18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Karakterbog: Danmark – Sverige ved EM i håndbold 2024

Drama for hver en skilling, da verdensmestrene slog de forsvarende europamestre. Det var tæt. Det var intenst. Og det endte heldigvis med dansk sejr mod Sverige efter en voldsomt kaotisk afslutning. 28:27 stod der på tavlen til slut.

Danmark - Sverige - karakterbog

Der var fuldt knald på i Barclays Arena i Hamburg. (IMAGO / Nordphoto)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Dansker-dom

Niklas Landin – 4

11 afslutninger. 0 redninger. Det er en sjælden fattig statistik for Landin, der dog ikke fik meget hjælp af forsvaret.

Emil Nielsen – 10

Emil Nielsen begyndte i det danske mål, og dér havde træner Jacobsen set rigtigt. 8 redninger på 23 afslutninger giver ham en redningsprocent på 35. Det var klart bedst af kampens 4 keepere. Stærkt Emil!

Emil Jacobsen – 7

Var blevet klar efter sin ankelskade, og han virkede mere veloplagt end tidligere i turneringen. 2 mål på 2 afslutninger i en kamp, hvor der ikke var mange udspil til Jacobsen. Effektivt. Godkendt. Lovende.

Simon Pytlick – 10

Helt mageløs 1. halvleg af Pytlick – og endda helt uden at score. Sikke et overblik. Sikke en forståelse for tempo og for at styre den danske offensiv. Fornem kamp af Pytlick.

Mathias Gidsel – 12 (Kampens spiller)

Det er simpelthen en fornøjelse at se Gidsel. Kamp efter kamp. Det går lynhurtigt. Han kan alt. Skud, gennembrud, fight, nærkampe og assists.

Hans Lindberg – 7

Lindberg var tilbage i den danske trup, og med 4 scoringer (3 på straffekast) gjorde han sit til den danske sejr med ganske begrænset spilletid.

Simon Hald – 7

Kom ind i 2. halvlegs sidste halvdel, da Møllgaard havde brug for pause. Fik kastet al sin fysik ind i kampen og var medvirkende til en målfattig svensk afslutning. Stærkt indhop.

Magnus Saugstrup – 10

Der blev delt øretæver ud i Saugstrup-zonen i det danske midterforsvar. 3 mål er bare skum på fadøllen, og Saugstrup vokser i betydning for det danske hold kamp for kamp.

Henrik Møllgaard – 7

Igen var Møllgaard udfordret i den danske defensiv. Han sloges og dirigerede og delte tæv ud. Rutine, erfaring og råstyrke fornægter sig ikke, men han skulle absolut stå på tæer for at matche svenskerne.

Mikkel Hansen – 10

Han ligner en spiller, der nyder hvert et sekund af den slutrunde. Hansen styrer offensiven med Pytlick og Gidsel som en grå eminence og skaber rum, plads og store chancer til holdkammeraterne. 5 mål på 8 afslutninger er et godkendt udbytte.

Michael Damgaard – 7

Svært indhop i dansk undertal med 8 minutter igen, men Damgaard gik som altid uimponeret til opgaven, og Danmark vandt undertallet 2:1 på et kritisk tidspunkt. Fornem mentalitet af Damgaard.

Niclas Kirkeløkke – 7

Det var en forsvarskamp for Kirkeløkke, og vel blev han da overspillet og nedkæmpet i enkelte situationer, men nøj for et fighterhjerte og vindervilje. Der bliver ikke givet en millimeter væk hos Kirkeløkke.

Magnus Landin – 7

2. halvleg på venstrefløj med fokus på det defensive arbejde. Involveret i den dramatiske afslutning med scoring til 29:27, der blev annulleret (korrekt), men indsatsen i defensiven er alle pengene værd fra Landin.

Rasmus Lauge – 7

Fik ikke helt sat samme aftryk som i de seneste kampe, men viste vilje til at tage ansvar og bød på både aggressivitet, energi og visioner.

Lukas Jørgensen – UB

Uden for bedømmelse.

Mads Mensah – UB

Fik et kort indhop i den danske defensiv, men ikke længe nok til en fair bedømmelse.

Nikolaj Jacobsen – 10

Der blev talt med store bogstaver. Der blev talt med små bogstaver, og der blev skældt ud, rost og givet forslag til konstruktive løsninger. Der var fat i alle hjørner af rygsækken hos Nikolaj Jacobsen, der altid hjælper holdet med klare løsninger og tydelig kommunikation.

Oversiddere for Danmark:
Johan Hansen
Aaron Mensing
Emil Madsen

Karakterskala

12 – Verdensklasse
10 – Fremragende kamp
7 – God kamp
4 – Godkendt
2 – Stram op
0 – Dumpet
-3 – Mirakuløst ringe

Regnskab for Spilxpertens anbefalinger under EM-slutrunden

Danmark – Tjekkiet 23:14 – forslag: Tjekkiet +9,5 (1,60) ✅
Grækenland – Danmark 28:40 – forslag: Danmark -11,5 (2,02) ✅
Danmark – Portugal 37:26 – forslag: Over 61,5 (1,95) ✅
Danmark – Holland 39:27 – forslag: Over 59,5 (1,69) ✅
Danmark – Sverige 28:27 – forslag: Over 61,5 (2,06) ❌

Samlet 5 spil á 100 kroner = 500 kroner
4 ramt af 5 spil : 80,0%
Gevinst: 160 + 202 + 195 + 169 = 726 kroner
Overskud: 726 kroner – 500 kroner = +226 kroner
TBP: 726/500 x 100 = 145,20%

Danmark – Sverige 28:27 (17:15)

Danske målscorere
Mathias Gidsel 10 mål
Mikkel Hansen 5 mål
Hans Lindberg 4 mål
Magnus Saugstrup 3 mål
Emil Jacobsen 2 mål
Simon Pytlick 2 mål
Rasmus Lauge 1 mål
Niclas Kirkeløkke 1 mål

Bookmaker til EM i herrehåndbold

Få 500 kroner freebet
Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål, hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1.8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster, du vinder fra dit freebet, udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke | Regler og vilkår gælder* | 18+ | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af EM i håndbold er sponsoreret af Betsson.Skriv første kommentar

Skriv et svar