18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Karakterbog: Slovenien – Danmark ved EM i håndbold 2024

Slovenien havde alt at spille for, da Portugal smed point tidligere på eftermiddagen, og den slovenske kampgejst kunne det rekonstruerede danske hold ikke tumle. Derfor endte det 28:25 til Slovenien, der dermed spiller om 5. pladsen, mens danskerne fortsætter til semifinale fredag mod en endnu ukendt modstander.

(Foto: IMAGO / Claus Bergmann)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Dansker-dom

Niklas Landin – 4

Virkelig stærk åbning af Landin, men selv kaptajnen kunne ikke forhindre, at et temmeligt åbent og noget forvirret dansk forsvar gav mange chancer væk. Godkendt som transportkamp men selv en vinderskalle som Landin kunne ikke løfte ligegyldighedens åg fra den danske indsats.

Emil Nielsen – 4

11 mål slap ind på Nielsen, der gav prøver på sit niveau, men han kunne ikke ene mand holde slovenerne fra målet. Endte med redningsprocent på 31 via 5 redninger på 16 afslutninger.

Emil Jacobsen – 4

Det er absolut baby steps, der kommer fra Jacobsen, men han står et bedre sted i dag end efter åbningskampen mod Tjekkiet, hvor han virkede helt fra snøvsen.

Emil Madsen – 2

Endelig var Madsen igen i kamptruppen, men det kan ikke have været en forrygende oplevelse. Spillede 8:22 minutter og havde 2 afslutninger uden at score.

Johan Hansen – 4

De første 15 minutter så han stort set ikke bolden, men da han så endelig fik den! Wow for en lækker og elegant afslutning. Det var så også eneste mål fra Hansen, der fik knap 20 minutters spilletid.

Hans Lindberg – 4

Scorede på danskernes enlige straffekast i kampen, men brændte til gengæld sin eneste afslutning i åbent spil. Også Lindberg fik knap 20 minutter.

Simon Hald – 7

Stabiliserende faktor i den danske defensiv, da han og Møllgaard fik bedre fat. Scorede 1 mål på 1 afslutning, og Hald er semifinaleklar.

Aaron Mensing – 2

I en kamp, hvor der ellers burde være god plads til Mensing, fik han kun knap 8 minutters spilletid, og med 1 scoring på 2 afslutninger efterlader han som resten af holdet et lidt mudret udtryk.

Henrik Møllgaard – 7

Kom i spil i knap 12 minutter. Høstede 2 minutters udvisning og var ellers med til at få defensiven en anelse på fode, uden at det for alvor blev en mur, slovenerne spillede op mod.

Mikkel Hansen – UB

Uden for bedømmelse.

Michael Damgaard – 2

Fik en ekstremt skidt start, og det blev aldrig rigtigt hans kamp. 3 mål på 12 afslutninger vidner om, at han ikke ramte dagen, og det er jo drønærgerligt, når det er en af de store muligheder for at vise sig frem.

Niclas Kirkeløkke – 7

Det blev til næsten fuld tid for Kirkeløkke, og med 6 scoringer fik han vist sig fint frem. Havde dog ikke som mange andre af dagens aktører brug for at blive spillet ind i turneringen, for det er han jo allerede.

Magnus Landin – 4

Kom ind i 2. halvleg og var derfor med i den mindst dårlige danske halvleg. 2 mål på 3 afslutninger og masser af fint og forudseende arbejde defensivt.

Rasmus Lauge – UB

Uden for bedømmelse.

Lukas Jørgensen – 7

Delt dansk topscorer, og Jørgensen viste sig ganske skarp i offensiven, hvor han også har spillet mest i turneringen. I defensiven var han på en uvant opgave i den danske midterblok, og han var flere gange overmatchet og blev overspillet.

Mads Mensah – 10 (Kampens spiller)

Landsholdets helt egen schweizerkniv, som dog er alt andet end neutral. Mensah spiller, hvor der er brug for ham, og han leverer over middel i alle positioner. Tog ansvar for et knap så sammenspillet dansk hold og påtog sig lederrollen i offensiven.

Nikolaj Jacobsen – 7

Isoleret set ikke fremragende, at Jacobsen ikke formår at styre en light-version af det danske hold til sejr, men beslutningen om at sælge kampen for at kunne spare profiler er mere end godkendt. En anelse udansk måske, men det vidner om fokus og ‘eyes on the prize’. Danmark er til EM for at vinde guld. Ikke for at jagte den pænest mulige statistik.

Oversiddere for Danmark:
Simon Pytlick
Mathias Gidsel
Magnus Saugstrup

Karakterskala

12 – Verdensklasse
10 – Fremragende kamp
7 – God kamp
4 – Godkendt
2 – Stram op
0 – Dumpet
-3 – Mirakuløst ringe

Regnskab for Spilxpertens anbefalinger under EM-slutrunden

Danmark – Tjekkiet 23:14 – forslag: Tjekkiet +9,5 (1,60) ✅
Grækenland – Danmark 28:40 – forslag: Danmark -11,5 (2,02) ✅
Danmark – Portugal 37:26 – forslag: Over 61,5 (1,95) ✅
Danmark – Holland 39:27 – forslag: Over 59,5 (1,69) ✅
Danmark – Sverige 28:27 – forslag: Over 61,5 (2,06) ❌
Norge – Danmark 23:29 – forslag: Over 59,5 (2,06) ❌
Slovenien – Danmark 28:25 – forslag: Danmark -4,5 (1,52) ❌

Samlet 7 spil á 100 kroner = 700 kroner
4 ramt af 7 spil : 57,1%
Gevinst: 160 + 202 + 195 + 169 = 726 kroner
Overskud: 726 kroner – 700 kroner = +26 kroner
TBP: 726/700 x 100 = 103,70%

Slovenien – Danmark 28:25 (17:14)

Danske målscorere
Lukas Jørgensen 6 mål
Niclas Kirkeløkke 6 mål
Michael Damgaard 3 mål
Magnus Landin 2 mål
Emil Jacobsen 2 mål
Mads Mensah 2 mål
Johan Hansen 1 mål
Simon Hald 1 mål
Aaron Mensing 1 mål
Hans Lindberg 1 mål

Bookmaker til EM i herrehåndbold

Få 500 kroner freebet
Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål, hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1.8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster, du vinder fra dit freebet, udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke | Regler og vilkår gælder* | 18+ | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af EM i håndbold er sponsoreret af Betsson.Skriv første kommentar

Skriv et svar