18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Odds på VM i håndbold

Her finder du de bedste odds på herrernes håndbold VM 2021 i Egypten. Tror du, at Danmark kan forsvare deres VM-guldmedaljer? Eller ruller nationer som Frankrig og Spanien ind fra siden og snupper det ædle metal? Uanset hvad du tror på, om du vil lægge dine indsatser før eller under kampene, og om du vil spille på den samlede vinder eller mellemrundevinderne – så er der mange muligheder for at tjene penge til håndbold VM. Se de bedste odds på VM i herrehåndbold, som afvikles fra d. 13. til d. 31. januar 2021, her.


Håndbold VM odds (herrer)

Herunder finder du de bedste odds på håndbold VM 2021. Odds opdateres løbende  


Kampodds – Håndbold VM


Søndag d. 31. januar

14:30 Spanien – Frankrig (bronzekamp): 1,47 – 8,75 – 3,35*17:30 Danmark – Sverige (finale): 1,46 – 8,75 – 3,45*

Odds er senest opdateret d. 30. januar 2021 kl. 08:25. Odds kan ændre sig.


Vinderodds – Håndbold VM

Hvem vinder VM i håndbold?

Danmark: 1,37 – SPIL HER >>*
Sverige: 2,90 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 30. januar 2021 kl. 08:25. Odds kan ændre sig.

KLIK HER* for at se flere spændende odds på VM i håndbold.*


Favoritterne ved VM i herrehåndbold 2021

De forsvarende mestre fra Danmark er, ifølge bookmakerne, favoritter til at tage VM-titlen i 2021. De mest seriøse udfordrere vurderes til at være Norge, Spanien, Frankrig og Kroatien. Vi gennemgår de fem største favoritter i det følgende. Vil du læse mere om alle de deltagende nationer, kan du med fordel gå til vores store VM-optakt, hvor du også finder vores bud på den samlede turneringsvinder.

Danmark
VM-guld i 2019 og OL-guld i 2016. Det danske herrelandshold har leveret på en måde, der retfærdiggør deres favoritværdighed ved VM 2021 i Egypten. Ved VM 2019 på hjemmebane vandt Danmark samtlige deres 10 kampe med samlet +94 i målscore, Mikkel Hansen blev turneringens MVP og både Niklas Landin og Rasmus Lauge kom på All-Star holdet. Ved VM 2021 må Danmark klare sig uden Rasmus Lauge, der er skadet, men talentmassen er så stor i Nicolai Jacobsens trup, at fraværet bør kunne håndteres (om end det ikke er ideelt).

Danmark indleder turneringen i et gruppespil med Argentina, Bahrain og DR Congo, inden en eventuel mellemrunde bliver mod de tre bedste fra gruppen med Kroatien, Qatar, Japan og Angola.

Spil på Danmark som VM-vinder til odds 1,37 >>*

Frankrig
Frankrig har længe været en fast bestanddel af eliten inden for herrehåndbold, og selvom man storfloppede ved EM 2020, bør de frekvente medaljetagere regnes for en seriøs titeludfordrer ved VM i 2021. Det er et klart minus, at man må undvære en skadet Nikola Karabatic, men der er så mange andre stærke spillere på holdet, der er klar til at gå ud og vaske den seneste skuffelse væk.

Frankrig har fået en hård lodtrækning, da de deler deres indledende gruppespil med Norge. De øvrige nationer i gruppen er Østrig og Schweiz. En eventuel mellemrunde er med de tre bedste fra Gruppe F, hvor Portugal, Algeriet, Island og Marokko deltager.

Opdatering 30/01: Frankrig er elimineret.

Norge
Ethvert hold der har Sander Sagosen på holdkortet skal tages seriøst. Der står stadig Norge i Sagosens pas, så derfor er Norge selvfølgelig blandt de mest aktuelle titeludfordrere til Danmark. Bundrutinerede Bjarte Myrhol er også med, ligesom eksempelvis de rutinerede fløje Kristian Bjørnsen og Magnus Jøndal er det. Desværre for nordmændene er Magnus Rød og Magnus Gullerud dog ude. Noge vandt bronze ved EM 2020, og forinden har de taget sølv ved VM i både 2019 og 2017.

Norge har en tidlig nøglekamp mod Frankrig, og kommer de godt fra den, ser det for alvor positivt ud for nordmændene.

Opdatering 28/1: Norge er elimineret.

Spanien
Spanien blev kun 7’er ved verdensmesterskaberne i Danmark og Tyskland, men man skal huske på, at de vandt back-to-back EM-guld i 2020 og 2018. Spanierne ved altså godt, hvad det drejer sig om, og de har en række ekstremt rutinerede spillere på holdkortet. Ved den seneste slutrunde var det særligt Jorge Maqueda og Dujshebaev, der gjorde sig positivt bemærket på back-positionerne, ligesom også Gonzalo Perez de Vargas spillede en nøglerolle som målvogter. Til VM i 2021 er Spanien desværre uden Julen Aguinagalde.

Spanien er placeret i Gruppe B, hvor de skal prøve kræfter med Tunesien, Brasilien og Polen. Herefter venter, med overvejende sandsynlighed, en mellemrunde med de tre bedste fra Gruppe A, der tæller Tyskland, Ungarn, Uruguay og Kap Verde.

Opdatering 30/01: Spanien er elimineret.

Kroatien
Kroatien snuppede sølvet ved den seneste store slutrunde, EM 2020, og kroaterne skal altid tages seriøst (nu også på kvindesiden!). Igor Karacic spillede sublimt ved EM, hvor Domagoj Duvnjak blev MVP. Når sidstnævnte, der er en af sportens største individuelle profiler, begynder at få hjælp af holdkammeraterne, så er der ingen grænser for, hvad Kroatien kan drive det til, hvis de rammer topniveauet.

Kroatien har, som skrevet højere oppe, udsigt til en mellemrunde med Danmark. Hvis altså de formår at blive blandt de tre bedste hold i deres eget indledende puljespil, hvor de er storfavoritter til gruppesejren foran Qatar, Japan og Angola.

Opdatering 25/1: Kroatien er elimineret.


Værd at vide, før du spiller på VM-slutrunden

– VM-slutrunden bliver afviklet i Egypten fra d. 13. til d. 31. januar 2021.

– Danmark er forsvarende verdensmestre, efter de besejrede Norge med 31-22 i finalen i 2019.

– Det er det 27. verdensmesterskab i herrehåndbold.

– Der er i alt 32 deltagende nationer med ved VM, hvoraf 13 er europæiske.

– Danmark er placeret i Gruppe D, hvor modstanderne hedder Argentina, Bahrain og DR Congo.

– Efter gruppespillet går de tre bedste i hver gruppe videre til mellemrunden, hvorfra de to bedste hold i hver mellemrundepulje avancerer til semifinalerne.

– Både Tjekkiet og USA har trukket sig fra VM 2021 én dag før turneringsstart pga. coronaproblemer, og holdene er blevet erstattet af Nordmakedonien og Schweiz.

– Danmark har spillet finale ved tre af de fem seneste VM-slutrunder i herrehåndbold.

– Norge har været tabende finalist ved de to seneste VM-slutrunder (tabte til Danmark i 2019 og til Frankrig i 2017).

– Frankrig er den mest vindende nation ved VM i herrehåndbold. Franskmændene har vundet guld i alt seks gange, og de tog titlen ved fire af fem slutrunder i perioden fra 2009 til 2017.


Lars Christiansen dækker VM i håndbold på SpilXperten

Danmarks mest scorende herrespiller nogensinde, Lars Christiansen, dækker VM i håndbold på SpilXperten. Forud for hver af de danske kampe, kan du finde Lars Christiansens dybdegående analyse, med bud på kampresultat og topscorer.

Læs Lars Christiansens optakt til Danmark - Sverige


De bedste bookmakere til VM i håndbold

De fleste bookmakere tilbyder odds på vinderen af VM og kampene ved slutrunden. Oddsene varierer fra bookmaker til bookmaker, og det gør udvalget af spil også. Vi anbefaler dig at spille hos ComeOn!, LeoVegas, bet365.

ComeOn!
ComeOn! efterlod et positivt indtryk med deres dækning ved kvindernes EM 2020, og holder de samme standard henover VM i håndbold for herrer (hvad vi forventer), er de bestemt en anbefaling værd.

Spil på VM 2021 hos ComeOn! >>*

LeoVegas
LeoVegas er en bookmaker, der er et fremragende valg af udbyder, hvis du kan lide at oddse på håndbold. Der er masser af odds-muligheder og en høj tilbagebetalingsprocent på både live- og prematch-betting.

Spil på VM 2021 hos LeoVegas >>*

bet365
Du går heller ikke galt i byen med en konto hos bet365. Bookmakeren har tradition for at dække håndboldslutrunderne grundigt, og du vil blandt andet kunne finde spændende over/under linjer her.

Spil på VM 2021 hos bet365 >>*


SpilXpertens dækning af VM i håndbold 2021 er sponsoreret af ComeOn!


Læs mere om håndbold VM 2021

Nedenfor finder du det, du gerne vil læse om vedrørende håndbold VM 2021. God fornøjelse!

–> Optakt til håndbold VM 2021 (herrer)

–> Kampprogram til håndbold VM 2021 (herrer)

–> Live stream håndbold VM 2021 (herrer)

–> TV guide til håndbold VM 2021 (herrer)

–> Odds på håndbold VM 2021 (herrer)

–> Grupper/puljer til håndbold VM 2021 (herrer)