18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Karakterbog: Danmark – Portugal ved EM i håndbold 2024

37:26 i gruppefinalen mod Portugal betyder, Danmark sagde pænt farvel og tak for godt værtsskab til Olympiahalle i München. Tirsdag er det med tog til Hamburg, og her kan de glæde sig over en flot kamp, når de drøner nordpå med Deutsche Bahn. Her er vores karakterer fra kampen mod Portugal.

Karakterbog til Danmark - Portugal 15. januar 2024.

(Foto: IMAGO / Nordphoto)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Dansker-dom

Niklas Landin – 12 (Kampens spiller)

Kaptajnen stod stort set hele kampen i det danske mål, og det gjorde han godt. 16 redninger på 41 afslutninger er nydelige tal, og en redningsprocent på 39 er mere end godkendt og absolut en topkarakter værd.

Emil Nielsen – 7

Nielsen fik ikke meget spilletid, for han var bare inde på 4 straffekast, men han pillede altså 2 af dem og ender dermed på voldsomme 50 i redningsprocent. Han er klar, og Danmark har turneringens stærkeste målmandsduo lige nu.

Emil Jacobsen – 7

Han fik 2. halvleg på venstre fløj, og det bliver ved med at blive bedre. 3 mål på 4 afslutninger, og vi krydser fingre for, at Jacobsen nu er helt klar til mellemrunden og er sig selv igen.

Simon Pytlick – 10

Velkommen tilbage til Pytlick for alvor. Han hyggede sig og storspillede hele kampen med legekammeraten Gidsel. 7 mål på 9 afslutninger og nok så vigtigt medvirkende til det rappe og flydende danske angrebsspil.

Mathias Gidsel – 12

Måske den første spiller i verdenshistorien, der scorer 5 mål i tomt mål i samme halvleg. Det medvirkede til hans rolle som topscorer med i alt 11 mål på 12 afslutninger, og han boltrede sig som en fisk i vandet. Stor kamp af Gidsel.

Aaron Mensing – UB

Ingen spilletid og dermed ingen bedømmelse.

Hans Lindberg – 7

3 mål på 4 afslutninger. Et enkelt brændt af 3 straffekast, hvor han selv samlede returen op og scorede. Driftsikkert, pålideligt og rutineret. Men ikke meget spilletid til den 42-årige højrefløj.

Magnus Saugstrup – 7

2 grimme afbrændere i offensiven betyder, han ender med 1 scoring. Men han ender også med en stor og vigtig rolle i den danske defensiv, hvor han og Møllgaard for første gang blev rigtigt udfordrede, og det løste de fint.

Henrik Møllgaard – 7

Det er simpelthen en fornøjelse at følge Møllgaard, Der er ingen grund til at gøre det sværere, end det er, og det gør han heller ikke. Stærk og forudseende og kraftigt medvirkende til det fine samarbejde i den centrale blok, hvor også Kirkeløkke og Landin vokser af Møllgaards nærvær.

Mikkel Hansen – 10

Han spillede samlet godt 14 minutter i 1. halvleg i selskab med Pytlick og Gidsel, og de boltrede sig offensivt. 5 mål på 7 afslutninger – 2 på 3 straffekast – er godkendt for Hansen, der viste, at lillefingeren nok skal klare strabadserne.

Michael Damgaard – UB

Ingen spilletid og dermed ingen bedømmelse.

Niclas Kirkeløkke – 7

Danmarks foretrukne højrefløj i defensiven, der først og fremmest tillader Gidsel at være Gidsel. Kirkeløkke scorede 1 mål på 2 afslutninger og spillede næsten fuld tid. Stærk og effektiv i defensiven.

Magnus Landin – 7

Mr. 100%! 7 afslutninger. 7 mål. Landin udfylder som Kirkeløkke en vigtig rolle. Både som effektiv afslutter fra venstre fløj og som aflaster i defensiven, så Pytlick kan stå på fløjen i det danske forsvar.

Rasmus Lauge – 7

Gled sømløst ind i 2. halvleg, da Mikkel Hansen sad ude, og det viser sig, at Lauge også hygger sig i selskab med Gidsel og Pytlick. Fordelte bolde og doserede tempo i den danske offensiv.

Lukas Jørgensen – 4

Fik knap et kvarter i 2. halvleg og nåede at score 3 gange på 4 afslutninger. Jørgensen viser fin forståelse og godt samarbejde med bagspillerne, og han kommer fornemt frem til sine chancer.

Mads Mensah – UB

Ingen spilletid og dermed ingen bedømmelse.

Nikolaj Jacobsen – 10

Timeout efter 10 mins af 2. halvleg var der overskud til en joke med Møllgaard, Det ser lovende ud, når landstræneren begynder at smile og endda knække på sidelinjen. Havde toppet det danske hold fra start, men det var først i 2. halvleg, det hele klikkede, da holdet trak fra.

Karakterskala

12 – Verdensklasse
10 – Fremragende kamp
7 – God kamp
4 – Godkendt
2 – Stram op
0 – Dumpet
-3 – Mirakuløst ringe

Regnskab for Spilxpertens anbefalinger under EM-slutrunden

Danmark – Tjekkiet 23:14 – forslag: Tjekkiet +9,5 (1,60) ✅
Grækenland – Danmark 28:40 – forslag: Danmark -11,5 (2,02) ✅
Danmark – Portugal 00:00 – forslag: Over 61,5 (1,95) ✅

Samlet 3 spil á 100 kroner = 300 kroner
3 ramt af 3 spil : 100,0%
Gevinst: 160 + 202 + 195 = 557 kroner
Overskud: 557 kroner – 300 kroner = +257 kroner
TBP: 557/300 x 100 = 185,66%

Danmark – Portugal 37:26 (17:15)

Danske målscorere
Mathias Gidsel 11 mål
Simon Pytlick 7 mål
Mikkel Hansen 5 mål
Emil Jacobsen 3 mål
Lukas Jørgensen 3 mål
Hans Lindberg 3 mål
Magnus Landin 2 mål
Magnus Saugstrup 1 mål
Rasmus Lauge 1 mål
Niclas Kirkeløkke 1 mål

Bookmaker til EM i herrehåndbold

Få 500 kroner freebet
Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål, hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1.8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster, du vinder fra dit freebet, udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke | Regler og vilkår gælder* | 18+ | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af EM i håndbold er sponsoreret af Betsson.Skriv første kommentar

Skriv et svar