18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Karakterbog: Danmark – Tyskland ved VM i håndbold 2023

Gruppefinalen i mellemrundens gruppe 3 handlede mest om, hvem man gerne ville møde i kvartfinalerne. Vinderen møder Montenegro – det blev Danmark, der trak den med en flot sejr på 30:28 i en velspillet håndboldkamp.

Danmark - Tyskland ved mellemrunden ved VM i håndbold 2023.

Anne Mette Hansen leverede en fremragende kamp mod Tyskland. (Foto: Claus Fisker / Ritzau Scanpix)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Dansker-dom

Sandra Toft – 7

Den danske anfører begyndte på bænken og fik 2. halvleg på banen. Fire redninger på 19 forsøg giver en redningsprocent på 21, og det er egentlig ikke meget for en keeper af Tofts niveau, men det var altså nok til sejr i dag.

Althea Reinhardt – 7

Reinhardt har leveret stærkt i turneringen indtil nu og begyndte i det danske mål. Fire redninger på 17 tyske forsøg i 1. halvleg var dog ikke decideret brandvarmt, men hun pillede to af fem straffekast.

Emma Friis – 10

Venstrefløjen scorede 7 på sine første 7 afslutninger, men så var hun læst og brændte sine 3 sidste forsøg. Blev dansk topscorer og viser stigende form. Det er god timing.

Anne Mette Hansen – 12

Slap nu lige af Anne Mette. Sikke en kamp. Hun er et kraftværk og tog enormt ansvar og buldrede løs mod det tyske forsvar. Nærkampsstærk. Skarpe driblinger og vidunderlige afslutninger. Kampens spiller.

Line Haugsted – 7

Haugsted kom flyvende fra start med et par gode offensive tiltag. Stod solidt i forsvaret men var udfordret af stærke tyskere, der ofte kom igennem med indspil til stregen. Dog godkendt mod god modstand.

Kathrine Heindahl – 7

Haugsteds wing-woman i midterforsvaret spillede også en god kamp. Fik brugt masser af energi og kræfter i defensiven, men også hun var udfordret på indspillene. Sådan er det, når modstanden er god, og der er ros for aldrig at give op og blive ved at holde fokus.

Louise Burgaard – 10

Den danske højreback spillede endnu en flot kamp. Hun blev noteret for 1 mål og fik 2 assists og tilkæmpede sig 2 straffekast. Hun er en naturkraft i den danske offensiv med overblik og energi og drev. Fornemt.

Trine Østergaard – 4

Den danske højrefløj spillede endnu en fin defensiv kamp, men hun var i perioder udfordret af tyskernes venstre back, hvor der er mere brug for hjælp ind i banen fra Østergaard. Scorede 2 mål på 4 forsøg.

Kristina Jørgensen – 7

5 mål på 5 straffekast. Det er herligt med en stensikker skytte at bringe i spil til straffekast. Hun dyrkede også overspil med Simone Petersen, men det fik de ikke helt optimeret.

Helena Elver – UB

Hun fik meget kort tid på banen, men hun nåede at vise hurtige fødder og faldt godt ind. Indtil hun blev tacklet og røg bagover, så hun fik et gok i hovedet af halgulvet. Blev udskiftet men forhåbentlig var det ikke alvorligt.

Mie Højlund – 10

I en nykonstrueret bagkæde med Burgaard og Anne Mette Hansen strålede Højlund, der fik og tog masser af plads og udfordrede i dueller. Hvis nogen har undret sig over, hvorfor Højlund måske er sparet lidt undervejs, kom svaret her: Hun er værdifuld mod de rigtig gode hold.

Julie Scaglione – UB

Unge Scaglione fik ikke spilletid, og hun er derfor uden for bedømmelse.

Sarah Iversen – 4

Fik et kvarters tid på banen og kæmpede som altid, og hun fik scoret 1 mål, hapsede en assist og tilkæmpede sig også et straffekast.

Rikke Iversen – 4

Der var fuldt fokus på defensiven for Iversen, og hun stod stærkt i den danske midterblok. Tog et kæmpe slagsmål med de fysiske tyskere og leverede en godkendt kamp.

Simone Petersen – UB

Fik kun i alt knap 3 minutter på banen i de danske overtal, men hun greb som altid ud efter taktstokken og var involveret.

Andrea Aagot – UB

Lige under 2 minutter på banen blev det til for Andrea Aagot, men hun nåede 2 afslutninger og 1 scoring. Er tydeligt Jensens andetvalg, men hun har vist, at hun er klar til at supplere, når Østergaard har brug for pause.

Jesper Jensen – 10

Han er altså iskold. Kalkulerende. Man kan næsten se en tænkeboble over den danske landstræner konstant. Han blev udfordret af et virkelig fysisk stærkt tysk hold men havde som altid forberedt sig og havde endda et par tricks i ærmet og justerede undervejs, så sejren reelt virkede mere sikker end de 2 mål, den endte med at blive på.

Karakterskala

12 – Verdensklasse
10 – Fremragende kamp
7 – God kamp
4 – Godkendt
2 – Stram op
0 – Dumpet
-3 – Mirakuløst ringe

Bookmaker til VM i kvindehåndbold

Få 500 kroner freebet
Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål, hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1.8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster, du vinder fra dit freebet, udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke | Regler og vilkår gælder* | 18+ | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af VM i håndbold er sponsoreret af Betsson.Skriv første kommentar

Skriv et svar