18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Live stream EM i håndbold 2023

Hvis du vil have live action med, når du skal spille på kampene ved EM i håndbold 2023, så foregår det med livestream hos bet365*. De sender alle kampene fra slutrunden live i deres app eller på deres hjemmeside, og du kan selvfølgelig se for eksempel alle kampe med de norske jenter, der er favoritter i turneringen. 

▶︎

Se håndboldkampe live

Hvordan live streamer jeg håndbold?

  1. Opret en konto
  2. Se alle kampe live
Live stream håndbold her

For at live streame hos bet365, skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimumbeløbet.


Du kan også se alle kampe med Danmark, og de danske kvinder er helt klar til at kæmpe om medaljer fra d. 30. november til d. 17. december 2023. Med bet365* kan du både spille på og streame alle slutrundekampene ved EM 2023 i kvindehåndbold.

Det betyder også, at du kan have gang i flere skærme, så du har mulighed for at livestreame Danmarks forhåbentligt meget sikre sejr, mens du sideløbende kan se dramaer fra andre tætte grupper, hvor du måske har luret en god fidus. Du finder det hele hos bet365*.

bet365* er stedet, hvis du vil live streame og spille på kampene ved EM. Dog er det en betingelse for, at du kan se kampene, at du har penge på din spilkonto hos bet365*, eller at du har spillet på noget inden for de seneste 24 timer. Kom godt i gang med at oddse og live streaming ved at følge disse enkle trin:

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Herunder kan du finde alle opgørene, der kan live streames, fra EM i håndbold.

Live stream dit yndlingshold ved EM 2023 i håndbold

Uanset om du foretrækker danskerne, nordmændene eller franskmændene, kan du live streame alle kampe med dit yndlingshold ved EM i håndbold 2023.

Du kan nemlig følge det hele hos bet365*, der live streamer alle kampe fra EM 2023. Så uanset om du har kastet din kærlighed på debutanterne fra Schweiz, sejrsmaskinerne fra Norge eller de danske kvinder, kan du følge det hele via live stream.

Står du i køkkenet med opvasken? Frem med din tablet eller smartphone. Er du i stuen med Danmark på den store skærm, men du vil samtidig gerne lige se, hvordan det går de hollandske outsidere? Frem med en ekstra skærm og på med live stream.


Sport til dig hele året via live streaming

Du kan roligt søge mod bet365*, når du vil live streame og spille på sport fra hele verden. Det eneste, du skal have for at kunne streame og spille på al denne sport, er en konto hos bet365*, hvorpå der er penge på saldoen.

Sådan kommer du i gang hos bet365*:

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Din bookmaker til EM i kvindehåndbold

Hos LeoVegas kan du oddse på EM i kvindehåndbold.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Reklamelink | +18 år | Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365 | Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling | Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder | Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder* | StopSpillet | ROFUS.nu | Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår
1️⃣ Hvor kan jeg live streame EM i håndbold?

Du kan live streame EM i håndbold direkte hos udvalgte bookmakere.

2️⃣ Kan jeg live streame Danmarks kampe ved EM i håndbold?

Ja, du kan live streame samtlige kampe ved EM i håndbold hos udvalgte bookmakere.