18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Odds på VM i håndbold 2023

Her finder du de bedste odds på herrernes håndbold VM 2023 i Polen og Sverige. Tror du, at Danmark kan forsvare VM-guldmedaljerne? Eller formår nationer som Frankrig, Spanien og Sverige at true den danske favoritværdighed?

Uanset hvad du tror på, om du vil lægge dine indsatser før eller under kampene, og om du vil spille på den samlede vinder eller gruppevinderne – så er der mange muligheder for at tjene penge til håndbold VM. Se de bedste odds på VM i herrehåndbold, som afvikles fra d. 11. til d. 29. januar 2023, her.

Håndbold VM odds (herrer)

Herunder finder du de bedste odds på håndbold VM 2023.

Hvem vinder VM i håndbold?

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.

Odds på Danmarks kampe ved VM i håndbold

Herunder viser vi dig de bedste odds på Danmarks kampe ved slutrunden.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Ungarn
Danmark
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 10. nov. 20:27.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Ungarn
Danmark
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 10. nov. 20:27.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Ungarn
Danmark
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 10. nov. 20:27.

Dato/tidspunktKampOdds
13-01-2023 – kl. 20:30Danmark – BelgienTBA
15-01-2023 – kl. 18:00Danmark – BahrainTBA
17-01-2023 – kl. 18:00Tunesien – DanmarkTBA


Favoritterne ved VM i herrehåndbold 2023

De mangedobbelte europamestre fra Norge er, ifølge bookmakerne, favoritter til at tage VM-titlen i 2021. De mest seriøse udfordrere vurderes til at være Frankrig, Holland, Sverige og Danmark. Vi gennemgår de fem største favoritter, heriblandt danskerne, i det følgende. Vil du læse mere om alle de deltagende nationer, kan du med fordel gå til vores store VM-optakt, hvor du også finder vores bud på den samlede turneringsvinder.


Norge
Nora Mørk og Norge blæste alle konkurrenter bagover, da der var EM i Danmark i december 2020. Nu er spørgsmålet så, om nordmændene, der har været mest konsistente i europæiske slutrunder, kan tage guld ved VM. Ved den seneste VM-slutrunde i Japan måtte Norge tage til takke med en skuffende 4. plads, men i 2017 og 2015 stod den på henholdsvis sølv og guld.

Norge indleder VM i en taknemmelig Gruppe C, der tæller Rumænien, Kasakhstan og Iran. En norsk 1. plads her vil betyde deltagelse i mellemrundens Gruppe 2, hvor også nationer som Holland og Sverige ventes at ende.

Spil på Norge som VM-vinder til odds 2,25 >>*


Frankrig
Frankrig kommer ind til turneringen med en masse selvtillid i truppen, eftersom det lykkedes franskmændene at snuppe guldet ved OL i Tokyo. Olivier Krumbholzs tropper har i det hele taget været en del af håndboldeliten på kvindesiden i længere tid, og man kan blandt andet bryste sig af sølv og guld fra de seneste to EM-slutrunder.

Frankrig skal bide skeer med Montenegro, Angola og Slovenien i Gruppe A, og det vil være at betegne som en regulær katastrofe, hvis ikke titelkandidaterne formår at avancere herfra. Rusland venter med overvejende sandsynlighed i mellemrunden.

Spil på Frankrig som VM-vinder til odds 5,00 >>*


Holland
Holland er forsvarende verdensmestre, og selvom man er sluttet uden for Top4 ved både EM og OL sidenhen, så skal man ikke afskrive den orangeklædte her. Monique Tijsterman sidder midlertidigt på trænerposten, og hun skal forsøge at maksimere præstationen fra spillere som Estavana Polman og Laura van der Heijden.

Holland indleder slutrunden i Gruppe D, hvor også Sverige befinder sig. Herudover er der et par forholdsvis ubeskrevne blade i Puerto Rico og Usbekistan. Hollændernes gruppe bliver parret med Norge/Rumænien-gruppen i mellemrunden.

Spil på Holland som VM-vinder til odds 5,50 >>*


Sverige
Sverige havde en EM-slutrunde til glemmebogen i det danske, men de spillede sig pænt op med en 4. plads ved OL i Tokyo, hvor de faktisk toppede Gruppe B foran Rusland og Frankrig (sidstnævnte tabte de så sidenhen til i semifinalen). Jamina Roberts og Carin Strömberg var flittige med scoringerne, og Nathalie Hagman holder fortsat sin plads på mandskabet.

Sverige bør avancere fra Gruppe D på cruise control sammen med Holland, og så venter der, som skrevet ovenfor, en spændende mellemrunde – formentlig med blandt andre Norge og Rumænien.

Spil på Sverige som VM-vinder til odds 11,00 >>*


Danmark
De danske håndboldherrer leverer det ene store resultat efter det andet, men kvinderne er lidt længere fra det ædleste metal i øjeblikket. Danmark deltog ikke ved OL i Tokyo, fordi de ikke var kvalificeret. Forklaringen finder man i en skuffende 9. plads fra VM i 2019 – et resultat, der dog blev forbedret ved EM på hjemmebane sidste år, hvor det blev til en 4. plads.

Danmark starter VM-slutrunden i Gruppe F, hvor de skal i aktion mod Sydkorea, Tunesien og Congo. På papiret nogle overkommelige kampe, der gerne skulle sende danskerne videre til mellemrunden med flere point på kontoen. I en evt. mellemrunde ligner nationer som Tyskland og Ungarn sandsynlige modstandere. Få datoer på alle kvindernes kampe i vores VM håndbold program her.

Spil på Danmark som VM-vinder til odds 9,00 >>*


Værd at vide, før du spiller på VM-slutrunden

  • VM-slutrunden bliver afviklet i Polen og Sverige fra d. 11. til d. 29. januar 2023.
  • Danmark er forsvarende verdensmestre (de slog Sverige med 26-24 i finalen i 2021).
  • Danmark er placeret i Gruppe H, hvor modstanderne hedder Belgien, Bahrain og Tunesien.
  • De tre bedste hold fra hver gruppe avancerer til mellemrunden (fire grupper), og de otte gruppetabere skal spille Presidents Cup.
  • De to bedste hold fra hver af mellemrundepuljerne avancerer til kvartfinalerne, og herfra er der klassisk knockoutformat frem mod finalen d. 29. januar.
  • Danmark har vundet VM-guld to gange i træk (2021 i Egypten og 2019 i Danmark/Tyskland).
  • Frankrig er den mest vindende nation ved VM i herrehåndbold (6 guldmedaljer).

Bookmaker til herrernes VM

LeoVegas dækker VM i håndbold 2023 tæt. Læg vejen forbi bookmakeren og fang et godt odds i dag.

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår
1️⃣ Hvem vinder VM i håndbold?

Danmark er favoritter til at vinde VM i håndbold i januar 2023.

2️⃣ Kan Danmark vinde VM i håndbold?

Danmark er forsvarende verdensmestre i herrehåndbold, og de kan vinde titlen igen.