Odds på EM håndbold for kvinder

Reklame*

Håndbold EM 2018EM i kvindehåndbold starter den 29. november, og vi har her samlet spilforslag og de bedste odds på markedet frem mod kvindernes slutrunde i Frankrig. Der er lagt op til et helt igennem fantastisk EM, hvor nationer som Danmark, Frankrig, Norge og Ungarn vil gøre alt, hvad de kan for at tage guldet. Er du klar til EM 2018 i håndbold? Ellers bliver du det helt sikkert her.

Spil på håndbold EM 2018

Odds på EM i håndbold 2018

Her kan du se oddsene på EM 2018. Der dukker selvfølgelig flere væddemål op hos bookmakerne, når vi kommer nærmere slutrundestart den 29. november. Der er spil på vinderen, top 3, gruppevindere, head-to-head, topscorer, masser af specials, og det er selvfølgelig muligt at spille på de enkelte kampe, som du kan oddse på inden kampstart eller mens, de spilles. Det er en god idé at holde dig orienteret hos Nordicbet* og LeoVegas*.

Favoritterne ved EM i kvindehåndbold i Frankrig 2018

Mange hold har chance for at gøre det rigtig godt ved EM, men lige ved og næsten er ikke godt nok for nogen af holdene. De har alle udset sig pladsen i midten af medaljeceremonien som målet for EM-turneringen. Hvem tror du, der kommer til at klare sig bedst ved EM? Hvis du endnu ikke er afklaret, giver vi dig inspiration og forslag til, hvem du kan spille på.

Danmark hører til i favoritfeltet ved EM. Og med henblik på at skulle kvalificere sig til semifinalen bliver gruppe D’s "finale" mod Spanien afgørende, ligesom kampen mod Tyskland i mellemgruppen også må forventes at blive. Der er kun to pladser i mellemrunden, der giver semifinaleplads, så Danmark kan faktisk højst tillade sig at tabe en enkelt af de første seks kampe ved EM. Vi håber og tror på de danske drenge ved EM, men der er andre nationer, der må påtage sig en mindst lige så stor favoritværdighed som Danmark. Her er der tale om Frankrig og Kroatien, der er henholdsvis verdensmestre og værter. Vi giver dig et overblik over de fem største EM-favoritter her.

Frankrig
Favoritfeltet føres an af Frankrig. Ved den seneste VM-slutrunde, strøg de igen til tops, så de også i år 2017 kunne kalde sig for verdensmestre. Frankrig vandt guld ved EM i 2006, 2010 og 2014, og hvis franskmændene fortsætter med at vinde EM-guld hver fjerde år, har vi altså Les Bleus stående med medaljer af den fornemmeste slags om halsen den 28. januar. Frankrig vandt også OL-guld i både 2008 og 2012, men i 2016 blev de forvist til andenpladsen, da de blev besejret af Mikkel Hansen og det danske landshold.

De regerende verdensmestre har siddet tungt på håndboldens verdenstrone, og fire af deres i alt fem verdensmesterskaber er vundet i henholdsvis 2009, 2011, 2015 og 2017. Landstræner Didier Dinart råder over masser af verdensstjerner, hvor Nikola Karabatic nok stadig er den største, og han og resten af det franske hold må være topmotiverede for at følge deres VM-guld på hjemmebane sidste år op med et sæt guldmedaljer ved EM.

Tror du, at Frankrig vinder EM?: 3,25 – SPIL HER >>*

Kroatien
Som Frankrigs måske nok største udfordrer har vi Kroatien, der har en stor fordel af at være på hjemmebane. Kroatien skal muligvis undvære deres store stjerne Domagoj Duvnjak, men holdet besidder rigeligt talent, som sammen med de kroatiske fans kan gøre livet surt for samtlige modstandere. Sidste europamesterskab endte med en tredjeplads, som gav kroaterne deres femte medalje ved et EM, der indtil videre kun har været af bronze eller sølv. Det er ikke blevet til guld ved et EM endnu, men det er det derimod blevet en gang ved VM i 2003 og to gange ved OL i henholdsvis 1996 og 2004. Det er altså over 13 år siden, at Kroatien har kunnet fejre guld ved en slutrunde, og det tørster landet i den grad efter at opleve igen. Holdet vil med hele nationen i ryggen gøre alt, hvad de kan for at vinde deres første EM-guld. Og det er meget muligt, at de har gjort det, når slutsignalet har lydt i Arena Zagreb ud på aftenen den 28. januar.

Tror du, at Kroatien vinder EM?: 4,00 – SPIL HER >>*

Danmark
Danmark er placeret i andet seedningslag og er utvivlsomt den stærkeste nation, der er i denne kategori. Vi er derfor én af de største udfordrere til Frankrig og Kroatien, som er de største favoritter til EM-titlen. Forrige sommers OL-guld vidner da også om et fremragende dansk landshold. I Mikkel Hansen har Danmark verdens vel nok bedste håndboldspiller, og mens han skal sørge for en masse danske kasser, så er Niklas Landin som regel garant for en lang række store redninger i den anden ende. Der er mange profiler på det danske hold, som kan matche vores to største profiler i Hansen og Landin, men holdet præsterede dog ikke alt for godt ved VM 2017 i Frankrig. Det danske forsvar og angreb skal igen op i det gear, som vi var i, da vi triumferede ved OL, og med lidt held og dygtighed kan det hele godt gå op i en højere enhed, så de rød/hvide drenge kan spille sig til tops ved EM. Mon ikke danskerne er mere end sultne efter at revanchere VM-skuffelsen sidste år?

Tror du, at Danmark vinder EM?: 5,50 – SPIL HER >>*

Spanien
Det spanske hold vandt sølv ved EM i 2016 og blander sig oftest i kampen om medaljer ved de store slutrunder. De har vundet VM-guld i både 2005 og 2013, men guldet er udeblevet, når modstanderne ved en slutrunde udelukkende har været europæere. Hvis Spanien skal få et flot resultat ved EM, som de bliver spået til, så kræver det, at de klarer sig godt igennem det indledende gruppespil, hvor de er lidt uheldige at være havnet sammen med OL-vinderne fra Danmark, der er med i gruppen som et hold fra andet seedningslag. I mellemrunden venter blandt andet det stærke tyske hold, som man tabte EM-finalen til for to år siden. Spanien er nok tvunget til at vinde over enten Danmark eller Tyskland for at holde et af disse hold under sig, hvilket i hvert fald er nødvendigt for at nå til semifinalen. Det spanske hold, som er udgjort af flere af de store profiler fra Barcelona, har deres kvaliteter i forsvaret og kontrafasen. Hvis det hele kommer til at gå efter planen, kan det spanske hold godt nå deres første EM-guld i 2018.

Tror du, at Spanien vinder EM?: 9,00 – SPIL HER >>*

Tyskland
Det er et en stærk flok af favoritter, der er ved slutrunden, og Tyskland fuldender kvintetten af de hold, som bookmakerne har mest tro på som vinder af EM – lige foran Norge og Sverige, der i stedet må henvises til roller som outsiderhold, man ikke helt kan forvente det samme af, som det er tilfældet med de fire førsteseedede hold og så Danmark. Tyskland kommer til EM-slutrunden som forsvarende europamestre. Sejren i 2016 var Tysklands anden EM-triumf, som de oplevede første gang i 2004. Hvis den tyske nationalmelodi skal lyde i Zagreb, når EM-finalen er færdigspillet, skal de tyske spillere præstere som allerbedst.
Hvis den nye tyske landstræner Christian Prokop kan få vind i de tyske sejl, finder vi dem måske øverst på medaljeskamlen igen.

Tror du, at Tyskland vinder EM?: 9,50 – SPIL HER >>*

Vurdering af kampen om guldet

Frankrig og Kroatien virker umiddelbart som de to bedste bud på en guldmedaljevinder. De ender også i samme mellemrundegruppe, og de bedste alternative bud på en vinder er nok at finde ovre i den anden gruppe ved mellemrunden, som nok bliver domineret af Danmark, Spanien og Tyskland. De tre hold kommer efter alt at dømme til at udkæmpe en meget jævnbyrdig kamp om semifinalepladserne. Der behøver ikke at blive spekuleret i, om man helst vil ende etter eller toer her, for hverken et møde med verdensmestrene eller værtsnationen lyder specielt betryggende. Af alle hold ved slutrunden tror vi nok allermest på Frankrig. Selvom det er et lidt kedeligt bud at udse sig favoritten til at vinde, så forventer vi ikke desto mindre, at det er det, der kommer til at ske. Der er bestemt hold, der vil kunne udfordre Frankrig – herunder Kroatien – men vi tror, at franskmændene er så opsatte på at vise, at det ikke kun var takket være hjemmebanefordelen ved VM sidste år, at de vandt guld. Frankrig har en stjernespækket trup, og de har over det seneste år eller to fået de nødvendige tilføjelser til holdet på et par pladser – som har vist sig bogstaveligt talt at være guld værd. Selvfølgelig vil vi med hjertet holde med Danmark, men vi tror, at pengepungen kommer til at rasle dejligt fra den 28. januar, hvis man satser på Frankrig.

Tror du, at Frankrig vinder EM? Fang dem til odds 3,25 – SPIL HER >> *

Værd at vide, før du spiller på EM-slutrunden

- EM-slutrunden bliver afviklet i Frankrig fra d. 29. november til d. 16. december.

- Det er det 13. europamesterskab i kvindehåndbold, og for første gang nogensinde har Frankrig værtskabet.

- Der er 16 nationer, der deltager ved EM. 14 af deltagerne har indløst billet til turneringen ved at slutte blandt de to bedste i de syv EM-kvalifikationsgrupper. Slovenien kvalificerede sig som den treer fra kvalifikationsgrupperne, der havde flest point. Frankrig er automatisk kvalificeret som vært.

- Efter det indledende gruppespil går de tre bedste fra hver af de fire grupper videre til to mellemrundegrupper, hvor seks hold i hver gruppe kæmper om de to bedste placeringer, der giver adgang til semifinalerne.

- Norge vandt seneste EM og skal forsvare titlen mod flere stærke nationer – heriblandt Danmark og Frankrig.

- Norge er det mest vindende land ved EM. Nordmændene har vundet syv guldmedaljer – i 1998, 2004, 2006, 2008, 2010, 2014 og 2016. Danmark ligger på en andenplads med tre gange guld, der er blevet vundet i 1994, 1996 og 2002.

- Spanien er endt som tabende finalist i både 2008 og 2014. Ved den seneste afvikling var det imidlertid Holland, der blev slået på målstregen (den første hollandske medalje nogensinde).

- Danmark har deltaget ved 12 af de 12 tidligere EM-slutrunder. Norge, Tyskland, Ungarn og Rusland har heller aldrig misset en slutrunde.

De to bedste bookmakere til EM håndbold for kvinder

Man kan oddse på slutrunden hos adskillige bookmakere. Der er forskel i spiludvalg, og oddsene varierer ofte også – både pga. forskellige tilbagebetalingsprocenter, men også fordi bookmakerne simpelthen ikke er enige om chancerne for de forskellige udfald. Vi har undersøgt markedet for dig og ser, at der er to bookmakere, NordicBet* og LeoVegas*, der skiller sig positivt ud fra mængden.

NordicBet*
Der er fire nordiske hold repræsenteret ved EM. Det vil sige, at 25% af europamesterskabet er nordisk, men der er ingen tvivl om, at den bedste bookmaker til slutrunden er 100% nordisk. NordicBet* gør alt, hvad de kan for at blive din foretrukne håndboldbookmaker. Én af de mange grunde til at benytte sig af NordicBet* er, at de live streamer fra kampene ved slutrunden. De tilbyder også et kæmpe udvalg af spil på kampene. Hvis du desuden er interesseret i en bookmaker, der tilbyder flere risikofrie væddemål, så er der ingen tvivl om, at NordicBet* er det rette sted for dig. Og for at byde dig ordentligt velkommen, får du som ny spiller den fornemme velkomstbonus, hvor dit første indskud fordobles – helt op til 1.000 kroner!

LeoVegas*
Hvem elsker herrehåndbold højere end LeoVegas*? Ikke nogen bookmakere, i hvert fald. LeoVegas* har allerede været sponsor ved en håndboldslutrunde, og den relativt nye bookmaker har markeret sig som en fantastisk udbyder, hvor man finder så mange spilmuligheder og så stor tilbagebetaling, at det er umuligt at komme uden om LeoVegas*, når du skal oddse på håndbold og sport generelt. Er du ikke spiller hos LeoVegas* endnu, kan du ved at oprette dig få 50 kroner uden indbetaling, og herefter får du et matched freebet på 500 kroner, når du spiller for din første indbetaling.

Spil på håndbold EM 2018

Nedenfor kan du finde det, du gerne vil læse om vedrørende håndbold EM 2018. God fornøjelse!

---> Optakt til håndbold EM 2018 (kvinder)

---> TV-guide til håndbold EM 2018 (kvinder)

---> Kampprogram for håndbold EM 2018 (kvinder)

---> Odds på håndbold EM 2018 (kvinder)

---> Live stream håndbold EM 2018 (kvinder)

---> Puljer/grupper ved håndbold EM 2018 (kvinder)

Odds på håndbold EM

Denne sektion opdateres med odds på EM-slutrunden, så snart vi er kommet nærmere turneringsstart d. 29. november 2018.

Hvem vinder EM 2018?
Danmark: TBA – SPIL HER >>*
Norge: TBA – SPIL HER >>*
Frankrig: TBA – SPIL HER >>*
Ungarn: TBA – SPIL HER >>*

Hvem bliver EM-topscorer?
Nora Mørk (Norge): TBA – SPIL HER >>*
Stine Jørgensen (Danmark): TBA – SPIL HER >>*
Cristina Neagu (Rumænien): TBA – SPIL HER >>*
Estavana Polman (Holland): TBA – SPIL HER >>*

Odds kan ændre sig.

KLIK HER og se flere EM-odds*

Bookmakerne til håndbold EM 2018

Reklame.

bet365
betfair
888sport
1
bwin
nordicbet
leovegas
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars