18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Danmark – Tyskland: Odds og optakt den 11. december 2023

Danmark og Tyskland spiller direkte om 1. pladsen i mellemrundegruppen ved VM-slutrunden, når de mødes mandag aften. Danskernes nederlag til Japan betyder, at der skal dansk sejr til for at snuppe 1. pladsen, mens tyskerne kan nøjes med uafgjort. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Danmark – Tyskland. Der er kampstart mandag d. 11. december 2023 kl. 20:30. Se kampen på DR1 eller på DRTV.

Danmark - Tyskland ved vM-slutrunden i håndbold 2023.

Boxen i Herning fyrede op under de danske kvinder, der bankede Polen med 10 mål. Nu skal Tyskland have samme omgang. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Odds på Danmark – Tyskland

Bookmakernes VM håndbold odds viser, at de har Danmark som stor favorit mandag aften.

Hvem vinder kampen?

Kampodds

Danmark: 1,26 – SPIL HER >>*

Uafgjort: 11,30 – SPIL HER >>*

Tyskland: 5,11 – SPIL HER >>*

Antal mål

Over 54,5 mål: 1,78 – SPIL HER >>*

Under 54,5 mål: 1,95 – SPIL HER >>*

Handicap

Danmark -4,5: 2,02 – SPIL HER >>*

Tyskland +4,5 mål: 1,95 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Optakt til Danmark – Tyskland: VM i håndbold 2023

Det var en flok lettede danskere, der lørdag aften tørrede gulv i Boxen med Polen. Det endte med en dansk 10-målssejr på 32:22 i VM-turneringens mellemrundegruppe 3.

Sejren kom i land på en præstation, hvor afstanden konstant blev øget en smule. Hvor det danske pres på modstanderen var vedvarende og tungt. 

At der kun var én af de danske markspillere – Julie Scaglione, som også var den, der fik allermindst tid på banen – der ikke kom på måltavlen, siger meget om, at det var en holdpræstation. 

I det danske mål har Althea Reinhardt gjort det flot, og lige nu er hun skarpere end Sandra Toft. Men mon ikke veteranen nok skal være brandvarm, når det bliver alvor?

Opgøret mod Tyskland er en gentagelse af den sidste mellemrundekamp ved VM i 2021. Her mødtes de to også i den tredje kamp i mellemrunden. 

Dengang havde de begge lutter sejre med og spillede altså om gruppens 1. plads. Dén snuppede Danmark eftertrykkeligt med en knusende sejr på 32:16. 

Men ved VM i 2019 var det så Tyskland, der tog sejren med 26:25 mod Danmark.

Med seks sejre i ni indbyrdes VM-kampe må danskerne dog have et mentalt overtag før mandagens kamp, men som altid har tyskerne spillet en solid turnering.

Playmaker Grijseels er tysk topscorer med 23 mål, og hun skyder også holdets straffekast og har scoret på 9 af 11 forsøg fra pletten. Målvogter Katharina Filter står indtil videre med en redningsprocent på 32.

Profiler: Danske nøglespillere

 • Sandra Toft
  Nu vil vi gerne have en kanonkamp af Toft i det danske bur. Hun har mere på hylderne, og nu nærmer vi os de sjove kampe, så det kunne være skønt med en bekræftelse på, at Toft er præcis, hvor hun skal være
 • Anne Mette Hansen
  Tak for kaffe en kamp mod Polen. Det var helt perfekt for Anne Mette Hansen. Hun har så meget på sit repertoire. Hun kan drible, skyde og mosle. Det fik vi at se i fuldt flor mod polakkerne, og det har hun formentlig lige så gode forudsætninger for mod Tyskland. 
 • Emma Friis
  Den normalt så træfsikre venstrefløj har haft et par afbrændere – også på straffekast – og det er temmeligt uvant. Menneskeligt, bevares, men meget uvant for Friis. Hun skal også bruge denne kamp mod hård modstand til at finde sig selv igen, for der bliver brug for Friis på toppen fra kvartfinalerne og (forhåbentlig) frem

Profiler: Tyske nøglespillere

 • Alina Grijsels
  Tyskernes 27-årige playmaker har endnu ikke prøvet at være med i en finaleweekend ved en slutrunde. Hun debuterede i 2018, og i 5 slutrunder er hun altid placeret fra nummer 7 til 10. Hun spiller til daglig i danskerkolonien i Metz.
 • Emily Bölk
  Den 25-årige venstreback spiller hos ungarske Ferencvaros under den danske cheftræner Allan Heine. Med omkring 100 kampe for landsholdet har hun enorm betydning, og særligt i forsvaret bliver hun hele tiden mere og mere vigtig.
 • Katharina Filter
  Tysklands 24-årige målvogter filtrerer i sit klubliv skud for franske Brest, og på landsholdet har hun også førertrøjen på med mest spilletid af keeperne indtil videre.

Odds-forslag til Danmark – Tyskland

Det virkede som (endnu en) forløsning for de danske kvinder, da de sikrede kvartfinalebilletterne mod Polen. 

Sejren mod Rumænien var ikke nok, da danskerne stod over for Japan, men nu kan de så bevise, at 32:22 mod Polen var nok til at løsne så meget op, at Danmark banker Tyskland. 

Tyskerne har stået solidt defensivt indtil videre. De lukkede 30 mål ind, da de slog Japan 31:30 i deres første kamp, men siden har de i fire kampe ikke prøvet at lukke mere end 22 mål ind. 

Danmark og Tyskland spiller traditionelt tætte kampe, og de tre seneste VM-møder er endt (med Danmark først) 32:16, 25:26 og 21:17. 

Det giver et snit på knap 46 mål per kamp. Begge hold har store offensive kvaliteter, men de har unægteligt også styrke defensivt. Måske kan det igen blive både tæt og målfattigt?

Althea Reinhardt har allerede brændt det danske mål af et par gange, og hvis Sandra Toft også kommer op i gear, kan det blive meget ubehageligt at være tysk offensivspiller. 

Vores bud til denne kamp er, at der ikke kommer frygteligt mange mål, og vi går efter højst 54 scoringer. Det kunne for eksempel være dansk sejr på 28:26 eller 29:25 (eller for den sags skyld 32:22 igen).

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betsson
1,95
Under 54,5 mål
Gå til Betsson *

Danmark – Tyskland: Trupnyt, statistik, H2H og seneste resultater

 • Danmark og Tyskland mødtes senest ved VM i 2021 i Spanien. Dengang endte det med klar dansk sejr på 32:16.

 • I VM-sammenhæng har Danmark og Tyskland spillet 9 gange, og det er endt med 6 danske sejre og 2 tyske. 4 af kampene er afgjort med ét mål forskel og en 5. endte remis.

 • Danmark har et pokalskab med 1 VM-guld, 2 gange VM-sølv og 3 gange bronze – de seneste medaljer var af bronze og kom i hus i 2021.

 • Tyskland vandt VM-guld i 1993, og derudover har de tre gange bronze fra 1965, 1997 og 2007.

 • Danmark kom videre fra den indledende gruppe med sejre over Serbien (25:21), Chile (46:11) og Rumænien 39:23.

 • I mellemrunden har danskerne indtil videre mødt Japan (26:27) og Polen (32:22).

 • Tysklands indledende gruppe gav tre sejre mod Japan (31:30), Iran (45:22) og Polen (33:17).

 • Tyskernes mellemrunde har indtil videre været mod Rumænien (24:22) og Serbien (31:21).

Læs også: VM håndbold i TV og VM håndbold live streaming.

Bookmaker til VM i kvindehåndbold

Få 500 kr. freebet når du placerer et 500 kr. sportsbet
Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål, hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1.8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster, du vinder fra dit freebet, udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke | Regler og vilkår gælder* | 18+ | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af VM i håndbold er sponsoreret af Betsson.

Hvornår spilles Danmark – Tyskland?

Danmark – Tyskland spilles mandag den 11. december 2023 klokken 20:30.

Hvor spilles Danmark – Tyskland?

Danmark – Tyskland spilles i Jyske Bank Boxen i Herning i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar