18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Karakterbog: Polen – Danmark ved VM i håndbold 2023

Dansk sejr mod Polen sikrede kvartfinalepladsen før gruppefinalen mandag mod Tyskland. Efter det overraskende nederlag til Japan var det et dansk landshold, der viste vilje, fokus og styrke. Og der var endda plads til en stribe personlige sjuskefejl undervejs, så det kan blive meget bedre endnu.

Polen - Danmark ved VM i håndbold lørdag den 8. december 2023 klokken 20:30.

Der var et tydeligt forbedret og fokuseret udtryk hos de danske kvinder i VM-kampen mod Polen. (Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Dansker-dom

Sandra Toft – 4

Den danske 1. keeper begyndte i det danske mål, og hun fik hurtigt vist prøver på sit niveau. Spillede en ok kamp i buret og fik 1. halvleg, hvor hun holdt polakkerne på 12 mål på 16 afslutninger. En redningsprocent på 25. Toft kan mere.

Althea Reinhardt – 10

Fik hele 2. halvleg mellem stængerne, og hun fortsatte de flotte takter fra de tidligere kampe i turneringen med en redningsprocent på 41. Reinhardt ser lige nu ud til at være i bedre flow end Toft, og Odense-målvogteren leverede en flot halvleg i det danske mål med 7 redninger på 17 afslutninger.

Emma Friis – 4

Den danske venstrefløj var igen alene på vagt i venstresiden, da Halilcevic sad over. Det begyndte ellers lovende, men Friis ender med 1 mål på 3 afslutninger. Der var et brændt straffe, og hun virker i det hele taget ikke helt på toppen. Men arbejdede som altid godt defensivt.

Anne Mette Hansen – 7

Jøsses. Så er Anne Mette Hansen i omdrejninger igen. Fra første fløjt var hun aggressiv og pågående og fik brugt sin fysik mod det polske forsvar. 4 mål på 4 forsøg er mere end godkendt.

Line Haugsted – 7

Virkede meget tændt fra start og var med fremme i fuld fart et par gange. Flyttede fokus på defensiven og gjorde det solidt. Det er pil op og lovende tegn. Tak for det Haugsted.

Kathrine Heindahl – 4

På de første 10 minutter brændte Heindahl to store chancer og ragede en udvisning til sig. Av. Men hendes rutine viste sig, og hun kæmpede sig tilbage i kampen. Solid defensivt og scorede på sine 2 øvrige afslutninger.

Louise Burgaard – 10

Burgaards bedste kamp ved VM. Indtil videre. Hun er helt uimodståelig i krydskløbet. Går forsvaret frem, finder hun stregen. Bliver de tilbage, skyder hun. 4 mål på 5 forsøg og runner-up som kampens spiller.

Trine Østergaard – 10

Der var hun igen, den danske højrefløj. Østergaard spillede 45 minutter, og hun scorede 5 mål på 5 afslutninger. I hendes landskamp nummer 174 viste hun rutine, sult og ambition. God kamp af Østergaard, der blev kåret til kampens spiller.

Kristina Jørgensen – 10

5 mål på 6 forsøg. Et brændt straffekast og en indsats, der bar præg af en sammenbidt Jørgensen, der var opsat på at revanchere sig efter Japan-kampen. Hun fik 22 minutter og overbeviste men fik derefter lov at hvile sig. Der venter vigtige kampe.

Helena Elver – 7

Der er altså et forrygende tempo over Elver, der må være modbydelig at spille over for. Lavt tyngdepunkt, rappe fødder og finurlige finter. En god kamp af Elver igen, selv om hun blot fik 12 minutter.

Mie Højlund – 7

Næsten samme historie som holdkammeraten i Odense, Elver. Højlund er en forrygende offensiv spiller med kampafgørende redskaber i form af fart og finter. Også hun fik godt 10 minutter men satte et skarpt aftryk.

Julie Scaglione – UB

Unge Scaglione var eneste danske markspiller uden mål i kampen, men hun fik også bare lidt mere end 2 minutters effektiv spilletid. Leverede dog en fin assist til Anne Mette Hansen.

Sarah Iversen – 7

Spillede cirka halvdelen af kampen og gjorde det godt. Scorede 3 på 3 og viste både vilje, gejst og effektivitet.

Rikke Iversen – 4

Scorede på 100% af sine afslutninger, men kom desværre kun til én. Har kræfter og er ivrig efter at bidrage men ramte ikke helt sit niveau.

Simone Petersen – 7

Danmarks overtalsdronning og af og til playmaker spillede en fin kamp. Hun fik blot 10 minutters spilletid, men scorede 2 på 2 og virkede mere tilpas end tidligere i turneringen.

Andrea Aagot – 4

Fik de sidste knap 20 minutter på den danske højrefløj, da kampen reelt var afgjort. Hun scorede et enkelt mål, og det var med vanlig elegance og effektivitet, men hun er stadig vores 2. valg på fløjen.

Jesper Jensen – 7

Det virkede bedre denne gang. Jesper Jensen havde doseret det hele perfekt, og spillerne virkede velforberedte, afklarede og korrekt doserede i spændingsniveau og tænding. Fornemt arbejde, Jensen.

Karakterskala

12 – Verdensklasse
10 – Fremragende kamp
7 – God kamp
4 – Godkendt
2 – Stram op
0 – Dumpet
-3 – Mirakuløst ringe

Stemmer

Bookmaker til VM i kvindehåndbold

Få 500 kroner freebet
Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål, hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1.8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster, du vinder fra dit freebet, udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke | Regler og vilkår gælder* | 18+ | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af VM i håndbold er sponsoreret af Betsson.Skriv første kommentar

Skriv et svar