18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Serbien – Danmark: Odds og optakt den 6. november 2022

Det blev en EM-åbning til glemmebogen for de danske kvinder. 26:28 stod der på tavlen, da kampen var slut, og dermed begyndte træner Jensen og hans team med 0 point og en skuffelse. Det skal de hurtigst muligt have vasket af, og det kan de passende gøre søndag aften mod Serbien, der også åbnede med nederlag. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Serbien – Danmark. Der er kampstart søndag d. 6. november 2022 kl. 20:30. Se kampen på TV2 eller på TV2 Play.

Kristina Jøgensen fra kampen mod Holland i Intersport Cup. (Foto: Beate Oma Dahle / NTB / Ritzau Scanpix)
Kristina Jøgensen fra kampen mod Holland i Intersport Cup. (Foto: Beate Oma Dahle / NTB / Ritzau Scanpix)


Odds på Serbien – Danmark

Bookmakernes odds til kampen viser, at Danmark er meget, meget, meget store favoritter.


Hvem vinder kampen?

Antal mål

Over 52,5 mål: 1,83 – SPIL HER >>*

Under 52,5 mål: 1,84 – SPIL HER >>*

Handicap

Serbien 6,5: 1,84 – SPIL HER >>*

Danmark -6,5: 1,83 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Optakt til Serbien – Danmark: EM i håndbold 2022

Ej, ej, ej for en skuffelse. Danmark tabte åbningskampen ved EM i håndbold til de slovenske del-værter med 28:26. Det kan jo ske. Sådan er spillet, og bolden er rund. Men efter et par stærke slutrunder af danskerne var der en fornemmelse af, at bundniveauet var hævet, og at der var en soliditet og en evne til at løse en stribe forskellige udfordringer i løbet af en håndboldkamp. 

Sådan så det absolut ikke ud mod Slovenien. Det danske angrebsspil var stationært og idéforladt, og når de endelig spillede sig igennem til chancer, var afslutningerne hektiske, så de endte med at få veterankeeperen Branka Zec til at se hæderlig ud. I det danske mål fik Sandra Toft ikke fat i meget, så Althea Reinhardt kom ind og fik fat i lidt mere uden at være helt oppe at ringe. 

Kampen var tæt frem til de sidste 10 minutter, hvor slovenerne trak en anelse fra, og det var reelt ikke i nærheden af at blive spændende til slut, hvor det for Danmark handlede om at begrænse nederlaget. Nu venter Serbien. De kom rigtig skidt fra land i begge halvlege mod Sverige i deres åbningskamp, og det kostede dem chancen for at skabe spænding. De var bagud med 10 mål undervejs, og stadig blev deres målvogter Graovac kåret til kampens spiller. 

De danske kvinder skal have mere tempo i spillet, og så skal de måske benytte sig mere af fløjene, for både Emma Friis og Trine Østergaard leverede mere end godkendte præstationer i åbningskampen. Som vel nærmest de eneste i det offensive spil. Der skal mere gang i Simone Petersen, Kristina Jørgensen og Anne Mette Hansen, mens både Burgaard og Tranborg på højrebacken leverede acceptable indsatser. Profiler: Danske nøglespillere

 • Sandra Toft
  Den rutinerede keeper stod i det danske mål fra kampens start mod Slovenien, og det var ikke godt. 13 afslutninger. 2 redninger. En redningsprocent på 15. Den 33-årige Györ-målvogter har givet været meget utilfreds. Det bliver forhåbentlig en meget bedre præstation søndag aften.
 • Simone Petersen
  Den 25-årige playmaker fra Ikast har en stor del af ansvaret for det danske angrebsspil. Det tager hun gerne på sig, og hun spiller med stor risiko og udtænker kreative løsninger. Når det kører, er det en kunstart. Når det ikke kører, ser det ud, som det gjorde mod Slovenien. Simone Petersen skal helt op i gear mod Serbien. 
 • Anne Mette Hansen
  Venstrebacken fik ikke sat et aftryk mod Slovenien. Det var en rodet kamp, og selv om hun forsøgte, fik hun ikke gennemhullet det slovenske forsvar. Hun kan løfte sig. Det ved vi. Vi beder hende gøre det mod Serbien.


Profiler: Serbiske nøglespillere

 • Kristina Graovac
  Kristina Graovac spillede en forrygende kamp mod Sverige, hvor hun stod med en redningsprocent på mere end 50 på 31 forsøg. Graovac spiller for tyske Leverkusen, og den 31-årige keeper skal have endnu en god dag, hvis Serbien skal have point ud af kampen mod Danmark
 • Aleksandra Stamenic
  Aleksandra Stamenic spiller venstrefløj på det serbiske hold. Hun var iskold i åbningskampen mod svenskerne, hvor den 24-årige Kisvarda-spiller scorede 6 gange på 8 forsøg  
 • Jovana Stoijlkovic
  Stoijlkovic er serbernes mest rutinerede spiller. Den 34-årige venstreback er også den flittigst scorende i den nuværende trup med næsten 400 mål på landsholdet. Hun spiller til daglig i franske Chambray, og hendes erfaring er en vital del af det serbiske mandskab
100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Odds-forslag til Serbien – Danmark

Oddsene på ren dansk sejr er så lave, at det virker helt urimeligt. Er serberne virkelig så ringe i forhold til slovenerne? Det er svært at forestille sig. Så bookmakerne må jo mene, at Danmark er helt ufatteligt meget bedre, end de viste i den første kamp. Og de kom trods alt også som medaljekandidater, men en plads i semifinalen ser allerede nu ud til at kræve sejre mod både Sverige i gruppen og Norge i mellemrunden. Den tid, de besværligheder. 

Nu gælder det først Serbien, og træner Jesper Jensen har haft en gevaldig opgave med at løfte holdet efter den skuffende åbningskamp. Det skulle gerne udmønte sig i sammenbidte tænder og knyttede næver, så der kan komme en gedigen trodsreaktion. For som landstræneren selv var inde på undervejs i kampen: Målscoren kan komme til at spille en rolle.

Derfor skal de danske kvinder komme buldrende med blottede tænder og ild i øjnene til denne kamp. Svenskerne dominerede særligt i de første 10 minutter af begge halvlege mod Serbien, og noget tyder på, at serberne har brug for at spille sig til det rette spændingsniveau.

Derfor bliver buddet her, at Danmark fører med mindst fem mål ved pausen efter en susende åbning, som Serbien så kan bruge 60 minutter på at jagte. Forhåbentlig forgæves.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,95
1. halvleg Danmark -4,5
Gå til ComeOn! *


Serbien – Danmark: Trupnyt, statistik, H2H og seneste resultater

 • De to nationer mødtes senest ved VM i Japan i 2019. Dengang endte opgøret 26:26. 

 • Serbiens bedste placering ved EM var på hjemmebane i 2012, hvor de sluttede som nummer 4. De slog Danmark 29:26 i mellemrunden.

 • Danmark har en glorværdig EM-historie med 3 guldmedaljer, 1 sølvmedalje og 3 fjerdepladser. Det er dog ikke blevet til metal siden 2004.

 • Serbien åbnede EM 2022 med nederlag til Sverige på 27:21.

 • Det blev en skuffende premiere for Danmark, der fredag tabte 28:26 til Slovenien.


Live stream Serbien – Danmark d. 6. november 2022

Vil du live streame Danmarks kampe ved EM i håndbold?

Se Danmarks kampe via live stream

Se kampen live*

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.Læs mere om Håndbold EM 2022

Kom helt tæt på EM i håndbold:

–> Optakt til håndbold EM 2022 (kvinder)

–> Odds på håndbold EM 2022 (kvinder)

–> Kampprogram til håndbold EM 2022 (kvinder)

–> Grupper/puljer til håndbold EM 2022 (kvinder)

–> TV guide til håndbold EM 2022 (kvinder)

–> Live stream håndbold EM 2022 (kvinder)

Skriv et svar