18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rasmus Boysen: Danmark – Holland – Odds og optakt d. 24. januar 2022

Med den overraskende islandske sejr over Frankrig er det sejrsvante danske hold nødsaget til at vinde hovedrundens resterende kampe for at være sikre på at booke en semifinaleplads. Slutrundens helt store overraskelse, de flyvende hollændere, skal forsøge at stikke en kæp i hjulet for Danmark, men de er hårdt ramt af corona.


Odds på Danmark – Holland

Oddsene fra bookmakerne antyder, at de ser det som yderst usandsynligt, at denne kamp skulle kunne ende med andet end en dansk sejr.

Hvem vinder kampen?
Danmark: 1,005 – SPIL HER >>*

Uafgjort: 34,00 – SPIL HER >>*

Holland: 33,00 – SPIL HER >>*

Antal mål

Over 58,5 mål: 1,84 – SPIL HER >>*

Under 58,5 mål: 1,89 – SPIL HER >>*

Handicap

Danmark -10,5: 1,76 – SPIL HER >>*

Kroatien +10,5: 1,98 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 23. januar 2022 kl. 21:40. Odds kan ændre sig.


Optakt til Danmark – Holland: EM i herrehåndbold

Mens Danmark var ude i en overraskende hård kamp mod Kroatien, der tvang Danmark i 7 mod 6-spil med genfunden vilje og gejst samt enormt aggressivt forsvarspil, fandt hollænderne igen melodien mod Montenegro.

Den hollandske sejr var overraskende, mest af alt fordi holdet er ramt af et hav af corona-tilfælde. Men med dynamit bagkæden bestående af Smits, Steins og Baijens i behold mod Montenegro blev det altså alligevel til hollændernes første hovedrunde-sejr ved en slutrunde nogensinde.

Den helt store hollandske helt blev målvogter Thijs van Leeuwen, der først lige skulle have fri af sin arbejdsgiver, før han kunne ankomme til Budapest som en af erstatningerne for den coronaramte hollandske målmandsduo.

Siden Montenegro-kampen er yderligere tre hollandske spillere blevet ramt af corona. Samir Benghanem, Jaspar Adams og slutrundens topscorer Kay Smits. Dårlige nyheder for Holland, der i forvejen er ramt af en række coronatilfælde – blandt andre cheftræner Erlingur Richardsson er i isolation.

Danmark, der er pisket til sejr efter Islands overraskelse mod franskmændene, har umiddelbart været anderledes dygtige til at få styr på corona-situationen, efter Hans Lindberg testede positivt. Dagen før kampen mod Holland var samtlige spillere og ledere negative i en PCR-test.

Danmark må for 6. kamp i streg ved slutrunden anses som store favoritter. Det var de i forvejen mod Holland, men favoritværdigheden er steget endnu en tak efter de oranges corona-situation. Derudover er kampens vigtighed forhøjet efter det franske nederlag til Island.


Danske nøglespillere

 • Nøglespiller 1 = Magnus Saugstrup
  Den hollandske bagkæde har mistet en stor del af dens fart og gåpåmod efter Kay Smits’ positive coronatest men indeholder stadig lynhurtige spillere som Luc Steins og Dani Baijens, der kommer til at udfordre især Magnus Saugstrup.
 • Nøglespiller 2 = Mathias Gidsel
  Både i kontrafasen og i det stationære angrebsspil bliver der rig mulighed for Danmarks offensive go-to-guy, Mathias Gidsel, til at tage et hav af dueller. Hollænderne kan snildt komme til at smage deres egen medicin, hvad angår fart og gennembrudsstyrke.
 • Nøglespiller 3 = Emil Jakobsen
  Den sensationelle stime af mål uden brændte skud på landsholdet fik sin ende for Emil Jakobsen mod Kroatien. 38 gange i træk er uhørt og vidner om, hvor stor en selvtillid den danske venstrefløj spiller med. Han bliver giftig for det hollandske returløb.

Hollandske nøglespillere

 • Nøglespiller 1 = Luc Steins
  I Kay Smits fravær bliver PSG-spillerens vigtighed endnu mere udbredt. Den flyvende hollænder er ufattelig hurtig, klog og gennembrudsstærk. Han kan drive gæk med et hvert forsvar.
 • Nøglespiller 2 = Dani Baijens
  En anden hurtig og gennembrudsstærk hollandsk spiller er Luc Steins’ gode legekammerat, Dani Baijens. Baijens er endnu mere målfarlig end Steins og har været fremragende spillende ved denne slutrunde.
 • Nøglespiller 3 = Thijs van Leeuwen
  Den hollandske målvogter spillede sit livs kamp mod Montenegro, og hvis Holland skal have en minimal chance for sensationen mod Danmark, skal han formentlig overgå sin seneste præstation.

Boysens bud på den mest scorende spiller i Danmark – Holland

Det er endnu en kamp, hvor der er gode chancer for, at Danmark kan køre sin modstander over relativt tidligt og derved få plads til at spare spillere. Alligevel er Mikkel Hansen og Mathias Gidsel igen de mest oplagte kandidater. Da jeg forventer en kontrabaseret kamp, hælder jeg dog mest til sidstnævnte, der – hvis han ikke spares – sagtens kan nærme sig et tocifret antal scoringer.

For Holland er målslugeren Kay Smits væk. Hans to kompagnoner i den hollandske bagkæde, Luc Steins og Dani Baijens, må formodes at skulle trække et endnu større læs. Og da sidstnævnte er den mest målfarlige af de to, tror jeg på, han er den bedste hollandske kandidat.


Rasmus Boysens dom til Danmark – Holland

Endnu en kamp hvor Danmark formentlig kan spadsere sig til en sejr. Egentlig ret ærgerligt, at Danmark endnu en gang skal møde et afbudsramt hold ved denne slutrunde, uden for alvor at kunne få modstand. 

For selvom Kroatien også var ramt af en række fravær og alligevel pressede Danmark, er Holland langt mere udsatte, da bredden i hollandsk håndbold er meget, meget begrænset.

Derfor forventer jeg også, at Danmark sætter sig på kampen fra start og vinder en fartfyldt kamp med et tocifret antal mål.

Mit bud på kampens resultat er derfor 35-24 i dansk favør.

*Reklamelink

Tror du ligesom Rasmus Boysen at Danmark vinder med 11 mål?:
ComeOn
1,76
Danmark -10,5
Gå til ComeOn! *

Danmark – Holland: Trupnyt, statistik, H2H og seneste resultater

 • Danmark har efter deres sejr mod Kroatien indtaget førstepladsen i Mellemgruppe 1.

 • Holland ligger på en 4. plads med to point, så de er stadig aktuelle til at gå videre ved dette EM.

 • Danmark og Holland har spillet tre gange mod hinanden siden 2016, her har Danmark vundet alle tre.

 • Det seneste indbyrdes møde i 2021 til Golden League vandt Danmark noget overbevisende med 33-19.

 • Dette er blot anden gang, Holland deltager ved et Europamesterskab i håndbold.

Læs mere om Håndbold EM 2022

Kom helt tæt på EM i håndbold:

Få op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn

18+ | Kun nye spillere | Få op til 1.000 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner). Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

SpilXpertens dækning af VM i håndbold sponsoreres af ComeOn!

Skriv et svar