18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Odds på EM i håndbold 2022

EM i håndbold for kvinder afvikles fra d. 4. til d. 20. november 2022. Vi har her samlet de bedste EM håndbold odds til kvindernes slutrunde, som afvikles i Slovenien, Nordmakedonien og Montenegro. Vi kigger frem mod et helt igennem fantastisk EM, hvor nationer som Danmark, Norge, Frankrig og Holland gør alt, hvad de kan for at tage guldet. Er du på udkig efter odds til EM 2022 i håndbold? Det finder du her!

Håndbold EM odds (kvinder)

Herunder kan du se oddsene på EM 2022.


Hvem vinder EM i håndbold?

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.

Oddsene indikerer, at Frankrig er favoritter til at vinde guld.

Odds på Danmarks kampe ved EM i håndbold

Herunder viser vi dig de bedste odds på Danmarks kampe ved slutrunden.

Favoritterne ved EM i kvindehåndbold 2022

Hvem kommer til at klare sig bedst ved den kommende EM-slutrunde i håndbold? Hvem har du fidus til? Hvis du endnu ikke er afklaret, giver vi dig inspiration og forslag til, hvem du kan spille på. Norge regnes pt. for slutrundens største favorit, og bookmakerne vurderer, at de nærmeste forfølgere er Danmark, Frankrig, Holland og Sverige.

Norge

Norge er mestre, når det kommer til at præstere ved EM i håndbold. Både på papiret, hvor de forsvarer titlen fra 2020, men også generelt (de har vundet turneringen i 7 af de 9 seneste tilfælde). Der kommer hele tiden nye, dygtige spillere ind på landsholdet, og ofte er nordmændene simpelthen bare i stand til at spille i så højt et tempo, at modstanderne ikke kan være med. Danmark matchede dem godt langt hen ad vejen ved EM 2020, men til sidst slap kræfterne op, og Norge HAR bare en evne til at steppe op, når det virkelig gælder. Foruden at være forsvarende europamestre, kommer Norge også ind til turneringen som forsvarende verdensmestre.

Spil på Norge som EM-vinder >>*

Danmark

Danmark er gået i semifinalen både ved EM 2020 og VM 2021, og vi har pt. at gøre med en stærk generation af landsholdsspillere, der er sulten efter at tage det sidste skridt op på medaljeskamlen. Norge har været et problem gang på gang – det kommer vi ikke uden om – men der er ikke mange andre landshold, der er favoritter i et match-up med Danmark anno 2022. Særligt på målmandsposten er Danmark stærkt besat, med både Sandra Toft og Althea Reinhardt i absolut verdensklasse.

Spil på Danmark som EM-vinder >>*

Kan Sandra Toft redde guldmedaljer med hjem til Danmark? Foto: Bildbyrån
Kan Sandra Toft redde guldmedaljer med hjem til Danmark? Foto: Bildbyrån

Frankrig

Frankrig har taget medaljer ved samtlige de tre seneste EM-slutrunder, og de ved, hvad det gælder om, når scenen bliver stor. Bronze i 16, guld i 18 og sølv i 20. Læg hertil OL-guld og VM-sølv fra 2021, og så har man altså et CV, der gør, at de fleste bør ryste en anelse i bukserne ved udsigten til at skulle møde de franske kvinder ved europamesterskaberne i 2022. Stort set alle spillere i truppen har hverdagen i den stærke franske række, så relationerne er på plads.

Spil på Frankrig som EM-vinder >>*

Holland

Holland har efterhånden fået etableret sig som et hold, man skal regne med i toppen af moderne kvindehåndbold. Den indledende deler mod Sverige blev dyr ved VM i 2021, men ligesom i de foregående år har hollænderne set konkurrencedygtige ud, også når sværhedsgraden stiger. De vandt VM i 2019 og snuppede bronze ved EM i 2018 (og sølv i 2016). Flere af de bærende profiler er efterhånden ganske rutinerede, og der er trusler fra mange positioner på banen.

Spil på Holland som EM-vinder >>*

Sverige

Danmark og Norge fylder meget, når vi snakker om skandinavisk kvindehåndbold, men Sverige er faktisk også en del af favoritfeltet til EM 2022 i håndbold. Som nævnt ovenfor avancerede de fra den seneste VM-mellemrunde på bekostning af Holland, inden de så ikke kunne være med i 2. halvleg af kvartfinalen mod Frankrig. Sverige viser glimt af verdensklasse, men der er for langt imellem i snapsene, og det ville trods alt være overraskende, hvis der var medaljer til Hagman og co. ved EM 2022.

Spil på Sverige som EM-vinder >>*

Værd at vide, før du spiller på EM-slutrunden

  • EM-slutrunden bliver afviklet i Slovenien, Nordmakedonien og Montenegro fra d. 4. til d. 20. november 2022.
  • I alt 16 nationer deltager ved slutrunden, og der konkurreres indledningsvis i 4 grupper, der hver tæller 4 nationer.
  • Danmark befinder sig i Gruppe B sammen med Sverige, Slovenien og Serbien.
  • De 3 bedste nationer fra hver gruppe avancerer til mellemrunden, den dårligeste nation fra hver gruppe elimineres. På den måde opstår 2 mellemrunde-grupper med hver 6 nationer.
  • Gruppe A bliver parret med Gruppe B, og Gruppe C parres med Gruppe D i mellemrunden. Det er således overvejende sandsynligt, at Danmark og Norge allerede mødes i mellemrunden.
  • De 2 bedste nationer avancerer fra mellemrunden til semifinalerne, mens de tredjeplacerede hold spiller en placeringskamp.
  • Danmark spiller alle deres gruppekampe i Celje, Slovenien. En eventuel dansk mellemrunde afvikles ligeledes i Slovenien, dog Ljubljana, og det samme gør alle knockoutkampene.
  • Norge er forsvarende europamestre (de slog Frankrig med 22-20 i finalen).
  • Danmark blev nr. 4 ved de seneste europamesterskaber (de tabte bronzekampen til Kroatien med 19-25).

Bookmaker til EM håndbold for kvinder

Hos LeoVegas kan du oddse på EM i kvindehåndbold.

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

1️⃣ Hvem vinder EM i håndbold?

Norge er favoritter til at vinde EM i håndbold foran Frankrig.

2️⃣ Kan Danmark vinde EM i håndbold?

Danmark regnes blandt outsiderne til EM-titlen i håndbold.