18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Danmark – Brasilien: Odds og optakt den 26. november 2023

Lørdag vandt det danske VM-hold en storsejr i Hillerød, og søndag går det løs i Næstved. Det er stadig med Brasilien som modstander, men denne gang er det altså Arena Næstved, der lægger halgulv til opgøret. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Danmark – Brasilien. Der er kampstart søndag d. 26. november 2023 kl. 16:00. Se kampen på TV2 eller på TV2 Play.

Danmark vandt 34:24 mod Brasilien lørdag. Dacapo i dagens kamp?

Danmark vandt 34:24 mod Brasilien lørdag. Dacapo i dagens kamp? (Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix)

Odds på Danmark – Brasilien

Danmark er klare favoritter i kampen efter lørdagens sejr.

Hvem vinder kampen?

Danmark 1,04 – SPIL HER >>*

Uafgjort 14,00 – SPIL HER >>*

Brasilien 11,00 – SPIL HER >>*

Antal mål

Over 55,5 mål: 1,76 – SPIL HER >>*

Under 55,5 mål: 1,97 – SPIL HER >>*

Handicap

Danmark -7,5: 0,00 – SPIL HER >>*

Brasilien +7,5 mål: 0,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Optakt til Danmark – Brasilien: Opvarmning til VM i håndbold 2023

Det bliver vel ikke meget mere lovende end den danske gulvvask med Brasilien i Hillerød lørdag. Det skulle da lige være, hvis de gentager takterne, når det søndag går løs i Arena Næstved. 

Dansk 5-målsføring ved pausen i Royal Stage blev vekslet til 10-målsejr og cifrene 34:24. Danmark stillede endda til kamp uden Sandra Toft, Mie Højlund og Anne Mette Hansen.

I fraværet af Sandra Toft delte Althea Reinhardt og Anna Kristensen tiden i det danske mål, og de viste et fornemt niveau, der ikke efterlader grund til tvivl på kvaliteterne i det danske bur.

På banen var der fine præstationer fra Simone Petersen, Julie Scaglione og Helena Elver, og det var herligt, at spillere, der måske ikke får så meget spilletid normalt, greb depechen og viste sig flot frem. 

Emma Friis er en af de danske profiler og lørdag blev hun dansk topscorer med fem fuldtræffere. Venstrefløjen skal ramme sit topniveau under VM-slutrunden, hvis Danmark skal udleve gulddrømmene.

Det står og falder dog ikke med en spiller, og trods 34 mål mod Brasilien lørdag var det den danske defensiv, der stod frem som holdets styrke i testkampen. 

Det er solidt, brølstærkt og meget, meget lovende. I dag gør vi – forhåbentlig – det hele igen i Næstved.

Profiler: Danske nøglespillere

 • Anna Kristensen
  Sandra Toft er ude med en skade, så nu er det de to reservekeepere, der passer målet for Danmark. Althea Reinhardt viste et vanvittigt niveau lørdag, så mon ikke Anna Kristensen er ekstra opsat på at vise i søndagens kamp, at hun også er en kapabel vogter af det danske bur?
 • Kathrine Heindahl
  Både træner Jesper Jensen og de danske spillere fremhæver igen og igen, at det er defensiven, der udgør fundamentet. Til det har vi brug for Kathrine Heindahl i storform, for hun er bundsolid og bomstærk i midterblokken. Hende holder vi særligt øje med i dag
 • Kristina Jørgensen
  Det danske hold er spækket med boldbegavede profiler, og en af dem er Kristina Jørgensen, som også godt må vise sig fra sin bedste side i Næstved. den 25-årige Metz-spiller skifter til sommer til ungarske Györ, og hun er vel i sin allerbedste håndboldalder. Det kan blive endnu en stor slutrunde af Jørgensen.

Profiler: Brasilianske nøglespillere

 • Barbara Arenhart
  Den 37-årige målvogter hos Brasilien var med til VM-triumfen i 2013 og blev endda udvalgt til All Star-holdet dengang. Siden har hun blandt andet været en enkelt sæson hos Nykøbing Håndbold, og aktuelt passer hun buret for RK Krim
 • Bruna de Paula
  Holdets helt store stjerne er den 27-årige venstreback Bruna de Paula, som til daglig spiller sammen med Toft og Haugsted i ungarske Györ. Hun VM-debuterede som 19-årig tilbage i 2015 i Danmark, og nu vender hun tilbage for at sætte et større aftryk end det ene mål, hun scorede dengang
 • Tamires Morena
  29 år gammel og en både ekstremt talentfuld og rutineret stregspiller. Morena optræder i Rumænien for Gloria Bistrita, men hun har tidligere i karrieren også været forbi ungarske Györ.

Odds-forslag til Danmark – Brasilien

Danmark kan vel næppe forvente at holde Brasilien meget længere nede målmæssigt end på 24 scoringer, som de gjorde det lørdag. 

Spørgsmålet er, om ikke sydamerikanerne har taget ved lære af lørdagens kamp og vil forsøge at køre endnu længere angreb, så de – måske – kan tage brodden af de danske kontraløb? 

Det er tvivlsomt, om det lykkes for brasilianerne, men de må have fokus på deres defensiv efter at være skilt ad i Hillerød lørdag. 

Derfor er vores bud til dagens kamp, at der falder færre mål samlet end de 58, der blev braget ind i går. 

Ikke mange færre, for danskerne er svære at tøjle, men vi går med maksimalt 55 scoringer – det kan jo for eksempel være dansk 32:23-sejr. For eksempel.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betsson
1,97
Under 55,5 mål
Gå til Betsson *


Danmark – Brasilien: Trupnyt, statistik, H2H og seneste resultater

 • Seneste duel mellem Danmark og Brasilien var lørdag i Hillerød. Danmark vandt 34:24 i en ekstremt overbevisende forestilling.

 • Dansk topscorer i kampen blev Emma Friis, der scorede 5 gange. 

 • Danmark og Brasilien har nu mødt hinanden 22 gange. Det har givet 17 danske sejre og 3 sejre til Brasilien.

 • Danmark vandt bronzemedaljer ved seneste VM i 2021 i Spanien. Ved sidste års EM-slutrunde sluttede Danmark med sølv om halsen.

 • Brasilien vandt VM-guld tilbage i 2013. Siden er det blevet til en 6. plads (2021) og en 10. plads (2015), men i 2017 og 2019 skuffede de med 18. og 17. pladser. 
Hvornår spilles Danmark – Brasilien?

Danmark – Brasilien spilles sørdag den 26. november 2023 klokken 16:00.

Hvor spilles Danmark – Brasilien?

Danmark – Brasilien spilles i Arena Næstved i Næstved i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar