18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kroatien – Danmark: Odds og optakt den 12. november 2022

Nu gælder det kamp to i mellemrunden. Danskerne slap fra første kamp mod Ungarn med de forventede to point, men det blev en tæt kamp, der udfordrede Danmark mentalt og fysisk. Det endte heldigvis godt, og nu gælder det en revanchekamp mod Kroatien, der ved EM i Danmark for to år siden ‘stjal’ den danske bronze. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Kroatien – Danmark. Der er kampstart lørdag d. 12. november 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV2 eller på TV2 Play.

Det var modbydeligt jævnbyrdigt mod Ungarn, men til slut kunne de danske håndboldkvinder juble alligevel. (Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix)
Det var modbydeligt jævnbyrdigt mod Ungarn, men til slut kunne de danske håndboldkvinder juble alligevel. (Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix)


Odds på Kroatien – Danmark

Det er anden kamp i mellemrunden, og her er Danmark favoritter hos bookmakerne i en gentagelse af bronzekampen fra EM 2020 mod Kroatien.


Hvem vinder kampen?

Antal mål

Over 50,5 mål: 1,87 – SPIL HER >>*

Under 50,5 mål: 1,87 – SPIL HER >>*

Handicap

Kroatien +5,5: 2,00 – SPIL HER >>*

Danmark -5,5: 1,75 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Optakt til Kroatien – Danmark: EM i håndbold 2022

Kamp to for Danmark i mellemrunden og samtidig trin to af den tretrinsraket, der måske kan betyde, at det kræver fuld plade og sejr over Norge i sidste kamp for at gå videre til semifinalerne for træner Jesper Jensen og hans hold. Men for at kampen mod Norge kan blive afgørende, kræver det, at danskerne vinder de to første i mellemrunden.

Det gik lige mod Ungarn. Ungarerne kom i mellemrunden med nul point, men holdet, der stadig er meget ungt, bygger på en stribe spillere fra mandskaber, der har sikret Ungarn guld og sølv ved ungdoms-VM og to gange guld ved U19-EM i de seneste seks år.

Det er altså talentfulde spillere, som stadig er unge, og derfor har udsving. Dét pendul svinger begge veje, og mod Danmark svingede de sig altså op til en flot kamp, og det var tæt på at trække alle tænder ud på den danske indsats. 

En flot afslutning. En afgørende timeout af Jesper Jensen. Og det yderste af neglene af den danske kvalitet med blandt andet to 100%-redninger i slutfasen af Toft og Reinhardt i målet sikrede dansk sejr, og vi lever endnu.

Faktisk er vi så meget i live, at med sejr i den tidlige kamp tirsdag kravler Danmark til tops i mellemrundegruppen. I hvert fald indtil Norge og Sverige spiller den sene kamp. 

Nu gælder det Kroatien, og kroaterne har vi dårlige minder med. De var uforskammede gæster ved EM i Danmark i 2020 og snuppede bronzemedaljerne for næsen af det danske hold, der eller kunne dufte de første EM-medaljer i 16 år.

Men ak, det blev til 25:19 til Kroatien, og så måtte danskerne altså vente mindst to år mere. Her kan det blive til dansk revanche mod et kroatisk mandskab, der indtil videre har slået Ungarn med tre og spillet 26:26 med de schweiziske slutrundedebutanter, mens det er blevet til nederlag mod Norge og Slovenien.

EM Mellemrunde Grp. 1
K
1
Danmark
5401137124138
2
Norge
5401146124228
3
Sverige
5302142126166
4
Slovenien
5203124132-84
5
Kroatien
5104106133-272
6
Ungarn
5104121137-162Profiler: Kroatiske nøglespillere

 • Larissa Kalaus
  Den 26-årige venstreback fra Podravka Koprivnica skal forsøge at få den kroatiske offensiv til at hænge bedre sammen, for defensivt ser det solidt ud, men de hænger stadig i bremsen offensivt. Kalaus er en af nøglerne
 • Valentina Blazevic
  Med 17 scoringer i de første tre kampe er Blazevic topscorer for kroaterne. Den 28-årige playmaker spiller til daglig i rumænske Buzau
 • Tea Pijevic
  Den 30-årige keeper fra Alba Fehervar er aktuelt noteret for næstflest redninger i turneringen. Kun overgået af Sandra Toft har Pijevic 34 redninger og en redningsprocent på 37,3


Profiler: Danske nøglespillere

 • Kathrine Heindahl
  Den danske styrkvinde i forsvaret skal endnu engang have de store overarme frem og styre forsvaret i samarbejde med Rikke Iversen. Det bliver vitalt for dansk succes, at de får bedre fat end mod Ungarn, der spillede en flot kamp og for let strøg igennem til afslutninger
 • Anne Mette Hansen
  Vi ved, hun har et enormt topniveau. Det skal hun så småt finde frem nu. For når Hansen folder sig ud, kan hun alene ændre kampe og være afgørende for Danmark. Det har været svingende for hende indtil nu, men nu bliver det godt. Håber vi
 • Emma Friis
  Wow. Emma Friis fortsætter de flotte takter, og hun scorede syv gange mod Ungarn og er stadig dansk topscorer med 24 mål. Trine Østergaard på den anden fløj har scoret 19 gange, og de to fløje er meget vigtige for den danske målscoring


Odds-forslag til Kroatien – Danmark

23, 21, 26 og 18. Kroatien har ikke væltet mål ind i deres første 4 kampe, hvor de holder et scoringssnit på 22 mål per kamp. Dér ser det lidt lysere ud for danskerne, som har scoret 28,5 mål per kamp. 

Sætter vi kroaternes problemer med offensiven over for den danske målvogter-duo med Toft og Reinhardt, kan det blive en meget lang og vanskelig kamp for kroaterne. Forhåbentlig. Og vi kan også håbe, at danskerne fik fjernet det pres, eller hvad det nu var for en dyne, der lå over holdet i store dele af kampen mod Ungarn, så de nu kan spille helt frit. 

For der er – det må der være – mere i holdet. Når Simone Petersen rammer niveauet og spreder sukkerbolde i bagkæden til Anne Mette Hansen, Tranborg og Burgaard, eller når Højlund kommer snurrende i fuld fart. Eller når bolden fordeles i højt tempo til de to træfsikre fløje Friis og Østergaard. Der er så meget mere guf i det her danske hold, end de har vist indtil nu. 

Det kommer her. Det slipper løs mod et kroatisk mandskab, der står på tæer for at følge med, og de kan komme i grimme problemer mod et dansk mandskab, som kan ramme forløsningen her. 

Anbefalingen tror på dansk sejr på mindst syv overskydende mål. Både fordi Kroatien nemt kan vise sig at være det ringeste mandskab, Danmark har mødt ved slutrunden. Og fordi danskerne skal hæve niveauet, og får de først medvind offensivt kombineret med en defensiv og målvogterduo, der lukker af, kan det blive en træls aften for kroaterne. 

Vi går med dansk sejr på mindst syv mål. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,02
Danmark -6,5
Gå til Marathonbet *


Kroatien – Danmark: Trupnyt, statistik, H2H og seneste resultater

 • De mødtes senest i bronzekampen ved EM i Danmark i 2020, og her vandt kroaterne 25:19.

 • Kroatiens medaljehistorie ved EM-slutrunder er kort, for de har kun den bronzemedalje, de vandt ved EM 2020. 

 • Danmark blev nummer 4, da der var EM i 2020, og selv om det er blevet til 5 danske medaljer gennem tiden, har de ikke været blandt de 3 første siden EM 2004.

 • Kroatien slog sig videre med uafgjort mod Schweiz og sejr over Ungarn, mens de tabte til Norge. I deres første kamp i mellemrunden mod værtsnationen Slovenien blev det til nederlag på 18:26.

 • Danmark kom videre fra den indledende gruppe med nederlag mod Slovenien og sejre mod Serbien og Sverige. I den første kamp i mellemrunden spillede Danmark mod Ungarn, og det endte med 29:27.


Live stream Kroatien – Danmark den 12. november 2022

Vil du live streame Danmarks kampe ved EM i håndbold?

Se Danmarks kampe via live stream

Se kampen live*

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.Læs mere om Håndbold EM 2022

Kom helt tæt på EM i håndbold:

–> Optakt til håndbold EM 2022 (kvinder)

–> Odds på håndbold EM 2022 (kvinder)

–> Kampprogram til håndbold EM 2022 (kvinder)

–> Grupper/puljer til håndbold EM 2022 (kvinder)

–> TV guide til håndbold EM 2022 (kvinder)

–> Live stream håndbold EM 2022 (kvinder)

Skriv et svar