18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Grupper ved VM i håndbold 2023

Overblikket over grupperne ved VM i håndbold 2023 finder du her, hvor vi gennemgår hver enkelt gruppe og giver vores bud på gruppevinderne og mellemrundevinderne. For første gang nogensinde deltager hele 32 nationer, heriblandt altså Danmark.

Polen og Sverige har værtskabet for VM i herrehåndbold, der afvikles fra den 11. til den 29. januar 2023. Hvis du vil se hele kampprogrammet til VM i håndbold, er det at finde her.

Mellemrunden afsluttet – nu vi venter knockoutkampene

Danmark er klar til finalen ved VM i håndbold. Få dit overblik her.

Mellemrunden ved VM i håndbold 2023

Gruppe 1

Gruppe 2

Gruppe 3

Gruppe 4

VM håndbold: Analyse af mellemrunden

Se vores bud på udfaldet af mellemrunden ved VM i håndbold herunder.


Analyse – Gruppe 1

To af titelbejlerne i samme mellemrunde-gruppe i form af Frankrig og Spanien. Frankrig er vurderet lidt stærkere hos bookmakerne, der har odds 5,00 på franskmændene som kommende verdensmester, mens Spanien står i odds 8,00.

Begge hold vandt deres første kamp i mellemrunden, og de står derfor med 6 point før de sidste 2 runder. Spanien mangler Slovenien og så den forventede gruppefinale mod Frankrig søndag aften.

Gruppens bedste mulighed for overraskelse og en smule spænding er, hvis slovenerne formår at slå Spanien fredag. Det vil tvinge Spanien til at skulle vinde mod Frankrig, og så kan størrelsen på de indbyrdes sejre komme i spil for at afgøre de to forreste pladser.

De polske værter er sammen med Montenegro og Iran mest til pynt i denne gruppe, og mon ikke polakkerne får samlet sig op og vinder deres to sidste kampe, så de i det mindste snupper gruppens 4. plads?

Hvem vinder gruppe 1?
Kald det en fornemmelse. Kald det Amor. Kald det lige, hvad du vil. Men vi går med Spanien som vindere af denne gruppe. Det kræver minimum uafgjort i gruppefinalen mod Frankrig, for franskmændene banker Iran lørdag og stryger på 8 point.

Vi tror dog, Spanien vinder lørdag, og så går de også ind til gruppefinalen søndag med 8 point. De har netop nu en målscore, der er 5 mål bedre end Frankrig, men mon ikke franskmændene slår Iran med mere, end Spanien slår Slovenien med? Det tror vi.

Derfor er Spanien formentlig piskede til sejr for at snuppe 1. pladsen, så det kan blive en rasende spændende kamp med spansk fight og sult. Vi tror, Spanien snupper sejren og vinder gruppen.

SpilXpertens bud: Spanien vinder Gruppe 1*Analyse – Gruppe 2

Det er Danmarks match-gruppe. Forhåbentlig skal danskerne møde denne gruppes nummer 2, og det kan blive et speget spil at finde ud af, hvem det bliver.

Sverige ligner en stensikker gruppevinder. De svenske værter leverede en stærk kamp mod Ungarn torsdag , og selv om de med Island og Portugal har et par tricky opgaver tilbage, vinder de begge kampe uden alt for stort ståhej.

Island er vurderet til at bide mest fra sig, og de er bedst indbyrdes i forhold til Portugal, der lige nu ligner den største konkurrent til 2. pladsen.

Men portugiserne skal håbe på islandsk nederlag i deres møde med Sverige, for så kan Portugal selv afgøre det på sidste spilledag mod svenskerne, der så har vundet gruppen. Meget skal dog gå portugisisk vej, hvis de skal snuppe en plads i kvartfinalen.

Det kan vise sig, at 6 point er nok til denne gruppes 2. plads, og det kan flere hold nå af komplicerede veje. Ungarn kan for eksempel med sejre mod Brasilien og Kap Verde nå 6 point.

Og taber Island til Sverige lørdag, kan islændingene ikke nå mere end 6 point. Og det kan blive et problem, for de tabte til Ungarn i den indledende gruppe.

Så skal ungarerne krydse fingre for, at Sverige gør rent bord og banker Portugal i sidste kamp også, for så kan Ungarn snige sig med videre på et yderligt mandat.

Hvem vinder gruppe 2?
Det store regnestykke og den største spænding i denne gruppe handler formentlig om 2. pladsen. Sverige snupper 1. pladsen, og det gør de, fordi de er det stærkeste hold.

De har vist sig at være berettigede blandt de absolutte favoritter ved slutrunden, og de vinder denne gruppe stort set uden at få sved på panden.

SpilXpertens bud: Sverige vinder Gruppe 2*Analyse – Gruppe 3

Denne gruppe har potentiale til at blive et herligt hundeslagsmål. Norge og Tyskland har hver fire point med over fra gruppespillet, men de vandt begge to utroligt tætte kampe mod gruppe-2’erne.

Så hvad sker der, når Norge møder tyskernes nummer 2, Serbien, og hvad sker der, når Tyskland skal duellere med nordmændenes 2’er, Nederlandene. For det var tætte kampe, der blev afgjort med ét mål, da Tyskland slog Serbien 34:33, og Norge besejrede Nederlandene 27:26.

Allerede fredag kan Norge tage et kæmpe skridt mod kvartfinalen, når de møder Serbien. Sejr dér vil sende nordmændene meget tæt på videre deltagelse. De er hos bookmakerne gruppens favoritter med et odds på 5,00 for at slutte som medaljetager ved slutrunden.

Tyskerne står til odds 4,00 aktuelt, mens de besynderligt nok giver odds 18,00 som kommende VM-vinder, hvor Norge står til 15,00. Men de vurderes altså til cirka lige sandsynlige.

Gruppen matches med gruppe 1 i kvartfinalerne, så det er formentlig dueller med Frankrig og Spanien, der venter.

Serbien og Nederlandene kan godt drømme om en plads i knockoutkampene, men det vil for begges vedkommende kræve sejr mod henholdsvis Norge eller Tyskland og sejr i det indbyrdes møde på sidste spilledag mandag.

Mandag mødes også Qatar og Argentina, der begge er kommet over med 0 point, og den indbyrdes duel bliver givetvis deres eneste chance for point.

Hvem vinder gruppe 3?
Bookmakerne forventer en tæt duel mellem Norge og Tyskland med en lille favoritrolle til nordmændene. Vi tror mere på tyskerne, der har virket ganske solide og ser ud til at have en enorm offensiv styrke.

Norge har spillet solidt og koncentreret, men det lille ekstra har de ikke vist. Derfor bliver buddet, at tyskerne løber med gruppesejren. Både Serbien og Nederlandene er en slags outsidere, og de kan med sejre i de indbyrdes opgør mod de to favoritter ryste posen grundigt. Men gruppevinder? Tyskland.

SpilXpertens bud: Tyskland vinder Gruppe 3*Analyse – Gruppe 4

Danmark og Egypten kom videre med maksimumpoint til denne mellemrunde, og det eneste åbne spørgsmål før 1. runde er, om kroaterne formår at vride noget ud af kampen mod Danmark.

For vi må antage, Egypten er i stand til at slå både Bahrain og Belgien, og så er de på 8 point. Danmark slår temmeligt sikkert USA, og så er de på 6 point uden kampene mod Egypten og Kroatien.

Kroatien banker, hvis de vil, også både belgierne og Bahrain, og så kravler de på 6 point. Så kampen fredag aften mellem Danmark og Kroatien er altafgørende i denne mellemrundegruppe.

Danskerne har set helt ustyrlige ud i de første tre kampe, og det er oplagt, at de fortsætter med den buldrende stil og snupper yderligere tre sejre og en plads i kvartfinalen. 1. pladsen i denne gruppe er væsentlig, for sandsynligvis skal nummer 2 møde de svenske værter i kvartfinalen. Dem vil man gerne vente så længe som muligt med.

I bundstriden virker Bahrain en kende stærkere end USA og Belgien, så de kan formentlig snuppe 4. pladsen, og viser det sig, Kroatien får bank i den første kamp mod danskerne, er det ikke sikkert, de orker spille de resterende kampe for fuld kraft. Det kan vel give en anelse spænding i den sidste gruppekamp, hvor Bahrain møder kroaterne. Måske. På motivation. Måske.

Hvem vinder gruppe 4?
Danmark vinder gruppen. Det er det korte bud. Det lidt længere er, at det kan blive en spændende kamp mandag aften i Malmö, når Danmark og Egypten mødes.

For det bliver reelt en kamp om 1. pladsen og en kamp om at undgå svenskerne i kvartfinalen. Modstanderen, som er 2. pladsen i svenskernes gruppe, kan lige nu blive alt fra Island, Portugal og Ungarn til Brasilien. Det bliver en drabelig duel. Men alle fire er at foretrække frem for Sverige.

Egypten er det eneste tænkelige alternativ som gruppevinder til Danmark, men selv om de har imponeret indtil videre og særligt med deres indledende 9-målssejr mod Kroatien, vil de givetvis blive tromlet af den danske håndboldmaskine. Danmark vinder mellemrundegruppe 4.

SpilXpertens bud: Danmark vinder Gruppe 4*

Reglerne for grupperne ved VM i herrehåndbold

De 32 hold ved VM er fordelt i otte indledende grupper (A-H). Når alle holdene i en gruppe har spillet en gang mod hinanden, går de tre bedste nationer videre og tager deres indbyrdes resultater med over til mellemrunden, hvor de parres med tre hold fra en anden gruppe, så der bliver skabt fire mellemrundegrupper med seks hold i hver.

Hvert hold spiller så mod de tre hold fra mellemrundegruppen, som de endnu ikke har mødt. Vinderne af de fire mellemrundegrupper møder toerne i kvartfinalerne, og vinderne af disse opgør skal så duellere i semifinalerne, inden finalen venter for de to skarpeste nationer. De tabende semifinalister spiller bronzekamp, og de otte hold, der allerede bliver elimineret i det indledende gruppespil, spiller Presidents Cup. Se hele VM håndbold programmet.


VM håndbold grupper

Indledende gruppe A

Indledende gruppe B

Indledende gruppe C

Indledende gruppe D

Indledende gruppe E

Indledende gruppe F

Indledende gruppe G

Indledende gruppe H (Danmarks gruppe)

Gruppespillet ved VM i håndbold

Herunder finder du samtlige de indledende grupper ved VM i herrehåndbold. Der er otte grupper i alt, og i hver gruppe kæmper fire nationer om at blive blandt de tre bedste og dermed avancere til mellemrunden.

Gruppe A

Hvem vinder Gruppe A?

Spanien1,01 – SPIL HER >>*
Iran251,01 – SPIL HER >>*
Montenegro7,00 – SPIL HER >>*
Chile51,01 – SPIL HER >>*


Analyse – Gruppe A

Der bliver ikke meget at rafle om i denne gruppe. Spanien har været mindst i semifinalen ved det seneste VM, EM og OL.

Montenegro blev nummer 11 ved EM sidste år, og de er med ved VM for kun anden gang i historien. Men balkandrengene bør kunne tumle både Chile og Iran.

Chilenerne er godt nok med for syvende gang i træk, men 16. pladsen fra 2019 er deres bedste resultat.

Iran er som Montenegro med for anden gang, og da de var med i 2015 sluttede de sidst i den indledende gruppe med fem nederlag på stribe, før de fik lidt medvind i placeringskampene, hvor de blev nummer 21 efter sejr over blandt andre Chile.

Hvem vinder gruppe A?
Spanien vinder gruppen, og det gør de helt uden at anstrenge sig. De slår både Chile og Iran komfortabelt.

Så kan der være en anelse bøvl i duellen med Montenegro, hvis montenegrinerne rammer dagen og hænger på, men det bør ende med spansk sejr dér også og dermed gruppesejr med maksimumpoint.

SpilXpertens bud: Spanien vinder Gruppe A til odds 1,01 – SPIL HER >>*

Gruppe B

Hvem vinder Gruppe B?

Frankrig1,12 – SPIL HER >>*
Polen6,00 – SPIL HER >>*
Saudi Arabien101,00 – SPIL HER >>*
Slovenien6,00 – SPIL HER >>*


Analyse – Gruppe B

Der er få steder i det indledende gruppespil, hvor rigtig store overraskelser kan indtræffe. Frankrig er selvsagt kæmpe favoritter her, men Polen på hjemmebane kan måske byde dem trods i det indbyrdes møde, og så kan det ende med polakkerne stjæler gruppesejren for næsen af de sejrsvante franskmænd. 

Saudi-Arabien er med ved VM for 10. gang siden debuten i 1997, men de har blot hentet otte sejre i 59 kampe. De missede kvalifikationen i 2021, så de har noget at rette op på. Men de får deres hyr med alle hold i gruppen og må formentlig rejse hjem uden point.

Slovenien er med til slutrunden på et wildcard, men de spiller nydelig håndbold, og de er næsten lige så meget dark horse som de polske værter. 

Hvem vinder gruppe B?
Frankrig er oplagte favoritter i denne gruppe, men det er dog med det forbehold, at de polske værter kan ramme et uhørt niveau i medvinden fra det entusiastiske hjemmepublikum.

Får de vinger, samtidig med en fransk offday, kan de måske skabe en sensation. Men mange ting skal falde sammen, så vi holder fast i fransk gruppesejr.

SpilXpertens bud: Frankrig vinder Gruppe B til odds 1,12 – SPIL HER >>*

Gruppe C

Hvem vinder Gruppe C?

Sverige1,03 – SPIL HER >>*
Brasilien8,00 – SPIL HER >>*
Kap Verde18,00 – SPIL HER >>*
Uruguay51,00 – SPIL HER >>*


Analyse – Gruppe C

De svenske VM-værter kommer til slutrunden som forsvarende europamestre og som viceverdensmestre fra 2021. De blågule har blikket stift rettet mod det øverste trin på medaljeskamlen, og de håber, at et entusiastisk hjemmepublikum kan bære dem til landets første VM-titel siden 1997.

Den indledende gruppe ser ud til at være overkommelig, for her venter Brasilien, der blev nummer 18 ved VM for to år siden, og sydamerikanerne har både erfaring og niveau til at sikre sig en plads i mellemrunden, men de kan næppe udfordre svenskerne. 

Det kan formentlig heller hverken Uruguay, der blev nummer 24, da de debuterede ved VM for to år siden, eller Kap Verde, som også debuterede i 2021, men på trist vis måtte melde afbud på grund af corona i truppen efter bare en kamp. 

De blev dog nummer to ved de seneste afrikanske mesterskaber, så hvis der lurer en overraskelse i gruppen er det formentlig, at Kap Verde kan spille nogenlunde op med brasilianerne.

Hvem vinder gruppe C?
De svenske værter har for alvor meldt sig ind i verdenstoppen i de senere år.

Med den finurlige, farlige og iderige Jim Gottfriedsson til at svinge taktstokken vil svenskerne altid have noget at byde på offensivt.

Defensivt har de blågule en af de – hvis ikke dén – stærkeste trup(per) ved slutrunden. Sverige vinder denne gruppe overbevisende.

SpilXpertens bud: Sverige vinder Gruppe C til odds 1,03 – SPIL HER >>*

Gruppe D

Hvem vinder Gruppe D?

Island1,60 – SPIL HER >>*
Ungarn3,50 – SPIL HER >>*
Portugal3,50 – SPIL HER >>*
Sydkorea51,00 – SPIL HER >>*


Analyse – Gruppe D

Her er en af de grupper, hvor der godt kan blive spænding om pladserne. Island blev nummer seks både ved seneste EM og VM. 

De har i en årrække befundet sig i laget lige efter de allerstærkeste, men det har knebet med at slå sig igennem til at spille medaljer, hvilket de ikke har gjort siden bronzekampen ved EM 2010.

Dengang havde de snuppet OL-sølv to år tidligere, men siden er det altså ikke blevet til islandsk metal. 

Portugal sluttede på 10. pladsen ved seneste VM, mens de var helt nede som nummer 19 ved sidste års EM. Der er krummer og lækre detaljer i truppen, men de har ofte manglet den allersidste peber. 

Det kan man også sige om Ungarn, der vandt deres eneste VM-medalje, da de blev nummer to helt tilbage i 1986.

Langt størstedelen af den nuværende trup holder til hjemme i den ungarske liga, men for to år siden var det rigeligt til at nå kvartfinalerne og blive rangeret som slutrundens femtebedste mandskab.

EM for et år siden bød på et skuffende ungarsk exit efter gruppespillet, hvor de nok slog Portugal (31:30) men tabte til både Island og Nederlandene.

Sydkorea sluttede næstsidst ved VM for to år siden, og deres femteplads ved de asiatiske mesterskaber får dem nok ikke til at sætte næsen op efter succes. De skal være lykkelige, hvis de henter point ved slutrunden. 

Hvem vinder gruppe D?

Som sagt er det her en af de få grupper, hvor der kan opstå en kende spænding om slutstillingen.

Portugal og Ungarn mødes i tredje spillerunde, hvor Island formentlig sætter tingene på plads og sikrer gruppesejren, når de møder Sydkorea.

SpilXpertens bud: Island vinder Gruppe D til odds 1,60 – SPIL HER >>*

Gruppe E

Hvem vinder Gruppe E?

Tyskland1,60 – SPIL HER >>*
Serbien2,80 – SPIL HER >>*
Qatar8,00 – SPIL HER >>*
Algeriet15,00 – SPIL HER >>*


Analyse – Gruppe E

Tyskland var på toppen, da der var EM i Polen for seks år siden, for tyskerne snuppede guldet. Og senere samme år blev de nummer tre ved OL. 

Siden er deres bedste resultat den fjerdeplads, de hapsede ved VM i Danmark i 2019, og de er ved at være godt sultne efter mere succes. Deres liga er bomstærk, men det er, som om det ikke helt smitter af på landsholdet. 

Serbien snuppede EM-sølv på hjemmebane i 2012, men siden har de ikke gjort meget væsen af sig, og de kvalificerede sig ikke engang til VM i 2021. Ved sidste års EM gjorde de det hæderligt i en svær gruppe med Frankrig og Kroatien, men de måtte rejse hjem efter gruppespillet alligevel.

Qatar vandt VM-sølv på hjemmebane i 2015, og siden er det blevet til to hæderlige 8. pladser og en 13. plads. De har vundet de seneste fem udgaver af de asiatiske mesterskaber, så det er et hold, der er ganske vant til at vinde. 

Det samme kan man ikke sige om gruppens sidste hold, Algeriet. De har været med 14 gange tidligere, men deres bedste placering var en 13. plads tilbage i 2001. De har vundet de afrikanske mesterskaber syv gange i historiens løb, men den seneste triumf fik de i 2014.

Hvem vinder gruppe E?

Det ligger klart til tyskerne. De har med afstand de største navne og gruppens stærkeste trup, men det kan ikke afvises, at enten Qatar eller Serbien rammer en guldåre (eller oliekilde, om man vil) og får vind i sejlene. Så kan de true tyskerne. Men vi tror nu på, det ender med tysk gruppesejr. 

SpilXpertens bud: Tyskland vinder Gruppe E til odds 1,60 – SPIL HER >>*

Gruppe F

Hvem vinder Gruppe F?

Norge1,20 – SPIL HER >>*
Nordmakedonien12,00 – SPIL HER >>*
Argentina7,00 – SPIL HER >>*
Nederlandene6,00 – SPIL HER >>*


Analyse – Gruppe F

Hvis det nogensinde skal være for Norge, skal det snart være. De norske Gutter må skæve misundeligt til Jenterne, som bare vinder og vinder og vinder. 

Imens er Sander Sagosen og hans gæve fjeldjætter ofte helt tæt på, uden at de ender øverst på medaljeskamlen. To tabte VM-finaler i 2017 og 2019 og EM-bronze i 2020 er udbyttet.  

Her er de klare favoritter i en gruppe, hvor Nederlandene er bookmakernes bud på førsteudfordreren. Oranje har kun tidligere spillet VM i 1961, så det er temmeligt ukendt land for dem. 

De har været med ved EM både i 2020 og 2022, og hvor de måtte ud efter gruppespillet i første forsøg, blev det til en nydelig 10. plads i 2022 med blandt andet sejr over værterne fra Ungarn og uafgjort mod mægtige Kroatien. 

Argentina er blandt de bedste sydamerikanske hold, og de har været med ved samtlige VM-slutrunder siden 1997 med 11. pladsen fra Egypten 2021 som bedste resultat. 

Nordmakedonien skuffede ved VM 2021, hvor de slog Chile knebent i indledende runde for så at tabe alle fem kampe i mellemrunden. Det fulgte de op ved sidste års EM med tre nederlag og farvel og tak.   

Hvem vinder gruppe F?

Norge er de oplagte favoritter her. Der er kvalitet og fight og stort hjerte på holdet, og det skal gå virkelig galt, hvis de skal havne i problemer her.

Den mest oplagte snubletråd må være Nederlandene, som har store spidskompetencer, men Norge bør være et langt stærkere hold og sikre sig sejren både indbyrdes mod Oranje og i de øvrige to kampe.

SpilXpertens bud: Norge vinder Gruppe F til odds 1,20 – SPIL HER >>*

Gruppe G

Hvem vinder Gruppe G?

Egypten1,90 – SPIL HER >>*
Kroatien1,70 – SPIL HER >>*
Marokko21,00 – SPIL HER >>*
USA101,00 – SPIL HER >>*


Analyse – Gruppe G

Kroatien står med de smukkeste meritter af mandskaberne i denne gruppe, men deres seneste VM-slutrunde i 2021 gav dem deres ringeste resultat nogensinde, da de endte som nummer 15.

De har ellers taget imponerende fem VM-medaljer fra 1995 til 2013, men de har altså en hel del at revanchere fra seneste VM.

Det har Egypten ikke. De sluttede som nummer syv på hjemmebane, og det blev til en fjerdeplads ved de efterfølgende olympiske lege i Tokyo.

Og så tog de suverænt de afrikanske mesterskaber i 2022, så det er et egyptisk hold med selvtillid, der kommer til slutrunden. 

Her skal de møde Marokko, som blev nummer 29 ved VM 2021, men de fik bronze ved de afrikanske mesterskaber sidste år. Det var deres bedste placering siden 2006.

USA har ikke været med siden 2001, og de vil være ekstra sultne, da de senest var nødt til at trække sig i 2021 på grund af den forbandede corona. 

Hvem vinder gruppe G?

Det dufter på forhånd af en tæt duel i toppen af denne gruppe. Egypten har mest medvind i nyere tid, men afbud fra Yahia Omar kan koste dem dyrt.

Kroatien leverede ringe for to år siden, så de har en masse at revanchere. Men de har også en stribe afbud at tackle. Den indbyrdes kamp mellem Egypten og Kroatien afgør formentlig gruppens førsteplads, og vi tror, Kroatien tager sejren mod et Omar-løst Egypten.

SpilXpertens bud: Kroatien vinder Gruppe G til odds 1,70 – SPIL HER >>*

Gruppe H

Hvem vinder Gruppe H?

Danmark1,01 – SPIL HER >>*
Belgien18,00 – SPIL HER >>*
Bahrain15,00 – SPIL HER >>*
Tunesien12,00 – SPIL HER >>*


Analyse – Gruppe H

Man skal være forsigtig med at tale om drømmelodtrækninger, men de danske bolsjedrenge anno 2023 har ikke været uheldige med denne indledende gruppe. De dobbelte verdensmestre møder i første kamp Belgien.

Belgierne er debutanter ved VM-slutrunden, og de kom videre fra deres indledende kvalgruppe trods to nederlag til Grækenland, et nederlag til Tyrkiet og uafgjort mod Kosovo.

Fem point i seks kampe fik belgierne. I den afgørende dobbeltduel mod Slovakiet vandt Belgien så ganske imponerende 57:54.

Derefter venter Bahrain, som er med ved VM for fjerde gang på stribe og for femte gang i alt. De blev nummer 21 i slutrunden i 2021, hvor de også var i indledende gruppe med Danmark. Dét indbyrdes opgør vandt danskerne 34:20. 

I den sidste kamp i gruppen venter Tunesien på de danske verdensmestre. Tuneserne blev nummer fire på hjemmebane i 2005, men siden er de ikke blevet højere placeret end en 11. plads. I 2021 sluttede de som nummer 25. 

Hvem vinder gruppe H?

Spiller for spiller. På trænerbænken. På banen. I sammenspillet. I planer, strategier og måske allermest i erfaring.

SpilXpertens bud: Danmark vinder Gruppe H til odds 1,01 – SPIL HER >>*

Danmark er flere niveauer over de øvrige mandskaber i denne gruppe, og selv hvis træner Jacobsen beslutter – og det gør han da nok – at rotere voldsomt i de første tre kampe, bør Danmark vinde alle tre kampe helt og aldeles ubesværet.

Vi anbefaler Leo Vegas til at spille på VM i håndbold

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Presidents Cup – VM 2023 håndbold

Placeringskampe Gruppe 1

Placeringskampe Gruppe 2

Vil du spille på VM i håndbold?

LeoVegas dækker VM i håndbold 2023 tæt. Læg vejen forbi bookmakeren og fang et godt odds i dag.

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af VM i håndbold er sponsoreret af LeoVegas.

FAQ til VM i håndbold grupper

1️⃣ Hvem er Danmark i gruppe med ved VM i håndbold?

Danmark var i Gruppe H ved VM i håndbold sammen med Belgien, Bahrain og Tunesien.

2️⃣ Går Danmark videre fra gruppespillet ved VM i håndbold?

Danmark avancerede fra gruppespillet ved VM i håndbold med lutter sejre.