18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Karakterbog: Danmark – Holland ved EM i håndbold 2024

Danmark fik den perfekte start på mellemrunden, da de endnu engang bankede Holland. Denne gang stod der til slut 39:27 på måltavlen, og den danske offensiv pløjede gang på gang gennem det hollandske forsvar, og Danmark har nu 4 point og fører mellemrundegruppen.

Karakterer til Danmark - Holland ved EM-slutrunden i Tyskland 2024.

Luc Steins og Holland holdt til 40 minutters kamp mod Danmark, og så punkterede de til slut og tabte med 12 mål. (Foto: IMAGO / Bildbyran)

FAST SKRIBENT
Michael Vilster
Dansker-dom

Niklas Landin – 10

Kaptajn Landin begyndte kampen på bænken, men han kom ind med 5 minutter tilbage af 1. halvleg, og endnu engang stod han med knap 40 i redningsprocent. Verdens bedste målmand. Verdens bedste Landin!

Emil Nielsen – 4

Et par indledende redninger blev aldrig til mere, og Emil Nielsen fik en kort dag på kontoret, hvor han aldrig satte det aftryk, vi ellers har vænnet os til fra den danske kronprins i buret.

Emil Jacobsen – 2

Det har ikke været Jacobsens EM indtil videre. 27 minutter på venstre fløj fra start, og det blev til 1 scoring på 3 afslutninger. Måtte udgå med en forvredet ankel, og Jacobsens nedtur fortsætter.

Simon Pytlick – 10

Pytlick bliver bedre og bedre. Formen er med stormskridt på vej mod max, og han bidrager med kreativitet, gennembrud og effektivitet. Nøglespiller i den danske offensiv.

Mathias Gidsel – 10 (Kampens spiller)

Geniale Gidsel bare fortsætter og fortsætter og fortsætter med at imponere. Fuld fart frem og ukuelige gennembrud. Sikke en håndboldspiller.

Aaron Mensing – UB

Det blev ikke til spilletid for Mensing, og han er derfor uden for bedømmelse.

Johan Hansen – 7

Højrefløjen fik chancen i dag, men han greb den ikke helt. Forsøgte og kom til chancer, men det spiller ikke helt for ham endnu. Vaklede mellem 4 og 7. På en dag med dansk sejr på 12 mål vipper vi til 7-tallet.

Magnus Saugstrup – 7

Som ventet var der travlt i midterforsvaret. De fodrappe hollændere angreb skånselsløst. Saugstrup tog som altid godt fra, og han krydrede med 3 sikre scoringer i offensiven.

Henrik Møllgaard – 7

Møllgaard skal nok snart have briller med overgang for at få øje på modstandere som Luc Steins, der kommer flyvende i Møllgaards hoftehøjde, men forudseenhed, erfaring og råstyrke bærer langt.

Mikkel Hansen – 7

Han fik næsten en fridag. Scorede 5 gange på 5 straffekast og havde kun i alt lidt mere end 4 minutter på banen. Men Hansen udstråler vindervilje og spilleglæde. Det lover godt.

Michael Damgaard – 7

Vi noterede alle, at Damgaard havde en defensiv aktion mod slutningen af kampen, og det trækker naturligvis karakteren op. 2 mål på 3 afslutninger OG en vellykket defensiv aktion. Så får Damgaard 7.

Niclas Kirkeløkke – 4

Fik næsten fuld spilletid og scorede 2 på 2. Men han havde også et par situationer, hvor han tøvede og brugte lidt for lang tid på at tænke sig om.

Magnus Landin – 4

Lidt mere anonym end hidtil men det ændrer ikke på, at Landins defensive evner er vigtige for Danmark. Og med 1 scoring på sin enlige afslutning er han nu 8/8 i slutrunden.

Rasmus Lauge – 10

En halv kamp blev det til for Lauge, der tydeligt kommer i bedre og bedre form under slutrunden. 5 mål på 7 forsøg og et stadigt mere fast greb om det danske angrebsspil. Vidunderlige Lauge!

Lukas Jørgensen – 7

Arbejdede som altid intenst og flittigt, og med 4 mål på 5 afslutninger fra stregen er det absolut godkendt for Jørgensen, der ligner 1. reserven for Saugstrup i offensiven.

Mads Mensah – 4

Det blev til de sidste 11 minutter på banen for Mensah, der sad helt over mod Portugal. Med mindre han døjer med en lille skade kunne det være dejligt med lidt mere spilletid – men som altid pålidelig og driftsikker.

Nikolaj Jacobsen – 10

Efter 40 minutter punkterede Holland. Om det var naturlig udmattelse efter en flot indsats, eller om det var resultatet af Jacobsen (og assistent Kronborgs) pausejusteringer) er svært at udpege præcist, men faktum er, at landstræneren endnu engang løftede holdet til 2. halvleg.

Oversiddere for Danmark:
Simon Hald
Hans Lindberg
Emil Madsen

Karakterskala

12 – Verdensklasse
10 – Fremragende kamp
7 – God kamp
4 – Godkendt
2 – Stram op
0 – Dumpet
-3 – Mirakuløst ringe

Regnskab for Spilxpertens anbefalinger under EM-slutrunden

Danmark – Tjekkiet 23:14 – forslag: Tjekkiet +9,5 (1,60) ✅
Grækenland – Danmark 28:40 – forslag: Danmark -11,5 (2,02) ✅
Danmark – Portugal 37:26 – forslag: Over 61,5 (1,95) ✅
Danmark – Holland 39:27 – forslag: Over 59,5 (1,69) ✅

Samlet 4 spil á 100 kroner = 400 kroner
4 ramt af 4 spil : 100,0%
Gevinst: 160 + 202 + 195 + 169 = 726 kroner
Overskud: 726 kroner – 400 kroner = +326 kroner
TBP: 726/400 x 100 = 181,50%

Danmark – Holland 39:27 (18:17)

Danske målscorere
Mathias Gidsel 9 mål
Simon Pytlick 5 mål
Rasmus Lauge 5 mål
Mikkel Hansen 5 mål
Lukas Jørgensen 4 mål
Magnus Saugstrup 3 mål
Niclas Kirkeløkke 2 mål
Michael Damgaard 2 mål
Johan Hansen 2 mål
Emil Jacobsen 1 mål
Magnus Landin 1 mål

Bookmaker til EM i herrehåndbold

Få 500 kroner freebet
Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål, hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1.8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster, du vinder fra dit freebet, udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke | Regler og vilkår gælder* | 18+ | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af EM i håndbold er sponsoreret af Betsson.Skriv første kommentar

Skriv et svar