18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Live stream VM i håndbold 2023

Vil du streame kampene fra VM i herrehåndbold i perioden fra d. 11. til d. 29. januar 2023? Det er faktisk ret nemt – og 100 % lovligt – hos bookmakerne. Du skal bare sørge for at skaffe en spilkonto, hvorpå du har penge stående på saldoen, og så er du klar til at streame alt det bedste fra VM i håndbold (herrer) 2023. Kan Mikkel Hansen og Danmark tage et tredje sæt VM-guldmedaljer på stribe?

▶︎

Se håndboldkampe live

Hvordan live streamer jeg håndbold?

  1. Opret en konto
  2. Se alle kampe live
Live stream håndbold her

For at live streame hos bet365, skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimumbeløbet.

Du kan live streame og spille på kampene fra VM-slutrunden med en konto hos bet365*, hvis du har penge stående på kontoen. Se her, hvordan du kommer i gang med at live streame:

  1. Gå til bet365.dk – KLIK HER*
  2. Opret konto / log ind
  3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.
  4. Gå til “Sport”, vælg ”Håndbold” og ”VM herrer”
  5. Vælg din kamp og start live streaming

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

For at gøre det endnu lettere for dig at finde lige netop de opgør fra VM, som du gerne vil se, har vi herunder lavet en oversigt til dig over VM-kampe og kamptidspunkter:

Herunder finder du det komplette VM håndbold kampprogram. Alle kamptidspunkter er i dansk tid.


Se sport via live streaming året rundt

bet365* dækker ikke kun håndboldslutrunder med et fantastisk spiludvalg og mulighed for live streaming. Du har også adgang til et stort udvalg af fodboldkampe fra hele verden, herunder La Liga, Bundesliga og Serie A, som du både kan streame og spille på. Bookmakeren har også et stort fokus på ATP- og WTA-tennis samt basketball.

Alt du skal have for at få lejlighed til at spille på og streame al den sport, du kan holde til, er en konto hos bet365*.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Sport” og vælg den sportsgren + begivenhed, du er interesseret i

5. Vælg din kamp og start live streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Livebetting på VM i håndbold

LeoVegas dækker VM i håndbold 2023 tæt. Læg vejen forbi bookmakeren og fang et godt odds i dag.

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af VM i håndbold er sponsoreret af LeoVegas.

1️⃣ Hvor kan jeg live streame VM i håndbold?

Du kan live streame VM i håndbold direkte hos udvalgte bookmakere, som bet365.

2️⃣ Kan jeg live streame Danmarks kampe ved VM i håndbold?

Ja, du kan live streame samtlige kampe ved VM i håndbold hos udvalgte bookmakere.