18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Danmark – Tunesien: Odds og optakt den 2. december 2021 (VM i håndbold)

Torsdag er det endelig tid for den første låge i decembers håndbold-julekalender. De danske kvinder og træner Jesper Jensen åbner VM-slutrunden i Spanien med en tilsyneladende overkommelig opgave mod Tunesien. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Danmark – Tunesien. Der er kampstart torsdag d. 2. december 2021 kl. 20:30. Se kampen på TV2 eller på TV2 Play. 


Odds på Danmark – Tunesien

Oddsene på kampen indikerer, at Danmark er skyhøje favoritter til at åbne VM i håndbold med en sejr.

Hvem vinder kampen?

Danmark: Intet odds

Uafgjort: 49,00 – SPIL HER >>*

Tunesien: 50,00 – SPIL HER >>*

Antal mål

Over 53,5 mål: 1,97 – SPIL HER >>*

Under 53,5 mål: 1,77 – SPIL HER >>*

Handicap

Danmark -14,5: 1,86 – SPIL HER >>*

Tunesien +14,5: 1,86 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Optakt til Danmark – Tunesien: VM i kvindehåndbold

Når lysene er på fuldt blus i Palau d’Esports de Granollers i spanske Granollers, og de danske kvinder har harpiks på fingrene, snøret indeskoene og udstødt deres fælles kampråb er det tid til kamp. VM-kamp. Danmark fik en ikke imponerende 9. plads ved VM i Japan for to år siden, men der er sket en hel del i de seneste år.

Jesper Jensen har overtaget trænerposten, og det har givet holdet et løft, samtidig med at den danske kvindeliga i dag er en af verdens allerstærkeste ligaer med mange udenlandske profiler og et væld af danske stjerner og talenter. 

Derfor er det med tro på tingene, de danske kvinder torsdag tager hul på det indledende gruppespil med en kamp mod Tunesien. Danskerne pudsede formen af før afgang til Spanien med to sejre over Ukraine, og den største udfordring var, at forsvaret stod så godt og førte til så mange kontraløb. at der måske blev trænet for lidt på det etablerede angrebsspil. En slags luksusproblem, om man vil.

Det samlede udtryk for danskerne var harmonisk og solidt. Det ligner et landshold med vished om egne kompetencer, og i øvrigt ligner det også et landshold, der trives sammen. Det kan være væsentligt, når de er så intenst sammen, som de forhåbentlig skal være det helt frem til og med medaljekampene. 

Tunesien har været med ved alle VM-slutrunder siden 2001 på nær to – de var ikke med senest i Japan – og deres bedste resultat er en slutplacering som nummer 14, som de hentede tilbage i 2009, hvor de både vandt og spillede uafgjort i deres indledende gruppe, hvorefter de vandt tre kampe i President’s Cup men til slut tabte tabernes finale til Sverige. Teknisk set sluttede de bedre i deres debut i 1975, hvor de blev nummer 12, men det var ud af 12 hold – dengang tabte de i øvrigt 25:8 til Danmark.

Tunesien har en frisk succesoplevelse fra sommerens afrikanske mesterskaber, hvor de hentede bronze. Her besejrede de i bronzekampen Congo, som formentlig også er det hold, de skal slå i denne pulje for at sikre en historisk indtræden i mellemrunden.  

Danske nøglespillere

  • Katrine Heindahl – Heindahl styrede sikkert det danske forsvar i de to seneste kampe mod Ukraine, og vi skal hurtigst muligt have hende og resten af forsvaret i gang, så vi kan få så mange lette omstillingsscoringer som muligt. Heindahls energi, styrke og forudseenhed er vigtig i den sammenhæng. Vigtigt at hun rammer niveau med det samme, da truppen blot har to stregspillere med.
  • Anne Mette Hansen – Venstrebacken er blevet 27 år. Hun har gjort det solidt på landsholdet længe, og hun har en fremragende karriere i ungarske Györ. Men vi kunne godt bruge, at hun stemplede ind for alvor og leverede en hel slutrunde på det høje niveau, vi ved, hun indeholder. Lad os få hende i omdrejninger fra første fløjt med en stribe scoringer i første halvleg, og så kan hun måske hvile lidt i anden, når sejren ikke længere er i fare. 
  • Emma Friis – Den 21-årige venstrefløj fra Horsens blev sorteret fra bruttotruppen til VM i Japan i 2019, men nu har hun to års yderligere erfaring, og hun har stadig hurtige fødder og er enormt sikker i afslutningerne. Kan blive meget vigtig i de danske omstillinger.

Tunesiske nøglespillere

  • Fadia Omrani – Den rutinerede målvogter spiller til daglig i tunesiske Club Africain, hvor hun er anfører, og det er hun også på landsholdet. Den 37-årige keeper skal levere sit allerbedste, hvis tuneserne skal undgå store øretæver i denne kamp, og hun har på forhånd udpeget kampen mod Congo som nøglekampen, der kan sende Tunesien i en historisk mellemrunde. 
  • Sondes Hachana – Holdets 25-årige playmaker spiller hos Al-Ahli i Egypten, og sammen med Omrani blev hun udtaget til All Star-holdet ved de afrikanske mesterskaber i Cameroun i sommer, hvor hun fik pladsen som slutrundens bedste playmakere. Hun har scoret 64 mål i 31 landskampe.
  • Nada Zelfani – Den bare 20-årige højre fløj tilhører den spændende nye generation og er tidligere anfører på U19-landsholdet. Ved sommerens afrikanske mesterskaber – for seniorer forstås – scorede hun 11 gange, da Tunesien bankede Senegal 30:13. 

Odds-forslag til Danmark – Tunesien

Der er enorm klasseforskel på de to hold i denne kamp. Danmark ser ekstraordinært solide ud, og med en fordelagtig lodtrækning helt frem til medaljekampene skal det danske hold tage vare på den fine mulighed. Spillet så fint ud i testkampene mod Ukraine, og det danske forsvar bliver en stor mundfuld for tuneserne, som nok vil forsøge at holde hovedet højt og måske endda på måltavlen hænge på til pausen, men de bliver løbet over ende af den danske kontrafase, 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,86
Danmark -14,5
Gå til ComeOn! *

Danmark vs. Tunesien: Trupnyt, statistik, H2H og seneste resultater

  • Danmark varmede op til slutrunden med to sejre over Ukraine på 35:20 og 35:18.

  • Danmark blev nummer 9 ved VM i Japan for 2 år siden med en 5. plads i mellemrunden.

  • Tunesien var ikke med ved VM for to år siden, men de hentede til gengæld bronze ved sommerens Afrikanske Mesterskaber i Cameroun.

  • Da Tunesien senest var med ved VM i Tyskland for fire år siden, sluttede de som nummer 24 af 24 nationer. Det vil de helt sikkert gerne gøre bedre denne gang.

Læs mere om Håndbold VM 2021

Kom helt tæt på VM i håndbold:

–> Optakt til håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Kampprogram til håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Live stream håndbold VM 2021 (kvinder)

–> TV guide til håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Odds på håndbold VM 2021 (kvinder)

–> Grupper/puljer til håndbold VM 2021 (kvinder)

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn

18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner) med koden ‘MAXBETTING’. Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

SpilXpertens dækning af VM i håndbold sponsoreres af ComeOn!

Skriv et svar