det er en bemærkelsesværdig passion og dedikation for kampe, der næsten er afgjort, før de går i gang.

Men erfarne Nikolaj ved, at lige om lidt er det alvor. Så bliver de små svigt af koncentration dyre, og før man får set sig om, er man på vej hjem igen. 

Så det er herligt, at han hidser sig op. Herligt, at der er konsekvenser for spillerne, når de leger for meget.

For selv om det er sjovt at se på, og det er forrygende, når 12.000 ellevilde rødhvide fans gynger med i Malmö Arena ‘For Evigt’, vil det netop ikke vare evigt, hvis det bliver for meget fest og for lidt alvor. 

Balancen er perfekt, som den er nu, og danskerne ser utroligt stærke ud. Eneste bekymring er Henrik Møllgaard, der måtte udgå af kampen mod Bahrain, hvor han nåede at vise, hvorfor det er så bekymrende, når han ikke er med. 38 år er han. 

Uundværlig er han. Næsten. For det er jo ingen, og i Møllgaards fravær må andre træde frem. Det kan blive Saugstrup, der må tage depechen, og det kan også give mere tid til Mensah i defensiven for at kitte det hele sammen. 

Tunesien kommer med ét point og en målscore, der er 13 mål bedre end Bahrain, der også har et point. Belgien med to point møder Bahrain onsdag klokken 18:00, så tuneserne kender betingelserne før kampstart.

Alt andet end belgisk sejr vil betyde, at Tunesien skal have mindst ét point ud af kampen mod Danmark for at gå videre fra gruppen.

Profiler: Tunesiske nøglespillere

 • Yassine Belkaied
  Den 22-årige målvogter vogter til dagligt stænger for slovenske RK Celje, men han har ikke kunnet forhindre næsten 60 mål i at flyve ind i de to første kampe for Tunesien
 • Noureddine Maoua
  Højrebacken tjener godt nok sine penge i kuwaitisk håndbold, men han blev topscorer med 4 mål, da tuneserne tabte til Belgien
 • Jihed Jaballah 
  Den 33-årige stregspiller fra Dunkerque i Frankrig er en ordentlig klods på mere end 2 meter. Han scorede 1 mål mod Bahrain. 2 mål mod Belgien. Måske ved vi allerede, hvor mange han scorer mod Danmark?

Profiler: Danske nøglespillere

 • Magnus Saugstrup
  Han har spillet godt indtil nu. Men det kan blive ekstra vigtigt, at han griber taktstokken i defensiven, hvis Møllgaard er ude. Formentlig er det i hvert fald Saugstrup, der skal være styrmanden mod Tunesien, så Møllgaard kan hvile (hvis han overhovedet kan spille). Og det kan vel koste en anelse på Saugstrups offensiv, men så må det være sådan
 • Simon Pytlick
  Wow, det er en slutrundedebut med fuld effekt. Pytlick er faldet fremragende ind på holdet, og sammen med Gidsel er han det ungdommelige krudt, der får Mikkel Hansen til at ligne en, der for alvor nyder at spille håndbold. Pytlick har stor energi, skudkraft og er påpasselig i sit spil. En fornøjelse
 • Mads Mensah
  Vikaren fra Himlen. Mads Mensah er landsholdets schweizerkniv, unbraco-nøgle og helt enormt varierede bits-sæt pakket ind i solid fysik, begavet håndboldhjerne og en evne til at få alle omkring sig til at stråle. Det siger meget om kvaliteten på det danske hold, at Mensah ikke spiller alle 60 minutter hver gang. Men når han spiller … Mamma Mia!

Odds-forslag til Tunesien – Danmark

På forhånd var der vel en vis forventning om, at Tunesien ville være det stærkeste af de øvrige hold i gruppen. Det har absolut ikke set sådan ud indtil nu. De har lukket 29 mål ind i snit i to kampe mod Belgien og Bahrain. Danmark har scoret knap 80 mål i de to kampe mod de samme hold. 

Derfor kan det snildt blive en kamp, hvor danskerne igen lander et sted mellem 35 og 40 scoringer. Og i begge de danske kampe har modstanderne trods alt scoret henholdsvis 28 og 21 mål.

Som det danske hold har spillet indtil nu, er det mere sandsynligt, de byder på 40 end på 30 scoringer. Tempoet og de nye regler om opgiverkast har indtil videre givet en stribe forholdsvist lette scoringer i fuld fart, og det er vanskeligt at se tuneserne standse det.

Samtidig venter alvoren lige om hjørnet. Allerede torsdag gælder det første kamp i mellemrunden, som formentlig bliver mod Kroatien. Derfor skal alle, der vil have mere spilletid levere en brandkamp mod tuneserne for at holde sig relevante. Det kan blive en træls aften – igen – for keeper Belkaied.

Anbefalingen tror på mindst 61 scoringer i kampen. Nærmer danskerne sig de 40 scoringer, vil det trods alt blot kræve 20 og en sjat af tuneserne, som indtil nu har scoret 27 og 29 i deres kampe. Buddet bliver mindst 61 mål

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
LeoVegas
1,87
Over 60,5 mål
Gå til LeoVegas *

SpilXpertens dækning af VM i håndbold er sponsoreret af LeoVegas.


Danmark – Bahrain: Trupnyt, statistik, H2H og seneste resultater

 • Det er 6. gang, Tunesien og Danmark mødes i VM-sammenhæng. Det er blevet til 4 danske sejre og en tunesisk. 

 • Seneste møde var i 2019, hvor danskerne vandt 36:22 på hjemmebane.

 • De seneste 2 verdensmesterskaber har Danmark taget guldet. Det er blevet til 4 øvrige medaljer i tidens løb med 3 gange sølv og 1 bronze.

 • Tunesien er med ved VM for 15. gang på stribe. Deres bedste placering er en 4. plads på hjemmebane i 2005. Deres værste placering var ved VM 2021, hvor de sluttede som nummer 25.

 • Det er blevet til to klare sejre for Danmark i de første VM-kampe. 43:28 mod Belgien og søndag 35:20 mod Bahrain.

 • Tunesien har endnu ikke vundet, for de indledte med 27:27 mod Bahrain og tabte i søndagens kamp 31:29 til Belgien.

Live stream Tunesien – Danmark den 17. januar 2023

Vil du live streame Danmarks kampe ved VM i håndbold?

Se Danmarks kampe via live stream

Se kampen live*

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.


Skriv et svar