18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Danmark – Brasilien: Odds og optakt den 25. november 2023

De danske kvinder varmer op til VM på hjemmebane, når de lørdag tager mod Brasilien. Kampen bliver spillet i Royal Stage i Hillerød, og det kan blive en testkamp med fuldt knald på mellem to tidligere verdensmestre. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Danmark – Brasilien. Der er kampstart lørdag d. 25. november 2023 kl. 16:00. Se kampen på TV2 eller på TV2 Play.

Kathrine Heindahl og Line Haugsted - Danmarks kvinder jagter VM-guld på hjemmebane

Heindahl og Haugsted skal være en levende mur foran det danske mål. (Foto: IMAGO / Bildbyrån)

Optakt til Danmark – Brasilien: Opvarmning til VM i håndbold 2023

Det er en kapabel modstander, danskerne har valgt at teste sig mod mindre end en uge før VM-slutrunden. 

Brasilien blev nummer 10, da VM i 2015 senest var i Danmark, og de blev nummer 6 i 2021 i Spanien. De kommer direkte fra de Pan-amerikanske mesterskaber, som blev vundet i suveræn stil med lutter sejre. 

Det var syvende gang på stribe, at brasilianerne vandt titlen uden at tabe en kamp. Faktisk har de blot spillet én uafgjort af de i alt 39 kampe, de har spillet. 

Er det så, fordi de møder elendig modstand? Well, tilbage i april spillede de to testkampe mod Frankrig, som de godt nok tabte begge to, men med knebne cifre 18:22 og 18:23. 

Danmark skal altså ikke forvente en nem opgave, når det går løs i Royal Stage i Hillerød lørdag eftermiddag. 

Men med et talstærkt publikum i ryggen. Med en solidt udseende trup.

Og med visheden om, at de tre seneste slutrunder har været vellykkede og med forsigtigt stigende formkurver efter en 4. plads, bronzemedaljer og sølv ved sidste års EM i Slovenien, Nordmakedonien og Montenegro. 

Så bør danskerne sætte sig på kampen. Fra start. Til slut. 

Profiler: Danske nøglespillere

 • Sandra Toft
  Sandra Toft er den danske 1. keeper. Standarden er høj i målvogter-teamet, men at Toft er den ubestridte nummer 1 er uomtvisteligt. Hun har sent i karrieren fået smag for internationale medaljer, og hun skal helt op på tæer, hvis drømmen om guldmedaljer skal indløses 
 • Emma Friis
  Den danske venstrefløj skifter til sommer fra Ikast Håndbold til rumænske CSM Bucuresti. Friis holder et uhyre højt niveau allerede, og nu drager hun så på eventyr. Ekstremt træfsikker og med et varieret udvalg af afslutningsmuligheder i rygsækken
 • Line Haugsted
 • Haugsted er bredt anerkendt som en af verdens ypperligeste forsvarsspillere. Hun optræder til daglig med keeper Toft for Györ i Ungarn og bliver matchet på højeste niveau konstant.

Profiler: Brasilianske nøglespillere

 • Barbara Arenhart
  Den 37-årige målvogter hos Brasilien var med til VM-triumfen i 2013 og blev endda udvalgt til All Star-holdet dengang. Siden har hun blandt andet været en enkelt sæson hos Nykøbing Håndbold, og aktuelt passer hun buret for RK Krim
 • Bruna de Paula
  Holdets helt store stjerne er den 27-årige venstreback Bruna de Paula, som til daglig spiller sammen med Toft og Haugsted i ungarske Györ. Hun VM-debuterede som 19-årig tilbage i 2015 i Danmark, og nu vender hun tilbage for at sætte et større aftryk end det ene mål, hun scorede dengang
 • Tamires Morena
  29 år gammel og en både ekstremt talentfuld og rutineret stregspiller. Morena optræder i Rumænien for Gloria Bistrita, men hun har tidligere i karrieren også været forbi ungarske Györ.

Odds-forslag til Danmark – Brasilien

Der var vanvittigt fint kog i gryden, da Danmark midt i oktober slog Kosovo over to kampe i EM-kvalifikationen: 44:17 og 40:19 vidner om en offensiv, der fungerede fornemt. 

Siden to testkampe mod Sverige i april er de to Kosovo-kampe den eneste danske samling, og der er en fornemmelse af, at Danmark har en kende travlt, for der er en stor udfordring, der skal løses. 

Mette Tranborg sidder ude med korsbåndsskade, og hun er normalt en bærende kraft i defensiven. 

Det fungerede mod Kosovo, men Brasilien er en helt anden størrelse, og det kan både blive en kende ubehageligt og forhåbentlig også lærerigt, hvis danskerne for alvor bliver sat under pres undervejs. 

Det forhindrer næppe dansk sejr, for der er så mange strenge at spille på, og selv tabet af en verdensklasse-forsvarsspiller som Tranborg er det muligt at dække ind med andre spillere på højt niveau. 

Og så har vi slet ikke talt om offensiven endnu.

Solide, velkendte navne som Hansen, Burgaard og Jørgensen krydret med kommende stjerner som Julie Scaglione og Andrea Hansen byder på erfaring, evner og en meget bred violin at spille på for træner Jesper Jensen.

Det ser vi forhåbentlig folde sig ud allerede i weekendens testkampe. 

Vores bud til denne kamp er, at Danmark vinder med mindst fem overskydende mål.

Det har været tilfældet i de tre seneste opgør, som indeholder testkamp i Stavanger 2022 og møder ved VM i Spanien i 2021 og Japan i 2019.

Dansk sejr på mindst en håndfuld mål.

Der er endnu ikke tilgængelige odds på kampen, men det kommer der forhåbentlig før kampstart lørdag 16:00 …

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betsson
0,00
Danmark -4,5
Gå til Betsson *


Danmark – Brasilien: Trupnyt, statistik, H2H og seneste resultater

 • 27. oktober 2022 spillede Danmark og Brasilien senest. Det var i Stavanger i Norge i en kamp, som Danmark vandt 34:22.

 • Danmark og Brasilien har mødt hinanden 21 gange tidligere.

 • De 21 indbyrdes opgør er endt med 16 danske sejre og 3 sejre til Brasilien.

 • Danmark vandt bronzemedaljer ved seneste VM i 2021 i Spanien.

 • Ved EM-slutrunden 2022 sluttede Danmark med sølv om halsen.

 • Brasilien vandt VM-guld tilbage i 2013.

 • Siden er det blevet til en 6. plads (2021) og en 10. plads (2015), men ved VM i 2017 og 2019 skuffede de med 18. og 17. pladser.
Hvornår spilles Danmark – Brasilien?

Danmark – Brasilien spilles lørdag den 25. november 2023 klokken 16:00.

Hvor spilles Danmark – Brasilien?

Danmark – Brasilien spilles i Royal Stage, Hillerød.

Skriv første kommentar

Skriv et svar