18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Karakterbog: Danmark – Sverige ved VM i håndbold 2023

Danmark lukkede VM-slutrunden med at sikre bronzemedaljerne i en tæt kamp mod Sverige. Danmark åbnede bedst, men svenskerne kæmpede sig tilbage, og forlængelse lå og lurede i slutfasen. Danmark fik dog lukket kampen og vandt 28:27.

(Og så får du til sidst også det samlede regnskab for de 9 spilforslag på Danmarks kampe ved slutrunden – og ikke kun fordi der er overskud, men også for gennemsigtighedens skyld)

(Foto: IMAGO / Bildbyrån)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Dansker-dom

Sandra Toft – 7

Hun begyndte i det danske mål og gav prøver på sit niveau undervejs, men det blev aldrig en kamp, som Sandra Toft brændte af. Hun lander på 28 i redningsprocent, og det er godkendt uden at være prangende.

Althea Reinhardt – 7

Reinhardt stod 2. halvleg i det danske mål, og heller ikke hun ramte det absolutte topniveau. 1 redning på 8 afslutninger giver 13 i redningsprocent, og hun blev erstattet af Toft igen undervejs. Der er så store forventninger til den danske keeperduo, at det her niveau er fremragende, men vi forventer mere af dem end bare fremragende.

Emma Friis – 7

Den danske fløj scorede bare et enkelt mål og havde et par afbrændere undervejs, men hendes steal på svenskerne mod slutningen opvejer det hele. Vi ved, hvad hendes topniveau er, og det var hun ikke i nærheden af i dag, men hun leverede som altid fight og fokus hele vejen.

Anne Mette Hansen – 10

Endnu en enorm fysisk indsats af Anne Mette Hansen. 5 mål på 7 afslutninger er stærkt mod et solidt svensk forsvar, og Hansen har længe været en leder på landsholdet, men hun er vokset yderligere i toppen af det danske hierarki i denne slutrunde.

Line Haugsted – 10

Den danske forsvarskaptajn måtte undvære partner Heindahl, men Haugsted stod som sædvanligt stærkt, og hun hjalp både Rikke Iversen og de øvrige skiftende partnere på plads. Hun understreger igen-igen, at hun er Danmarks absolut stærkeste forsvarsspiller.

Kaja Kamp – 7

Indkaldt som substitut for Kathrine Heindahl og gik direkte og uimponeret ind og bidrog fornemt i den danske offensiv. Hun fik vist, at hun er meget, meget tæt på holdet. Flot indsats.

Louise Burgaard – 7

Som i hele turneringen er der fuld kamikaze-indsats, når Burgaard er i spil. Om hun angriber med bolden i et krydsløb, om hun forsøger at finde rum til assists, eller om hun er ved at afvise en modstander i defensiven, er hun en gennemført holdspiller, der giver alt i fællesskabets tjeneste.

Trine Østergaard – 10

Fin afslutning på en fokuseret og koncentreret slutrunde fra Østergaard. Hun har ikke væltet mål ind, men i bronzekampen var hun sikker og scorede 3 på 3.

Kristina Jørgensen – 10

Hun griber taktstokken, hver gang hun er i nærheden af den. Ligner lige nu Danmarks straffekastskytte, og hun er fræk som en slagterhund både på straffe og i de afgørende minutter af kampen.

Helena Elver – UB

Der var for lidt spilletid til en fair bedømmelse af Elver.

Mie Højlund – 10

Evnerne har hun vist frem i fuldt flor hele slutrunden, men bronzekampen var nu alligevel noget særligt af Mie Højlund. 5 scoringer på 6 afslutninger og en tiltagende hovedrolle i den danske offensiv.

Julie Scaglione – 7

Det blev til 6 minutters spilletid i bronzekampen for 19-årige Scaglione. Hun viste endnu engang, at der skal meget mere end en VM-slutrunde til at imponere hende. 2 mål på 3 forsøg og en forfriskende offensiv tilgang er mere end godkendt.

Sarah Iversen – 7

Havde absolut hænderne fulde med svenskernes storskydende Tyra Axnér, og Sarah Iversen kløede på med vanlig iver og kraft. 1 enkelt afbrænder på 1 afslutning vidner om, at hun havde mest fokus på defensiven.

Rikke Iversen – 10

Et stort ansvar hvilede på Rikke Iversens skuldre i Heindahls fravær, og det løste hun glimrende. 2 mål på 2 afslutninger er godkendt i en kamp, hvor hun overvejende havde de primære pligter defensivt. Rikke Iversen vokser hele tiden på landsholdet.

Simone Petersen – 7

Virkede opsat på at vise sig frem i overtalssituationerne, som Danmark i dag havde bedre styr på end i tidligere kampe. Det er også Simone Petersens fortjeneste, selv om hun ikke stjal spotlyset undervejs.

Andrea Aagot – UB

Den danske højrefløj fik lov at se hele kampen på bænken og er derfor uden for bedømmelse.

Jesper Jensen – 12

Det er et fremragende stykke opsamlingsarbejde, træner Jensen havde lavet siden fredagens nederlag i semifinalen mod Norge. De danske kvinder var klar fra start og leverede en godkendt kamp, selv om de igen havde en 2. halvleg, hvor de kom under pres. Men det kan jo hænge sammen med, at de seneste to modstandere har tilhørt verdens top 4. OL-billetter og medalje for 3. slutrunde i træk er fornemt arbejde af Jesper Jensen.

Karakterskala

12 – Verdensklasse
10 – Fremragende kamp
7 – God kamp
4 – Godkendt
2 – Stram op
0 – Dumpet
-3 – Mirakuløst ringe

Regnskab for Spilxpertens anbefalinger under VM-slutrunden

Danmark – Serbien 25:21 – forslag: Danmark -11,5 (1,87) ❌
Danmark – Chile 46:11 – forslag: Over 55,5 mål (1,95) ✅
Danmark – Rumænien 39:23 – forslag: Danmark -4,5 (2,08) ✅
Danmark – Japan 26:27 – forslag: Under 57,5 mål (2,06) ✅
Danmark – Polen 32:22 – forslag: Over 52,5 mål (2,12) ✅
Danmark – Tyskland 30:28 – forslag: Under 54,5 mål (1,95) ❌
Danmark – Montenegro 26:24 – forslag: Danmark -5,5 (1,51) ❌
Danmark – Norge (23:23) – forslag: Danmark +2,5 (1,79) ✅
Danmark – Sverige 28:27 – forslag: Danmark -4,5 (2,43) ❌

Samlet 9 spil á 100 kroner = 900 kroner
5 ramt af 9 spil : 55,5%
Gevinst: 195 + 208 + 206 + 212 + 179 = 1.000 kroner
Overskud: 1.000 kroner – 900 kroner = 100 kroner
TBP: 1.000/900 x 100 = 111,11%

Danmark – Sverige 28:27 (18:15)

Danske målscorere
Kristina Jørgensen 5 mål
Anne Mette Hansen 5 mål
Mie Højlund 5 mål
Trine Østergaard 3 mål
Rikke Iversen 2 mål
Julie Scaglione 2 mål
Kaja Kamp 2 mål
Louise Burgaard 2 mål
Emma Friis 1 mål
Line Haugsted 1 mål

Bookmaker til VM i kvindehåndbold

Få 500 kroner freebet
Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål, hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1.8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster, du vinder fra dit freebet, udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke | Regler og vilkår gælder* | 18+ | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af VM i håndbold er sponsoreret af Betsson.Skriv første kommentar

Skriv et svar