18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Slovenien – Danmark: Odds og optakt den 23. januar 2024

Danmark er sikre på at vinde mellemrunden og gå videre til EM-semifinalerne allerede før tirsdagens kamp mod Slovenien. Slovenerne kan i skrivende stund stadig håbe at nå 3. pladsen i gruppen, men det håb kan være slukket ved kampstart tirsdag. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Slovenien – Danmark. Der er kampstart tirsdag d. 23. januar 2024 kl. 18:00. Se kampen på TV2 eller på TV2 Play.

Odds og optakt til Danmark - Slovenien ved EM i håndbold 2024.

Danmark slog også Norge og er allerede nu sikre på en plads i semifinalerne. (Foto: IMAGO / Claus / Bergmann)

Odds på Slovenien – Danmark

Et enkelt blik på kampens EM håndbold odds fortæller, at danskerne er favoritter. 

Hvem vinder kampen?

Hvem vinder kampen?

Slovenien 8,22 – SPIL HER >>*

Uafgjort 14,24 – SPIL HER >>*

Danmark 1,12 – SPIL HER >>*

Antal mål

Over 62,5 mål: 1,86 – SPIL HER >>*

Under 62,5 mål: 1,86 – SPIL HER >>*

Handicap

Slovenien -5,5: 1,97 – SPIL HER >>*

Danmark +5,5 mål: 1,76 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Optakt til Slovenien – Danmark: EM i håndbold 2024

6 kampe. 6 sejre. Det har ikke været champagne og flyvende det hele, men det er måske meget fornuftigt lige at minde sig selv om, at Danmark har slået Portugal, Sverige og Norge indtil videre (blandt andre).

Træner Jacobsens hold er det eneste ved EM-slutrunden, der stadig har maksimumpoint, og selv om det virkede antiklimaktisk og uforløst mod Norge, så bankede Danmark dem altså 29:23 efter særligt en forrygende 1. halvleg. 

Kun Sverige har indtil videre formået at udfordre danskerne med en tæt kamp, og selv om Nikolaj Jacobsen efter Norge-kampen stort set kaldte de tre danske oversiddere i form af profilerne Gidsel, Pytlick og Saugstrup, kan Danmark godt slå Slovenien uden de tre. 

For når kampen begynder klokken 18:00 tirsdag, kan Sloveniens skæbne i turneringen meget vel være beseglet.

Vinder Portugal den tidlige kamp mod Holland, kan slovenerne ikke hente Portugal, mens de allerede er sikre på at slutte foran Holland og Norge.

Så det kan blive en ren hygge- og showforestilling, hvor danskerne kan øve detaljer forud for semifinalerne.

For eksempel kan man vente, at 7-mod-6-spillet får et skud eller to, da det er noget, Danmark ikke har haft meget brug for indtil videre.

Men det kan blive nødvendigt, når modstanden bliver stærkere. Formentlig vil Danmark slippe for Frankrig i semifinalen, og så ser det lige nu ud til at blive enten Ungarn, Østrig eller Tyskland, der snupper 2. pladsen i den anden mellemrundegruppe.

Profiler: Slovenske nøglespillere

 • Blaz Blagotinsek
  Han var bare 18 år, da han debuterede på landsholdet i 2012, og nu er den mere end 2 meter høje streg et rutineret 30-årigt medlem af den slovenske trup. 8 mål på 10 afslutninger er akkurat godkendt, mens 4x 2 minutters udvisning vidner om, der bliver taget fat i defensiven
 • Gasper Marguc
  Højrefløjen har scoret 18 gange på 22 afslutninger, og det vidner om høj kvalitet og stor erfaring. Han er da også 33 år, så rutinen er på plads. Alligevel har han brændt 2 af sine foreløbig 7 straffekast 
 • Aleks Vlah
  Den 26-årige bagspiller huserer til dagligt i Aalborg, så han kender flere af de danske spillere godt. Med 35 mål er han foreløbig slovensk topscorer

Profiler: Danske nøglespillere

 • Emil Jacobsen
  11 mål på 18 afslutninger. Langt de fleste af de 7 afbrændere har været fra positioner, hvor han normalt er stensikker. Det ser ud til, ankelskaden ikke generer ham, så nu har vi brug for en brandkamp fra den danske venstrefløj med det store repertoire
 • Simon Hald
  Han er tilbage fra skade, og det er gået lynhurtigt og helt uden problemer med at blive integreret i defensiven igen. Mere spilletid til Hald, der måske også godt kunne bruge lidt flere offensive ture til at løsne det hele en smule
 • Rasmus Lauge
  Fin mulighed for Lauge til at få mere spilletid i labberne og til at fintune og justere, så han er helt klar, når det går løs på fredag. Evnerne er der. Nu skal den sidste timing og skarphed også hives frem

Læs også hvordan håndboldherrerne klarede sig sidste gang:

Odds-forslag til Slovenien – Danmark

Hvis der er en ting, vi ved, der kan gøre Nikolaj Jacobsen rasende, er det sløseri og slendrian. Det skulle jo egentlig tale for endnu en sikker dansk sejr. 

Men Jacobsen kan også finde ud af at holde blikket stift rettet mod målet, og målet; det er EM-guld på søndag. Ikke nødvendigvis en storsejr tirsdag i Hamburg. 

Han vil givet meget gerne vinde kampen. Men det skal ikke være på bekostning af mulighederne i fredagens semifinale og forhåbentlig finale søndag. 

Så der er en balance, der skal rammes. Danmark vil formentlig øve 7-mod-6, og der vil givet også være nogle forsvarstaktiske ting, der skal afprøves, men det må ikke blive på bekostning af sejr heller. 

Så det er en lidt tricky kamp at vurdere, og det hele kan blive komplet mudret, hvis Portugal i den tidlige kamp mod Holland vinder, for så har Slovenien heller ikke mere at spille for i forhold til placeringerne i gruppen. 

Derfor går vi her med et lidt defensivt bud om dansk sejr på mindst 5 overskydende mål.

Det bør være realistisk selv med pause til en stribe profiler, men om det bliver en cirkuskamp, hvor danskerne vinder 37:31 eller en mere forsigtig 28:23 er svært at sige.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betsson
1,52
Danmark -4,5
Gå til Betsson *

Slovenien – Danmark: Trupnyt, statistik, H2H og seneste resultater

 • Seneste indbyrdes møde var ved EM 2022, hvor Danmark vandt 34:23 i den indledende runde. 

 • Danmark har vundet 8 af de seneste 9 møder, og det 9. endte uafgjort. Vi skal tilbage til marts 2009 for at finde den seneste slovenske sejr mod Danmark, og det var i en testkamp i Tjekkiet, som endte 31:30 i slovensk favør. 

 • Sloveniens bedste EM-resultat kom på hjemmebane i 2004. De nåede finalen, hvor de dog tabte til Tyskland, og dermed har de i EM-historien hentet 1 sæt sølvmedaljer. 

 • Danmark har i EM-historien vundet guld 2 gange, sølv 1 gang og bronze 4 gange.  

 • Slovenien åbnede med 3 sejre i indledende gruppe, hvor de mødte Færøerne, Polen og Norge.

 • I mellemrunden har de indtil videre tabt til Sverige og Portugal og slået Holland. 

 • Danmark har vundet deres foreløbig 6 kampe i turneringen. I den indledende gruppe mod Tjekkiet, Grækenland og Portugal. 

 • I mellemrunden har danskerne besejret Holland, Sverige og Norge.

Læs også: EM håndbold i TV og EM håndbold live streaming.

Bookmaker til EM i herrehåndbold

Få 500 kroner freebet
Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål, hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1.8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster, du vinder fra dit freebet, udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke | Regler og vilkår gælder* | 18+ | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af EM i håndbold er sponsoreret af Betsson.

Hvornår spilles Slovenien – Danmark?

Slovenien – Danmark spilles tirsdag den 23. januar 2024 klokken 18:00.

Hvor spilles Slovenien – Danmark?

Slovenien – Danmark spilles i Barclays Arena i Hamburg i Tyskland.

Skriv første kommentar

Skriv et svar