18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ungarn – Danmark: Odds og optakt den 10. november 2022

Det er første kamp i mellemrunden ved EM i håndbold 2022, når Ungarn og Danmark brager sammen torsdag aften. Ungarn kommer over med blot 0 point, og de har ryggen mod muren fra start. Og dér skal de ikke rykke sig fra, for Danmark har brug for begge point i kampen om en semifinaleplads. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Ungarn – Danmark. Der er kampstart torsdag d. 10. november 2022 kl. 20:30. Se kampen på TV2 eller på TV2 Play.

Følg også Sandra Toft og co. ved Håndbold VM.

Hillemænd for en kamp, Sandra Toft fyrede af i det danske mål mod Sverige. Wow. (Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix)
Hillemænd for en kamp, Sandra Toft fyrede af i det danske mål mod Sverige. Wow. (Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix)


Odds på Ungarn – Danmark

De danske kvinder er favoritter til at snuppe endnu en sejr, når de møder Ungarn torsdag aften. 


Hvem vinder kampen?

Antal mål

Over 52,5 mål: 1,87 – SPIL HER >>*

Under 52,5 mål: 1,95 – SPIL HER >>*

Handicap

Danmark -4,5: 1,52 – SPIL HER >>*

Ungarn +4,5: 2,40 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Optakt til Ungarn – Danmark: EM i håndbold 2022

Det har været helt enormt undervældende, hvad Ungarn har leveret indtil nu i slutrunden. En kneben sejr i første kamp mod slutrunde-debutanterne fra Schweiz blev fulgt op af to nederlag til først Kroatien og derefter Norge. Det betyder, Ungarn er i mellemrunden med nul point, og det er en bét for fire af de øvrige fem hold har to point med over, mens Norge (naturligvis) har fire point på hånden. 

Ungarn tog en del positivt med videre fra en stærk første halvleg mod Norge, hvor de var foran både 3:0 og 6:3, men det blev dog til norsk pauseføring på 14:12, og i anden halvleg gik det helt galt for Ungarn, der endte med at tabe med 10 mål. Flere års stærke ungdomshold for Ungarn, som blandt andet vandt ungdoms-VM i 2018 og sølv i 20 og har vundet U19-EM i både 2019 og 2021, har endnu ikke smittet af på seniorholdet, men det er formentlig blot et spørgsmål om tid. 

Hos Danmark var det også bare et spørgsmål om tid efter den ringe premierekamp mod Slovenien, for vi vidste godt, at der var mere i holdet end dén præstation. Den efterfølgende kindhest til Serbien gav en smule ro i maven, men det var først med den overbevisende sejr over Sverige tirsdag, at det igen var muligt at ånde lettet op på de danske kvinder og træner Jensens vegne. 

For det var en flot indsats mod svenskerne, der i første halvleg var rådvilde, næsten målløse (13:5 ved pausen), og rigtig mange elementer i det danske spil fungerede, og måske vigtigst var det danske forsvar i topklasse i samarbejde med en velspillende Sandra Toft. 

Det blev lidt mere ordinært i anden halvleg for holdet. Sverige gav spilletid til Tyra Axnér, og hun gjorde, hvad der passede hende og hamrede i alt 9 kasser i det danske mål. Men sejren var ikke for alvor i tvivl, og nu har danskerne alle kort på hænderne for selv at sikre en semifinale efter et gruppespil, der startede skidt og sluttede godt. Profiler: Ungarske nøglespillere

 • Katrin Klujber
  Den 23-årige højreback er holdets topscorer efter de første tre kampe, hvor hun har hamret 15 kasser i nettet. Hun spiller for Ferencvaros i den ungarske liga, og med 55 landskampe er hun den spiller med tredjeflest landskampe i en ung trup
 • Melinda Szikora
  Szikora er en af bare to spillere i den ungarske trup, der spiller i udlandet, og hun optræder til daglig for Bietigheim i den tyske Bundesliga, og her er hun både blevet tysk mester og har vundet EHF European League. Ved EM er hun indtil videre noteret for en redningsprocent under 20
 • Viktória Győri-Lukács
  Den 27-årige højrefløj fra Györ har scoret 12 mål i de første tre kampe for Ungarn, og hun er den spiller på holdet, der er noteret for flest landskampe, så der hviler et stort ansvar på hendes skuldre i den meget unge trup


Profiler: Danske nøglespillere

 • Sandra Toft
  Den danske keeper stemplede for alvor ind i EM-turneringen med en brandkamp mod Sverige. Særligt i første halvleg lukkede Toft helt ned, og hun nærmer sig nu 40 i samlet redningsprocent for slutrunden. Det er væsentligt for de danske chancer, at Toft finder topspillet frem
 • Mie Højlund
  Hun har et vidunderligt fodskifte, og meget af det danske angrebsspil handler om at isolere Højlund med sin direkte modspiller, for så er hun pivhamrende farlig. Det er foreløbig blevet til otte scoringer på 16 forsøg, og hun spiller altid med stort hjerte og høj risiko
 • Emma Friis
  Den danske venstrefløj er lige blevet 23 år. Men hun spiller med sikkerhed og rutine og er indtil videre dansk topscorer med 17 pletskud. Hun har scoret på tre af fire straffekast, og det mest imponerende er hendes evne til at komme igen efter en afbrænder eller to. Stærk psyke hos den unge fløj.


Odds-forslag til Ungarn – Danmark

Dén vinder Danmark. Forholdsvis klart endda. Ungarn har flere lovende spillere, men de har ikke fået det til at hænge sammen endnu ved slutrunden, og det sker heller ikke mod Danmark. Ungarns helt store profil er Katrin Klujber, der har scoret 15 mål, og det bliver afgørende for danskernes muligheder, at de får stoppet hende i løbet af kampen. 

Danmark har vist stigende niveau undervejs, og for hver kamp bliver det samlede indtryk mere og mere solidt. Mange af de danske profiler har vist sig frem, og der er endda stadig plads til forbedring hos flere af dem. Det lover godt for Danmark, der stadig kan få mere ud af for eksempel Anne Mette Hansen, Louise Burgaard og Kristina Jørgensen, ligesom Simone Petersen også har mere i sig. 

Forsvaret ser solidt ud. Toft og Reinhardt tager fra med vanlig klasse, og holdet virker harmonisk, sultent og fokuseret. Derfor tror anbefalingen også, at det bliver til en enkel sejr her, selv om Ungarn traditionelt har leveret fine præstationer mod Danmark i EM-sammenhæng, hvor fire af seks tidligere møder er endt enten uafgjort eller med dansk sejr på præcis ét mål. 

Denne gang bliver den danske sejr på mindst fem overskydende mål. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,52
Danmark -4,5
Gå til Marathonbet *


Ungarn – Danmark: Trupnyt, statistik, H2H og seneste resultater

 • De to hold mødtes ved VM 2021, og dengang endte det med dansk sejr på 30:19. 

 • I EM-sammenhæng har de spillet mod hinanden seks gange, og det er endt med fem danske sejre og en uafgjort. 

 • Ungarn vandt EM-guld i 2000, og de har også taget bronzemedaljer i 1998, 2004 og 2012. De endte som nummer 10 ved EM 2020.

 • Danmark jagter den første EM-medalje siden 2004. Det er blevet til tre gange guld i EM-historien for Danmark, men det seneste er tilbage i 2002.

 • Ungarn indledte EM med sejr mod Schweiz (33:28), men så tabte de efterfølgende til først Kroatien (18:21) og Norge (22:32).

 • Danmark åbnede EM med et uventet nederlag mod Slovenien (26:28), men de rødhvide kvinder hentede så sejre mod Serbien (34:21) og Sverige (25:23).


Live stream Ungarn – Danmark den 10. november 2022

Vil du live streame Danmarks kampe ved EM i håndbold?

Se Danmarks kampe via live stream

Se kampen live*

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.


Skriv første kommentar

Skriv et svar