18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Danmark – Tyskland: Odds og optakt den 12. december 2021

Ulven kommer! De danske håndboldkvinder har i et par kampe meddelt, at nu kommer den rigtige modstand, og nu bliver det vanskeligt. Der har været lidt Ulven kommer over det, for alle kampe er vundet med mindst 11 overskydende mål indtil nu. Men søndag gælder det Tyskland, og det kan da for filen ikke blive ved med storsejrene. Men det må det gerne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Danmark – Tyskland. Der er kampstart søndag d. 12. december 2021 kl. 20:30. Se kampen på DR1. 


Odds på Danmark – Tyskland

Oddsene på kampen ser ud til endnu engang at forvente en relativt klar dansk sejr, men tyskerne har også gjort rent bord og vundet alle deres kampe, så det behøver ikke blive endnu en omgang legestue. For nogen af de to nationer!  

Hvem vinder kampen?
Danmark: 1,32 – SPIL HER >>*

Uafgjort: 9,75 – SPIL HER >>*

Tyskland: 4,90 – SPIL HER >>*

Antal mål

Over 51,5 mål: 1,86 – SPIL HER >>*

Under 51,5 mål: 1,86 – SPIL HER >>*

Handicap

Danmark -3,5: 1,90 – SPIL HER >>*

Tyskland +3,5: 1,83 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 10. december 2021 kl. 07:20. Odds kan ændre sig.


Optakt til Danmark – Tyskland: VM i kvindehåndbold

Danmark og Tyskland har begge hentet fem sejre ved slutrunden indtil nu. De har mødt tre af de samme modstandere. Congo, Sydkorea og Ungarn. De to første fik begge stryg, mens Ungarn mod Danmark var helt chanceløse og tabte 30:19, mens tyskerne blot formåede at slå dem 25:24. Dét er forskellen. Og hvad betyder det så?

Formentlig ikke meget. De to hold har mødt hinanden otte gange i VM-historien, og ingen kampe er vundet med mere end tre overskydende scoringer. Det plejer at være tæt, dramatisk og svært at forudsige. Men hvad der til gengæld er til at spå om er, at det danske hold endnu engang vil levere med et næsten urimeligt højt bundniveau. Nu har de to gange leveret elendige åbninger mod både Ungarn og Tjekkiet og er kommet bagud fra start, men der er ingen tegn på panik. 

De danske kvinder fortsætter stille og roligt med deres ting. De har fokus på forsvaret. Målvogterne tager fra. Der bliver løbet kontra. Der bliver afprøvet angrebsåbninger, og skal der ændres noget, kommer det ganske ofte direkte fra træner Jesper Jensen på bænken. Det er solidt, indarbejdet og trygt det, der bliver leveret fra de danske håndboldkvinder. 

Her i Danmark er vi er lidt kede af, at det ikke er blevet til internationale medaljer til de danske håndboldkvinder siden 2013. Men Tyskland har ikke vundet en medalje siden deres VM-bronze i 2007. Så det er to sultne mandskaber, men det er også to hold, der lige så stille prøver sig frem med medaljedrømme ved VM-slutrunden.


Danske nøglespillere

 • Reinhardt og Toft
  “Danmark har ikke en førstekeeper, men to stærke målvogtere”. Det mantra har træner Jensen gentaget et par gange efterhånden, og man må sige, de to keepere har præsteret på øverste hylde indtil nu – og det er ekstra imponerende al den stund, at det har været mod uortodoks og ringe modstand. Nu kommer de så på en ny form for prøve mod et tysk mandskab med en mere forudsigelig men også meget mere kompetent måde at spille håndbold på. Det bliver afgørende for de danske muligheder, at de to målvogtere fortsætter med deres høje niveau.
 • Line Haugsted
  Hun fik lov at være mere med i offensiven mod tjekkerne, men det var ikke umiddelbart en kæmpe succes. Til gengæld har hun været en stor del af svaret på, hvorfor de danske målvogtere har gjort det så godt indtil nu, for sammen med Heindahl er Haugsted tæt på en mur i det danske midterforsvar. Hun skal også spille endnu en god kamp, når vi møder tyskerne søndag. 

 • Lærke Nolsøe
  Jøsses for en VM-slutrunde Viborg-fløjen er i gang med at fyre af. Hun har scoret 22 mål på 27 forsøg, og mod Tjekkiet fik hun endda lov at hvile en halvleg. Hun skal holde tempoet i kontraløbene og fortsætte med solidt forsvarsspil, så får hun endnu engang en god landskamp. Af og til har man fornemmelsen af, at hun nærmest stikker af, før modstanderne afslutter, fordi hun kommer så hurtigt i den anden ende, men speed er kun den ene halvdel af pakken, for det er den store træfsikkerhed. der gør det værdifuldt for alvor.


Tyske nøglespillere

 • Alina Grijseels
  Hun er holdets playmaker, og den 25-årige Dortmund-spiller er en stor del af det tyske angrebsspil. Med 27 scoringer på 30 forsøg er hun en trussel i sig selv, og hende skal danskerne holde et vågent øje med. 

 • Emily Bölk
  Tyskernes 23-årige venstreback tjener til daglig til brød og vand hos ungarske Ferencvaros. Hun har næsten lige så mange afslutninger som Grijseels i turneringen, men det er ‘blot’ blevet til 15 scoringer. Selv om hendes scoringsprocent er på 56, klør hun på og sender skud efter skud af sted.

 • Meike Schmelzer
  Bomstærk stregspiller, og den 28-årige tysker spiller til daglig i rumænske Bistrita. Hun har scoret 16 mål på 18 forsøg, og forhåbentlig bliver hun spist, gennemtygget og slugt af det solide danske midterforsvar, men der er altså en hel del mere muskler og håndboldhjerne at bokse med, end det har været tilfældet for det danske forsvar indtil nu i turneringen.


Odds-forslag til Danmark – Tyskland

Det er en direkte duel om gruppens førsteplads, når Danmark og Tyskland tørner sammen søndag aften. Som nævnt er det danskerne, der har revanche til gode efter nederlaget til Tyskland ved seneste VM 2019 i Japan, hvor de slog danskerne 26:25 i det indledende gruppespil. Tyskerne endte som nummer otte, mens Danmark blev nummer ni. 

Det håber begge nationer at forbedre denne gang, og tyskerne har imponeret med kvikt angrebsspil og mange mål, men de får deres sag for mod det danske mandskab, der har virket utroligt solidt. Målvogterne kan få afgørende betydning, og på den post er Danmarks duo klasser over den tyske. Får vi det kombineret med endnu en omgang bomstærkt og solidt forsvarsspil, behøver det slet ikke blive så indædt spændende, som det plejer. 

Det kan virke som en slidt plade i samme rille, men anbefalingen tror på sejr nummer seks på stribe til de danske kvinder. Nykkerne omkring en lidt sløv start skal den skarpe duo Jensen og Jørgensen nok vide at justere, og kommer danskerne stærkt fra start, behøver de ikke se sig tilbage på noget tidspunkt.

Buddet til dette opgør er dansk sejr på historiske mindst fire overskydende mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,90
Danmark -3,5
Gå til ComeOn! *


Danmark – Tyskland: Trupnyt, statistik, H2H og seneste resultater

 • Det seneste indbyrdes møde var ved VM i 2019 i Japan, og dengang trak tyskerne det længste strå i en tæt kamp, som endte 26:25.

 • De to nationer har mødt hinanden otte gange ved VM-slutrunder siden 1993. Det er blevet til fem danske sejre og to tyske. De to tyske sejre var henholdsvis i det første møde og altså ved seneste VM i Japan. En enkelt er altså endt uafgjort.

 • Danmark vandt VM-guld i 1997, og siden er det blevet til et sæt bronzemedaljer i 2013. Både ved VM 1995 (bronze) og VM 1993 (sølv) vandt Danmark medaljer. 

 • Tyskland vandt VM i 1993 med finalesejr over Danmark, men siden er det blevet til to bronzemedaljer i henholdsvis 1997 og 2007.

 • Danmark har vundet fem kampe ud af fem mulige ved slutrunden – de tre seneste er Tjekkiet (29:14), Ungarn (30:19) og Sydkorea (35:23).

 • Tyskland har sejre mod Sydkorea (37:28), Congo (29:18) og Ungarn (25:24) i deres seneste tre kampe ved slutrunden.

Læs mere om Håndbold VM 2021

Kom helt tæt på VM i håndbold:

–> Optakt til håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Kampprogram til håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Live stream håndbold VM 2021 (kvinder)

–> TV guide til håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Odds på håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Grupper/puljer til håndbold VM 2021 (kvinder)

Få op til 500 kr. i bonus hos ComeOn

Som ny spiller, der bruger bonuskoden ‘MAXBETTING’ og indbetaler mellem 100 og 500 kroner, er du kvalificeret til at modtage en 100 % velkomstbonus hos ComeOn. Din bonus skal gennemspilles i alt 10 gange til min. odds 1,80 inden for 60 dage, inden en udbetaling kan foretages. Væddemål, hvor der kun er 2 udfald f.eks. over/under mål, tæller ikke med i gennemspilningskravet

SpilXpertens dækning af VM i håndbold sponsoreres af ComeOn!

Skriv et svar