18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Karakterbog: Danmark – Tjekkiet ved EM i håndbold 2024

Danmark hentede en sejr i EM-åbningskampen mod Tjekkiet. Tjekkerne bed flot fra sig i 1. halvleg og hev 9:9 med ned i omklædningsrummet i pausen.

2. halvleg lukkede kampens bedste spiller, Emil Nielsen, det danske mål helt ned, og det endte 23:14 til danskerne. Godkendt indsats uden for alvor at være i højeste gear.

Karakterbog for de danske spillere fra Danmark - Tjekkiet ved EM i håndbold torsdag den 11. januar 2024 klokken 20:30.

Mathias Gidsel og Danmark åbnede EM med duel mod Tjekkiet. (Foto: Gonzales Photo / Frederikke Jensen)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Dansker-dom

Niklas Landin – 4

Den danske anfører fik ikke fat i meget, da han åbnede i det danske mål. Det var ikke, fordi målene regnede ind, men han fik ikke sat et aftryk på kampen. Det kan blive meget bedre fra den rutinerede keeper.

Emil Nielsen – 12 (Kampens spiller)

Vi siger velkommen til Emil Nielsen. Han kom ind og storspillede i det danske mål. Han flirtede med redningsprocenter på den vanvittige side af 80 undervejs, og tjekkerne scorede 2 gange på de første 20 minutter af 2. halvleg.

Emil Jacobsen – 00

Det er helt perfekt at levere 3 afbrændere på et kvarter i en kamp, hvor det ingen betydning får for det samlede udfald. Så Jacobsen er tilgivet, hvis bare han finder sig selv i de kommende kampe. Men isoleret set er han dumpet på den korte tid, han fik på banen.

Simon Pytlick – 10

Det var da absolut godkendt. Hvis der var tvivl om, hvor Simon Pytlick var rent formmæssigt, fik han understreget, at kvaliteterne stadig er der. Måske skal han doseres en anelse i de kommende kampe, men Pytlick er klar til EM.

Mathias Gidsel – 7

Han fik givet prøver på sine evner undervejs. En hvirvelvind at tackle for modstanderne, men vi ved jo, der er endnu mere i Gidsel. En godkendt start, og så kan vi glæde os over, at der givetvis er meget mere i vente fra magiske Gidsel.

Mikkel Hansen – 7

Hansen scorede på sin første afslutning, men han fik et slag på sin ene finger og blev derfra brugt som en luksus-straffekastskytte. Han ser tændt ud, og det er nok klogt set af landstræneren at lade Hansen spare lidt på kræfterne.

Hans Lindberg – 4

Knap en halvleg til den rutinerede højrefløj, der dog ikke fik scoret i kampen overhovedet. Han er så rutineret, at han stadig leverer brugbart, men der er meget mere i Lindberg. Det får vi forhåbentlig at se i de kommende kampe.

Magnus Saugstrup – 7

Saugstrup var en del af den stærke defensiv i 2. halvleg, hvor de blot tillod 5 scoringer mod. Bevægelig, energisk og dygtig i samarbejdet med det øvrige forsvar.

Henrik Møllgaard – 7

Stabil indsats af den danske forsvarskaptajn, der nøjedes med en halv kamp at indlede slutrunden med.

Mads Mensah – UB

Mads Mensah fik for kort tid til bedømmelse.

Michael Damgaard – 4

Michael Damgaard nåede at score 1 enkelt mål på 3 afslutninger. Ikke decideret overvældende, men han er stadig et farligt våben at have i værktøjskassen.

Niclas Kirkeløkke – 7

Han fik godt en halvleg på højre fløj og var en del af den stærke defensive indsats, der for alvor fik lukket tjekkerne ude af kampen. Scorede et drøn af et mål, da danskerne var pressede af massivt spil.

Magnus Landin – 7

Kom ind for Emil Jacobsen, der ikke fik det til at svinge på venstre fløj. Det gjorde Magnus Landin til gengæld med 4 mål på 4 afslutninger. Stærk kamp.

Rasmus Lauge – 10

Fik mere spilletid end planlagt, men han viste, at han er det helt rette sted formmæssigt, kreativt og som supplement til Gidsel og Pytlick, når det er nødvendigt. Han afgjorde VM til Danmarks fordel i 2023. Han kan også blive EM-afgørende i 2024.

Simon Hald – UB

Simon Hald fik for kort tid til bedømmelse.

Lukas Jørgensen – 4

2 mål på 3 afslutninger af Jørgensen, der supplerede Saugstrup fint på stregen. Der er mere i stærke Jørgensen, der dog må finde sig i at stå i skyggen af Saugstrup indtil videre.

Nikolaj Jacobsen – 10

Landstræner Jacobsen brugte dygtigt den brede og stærke danske trup. Uddelte en velfortjent skideballe efter en tøvende og nærmest sløj første halvleg, og det fik i den grad vækket danskerne.

Karakterskala

12 – Verdensklasse
10 – Fremragende kamp
7 – God kamp
4 – Godkendt
2 – Stram op
0 – Dumpet
-3 – Mirakuløst ringe

Regnskab for Spilxpertens anbefalinger under EM-slutrunden

Danmark – Tjekkiet 23:14 – forslag: Tjekkiet +9,5 (1,60) ✅


Samlet 1 spil á 100 kroner = 100 kroner
1 ramt af 1 spil : 0,0%
Gevinst: 160 = 160 kroner
Overskud: 160 kroner – 100 kroner = 60 kroner
TBP: 160/100 x 100 = 160,00%

Danmark – Tjekkiet 23:14 (9:9)

Danske målscorere
Mikkel Hansen 5 mål
Magnus Landin 4 mål
Simon Pytlick 4 mål
Mathias Gidsel 2 mål
Lukas Jørgensen 2 mål
Rasmus Lauge 2 mål
Michael Damgaard 1 mål
Niclas Kirkeløkke 1 mål
Magnus Saugstrup 1 mål
Emil Jacobsen 1 mål

Bookmaker til EM i herrehåndbold

Få 500 kroner freebet
Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål, hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1.8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster, du vinder fra dit freebet, udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke | Regler og vilkår gælder* | 18+ | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af EM i håndbold er sponsoreret af Betsson.Skriv første kommentar

Skriv et svar