18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Karakterbog: Grækenland – Danmark ved EM i håndbold 2024

Danmark bankede Grækenland 40:28, og når Danmark koncentrerede sig, var der klasseforskel, men der var også stadig udfald i stil med dem, der var mod Tjekkiet. Sejren sender Danmark i mellemrunden, og det er trods alt det vigtigste. Spillere som Michael Damgaard, Emil Madsen og Aaron Mensing viste sig fornemt frem.

(Foto: IMAGO / Eibner)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Dansker-dom

Niklas Landin – 7

Kaptajn Landin kom ind efter pausen, og han havde flere flotte redninger i de første 10 minutter af 2. halvleg. Faldt lidt i niveau, da kampen generelt gik ned i tempo, og der blev byttet mål, men han så klart bedre ud end mod Tjekkiet.

Emil Nielsen – 7

Emil Nielsen ramte – forståeligt nok – ikke niveauet fra kampen mod Tjekkiet, men han fik vist flere prøver på sit fine niveau. Sluttede 1. halvleg med at blive tyret lige i hovedet, men han kunne heldigvis selv gå fra banen efter endt arbejdsdag.

Emil Jacobsen – 4

2 mål af den danske venstrefløj. Det var bedre end mod tjekkerne, men Emil Jacobsen har ikke været i nærheden af sit sædvanlige forrygende niveau. Men der var fremgang, og det tager vi med. Der er stadig en lang turnering foran os.

Simon Pytlick – 4

Simon Pytlick scorede 4 gange undervejs, og han viste både eksplosivitet og gennembrudskraft, men han fik aldrig sat et voldsomt aftryk på kampen, og det var heller ikke nødvendigt. Hans fysik holdt, og det er det vigtigste indtil videre.

Mathias Gidsel – 4

Mathias Gidsel spillede 1.halvleg og scorede 4 gange. Pause i 2. halvleg og det var fint på en dag, hvor han kun i glimt viste sine kvaliteter med spændstige gennembrud og skarpe skud. Han kan så meget mere, men modstanden var heldigvis så spag, at han kunne have en halv fridag.

Aaron Mensing – 7

Mensing spillede de sidste 20 minutter i stedet for Damgaard, og han tog simpelthen over, hvor topscoreren sluttede. Mensing hamrede 5 bolde i nettet og meldte sig ind i turneringen.

Johan Hansen – 02

Hansen åbnede med et fæle afbrændere, og han kom aldrig rigtigt ind i kampen. Med bare 17 minutter trods Lindberg sad over, viste Hansen ikke noget, der kan sende ham i nærheden af mere spilletid på det danske hold.

Magnus Saugstrup – 7

Som altid en solid klippe i forsvaret. Endda uden farfar Møllgaard. Spillede en god halv time som den absolut vigtigste i den danske defensiv. Var ikke meget i offensiven, men blev dog noteret for scoring på sin enlige afslutning.

Henrik Møllgaard – UB

Møllgaard passede bænken hele kampen og er derfor udenfor bedømmelse

Simon Hald – 4

Han fik knap 20 minutter, men det var absolut ikke overbevisende. Virkede til at være udfordret af grækernes fodrappe offensiv-spillere, og han hev også en udvisning til sig. Han skal bruge mere tid til for alvor at komme ind i turneringen, men det er der forhåbentlig også tid til.

Michael Damgaard – 10 (Kampens spiller)

Damgaard fik knap 40 minutter på banen og høvlede 10 kasser i nettet. Så er han meldt ind i turneringen, og landstræneren fik bekræftet, at Damgaards skudarm er et nyttigt værktøj.

Niclas Kirkeløkke – 7

Niclas Kirkeløkke ligner lige nu bedste bud på en dansk højrefløj. Ej, sådan er det trods alt ikke, men han spillede over 40 minutter og scorede på en enkelt afslutning og udfylder en væsentlig rolle, der hjælper hele holdet.

Magnus Landin – 7

Han spillede 2. halvleg på den danske venstrefløj og scorede godt nok kun én gang, men det var på én afslutning. Dermed er han stadig på 100% effektivitet. Er stadig mest værdifuld i defensiven, men hvis Emil Jacobsen ikke løfter sig, kan Landins skarphed blive guld værd. Bogstaveligt talt.

Rasmus Lauge – 4

Lauge åbnede som dansk playmaker, men hans arbejdsdag var kun lige godt 17 minutter lang. To afslutninger blev det til og en enkelt scoring. Lauge er bedst, når det spidser til, og det gjorde det aldrig mod Grækenland. Han skal nok være der, når det gælder.

Lukas Jørgensen – 7

Fin kamp af Jørgensen, der spillede det meste af kampen og flere gange brillerede som hurtigste dansker i kontraløbene. Faldt fint ind i spillet og brugte sine kræfter til at skabe plads både til sig selv og holdkammeraterne.

Emil Madsen – 10

Madsen spillede 2. halvleg, og mere skulle han ikke bruge for at hamre 7 bolde i mål på 10 forsøg. 4 straffekast gav 3 scoringer. Madsen viste flair, vilje og lyst til at tage ansvar. Fin kamp, som næsten gjorde ham til kampens spiller på en halvleg, men han nåede ikke helt Damgaards højder.

Nikolaj Jacobsen – 7

Når modstanden er meh, er Jacobsen som regel allermest på. Han var da også frustreret undervejs over den i perioder langsomme boldomgang, men der er stor ros for hans rotation, dosering og løbende udskiftning. Jacobsen gør, hvad han skal indtil videre, og vi skal nok få brug for hans finurlige hjerne senere, men lige nu kører holdet – næsten – på autopilot.

Karakterskala

12 – Verdensklasse
10 – Fremragende kamp
7 – God kamp
4 – Godkendt
2 – Stram op
0 – Dumpet
-3 – Mirakuløst ringe

Regnskab for Spilxpertens anbefalinger under EM-slutrunden

Danmark – Tjekkiet 23:14 – forslag: Tjekkiet +9,5 (1,60) ✅
Grækenland – Danmark 28:40 – forslag: Danmark -11,5 (2,02) ✅

Samlet 2 spil á 100 kroner = 200 kroner
2 ramt af 2 spil : 100,0%
Gevinst: 160 + 202 = 362 kroner
Overskud: 362 kroner – 200 kroner = +162 kroner
TBP: 362/200 x 100 = 181,00%

Grækenland – Danmark 28:40 (13:20)

Danske målscorere
Michael Damgaard 10 mål
Emil Madsen 7 mål
Aaron Mensing 5 mål
Mathias Gidsel 4 mål
Simon Pytlick 4 mål
Lukas Jørgensen 4 mål
Emil Jacobsen 2 mål
Magnus Saugstrup 1 mål
Rasmus Lauge 1 mål
Niclas Kirkeløkke 1 mål
Magnus Landin 1 mål

Bookmaker til EM i herrehåndbold

Få 500 kroner freebet
Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål, hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1.8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster, du vinder fra dit freebet, udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke | Regler og vilkår gælder* | 18+ | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af EM i håndbold er sponsoreret af Betsson.Skriv første kommentar

Skriv et svar