18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Karakterbog: Danmark – Serbien ved VM i håndbold 2023

Puuuuuuuhaa. Det var noget af en koldstart for de danske kvinder, der mest lignede en ældre dieselhakker, der havde stået ude i frostvejret de seneste nætter.

Vi har talt om gulddrømme og store forventninger, men det var en besynderlig forestilling i Boxen mod Serbien.

Danskerne endte med at vinde 25:21, men den første danske føring var ved 21:20 med knap 6 minutter tilbage af kampen.

Louise Burgaard - Danmark - Serbien ved VM i håndbold fredag den 1. december 2023 klokken 20:30.

Danmark fik lov at arbejde hårdt for tingene i VM-åbningskampen mod Serbien. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Dansker-dom

Sandra Toft – 7

Anføreren spillede 2. halvleg og åbnede med flotte redninger, men faldt i niveau midt i halvlegen. Til slut løfter hun sig og får flere redninger, da serberne forcerede afslutningerne en anelse.

Althea Reinhardt – 4

100 kamps-jubilaren stod i 1. halvleg, og hun havde egentlig en del redninger, men alle riposter havnede hos serberne, der var iskolde og scorede på andenboldene.

Emma Friis – 4

Den normalt så driftsikre fløj havde svært ved at finde rytmen, men hun endte alligevel som delt dansk topscorer med 5 mål. Vi aftaler, at noget af det var premierenerver, og så bliver det bedre herfra.

Anne Mette Hansen – 2

Hun fik ikke meget spilletid, men den smule hun fik var ikke helt som håbet og forventet. Afløste Burgaard på højreback men fik hverken udfordret selv eller sat medspillere i scene.

Line Haugsted – 4

Forsvarsklippen viste ivrighed og vilje til at tage ansvar, da hun gik med i omstillingerne i begyndelsen af kampen, men hun missede et par skud og fokuserede klogeligt på defensiven derfra. Som altid fuld af pep og power men som resten af holdet frustreret over de lange serbiske angreb.

Kathrine Heindahl – 4

Hun kom som resten af holdet lidt vaklende fra land, men i anden halvleg blev det bedre. Brugte sine kræfter til at afreagere på de serbiske spillere.

Louise Burgaard – 2

Havde defensivt hænderne fulde med stærke Jovovic på serbernes venstreback. Fik ikke sat et mærkbart aftryk på offensiven.

Trine Østergaard – 4

Veteranen var som altid pålideligheden selv og brugte sin store rutine til blandt andre at hjælpe Burgaard, der var presset i forsvaret. Tre scoringer men et brændt straffe fortæller meget fint, at Østergaard ikke helt ramte sit sædvanlige niveau.

Kristina Jørgensen – 4

Fik en forfærdelig start, der formentlig kan tilskrives overtænding. Flere brændte afslutninger og missede afleveringer. En pause hos Jesper Jensen på bænken, og så var hun klar til at tage ansvar, da kampen skulle afgøres. Scorede 4 af de 5 danske mål fra 16:18 til 21:20.

Simone Petersen – 4

Sad ude næsten hele 1. halvleg og fik så overladt meget af det offensive ansvar i 2. halvleg. Hun forsøgte at sætte tempo og udfordrede, og det var ikke offensiven, der var danskernes problem. Godkendt indsats af Petersen.

Helena Elver – 7

Wow. Så er Helena Elver tilbage. Fart, mod og frækhed. Hun er en gave til den danske offensiv, men hun led også under den generelle danske præstation i de 30 minutter, hun spillede.

Julie Scaglione – UB

Scaglione fik slet ingen spilletid i kampen og er derfor uden for bedømmelse.

Sarah Iversen – 2

Leverede med vanlig energi og styrke, men som resten af holdet havde hun det svært med det langsomme serbiske spil og var udfordret i forsvaret. Scorede på 2/2.

Rikke Iversen – 4

Fyldte godt i defensiven overfor Jovovic, der dog spillede en meget stærk kamp. To scoringer i offensiven er godkendt, men der må være mere i vente fra hende.

Elma Halilcevic – UB

Hun fik slet ingen spilletid i kampen og er derfor uden for bedømmelse.

Jesper Jensen – 4

Balancerer på kanten af et 2-tal. Hans ro under kampen er beundringsværdig og sikkert også nødvendig, når det går så skidt, men holdet rammer ikke det rigtige spændingsniveau, ser det ud til. Nu gik det godt, og vi vandt trods alt, så Jensen sniger sig lige op på et godkendt.

Karakterskala

12 – Verdensklasse
10 – Fremragende kamp
7 – God kamp
4 – Godkendt
2 – Stram op
0 – Dumpet
-3 – Mirakuløst ringe

Bookmaker til VM i kvindehåndbold

Få 500 kr. freebet når du placerer et 500 kr. sportsbet
Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål, hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1.8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster, du vinder fra dit freebet, udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke | Regler og vilkår gælder* | 18+ | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af VM i håndbold er sponsoreret af Betsson.Skriv første kommentar

Skriv et svar