18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rasmus Boysen: Danmark – Frankrig – Odds og optakt d. 30. januar 2022

Puha! Det var noget af en mavepuster for både Danmark og Frankrig, der var store favoritter i semifinalerne, men måtte se sig overrumplede af taktisk smartere Spanien og Sverige. Nu venter en vigtig kamp for at få metal med hjem, og Danmark skal forsøge at revanchere sig både fra hovedrundekampen forleden og fra OL-finalen i Tokyo.


Odds på Danmark – Frankrig

Danmark tabte i hovedrunden til Frankrig, men det har ikke ændret på at Danmark er pæne favoritter igen.

Hvem vinder kampen?
Danmark: 1,42 – SPIL HER >>*

Uafgjort: 9,00 – SPIL HER >>*

Frankrig: 3,95 – SPIL HER >>*

Antal mål

Over 57,5 mål: 1,78 – SPIL HER >>*

Under 57,5 mål: 1,97 – SPIL HER >>*

Handicap

Danmark -2,5: 1,86 – SPIL HER >>*

Frankrig +2,5: 1,86 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 29. januar 2022 kl. 13:29. Odds kan ændre sig.


Optakt til Danmark – Frankrig: EM i herrehåndbold

20. opgør mellem Danmark og Frankrig i slutrunderegi venter. Hele 13 gange har de sejrsvante franskmænd slået Danmark, så det er altså lidt af en ond ånd, der venter danskerne, der kun 3 ud af 8 gange ved en finaleweekend i et stort mesterskab har slået Frankrig – i bronzekampen ved VM 2007, i OL-finalen i 2016 og ved semifinalen VM i 2019.

Danmark og Frankrig var af mange udset til de største favoritter til at nå finalen – både forud for turneringen og inden semifinalen. Mens Danmark hele vejen til semifinalen har spillet som favoritter, har Frankrig været langt mere pressede. En rekordstort nederlag i hovedrunden til coronaramte Island gjorde, at ”Les Experts” var pisket til sejr mod Danmark i hovedrundens sidste kamp.

Frankrig har siden seneste kamp mod Danmark fået stregspiller Nicolas Tournat og cheftræner Guillaume Gille tilbage fra corona. Men holdet mangler stadig profiler som Luka Karabatic, Nedim Remili, Timothey N’Guessan og Elohim Prandi, der af forskellige årsager ikke har spillet ved denne slutrunde.

Holdet er bygget op om et stærkt forsvar med fremadstormende Karl Konan og gennemstabile Ludovic Fabregas i midtzonen samt fysisk stærke og atletiske spillere som Dylan Nahi, Dika Mem og Nikola Karabatic, der dækker på backsene. I målet har både Gerard og Pardin stået en stor turnering, men begge svigtede stort i semifinalen mod Sverige.

Offensivt har de mange afbud givet plads til blandt andre fartfyldte Aymeric Minne. I skrivende stund vides det ikke, om Kentin Mahé vender tilbage efter sit coronaforløb, men Minne vil efter sin store præstation mod Sverige formentlig få en endnu større rolle. Dika Mem er en verdensklasse spiller, der i 2. halvleg mod Danmark viste, at han, når han er på top, er ustoppelig.

I modsætning til holdenes første kamp forventes det at Mikkel Hansen, Magnus Saugstrup og Mathias Gidsel igen er tilbage. Hverken Mikkel Hansen eller Mathias Gidsel ramte sit topniveau mod det aggressive spanske forsvar, så mon ikke Frankrig har et lignende forsvar i tankerne. OL-finalen i sommer viste i hvert fald, at franskmændene har de defensive værktøjer, der skal til, for at kunne stække den danske offensiv.


Danske nøglespillere

 • Nøglespiller 1 = Mathias Gidsel
  I OL-finalen i sommer havde Nikola Karabatic held med at lukke Mathias Gidsel ned i store dele af kampen. Det samme fik spanierne held med i semifinalen. Det danske spil er langt hen ad vejen bygget op om Gidsels gennembrudsstyrke, så det bliver en vigtig kamp i kampen.
 • Nøglespiller 2 = Niklas Landin
  Den danske målvogter begyndte forrygende i semifinalen, men faldt sammen med resten af holdet i niveau jo længere kampen nærmede sig sin afslutning. Niklas Landin vil derfor, tror jeg, været topmotiveret mod franskmændene.
 • Nøglespiller 3 = Mikkel Hansen
  Den danske topscorer møder mange tidligere og nuværende holdkammerater. Han har det med at finde kanonarmen frem mod Frankrig. Han skal have minimeret sine fejl, som der var alt for mange af i semifinalen

Franske nøglespillere

 • Nøglespiller 1 = Dika Mem
  Den power og skudstyrke, som Dika Mem fandt frem i 2. halvleg mod Danmark, var skræmmende. Men fænomenet, som han kaldes i sit hjemland, har det med at falde ud af kampene, når han spiller i den franske trøje.
 • Nøglespiller 2 = Ludovic Fabregas
  Den stærke franske stregspiller har en enormt stor rolle i begge ender af banen samt i kontrafasen. En komplet stregspiller, der skal binde forsvaret sammen i fællesskab med Karl Konan.
 • Nøglespiller 3 = Vincent Gerard
  3 redninger på 28 skud mod Sverige. Finder han – og målmandsmakker Pardin – ikke flere redninger frem mod Danmark, er Frankrig formentligt uden chancer.

Boysens bud på den mest scorende spiller i Danmark – Frankrig

For Danmark har jeg en idé om, at Nikolaj Jacobsen vil fordele spillet mere på bagspillerne, end han har gjort i resten af turneringen. Spillere som Jacob Holm og Niklas Kirkeløkke havde stor succes mod Frankrig senest, og hvis de spiser lidt af Mikkel Hansen og Mathias Gidsels spilletid, kan man måske for en gangs skyld kigge på en af modstanderholdets spillere for at finde en topscorer.

Venstrefløjen Hugo Descat er en fransk målsluger, der er en specialist i kontrafasen og på straffekast. Han er et godt bud på en samlet topscorer. 


Rasmus Boysens dom til Danmark – Frankrig

Bronzekampe er ofte lig med mange mål. Kampene bærer præg af træthed på de to hold, hvilket angrebsspillere ofte i højere grad lukrerer på end forsvarsspillere. Jeg tror derfor på, at det godt kan blive en målrig kamp. Frankrig vandt i onsdags 30-29, og jeg tror, vi får minimum det samme målantal igen.

Jeg har Danmark som favoritter, da jeg tror på, den større danske bredde så langt henne i turneringen blive udslagsgivende. Derfor er mit bud på et slutresultat 33-31 til Danmark.

*Reklamelink

Tror du ligesom Rasmus Boysen at der falder mindst 58 mål?
ComeOn
1,78
Over 57,5 mål
Gå til ComeOn! *

Danmark – Frankrig: Trupnyt, statistik, H2H og seneste resultater

 • Både Danmark og Frankrig var store favoritter i deres semifinaler. Danmark i odds 1,20 mod Spanien og Frankrig i odds 1,40 mod Sverige.

 • Danmark tabte til Spanien med 29-25 i deres kamp mod Spanien, og her blev Mikkel Hansen dansk topscorer med 8 mål.

 • Frankrig tabte med 33-34 til Sverige i en tæt gyser, hvor Minne og Descat nåede 8 mål hver.

 • Danmark mødte Frankrig i hovedrunden, hvor Frankrig vandt med 29-30 – Her sparede Danmark dog mange profiler.

Læs mere om Håndbold EM 2022

Kom helt tæt på EM i håndbold:

Få op til 500 kr. i bonus hos ComeOn

Som ny spiller, der bruger bonuskoden ‘MAXBETTING’ og indbetaler mellem 100 og 500 kroner, er du kvalificeret til at modtage en 100 % velkomstbonus hos ComeOn. Din bonus skal gennemspilles i alt 10 gange til min. odds 1,80 inden for 60 dage, inden en udbetaling kan foretages. Væddemål, hvor der kun er 2 udfald f.eks. over/under mål, tæller ikke med i gennemspilningskravet

SpilXpertens dækning af VM i håndbold sponsoreres af ComeOn!

Skriv et svar