18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Danmark – Bahrain: Odds og optakt den 15. januar 2023

Søndag aften mødes Danmark og Bahrain. Igen. Da de mødtes ved VM 2021, vandt Danmark 34:20. Det kan såmænd blive en lignende øretæve til golfstaten i denne kamp. Men Bahrain kom fint fra start med 27:27 mod Tunesien i deres første kamp. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Danmark – Bahrain. Der er kampstart søndag d. 15. januar 2023 kl. 20:30. Se kampen på DR1 eller på DRTV.

Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix
Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Odds på Danmark – Bahrain

Bookmakernes odds indikerer, at Danmark er storfavoritter til at snuppe endnu en VM-sejr mod Bahrain.

Hvem vinder kampen?

Danmark: 1,005 – SPIL HER >>*

Uafgjort: 25,00 – SPIL HER >>*

Bahrain: 26,00 – SPIL HER >>*

Antal mål

Over 60,5 mål: 1,81 – SPIL HER >>*

Under 60,5 mål: 1,81 – SPIL HER >>*

Handicap

Danmark -12,5: 1,84 – SPIL HER >>*

Bahrain +12,5: 1,77 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Optakt til Danmark – Bahrain: VM i håndbold 2023

Wow. Det var et brag af en håndboldkamp, det danske landshold fyrede af som åbning på den rødhvide VM-fest i Malmö i fredags. Foran mere end 10.000 begejstrede tilskuere maste et veloplagt dansk mandskab Belgien med 43:28. 

Belgien var en hel del bedre end ventet, så storsejren var såmænd ikke givet på forhånd, men der var så meget fantasi, leg og kreativitet hos danskerne kombineret med råstyrke, erfaring og vilje. Det var ganske enkelt imponerende. 

Mikkel Hansen spillede helt igennem fantastisk og scorede 10 mål. Mathias Gidsel nåede op på ni mål, mens Emil Jakobsen på fløjen nok brændte sine første to afslutninger men tog frygtelig revanche med fem flotte scoringer efterfølgende.

Det var en pligtsejr. Javist. Men det var en af de flottere af slagsen. Danmark er nu på 20 VM-kampe på stribe uden nederlag. Landstræner Nikolaj Jacobsen har aldrig tabt en VM-kamp. Aldrig. Det må meget gerne fortsætte i hvert fald et par uger frem. 

For to år siden slutrundedebuterede Gidsel mod netop Bahrain med 10 scoringer, da Danmark vandt 34:20. Svinger den nu etablerede landsholdsspiller sig op på samme antal, ligner det endnu en dansk storsejr.

Og han har fået selskab af Simon Pytlick, som Gidsel plejede at hygge med i fynske GOG. De kan noget med harpiks og håndbold dernede på sydfyn.

Bahrain er aldrig sluttet bedre end nummer 20 ved en VM-slutrunde. I deres i alt 28 kampe har de blot formået at vinde to – mod DR Congo og Japan.

Japan var også involveret i den flotte OL-kvartfinale, som Bahrain nåede i 2021. I den indledende pulje tabte Bahrain fire af de fem kampe, men de sluttede forrest af trioen Portugal, Japan og dem, som slog hinanden indbyrdes. 

Det gav altså en højst overraskende OL-kvartfinale, hvor de dog tabte 42:28 til Frankrig. Nu er de med ved VM for i alt femte gang. Og de åbnede i topfart mod Tunesien, hvor de var foran 6:0 efter bare otte minutter. Ved pausen stod der 16:15 til Bahrain, og i anden halvleg vekslede føringerne, indtil det sluttede 27:27. 

Det betyder, at de nu med sejr mod Belgien kan tage et point med i mellemrunden, og det vil være en kæmpe præstation. Men vi skal huske på, Bahrain blot har vundet to af deres hidtidige 28 VM-kampe. De får mere end svært ved at ændre det tal til tre i kampen mod Danmark.

Profiler: Danske nøglespillere

 • Henrik Møllgaard
  Den næsten 2 meter lange Henrik fra Bramming er blevet 38 år. Han sad på bænken hele kampen mod Belgien, men mon ikke han skal ind i den danske defensiv og være med til at stabilisere tingene en anelse? Det håber vi
 • Mathias Gidsel
  Han orker ikke tale om sit forsvarsspil, og det kan man godt forstå, når han leverer offensivt, som han gjorde mod Belgien. Det var vidunderligt Men der skal mere styr på defensiven. når modstanderne bliver bedre
 • Mikkel Hansen
  Fy for pokker for en kamp, Mikkel Hansen blæste af mod Belgien. Hvis der var den mindste tvivl om kampform hos ham, så er det væk nu. Han var i overdådigt spillehumør og gjorde, hvad der passede ham

Profiler: Bahrainske nøglespillere

 • Husain Al-Sayyad
  Playmaker. Hjernen på holdet. Han er oppe i årene og har netop rundet 35, men når han rammer dagen, er han stadig en profil for Bahrain. 
 • Mohamed Husain
  Målvogter for Bahrain, der viste fine evner i den første kamp. Han lukkede ingen mål ind i de første 8 minutter mod Egypten. 
 • Ahmed Fadhul
  Topscorer i første kamp med 10 kasser. Den 24-årige højrefløj spiller til daglig i Al-Shabab i hjemlandet. Det er hans tredje VM-slutrunde

Odds-forslag til Danmark – Bahrain

Lad os slå fast med det samme: Bahrain er ikke et dårligt hold. De er fysisk solide. De har erfarne spillere. Og de er ikke debutanter ved VM. De kender spillet. Men de får det ualmindeligt svært i denne duel. 

Danskerne vil blive båret frem i Malmö Arena af mere end 10.000 ellevilde danskere, og dét fællesskab, de skabte fredag aften, kan bære Danmark langt.

Kombinér det med et allerede vanvittigt mandskab bestående af store stjerner på alle pladser, så har du en vinderopskrift. Træner Jacobsen accepterer ingen slendrian. Han har afvist al snak om at spare spillere. Der var da heller ingen nåde mod Belgien. Den fik fuld pedal hele vejen. 

Her gælder det om at justere og finpudse de ting, der kan forbedres. Der er noget med defensiven. Der var også noget med et par afbrændere fra stregen. Småting.

Men det hele skal klikke, hvis Nikolaj – der godt nok er født i Viborg, men som tilbragte 14 år i fynske GOG – skal være tilfreds. Og det skal han. Alle har det bedst, når Nikolaj er tilfreds. 

To møder med Bahrain i 2021 gav danske sejre på 34:20 og 31:21. Så vi er nok i det leje endnu engang. Danmark er ikke blevet dårligere. Det er Bahrain givetvis heller ikke, men det er næppe nok til at stoppe danskerne.

Anbefalingen har valgt et forholdsvist lavt handicapspil, der kræver dansk sejr på mindst 11 mål. 

Hansen i storform. Gidsel i sving. Pytlick i fremmarch. Og Jakobsen på fløjen i hopla. Det ligner endnu en dansk storsejr. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
LeoVegas
1,52
Danmark -10,5
Gå til LeoVegas *

SpilXpertens dækning af VM i håndbold er sponsoreret af LeoVegas.


Danmark – Bahrain: Trupnyt, statistik, H2H og seneste resultater

 • Danmark og Bahrain mødtes i hver deres første kamp ved VM 2021. Dengang vandt Danmark sikkert med 34:20. 

 • I 2021 kom begge nationer i mellemrunden. Her vandt Danmark alle tre kampe, mens Bahrain tabte deres tre.

 • Da Danmark og Bahrain mødtes senere i 2021 til OL, blev det til dansk sejr på 31:21.

 • Danmark har tidligere vundet VM-medaljer i alt 6 gange. Det er blevet til guld 2 gange, sølv 3 gange og bronze en enkelt gang. 

 • Bahrain har kvalificeret sig til de seneste 6 VM-slutrunder. I 2015 trak de sig fra turneringen, så der fik de ingen placering. Deres bedste resultat var en 20. plads i 2019 i Tyskland.

 • Danmark åbnede VM-slutrunden fredag aften med en overbevisende 43:28-sejr mod de belgiske VM-debutanter. 

 • Bahrain kom også godt i gang, da de delte 27:27 med Tunesien.

Live stream Danmark – Bahrain den 15. januar 2023

Vil du live streame Danmarks kampe ved VM i håndbold?

Se Danmarks kampe via live stream

Se kampen live*

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.


Skriv et svar