18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Odds på EM i håndbold 2022

EM i herrehåndbold afvikles fra d. 13. til d. 30. januar 2022. Vi har her samlet de bedste EM håndbold odds til herrernes slutrunde, som afvikles i Ungarn og Slovakiet. Vi kigger frem mod et helt igennem fantastisk EM, hvor nationer som Danmark, Frankrig, Spanien og Norge gør alt, hvad de kan for at tage guldet. Er du på udkig efter odds til EM 2022 i håndbold? Det finder du her!Håndbold EM odds (herrer)

Herunder kan du se oddsene på EM 2022. Oddsene indikerer, at Danmark er favoritter til at vinde guld.


Hvem vinder EM i håndbold?

Danmark: Odds 1,40 – SPIL HER >>*

Frankrig: Odds 4,75 – SPIL HER >>*

Sverige: Odds 9,50 – SPIL HER >>*

Spanien: Odds 12,00 – SPIL HER >>*

KLIK HER* for at se flere odds og specials på EM i håndbold 2022.

Odds er senest opdateret d. 28. januar 2022 kl. 10:32. Odds kan ændre sig.


Odds på Danmarks kampe ved EM i håndbold

Herunder viser vi dig de bedste odds på Danmarks kampe ved slutrunden.

13-01-2022: Danmark – Montenegro: 1,02 – 26,00 – 20,00*

15-01-2022: Slovenien – Danmark: 10,75 – 16,00 – 1,10*

17-01-2022: Nordmakedonien – Danmark: 22,00 – 26,00 – 1,02*

20-01-2022: Danmark – Island: 1,20 – 12,00 – 7,00*

22-01-2022: Danmark – Kroatien:1,06 – 20,00 – 14,00*

24-01-2022: Danmark – Holland:1,005 – 31,00 – 30,00*

26-01-2022: Danmark – Frankrig: 2,05 – 8,75 – 2,25*

28-01-2022: Spanien – Danmark: 6,75 – 13,00 – 1,19*

30-01-2022: Danmark – Frankrig: 3,95 – 9,00 – 1,42*

Odds er senest opdateret d. 29. januar 2022 kl. 14:02 Odds kan ændre sig.

Odds på finalister til EM i Herrehåndbold 2022

Danmark: Odds 1,45 – SPIL HER >>*

Frankrig: Odds 2,90 – SPIL HER >>*

Sverige: Odds 3,75 – SPIL HER >>*

Spanien: Odds 3,75 – SPIL HER >>*

Ungarn: Odds 4,75 – SPIL HER >>*

Norge: Odds 6,50 – SPIL HER >>*

Tyskland: Odds 7,00 – SPIL HER >>*

Kroatien: Odds 17,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 13. januar 2022 kl. 14:23. Odds kan ændre sig.Favoritterne ved EM i herrehåndbold 2022

Hvem kommer til at klare sig bedst ved den kommende EM-slutrunde i håndbold? Hvem har du fidus til? Hvis du endnu ikke er afklaret, giver vi dig inspiration og forslag til, hvem du kan spille på. Danmark regnes pt. for slutrundens største favorit, og bookmakerne vurderer, at de nærmeste forfølgere er Frankrig, Spanien, Norge og Sverige.


Danmark
Prøv lige at luk øjnene engang. Og forestil dig så en bagkæde hos det danske herrelandshold i håndbold med Mikkel Hansen, Rasmus Lauge og Mathias Gidsel. Hov, du har en smule savl i mundvigen. Men ja, sådan kan danskerne toppe holdet, hvis der skulle opstå problemer. Tre absolutte profiler i verdensklasse i bagkæden. Og det er blandt andet derfor, Danmark er bookmakernes favorit. Dobbelte verdensmestre og OL-sølv i sommer. Det er svært at finde en bookmaker med fantasi til at forestille sig andre europamestre i denne omgang end de rød-hvide drenge. Og de har ikke vundet EM siden 2012, så det er da vist ved at være tid igen.

Spil på Danmark som EM-vinder >>*

Frankrig
Les Bleus var vel i udgangspunktet det mest oplagte bud på et hold, der kunne hapse EM-guldet ud af de harpiks-smurte danske næver. Men det er godt nok en forfærdelig optakt, Frankrig har haft. Flere store profiler som Remili og Luka Karabatic har meldt afbud med skader. Elohim Prandi blev overfaldet i Paris og er også ude, og så er halvdelen af holdet ramt af corona og i isolation. Deres testkampe mod Egypten er aflyst, så det er temmeligt tumultariske forberedelser, holdet har. Men kommer de sig over coronaen, vil de nu stadig være blandt slutrundens stærkeste mandskaber, men lige nu ligner de et hold, der får svært ved at spille med om guldet.

Spil på Frankrig som EM-vinder >>*

Spanien
Hvem tør afskrive de forsvarende og dobbelte europamestre fra Spanien? Som har hentet to bronzemedaljer i 2021 til både VM og OL? Tjaeh, de er også hårdt ramt af afbud, hvor særligt Alex Dujshebaev gør naller. Han har ofte været redningsmanden i pressede situationer, og sammen med de øvrige afbud som tæller brormand Daniel Dujshebaev, Rodrigo Corrales, Jorge Maqueda og Miguel Sanchez-Migallon er det en heftig balje kompetencer at undvære. Markedet har Spanien til at gå i medaljekampene, og hvis det hele flasker sig så endnu en finale. Men de er ikke favoritter til et gyldent EM-hattrick.

Spil på Spanien som EM-vinder >>*

Norge
Det gjorde ondt dybt ind i fjeldene og langt ind i den norske folkesjæl, at Norge ikke var i stand til at snuppe guldet på hjemmebane for to år siden. En barsk semifinale mod Kroatien måtte ud i to forlængelser, før kroaterne var finaleklar med mindst mulig margin og 29:28-sejr. 10 mål af Sander Sagosen var ikke nok, og topscorerprisen er en sølle trøst for den norske verdensstjerne. Men de viste trods alt fight og snuppede bronzemedaljerne, og nu prøver de igen. De må stadig undvære stærke Gøran Johannesen, og ved sommerens OL havde de uden ham ikke værktøjerne til at stække Danmark i kvartfinalen, som de tabte 31:25. Med bøvlet hos både Frankrig og Spanien er Norge rykket længere frem i favoritfeltet, og det er ikke umuligt, de kan stå i EM-finalen 30. januar – men skal de slå Danmark undervejs, skal de ramme en fantomkamp.

Spil på Norge som EM-vinder >>*

Sverige
Ved forrige EM – i 2018 – blev det til svensk bronze. Ved VM sidste år i Egypten snuppede de sølvmedaljerne efter en tæt finale mod Danmark. Det er ganske vist længe siden, de har vundet guldmedaljer, men de har nærmet sig verdenstoppen igen i de seneste år, og her er forudsætningerne endda lagt fint til rette for dem med skader, fravær og corona i stor stil hos konkurrenterne. Sverige har selv haft et enkelt corona-tilfælde blandt spillerne, men får de isoleret det, bør det ikke have betydning for deres muligheder. De er afhængige af, at Jim Gottfridsson spiller op til sit allerbedste og løfter holdkammeraterne, men hvorfor skulle han da ikke også gøre det. Sverige er dark horse til at gå hele vejen til finalen.

Spil på Sverige som EM-vinder >>*

KLIK HER for at se alle de udtagne trupper til EM-slutrunden.

Odds topscorer EM håndbold

Det er jo svært for alvor at bebrejde de forskellige spiludbydere, hvis de stadig er lidt rundtossede oven på corona-sygemeldinger, karantæner og ændrede regler fra EHF. Så derfor er det stadig meget, meget småt med muligheder for at spille på den samlede topscorer ved EM-slutrunden.

Vi har dog alligevel samlet en håndfuld målfarlige herrer til dig, og så opdaterer vi løbende i takt med, at der kommer odds hos de relevante tilgængelige udbydere.

 1. Sander Sagosen
  Nordmanden var topscorer for to år siden, hvor han lavede 65 mål og sluttede 18 mål foran nummer to på listen. Norge ligner igen et godt bud på et hold, der kommer langt i turneringen, og skal de ende i medaljerne, skal Sagosen spille op til sit bedste og høvle en masse bolde i kassen.

  Der er odds 3,50 på Sander Sagosen til at blive EM topscorer*

 2. Mikita Vailupau
  Endnu en genganger. Den hviderussiske højrefløj blev nummer to på topscorerlisten ved EM for to år siden, og han har været hviderussisk topscorer både ved EM2020 og VM2021. Han er forreste mand i de hviderussiske kontraløb, og han er også holdet straffekastskytte.

  Der er odds 19,00 på Mikita Vailupau til at blive EM topscorer*
 3. Mikkel Hansen
  Den danske venstreback er blevet 34 år, men der er stadig schwung i højrearmen, og han har et snit på lidt mere end fem scoringer per kamp fordelt på 231 landskampe. Går Danmark hele vejen, er det ni kampe, og lever Hansen op til sit snit med et par ekstra gode kampe undervejs, er han et frisk bud på en samlet topscorer.

  Der er odds 3,75 på Mikkel Hansen til at blive EM topscorer*
 4. Dika Mem
  Den franske højreback er topscorer for FC Barcelona i Champions League i indeværende sæson med 57 mål, og med de usikkerheder der er på det franske mandskab, kan Dika Mem få endnu mere ansvar, og så kan han altså sende et projektiv afsted med venstrelabben.

  Der er odds 7,50 på Dika Mem til at blive EM topscorer*
 5. Nikola Bilyk
  Østrig kan godt håbe på at komme videre fra den indledende gruppe, og havner de i mellemrunden, er der trods alt syv kampe for dem til at score mål i. Det ansvar hviler blandt andet på holdets venstreback, Nikola Bilyk, som var ude med skade fra august 2020 til november 2021. Men han er allerede tilbage som en af holdets nøglepunkter, og han skal stå for en god portion af de østrigske mål, og i 2020 nåede han at blive holdets topscorer og samlet nummer tre på topscorerlisten ved seneste EM.

  Der er odds 67,00 på Nikola Bilyk til at blive EM topscorer*

  Outsider
  Det lyder jo næsten vanvittigt, at efterårets topscorer i Champions League er at finde blandt outsiderne, men Aleix Gomez har godt nok scoret 59 gange i de 10 kampe i Champions League for FC Barcelona, men den spanske højrefløj er altså bare 24 år gammel. I spansk håndbold er 24 år jo det samme som næsten lige begyndt, men Gomez har trods alt været med til at vinde guld både i 2018 og 2020. Første gang scorede han 0 mål. For to år siden lavede han 31. Fortsætter han den kurve, bliver han en af de flittigst scorende denne gang.

  Der er odds 10,00 på Aleix Gomez til at blive EM topscorer*

Værd at vide, før du spiller på EM-slutrunden

 • EM-slutrunden bliver afviklet i Ungarn og Slovakiet fra d. 13. til d. 30. januar 2022.
 • I alt 24 nationer deltager ved slutrunden, og der konkurreres indledningsvis i 6 grupper, der hver tæller 4 nationer.
 • Danmark befinder sig i Gruppe A sammen med Slovenien, Nordmakedonien og Montenegro.
 • De 2 bedste nationer fra hver gruppe avancerer til mellemrunden, de 2 dårligeste nationer fra hver gruppe elimineres. På den måde opstår 2 mellemrunde-grupper med hver 6 nationer.
 • Gruppe A bliver parret med Gruppe B (Ungarn og Portugal mest sandsynlige til avancement) og Gruppe C (Frankrig og Kroatien mest sandsynlige til avancement) i mellemrunden.
 • De 2 bedste nationer avancerer fra mellemrunden til semifinalerne.
 • Danmark spiller alle deres gruppekampe i Debrecen, Ungarn. En eventuel dansk mellemrunde afvikles i Budapest, Ungarn – og her afvikles også semifinaler, kampen om 5. + 3. pladsen og finalen.
 • Spanien er forsvarende europamestre (de slog Kroatien med 22-20 i finalen i januar 2020).
 • Danmark er forsvarende verdensmestre (de slog Sverige med 26-24 i finalen i januar 2021).
 • Frankrig er forsvarende OL-mestre (de slog Danmark med 25-23 i finalen i august 2021).


Bookmaker til EM håndbold for herrer

Hos ComeOn! kan du oddse på EM i herrehåndbold.

Få op til 500 kr. i bonus hos ComeOn

Som ny spiller, der bruger bonuskoden ‘MAXBETTING’ og indbetaler mellem 100 og 500 kroner, er du kvalificeret til at modtage en 100 % velkomstbonus hos ComeOn. Din bonus skal gennemspilles i alt 10 gange til min. odds 1,80 inden for 60 dage, inden en udbetaling kan foretages. Væddemål, hvor der kun er 2 udfald f.eks. over/under mål, tæller ikke med i gennemspilningskravet

SpilXpertens dækning af EM i håndbold sponsoreres af ComeOn!


Læs mere om håndbold EM 2022

Nedenfor finder du det, du gerne vil læse om vedrørende håndbold EM 2022. God fornøjelse!

–> Optakt til håndbold EM 2022 (herrer)

–> Kampprogram til håndbold EM 2022 (herrer)

–> Live stream håndbold EM 2022 (herrer)

–> TV guide til håndbold EM 2022 (herrer)

–> Odds på håndbold EM 2022 (herrer)

–> Grupper/puljer til håndbold EM 2022 (herrer)

1️⃣ Hvem vinder EM i håndbold?

Spanien er smalle favoritter til at vinde EM foran Sverige. Se grupperne til EM i håndbold her.

2️⃣ Kan Danmark vinde EM i håndbold?

Sverige og Spanien er i finalen til EM i håndbold og her er Spanien smalle favoritter. Alle odds findes på vores Håndbold EM odds side.