18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Danmark – Slovenien: Odds og optakt den 4. november 2022

Det’ Sørme. Det’ Sandt. Men det’ IKK’ December? For nej, den traditionsrige julekalender med kvindeslutrunder i håndbold i december har holdt flyttedag. I år er slutrunden allerede i november, og det begynder fredag for de danske kvinder med en kamp mod en af de tre værtsnationer, Slovenien. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Danmark – Slovenien. Der er kampstart fredag d. 4. november 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV2 eller på TV2 Play.

Er Sandra Toft og Danmark klar fra start ved EM i håndbold? Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Er Sandra Toft og Danmark klar fra start ved EM i håndbold? Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix


Odds på Danmark – Slovenien

Bookmakernes odds indikerer, at Danmark er favoritter til at sejre i EM-åbneren mod Slovenien.

Hvem vinder kampen?

Antal mål

Over 51,5 mål: 1,76 – SPIL HER >>*

Under 51,5 mål: 1,91 – SPIL HER >>*

Handicap

Danmark -4,5: 1,98 – SPIL HER >>*

Slovenien +4,5: 1,71 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Optakt til Danmark – Slovenien: EM i håndbold 2022

Sidste års VM-slutrunde gav en kærkommen bronzemedalje til de danske kvinder. Det var den første medalje i otte år. Før 2021 vandt danskerne senest VM- bronze i 2013, men ser vi kun på EM-slutrunderne er det 18 år siden, Danmark sidst har hentet en medalje hjem. 

Danmark er stadig det næstmest vindende mandskab ved EM og er kun overgået af Norge, og ved dette års slutrunde bliver danskerne den kun anden nation, der runder 100 EM-slutrundekampe.

Danskerne fik en lunken optakt ved Intersport Cup, hvor det blev til klar sejr mod Brasilien og knebne nederlag mod Norge og Holland. Men begge nederlag viste meget fine takter undervejs, så der er trods alt mere positivt end negativt at tage med fra de kampe.

Det gælder også, når det handler om, hvordan det danske hold tackler fravær af Line Haugsted og Mia Rej. Der er fornuftige løsninger i sigte, og træner Jensen skal nok vide og formå at dosere og vurdere, hvordan holdet bedst kommer på højeste niveau igen. 

Her gælder det Slovenien, der sammen med Nordmakedonien og Montenegro er værter for slutrunden. De danske indledende kampe bliver spillet i Celje i Slovenien. Slovenerne blev nummer 16 ved EM i Danmark i 2020, og i det hele taget har de måttet tage til takke med sekundære placeringer ved slutrunder indtil videre. Deres historisk bedste resultat er 8. pladsen ved VM i 2003Profiler: Danske nøglespillere

 • Sandra Toft
  Sandra Toft skal sammen med Althea Reinhardt have lukket af i det danske mål, og kan de to finde sammen i et stærkt parløb endnu engang, bliver det vitalt for de danske muligheder i turneringen. Toft har døjet med en mindre skade op til EM, men hun skal helst være helt klar til kamp
 • Kathrine Heindahl
  Kathrine Heindahl må igen tage et stort slæb i den danske defensiv. I fraværet af Line Haugsted rykker endnu mere ansvar over på Heindahls skuldre, og så er det jo godt, at de er brede. 
 • Simone Pedersen
  Simone Pedersen står med depechen som playmaker efter Mia Rejs afbud. Topniveauet er højt hos den 25-årige Ikast-spiller, og rammer hun en guldåre under slutrunden, kan hun blive en nøglespiller i Danmarks jagt på succes


Profiler: Slovenske nøglespillere

 • Ana Gros
  31-årige Ana Gros er Sloveniens bedste spiller. Faktisk er hun en af verdens bedste spillere, og efter en turbulent karriere, hvor hun kom lidt tøvende fra start, bragede hun igennem i franske Brest som CL-topscorer i 2020-2021, og nu er hun hos ungarske Györ. Gros er altafgørende for slovensk succes i turneringen.
 • Tjasa Stanko
  Tjasa Stanko spiller venstreback for slovenerne og for hendes klubhold Krim. Hun blev kåret til den bedste unge spiller i Champions League i 2017-2018, og nu er hun klar til at stige endnu højere i både national og international agtelse
 • Branka Zec
  Branka Zec er en rutineret målvogter med 36 år og 75 landskampe på CV’et. Hun vogter til daglig buret for Bundesligaens bundhold Waiblingen, så der er masser af træning, da holdet er under massiv beskydning hver kamp. Det håber hun helt sikkert at undgå til denne slutrunde, hvor hun sammen med de øvrige slovenere er tippet til en plads i mellemrunden
100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Odds-forslag til Danmark – Slovenien

12 sejre og et enkelt nederlag er den indbyrdes historie mellem Danmark og Slovenien. Det er 19 år siden, slovenerne vandt deres enlige sejr, og derfor er danskerne da også meget klare favoritter i denne åbningskamp i EM-slutrunden. Det vil givet give medvind og selvtillid hos slovenerne, at de er på hjemmebane, og med Ana Gros som den lysende stjerne vil de håbe på en stærk slutrunde foran eget publikum. 

Danmark er stille og roligt kravlet tættere og tættere på verdenstoppen og medaljepodiet igen under ledelse af Jesper Jensen. Der er kommet en ro og en udstråling af fælles vilje og ulyst til nederlag i holdet. Efter et par fjerdepladser kom forløsningen ved sidste års VM-slutrunde, hvor danskerne tog bronze.

Forventningerne var derfor store i optakten til denne EM-slutrunde, for nu skulle Danmark igen i en finale. Men så meldte først Line Haugsted fra. Og derefter Mia Rej. Det er store profiler med nøgleroller på det danske hold. 

Det behøver ikke betyde det store i den indledende gruppe. Der skal findes en løsning til mellemrunden, når det bliver alvor. Men i denne kamp i den indledende gruppe er danskerne for stærke. Selv uden Haugsted og Rej. Danmark har vundet seks af de seneste syv indbyrdes møder med mindst seks overskydende mål. Det gør de også i fredagens kamp.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
2,05
Danmark -5,5
Gå til ComeOn! *


Danmark – Slovenien: Trupnyt, statistik, H2H og seneste resultater

 • Det seneste indbyrdes møde var i juni, hvor Danmark vandt 38:30 i Horsens. 

 • De mødtes også ved EM 2020 i Danmark, og dengang blev det til dansk sejr på 30:23.

 • Danmark har vundet EM-guld 3 gange tidligere. Det var i 1994, 1996 og 2002. Det blev til sølv i 1998 og 2004, men siden har Danmark ikke vundet EM-metal.

 • Sloveniens bedste placering ved EM-slutrunder er en 9. plads fra 2004. Ved seneste slutrunde – i 2020 i Danmark – blev Slovenien nummer 16.

 • Danmarks næste kamp i turneringen er søndag mod Serbien.

 • Sloveniens næste kamp er mod Sverige på søndag.


Live stream Danmark – Slovenien d. 4. november 2022

Vil du live streame Danmarks åbningskamp ved EM i håndbold?

Se Danmarks kampe via live stream

 1. Opret en konto
 2. Se alle Danmarks kampe live
Se kampen live*

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.Læs mere om Håndbold EM 2022

Kom helt tæt på EM i håndbold:

–> Optakt til håndbold EM 2022 (kvinder)

–> Odds på håndbold EM 2022 (kvinder)

–> Kampprogram til håndbold EM 2022 (kvinder)

–> Grupper/puljer til håndbold EM 2022 (kvinder)

–> TV guide til håndbold EM 2022 (kvinder)

–> Live stream håndbold EM 2022 (kvinder)

Skriv et svar