18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Danmark – Japan: Odds og optakt den 7. december 2023

Sikke en forrygende måde at afslutte den indledende gruppe ved VM-slutrunden på. Dansk storsejr på 39:23 mod Rumænien i gruppefinalen, og torsdag gælder det så Japan. Danmark har vundet 16 ud af 17 tidligere opgør med japanerne. De vinder også denne her. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Danmark – Japan. Der er kampstart torsdag d. 7. december 2023 kl. 20:30. Se kampen på TV2 eller på TV2 Play.

Der var nok at juble over efter Danmarks sejr på 39:23 mod Rumænien.

De danske kvinder bankede Rumænien i gruppefinalen. Nu venter mellemrunden og første kamp mod Japan. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix)

Odds på Danmark – Japan

Et blik på kampens VM håndbold odds viser, at Danmark er kolonorme favoritter i denne mellemrunde-kamp.

Hvem vinder kampen?

Handicap

Danmark: 1,04 – SPIL HER >>*

Uafgjort: 22,00 – SPIL HER >>*

Japan: 15,00 – SPIL HER >>*

Antal mål

Over 59,5 mål: 2,06 – SPIL HER >>*

Under 59,5 mål: 1,69 – SPIL HER >>*

Handicap

Danmark -8,5: 1,84 – SPIL HER >>*

Japan +8,5 mål: 1,89 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Optakt til Danmark – Japan: VM i håndbold 2023

Det var voldsomt imponerende, hvad Danmark hev frem fra harpiks-krukken i tirsdagens kamp mod Rumænien. 

39:23 på måltavlen er flot, men endnu flottere var spillet, attituden og bundniveauet. For bundniveauet var tårnhøjt. 

Der blev leveret stærkt hele vejen rundt. Sandra Toft og Althea Reinhardt viste skræmmende styrke i målet.

Haugsted og Heindahl fik den kinesiske mur til at ligne et vakkelvornt kolonihavehegn. Kristina Jørgensen scorede 10 mål og hyggede sig tydeligt. 

Anne Mette Hansen løftede niveauet. Louise Burgaard fyldte mere.

De odenseanske ballerinaer, Højlund og Elver, trippede elegant forbi rumænerne gang på gang, og på fløjene viste både Østergaard og Aagot stor træfsikkerhed. 

Hvis vi skal – hvis vi absolut skal – finde en lille plet på det hele, var det 3 afbrændere i rap midtvejs i 1. halvleg fra normalt så træfsikre Emma Friis. 

Men hey, lad os glæde os over, at det skete på en aften, hvor vi godt kunne klare os uden venstrefløjens normalt pålidelige output. 

Japan spiller håndbold som ingen andre – eller altså, de spiller i samme stil som Sydkorea med fuld fart på og masser af bevægelse. 

Finter, lavt tyngdepunkt, og de kræver fuld opmærksomhed, hvis de ikke bare skal flintre væk i en sky af fart-støv.

Danskerne har overtaget fysisk, og hvis de rødhvide holder koncentrationen, bør de ikke komme i problemer. 

Vi minder om, at Tyskland slog Japan med 1 mål, mens Polen slog dem med 2. Det kan blive bøvlet, hvis vi for eksempel rammer endnu en serbisk dag.

Profiler: Danske nøglespillere

 • Kristina Jørgensen
  Spillede en forrygende landskamp nummer 100 mod Rumænien og blev dansk topscorer med 10 mål. Nu skal hun holde ved og vise, at det høje niveau ikke er en tilfældighed. En brandvarm Jørgensen skal holdes i kog
 • Mie Højlund
  Odense-spilleren har været doseret på skånekost i gruppekampene, men mod Rumænien fik hun mere spilletid, og nøj hvor det klæder det danske hold. Højlund er så hurtig og har så stort overblik og spilforståelse, at hun splitter modstanderne med et vrik med hoften
 • Emma Friis
 • Den danske venstrefløj er ekstremt pålidelig, og derfor er der ingen grund til panik, fordi hun i en enkelt kamp er halvt menneskelig og brænder tre afslutninger fra fløjen. Men lad hende bare få en brandkamp mod japanerne alligevel

Profiler: Japanske nøglespillere

 • Natsuki Aizawa
  24-årige Aizawa er med ved VM for anden gang, og hun er indtil videre japansk topscorer med 17 scoringer 
 • Kaho Nakayama
  Højrebacken har ikke helt ramt niveauet endnu, men hun er dog noteret for 6 scoringer for japanerne
 • Chikako Kasai
 • En af fire stregspillere i truppen. Den 168 centimeter høje Kasai er næsten Pinteas direkte modsætning. Men 6 mål på 6 afslutninger vidner om, at Kasai er værd at holde øje med

Odds-forslag til Danmark – Japan

Danmark rullede sig helt ud med champagnebold mod Rumænien og scorede efter behag i 39:23-sejren.

Dermed er danskerne på 110 scoringer efter de tre første kampe, hvilket er et snit på mere end 36 mål per kamp. 

Japan har scoret 102 mål i deres tre første kampe, og dermed lander de på 34 mål i snit.

Og jaja, de to hold har mødt henholdsvis Chile og Iran, som de tilsammen har scoret 86 gange mod, men der er altså både mål og tempo i de to hold. 

Det er svært at se meget andet end dansk sejr, men vi anerkender, at japanerne har givet både Tyskland og Polen kamp helt til slutfløjtet. Måske venter en overraskelse på danskerne?

Det er dog ikke vores fornemmelse. En fyldt Boxen, der bliver mere og mere tændt, vil animere de danske spillere til endnu en stor præstation, og det kan blive endnu en ensrettet kamp med dansk dominans.

De hidtidige kampe kunne godt pege mod en højtscorende affære. Der var 62 mål i danskernes kamp mod Rumænien, og det samme i Japans mod Polen, mens deres kamp mod Tyskland bød på 61 mål. 

Danmark skal nok runde 30 scoringer endnu engang, men kan Japan virkelig klemme så mange forbi det danske forsvar og de stærke målvogtere? 

Det tror vi ikke på. Vores bud bliver i stedet en kamp, hvor der højest falder 57 mål.

Det vil formentlig sige danske sejre i størrelsesordenen 32:25 eller måske 33:24. Begge dele er fint for os. Kom så Danmark.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betsson
2,06
Under 57,5 mål
Gå til Betsson *

Danmark – Japan: Trupnyt, statistik, H2H og seneste resultater

 • Danmark og Japan har mødt hinanden 17 gange gennem håndbold-historien. 16 gange er det endt med dansk sejr. Den enlige japanske sejr var på 14:12 og fandt sted i en testkamp i Kolding i 1971.

 • Den seneste duel var ved VM i 2017 i Tyskland, hvor Danmark vandt 32:18. 

 • De har spillet 7 tidligere opgør i VM-sammenhæng, og alle 7 er endt med dansk sejr. Da de spillede i Jyske Bank Boxen i 2015, vandt danskerne 30:21.

 • Danmark vandt bronze ved det seneste VM i 2021. Tidligere har Danmark vundet VM-guld (1997), 2 gange VM-sølv (1962 og 1993) og yderligere 2 gange VM-bronze (1995 og 2013).

 • Japans bedste VM-placering er en 7. plads tilbage i 1965, men ved VM på hjemmebane i 2019 blev de nummer 10, og for to år siden i Spanien sluttede de som nummer 11. 

 • Danmark har vundet alle tre kampe indtil videre ved VM. Mod Serbien blev det 25:21, mod Chile 46:11 og endelig blev Rumænien banket 39:23.

 • Japan har tabt knebent til Polen (30:32) og Tyskland (30:31), men de gik videre på baggrund af sejr mod Iran (42:10) i den sidste gruppekamp.

Læs også: VM håndbold i TV og VM håndbold live streaming.

Bookmaker til VM i kvindehåndbold

Få 500 kr. freebet når du placerer et 500 kr. sportsbet
Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål, hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1.8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster, du vinder fra dit freebet, udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke | Regler og vilkår gælder* | 18+ | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af VM i håndbold er sponsoreret af Betsson.

Hvornår spilles Danmark – Japan?

Danmark – Japan spilles torsdag den 7. december 2023 klokken 20:30.

Hvor spilles Danmark – Japan?

Danmark – Japan spilles i Jyske Bank Boxen i Herning i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar