18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Frankrig – Danmark: Odds og optakt den 17. december 2021

Nå men hvis det danske kvindelandshold har savnet modstand undervejs i VM-slutrunden, så kommer den nu. For i semifinalen fredag eftermiddag er det de olympiske mestre fra Frankrig, der venter på de danske kvinder. En ordentlig mundfuld. Men ikke en uløselig opgave. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Frankrig – Danmark. Der er kampstart fredag d. 17. december 2021 kl. 17:30. Se kampen på TV2 eller på TV2 Play. 


Odds på Frankrig – Danmark

En forholdsvis klar favoritværdighed er ifølge bookmakernes odds tildelt Frankrig i denne semifinale.


Hvem vinder kampen?

Frankrig: 1,60 – SPIL HER >>*

Uafgjort: 7,75 – SPIL HER >>*

Danmark: 3,20 – SPIL HER >>*

Antal mål

Over 50,5 mål: 1,98 – SPIL HER >>*

Under 50,5 mål: 1,76 – SPIL HER >>*

Handicap

Frankrig -1,5: 1,90 – SPIL HER >>*

Danmark +1,5: 1,84 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Optakt til Frankrig – Danmark: VM i kvindehåndbold

Sølv ved EM i Danmark sidste år. Guld ved OL i Tokyo i sommer. Og nu står de her i semifinalen igen og kræver mere metal. De franske kvinder skuffede måske nok med en 13. plads ved VM i Japan i 2019, men det seneste år har de vist, at de hører til blandt verdens allerbedste håndboldhold. 

Deres semifinale mod Sverige var en fornem håndboldkamp i højt tempo, og selv om der var vinduer undervejs, hvor svenskerne med lidt mere skarphed kunne have gjort kampen mere spændende, er der nok ingen vej udenom at lette på låget og anerkende, at det bedste hold vandt. 

Så hvad skal Danmark gøre for at besejre Frankrig? Begge mandskaber har en fremragende defensiv, så det kan snildt blive en kamp uden alt for mange scoringer. I mål har den danske duo gjort det helt ekstremt flot, og hvis de kan holde samme niveau her, kan det blive en afgørende faktor i kampen. 

Med de stærke defensiver er begge mandskaber også både forberedt på og glade for hurtige omstillinger. Hos Frankrig er det ofte fløjen Lassource, der spæner af sted, mens det hos danskerne mest har været venstrefløjen Nolsøe, der har stået for de rappe kontrascoringer.

De danske kvinder har løst alle opgaver og optræk til modgang fornemt indtil videre, og syv sejre i syv kampe er ikke kun et udtryk for overkommelig modstand, for der er blevet leveret stærke præstationer og fokuseret indsats fra de danske kvinder. Nu venter slutrundens indtil nu største opgave.

Franske nøglespillere

 • Grace Zaadi-Zeuna
  Frankrigs 28-årige playmaker tjener sit daglige brød i russiske Rostov-Don, men hun er nu også brødet værd på det franske mandskab, hvor hun med foreløbig 22 scoringer er holdets delte topscorer. Hun er noteret for 32 assists indtil videre – men hun topper også listen for turnovers med 14 styks.

 • Pauletta Foppa
  Måske verdens allerbedste stregspiller. Spiller i Brest, og den 20-årige bomstærke spiller i centrum har scoret 22 mål på 31 forsøg ved slutrunden. Hun bliver mere end en håndfuld for det danske midterforsvar, og der kan ses frem til et herligt hundeslagsmål på stregen med Foppa og Heindahl/Haugsted.

 • Coralie Lassource
  Venstrefløjen som til daglig spiller i den bedste franske række hos Brest er en rapfodet og skarp afslutter. 21 mål på 28 forsøg er det blevet til, og hende skal danskerne holde skarpt øje med.

Danske nøglespillere

 • Toft & Reinhardt
  Henholdsvis 45 og 56 procent står de to danske målvogtere på. Vi er altså syv kampe inde i turneringen. Men det er nu, det for alvor er nødvendigt, at de to keepere – eller den ene, der måske får lov at stå hele kampen, som de har gjort indtil nu – tager endnu et skridt frem og lukker af bag den danske defensiv. Endnu en pragtkamp fra de her to mirakelmagere mellem stængerne er en afgørende nøgle for, hvilke medaljer Danmark skal spille om på søndag.

 • Heindahl & Haugsted
  Ja, vi napper et makkerpar mere. For Heindahl og Haugsted i den danske centerblok får også en afgørende rolle. Line Haugsted er nu på 16 blokerede forsøg i turneringen, mens hun er på hæderlige 14 scoringer med sparsom tid i offensiven. Heindahl får til gengæld rigeligt med tid offensivt og med 23 scoringer har hun scoret tredjeflest af alle danskerne. Men her er det altså først og fremmest vigtigt, at de to får forsvaret på skinner og får lukket af for de franske angreb.

 • Lærke Nolsøe
  Dansk topscorer indtil videre er fløjraketten Lærke Nolsøe. 28 scoringer er hun noteret for, og man kan næsten se, hvordan hun har turboladeren på charge, hver gang hun arbejder defensivt. Fødderne tripper rundt og frem og tilbage, for hun er hele tiden klar på en lynhurtig omstilling. Hun behøver såmænd ikke løfte niveauet synderligt, for hvis hun fortsætter som hidtil, er det rigeligt til en håndfuld scoringer eller mere fra den danske venstrefløj.

Odds-forslag til Frankrig – Danmark

Puha, nu gælder det for træner Jesper Jensen og hans danske kvinder. De har spillet en flot turnering indtil nu, og selv om både russerne og svenskerne øffede, da de røg ud af kvartfinalerne, fordi de hellere ville have været i den anden halvdel, så kan danskerne jo ikke gøre så meget andet end at slå de modstandere, de møder.

De indbyrdes VM-opgør giver en lille overvægt til Danmark, men det ligner nu allermest endnu et meget, meget lige opgør, når de mødes fredag sidst på eftermiddagen. To stærke defensiver med dygtige målvogtere står over for offensiver, der indtil nu i turneringen har fundet løsninger og været fleksible, hvis de kortvarigt har været under pres. Det bliver spændende, om det bliver en offensiv kamp eller en defensiv kamp. 

Historien har traditionelt budt på kampe med fokus på defensiven. I de seneste 17 indbyrdes møder – rub og stub – er der kun én gang scoret mere end 50 mål mellem de to hold. Og i de seks VM-dueller er det kun én gang sket, at der har været mere end 50 scoringer.

Selv om man jo altid skal være forsigtig med at hvile hovedet op mod statistik, går anbefalingen her efter endnu en kamp uden alt for mange scoringer. Vi vil gerne finde et brugbart odds til spillet på højst 51 mål i kampen. Det håber vi på at finde i lejet omkring 1,70-1,80.

Anbefalingen opdateres, så snart relevante tilgængelige bookmakere får sat odds på kampen.

Hmm. En strammere linje, der siger 50,5 mål er eneste under/over-spil i skrivende stund tilgængeligt. Det bliver snært, men lad os sige, at vi går med på , at der højest bliver scoret 50 mål.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,76
Under 50,5 mål
Gå til ComeOn! *


Frankrig vs. Danmark: Trupnyt, statistik, H2H og seneste resultater

 • De to nationer mødtes ved VM i Japan i 2019, og dengang trak Danmark sig sejrrigt ud af duellen med cifrene 20:18. Siden har de mødt hinanden fire gange inklusive et møde ved sidste års EM-slutrunde i Danmark, som franskmændene vandt 23:20.

 • De to nationer har mødt hinanden seks gange i VM-sammenhæng. Mødet i Japan i 2019 er det eneste i nyere tid, for de øvrige fem ligger i årene 1999-2011. Her blev det til tre danske sejre og to franske.

 • Frankrig vandt VM i 2017, og de vandt det også helt tilbage i 2003. Det er blevet til tre gange sølv ved VM-slutrunderne i 1999, 2009 og 2011. 

 • De danske kvinder vandt deres hidtil eneste VM-guld i 1997, mens det blev til sølv i 1993 og bronze i 1995 og 2013.

 • Frankrig har sejre mod Sverige (31:26), Rusland (33:28) og Serbien (22:19) i deres tre seneste opgør. 

 • Danmark har vundet syv ud af syv mulige kampe indtil nu – de tre seneste er Brasilien (30:25), Tyskland (32:16) og Tjekkiet (29:14).


Læs mere om Håndbold VM 2021

Kom helt tæt på VM i håndbold:

–> Optakt til håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Kampprogram til håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Live stream håndbold VM 2021 (kvinder)

–> TV guide til håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Odds på håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Grupper/puljer til håndbold VM 2021 (kvinder)

Få op til 500 kr. i bonus hos ComeOn

Som ny spiller, der bruger bonuskoden ‘MAXBETTING’ og indbetaler mellem 100 og 500 kroner, er du kvalificeret til at modtage en 100 % velkomstbonus hos ComeOn. Din bonus skal gennemspilles i alt 10 gange til min. odds 1,80 inden for 60 dage, inden en udbetaling kan foretages. Væddemål, hvor der kun er 2 udfald f.eks. over/under mål, tæller ikke med i gennemspilningskravet

SpilXpertens dækning af VM i håndbold sponsoreres af ComeOn!

Skriv et svar