18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Live stream VM i håndbold 2023

Vil du streame kampene fra håndbold VM 2023 i perioden fra d. 29. november til d. 17. december 2023? Det er faktisk ganske nemt – og 100 % lovligt – hos udvalgte bookmakere. Du skal blot sørge for at være i besiddelse af en spilkonto, hvorpå du har penge stående på saldoen. Så er du klar til at streame alt det bedste fra VM i håndbold (kvinder) 2023. Kan Jesper Jensens udvalgte snyde de norske favoritter?

VM i håndbold live streaming

Du kan live streame og spille på Danmarks VM i håndbold kampe, ja faktisk enhver kamp fra VM-slutrunden, med en konto hos bet365*, hvis du har penge stående på kontoen. Se her, hvordan du kommer i gang med at live streame:

  1. Gå til bet365.dk – KLIK HER*
  2. Opret konto / log ind
  3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.
  4. Gå til “Sport”, vælg ”Håndbold” og ”VM kvinder”
  5. Vælg din kamp og start live streaming

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

For at gøre det endnu lettere for dig at finde lige netop de opgør fra VM, som du gerne vil se, har vi herunder lavet en oversigt til dig over VM-kampe og kamptidspunkter:

Som du kan se i tabellen ovenfor, er det selvfølgelig også en mulighed at tænde for fjernsynet, hvis du foretrækker at se VM håndbold 2023 i tv.

Live stream dit foretrukne hold ved VM 2023 i håndbold

Kan du ikke komme en tur til Herning og se Danmarks VM håndbold gruppe i arenaen, så husk på, at du har glimrende muligheder for at live streame alle kampe med Danmark – eller hvilket hold, du måtte foretrække ved VM i håndbold 2023.

Du kan følge det hele hos bet365*, der live streamer alle kampe fra VM 2023.


Se sport via live streaming året rundt

bet365* dækker ikke kun håndboldslutrunder med et fantastisk spiludvalg og mulighed for live streaming. Du har også adgang til et stort udvalg af fodboldkampe fra hele verden, herunder La Liga, Bundesliga og Serie A, som du både kan streame og spille på. Bookmakeren har også et stort fokus på ATP- og WTA-tennis samt basketball.

Alt du skal have for at få lejlighed til at spille på og streame al den sport, du kan holde til, er en konto hos bet365*.

  1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*
  2. Opret konto / log ind
  3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.
  4. Gå til “Sport” og vælg den sportsgren + begivenhed, du er interesseret i
  5. Vælg din kamp og start live streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Livebetting på VM i håndbold

bet365 dækker VM i håndbold 2023 tæt. Læg vejen forbi bookmakeren og fang et godt odds i dag. Du kan læse om, hvem der er VM håndbold favoritter på vores dedikerede odds-side til slutrunden.

Få 500 kroner freebet
Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål, hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1.8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster, du vinder fra dit freebet, udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke | Regler og vilkår gælder* | 18+ | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af VM i håndbold er sponsoreret af Betsson.

1️⃣ Hvor kan jeg live streame VM i håndbold?

Du kan live streame VM i håndbold direkte hos udvalgte bookmakere, som bet365*.

2️⃣ Kan jeg live streame Danmarks kampe ved VM i håndbold?

Ja, du kan live streame samtlige kampe ved VM i håndbold hos udvalgte bookmakere, som bet365*.