18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Karakterbog: Danmark – Montenegro ved VM i håndbold 2023

Kvartfinaletid. Danmark mødte Montenegro i Boxen i Herning, og det blev en kamp præcis som forudset. Intenst. I perioder ikke voldsomt velspillet. Men konstant fyldt med fysik og dueller. Og det endte selvfølgelig med at blive nervepirrende, men Danmark vandt 26:24 og spiller VM-semifinale fredag mod Norge.

(Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Dansker-dom

Sandra Toft – 10

Toft begyndte i det danske mål, men hun fik ikke fat i noget i kampens indledning. Det kom hun efter. En redningsprocent på 41 lover godt for de kommende kampe, og Toft viste, at hun er der, når der er brug for hende.

Althea Reinhardt – UB

Odense-keeperen har stået en flot turnering, men da det blev alvor, valgte træner Jensen at gå med Sandra Toft. Ikke underligt, hvis Reinhardt er en smule skuffet. Kom på banen til et enkelt straffekast, som hun ikke fik fat i.

Emma Friis – 10

5 mål på 7 afslutninger er godkendt for venstrefløjen, der viser god modenhed i spillet og træffer kloge beslutninger både offensivt og defensivt.

Anne Mette Hansen – 10

Delt dansk topscorer sammen med Emma Friis. Hansen ser ud til at ramme topniveauet og udfordrer modigt og kompromisløst. En kampvogn både i angrebet og i forsvaret. Brava!

Line Haugsted – 10

Som modstanden bliver stærkere, bliver Haugsteds opgaver mere og mere fokuseret på defensiven. Og jøsses, hvor er hun stærk. Mobil, forudseende og stærk.

Kathrine Heindahl – 10

Heindahls bedste kamp i begge ender, og hun fik scoret 2 gange på 2 forsøg og stod solidt i forsvaret. Flot kamp, og den danske midterblok ser ud til for alvor at være i gear før semifinalen.

Louise Burgaard – 10

Hendes betydning for holdet kan ikke overvurderes. Aggressiv og med tempo lægger hun pres på modstandernes forsvar og skaber plads til holdkammeraterne. Brænder for meget i dag med 2 mål på 7 afslutninger men kommer frem til afslutningerne og chancerne.

Trine Østergaard – 7

Endnu en pålidelig kamp fra Trine Østergaard. 2 mål på 2 afslutninger og som altid enormt fokuseret og med stor opbakning i defensiven.

Kristina Jørgensen – 7

Var med i den danske straffekast-rotation men brændte. Scorede til gengæld 3 på 3 i åbent spil og bidrog til flow og rytme i det danske bagspil.

Helena Elver – 7

Det blev kun til godt 5 minutters spilletid, men Elver er en tornado, når hun er på banen. Scorede 1 mål og serverede en lækker assist til Emma Friis på fløjen. Vigtigt angrebsvåben med unikke redskaber.

Mie Højlund – 7

Det var faktisk ikke Højlunds bedste kamp, men hendes kvaliteter i 1:1 og fintespillet gør, at hun stadig fylder meget og skaber plads til de danske spillere eller selv kommer til afslutning. 1 mål på 3 må gerne forbedres i semifinalen.

Julie Scaglione – UB

Den unge højreback fik spilletid men ikke nok til en fair bedømmelse. Det dufter dog af, hun er tiltænkt en rolle som ‘hemmeligt våben’ i semifinalen mod Norge.

Sarah Iversen – 7

Sarah Iversen fik brugt kræfterne i den danske defensiv ved siden af søster Rikke. Sarah Iversens bedste defensive kamp indtil videre, og hun satte 2 på 2 i angrebet. Det er mere end godkendt.

Rikke Iversen – 7

Fik mindre spilletid end tidligere i turneringen, men hun kæmpede bravt i defensiven og fik delt både blå mærker og nivemærker ud. Bomstærk som altid.

Simone Petersen – 7

Dronningen af overtal fik et par ordentlige øretæver af den montenegrinske defensiv, men hun nåede også at sætte styring på offensiven, da hun stod op. Simone Petersen kan meget mere, og det får vi forhåbentlig set mere til i de kommende kampe.

Andrea Aagot – 7

Afløste Trine Østergaard de sidste 20 minutter af kampen, og det var tumultarisk og nervepirrende, men hun viste coolness og scorede på 2 straffekast.

Jesper Jensen – 10

Det var en svingende kamp, men træner Jensen viste sig opgaven voksen. Byttede, roterede og skabte både ro og kreativitet med ideer, mod og overblik. Han er faktisk VM-medaljer værdig. Måske endda en mestertræner.

Karakterskala

12 – Verdensklasse
10 – Fremragende kamp
7 – God kamp
4 – Godkendt
2 – Stram op
0 – Dumpet
-3 – Mirakuløst ringe

Bookmaker til VM i kvindehåndbold

Få 500 kroner freebet
Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål, hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1.8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster, du vinder fra dit freebet, udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke | Regler og vilkår gælder* | 18+ | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af VM i håndbold er sponsoreret af Betsson.Skriv første kommentar

Skriv et svar