18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

TV guide til EM i håndbold 2022

Der er rig lejlighed til at følge EM-slutrunden for kvinder og se håndbold i TV, når Sandra Toft, Anne Mette Hansen og de andre landsholdsspillere skal forsvare de danske farver i kampen med de største håndboldnationer i Europa. Vi giver dig her en TV-guide over kampene ved EM, som TV2 alene har rettighederne til i Danmark.

Sendeplanen ved EM i håndbold 2022

Kampene ved EM i kvindehåndbold 2022 afvikles fra d. 4. til d. 20. november. Det indledende gruppespil løber frem til og med d. 9. november, og så står den på mellemrunde fra d. 10. til d. 16. november. Der spilles semifinaler fredag d. 18. november, og finalen afvikles søndag d. 20. november. Hovedkanelen TV2 viser alle de danske kampe.

EM håndbold i TV

TV2 viser håndbold EM 2022

TV2 har de eksklusive rettigheder til EM-slutrunden for kvinder. Så du har altså ikke brug for at tune ind på andet end TV2s kanaler for at se håndbolddamerne i aktion i november 2022. Danmarks kampe bliver vist på hovedkanalen TV2, mens du kan se mange af de bedste kampe med de andre nationer på TV2 Sport. TV2 og TV2 Sport er dermed dér, hvor du som udgangspunkt kan forkæle dig selv med klassekampene fra EM i TV.


TV2 Play
Flere af kampene bliver udelukkende vist på streamingtjenesten TV2 Play, hvor du også kan få adgang til alle TV2s livekanaler. Læs mere om live streaming af EM i håndbold her.

Tænd for TV’et og se EM håndbold d. 4. november

Danmark spiller fredag klokken 18:00 åbningskamp mod en af de tre turneringsværter: Slovenien. Det viser sig forhåbentlig, at træner Jesper Jensen og mandskabet har fundet gode løsninger på fraværet af Line Haugsted i forsvaret, så det kan blive til åbningssejr for Danmark.

Også fredag 18:00 spiller Ungarn mod de schweiziske slutrundedebutanter, og det bliver interessant at se, om Schweiz kan være mere end bare prügelknabe i slutrunden.

Efter fredagens to tidlige kampe får vi en tidlig indikation på de forsvarende europamestre fra Norges guldform i 20:30-kampen mod Kroatien.

Norge kommer som sædvanlig med en stribe verdensstjerner som Nora Mørk og Henny Reistad, men de må undvære blandt andre Camilla Herrem og Sanna Solberg-Isaksen. De tabte i Golden League temmeligt klart til Holland, så måske er de ikke helt, hvor de plejer. Sverige spiller også deres første kamp fredag 20:30, og her møder de Serbien.

Din bookmaker til EM i kvindehåndbold

Hos LeoVegas kan du oddse på EM i kvindehåndbold.

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

1️⃣ Hvem viser EM i håndbold i TV?

TV2 har rettighederne til at vise EM i håndbold 2022.

2️⃣ Hvilke kanaler viser Danmark ved EM i håndbold?

Alle danske kampe ved EM i håndbold kan ses på TV2.