Odds på EM håndbold for herrer

Reklamelink*

Håndbold EM 2020EM i herrehåndbold starter den 9. januar 2020, og vi har her samlet spilforslag og de bedste odds på markedet frem mod herrernes slutrunde, som afvikles i Østrig, Norge og Sverige. Der er lagt op til et helt igennem fantastisk EM, hvor nationer som Danmark, Frankrig, Norge og Tyskland vil gøre alt, hvad de kan for at tage guldet. Er du klar til EM 2020 i håndbold? Ellers bliver du det helt sikkert her.

Spil på håndbold EM 2020

Teksten opdateres frem mod turneringsstart.

Bronekamp
16/12 (14:00): Rumænien - Holland: 4,35 – 10,00 – 1,37*

Finale
16/12 (17:30): Rusland - Frankrig: 2,88 – 8,50 – 1,70*

Odds senest opdateret d. 14. december kl. 23:39. Odds kan ændre sig.

Odds på EM i håndbold 2020

Her kan du se oddsene på EM 2018. Der dukker selvfølgelig flere væddemål op hos bookmakerne, når vi kommer nærmere slutrundestart den 29. november. Foruden vinderspil vil du kunne finde spil på top 3, gruppevindere, head-to-head, topscorer og specials. Det er selvfølgelig også muligt at spille på de enkelte kampe, både prematch og live. Du kan med fordel løbende holde dig orienteret hos LeoVegas*, Nordicbet* og Bethard*.

Hvem vinder EM i håndbold?
Frankrig: 2,30 – SPIL HER >>*

Rusland: 2,50 – SPIL HER >>*

Holland: 8,00 – SPIL HER >>*

Rumænien: 11,00 – SPIL HER >>*

Odds senest opdateret d. 13. december kl. 08:10. Odds kan ændre sig.

Favoritterne ved EM i herrehåndbold i Østrig, Norge og Sverige 2020

Hvem kommer til at klare sig bedst ved den kommende EM-slutrunde i håndbold? Hvem har du fidus til? Hvis du endnu ikke er afklaret, giver vi dig inspiration og forslag til, hvem du kan spille på. Danmark er ikke blandt bookmakernes allerstørste favoritter, så der kan altså hentes et pænt odds på DK-guld. Vi kigger selvfølgelig nærmere på Klavs Bruun Jørgensens tropper, og så går vi også topfavoritterne Norge, Frankrig, Rusland og Holland efter i sømmene.

Norge
Norge er bookmakernes bedste bud på en titeltager, og det er der egentlig ikke så meget at sige til. Vores naboer har været fuldstændigt sublime ved de seneste mange EM-slutrunder, og de kan således bryste sig af guldmedaljer i både 2016, 2014, 2010, 2008, 2006, 2004 og 1998. Da det glippede i 2012, tog man såmænd sølvet. Så: Norge er helt sikkert en mastodont i moderne kvindehåndbold, og det er holdet, der skal slås. Og så har vi ikke engang nævnt holdets VM-sølv fra 2017.

Nordmændene har allerede udtaget de 16 spillere, der skal forsøge at forsvare guldet, og her ser man et velovervejet mix mellem rutinerede kapaciteter som målmand Katrine Lunde og stregen Heidi Løke, og deciderede klassespillere som venstrebacken Veronica Kristiansen, venstrefløjen Sanne Solberg og playmakeren Stine Bredal Oftedal. Sanne Solbergs yngre klubkammerater fra Esbjerg, Vilde Ingstad og Marit Røsberg Jacobsen, har også begge fundet vej til holdet. Desværre for nordmændene sidder dygtige Nora Mørk ude med en skade.

Norge er havnet i Gruppe D, hvor også Rumænien, Tyskland og Tjekkiet befinder sig.

Spil på Norge som EM-vinder til odds 2,40 >>*

Frankrig
Det kan godt være, at Frankrig ikke har leveret nogle mindeværdige resultater ved EM-slutrunderne (deres bedste er bronze fra 2016, 2006 og 2002), men til gengæld har franskmændene toppræsteret ved både OL 2016 og VM 2017, hvor det blev til henholdsvis sølv og guld. Det vil være tåbeligt at afskrive et fransk hold, der kommer som nybagt verdensmester (man slog Norge i finalen), og som ovenikøbet har fordelen af at spille EM 2018 på hjemmebane.

Den franske trup tæller dedicerede målmaskiner som venstrefløjen Siraba Dembélé, højrebacken Alexandra Lacrabère og centerbacken Allison Pineau. Det interne kendskab på holdet er stort, for de fleste spiller i fransk håndbold til hverdag – og de, der ikke gør, spiller i østeuropæiske topklubber som Vardar og Rostov-Don.

Frankrig indleder slutrunden i Gruppe B sammen med Rusland, Montenegro og Slovenien.

Spil på Frankrig som EM-vinder til odds 3,60 >>*

Rusland
Den legendariske og temperamentsfulde bjørn, Yevgeni Trefilov, er klar til endnu en slutrunde med Rusland. Russerne har sjældent klaret sig specielt godt ved EM (man fik bronze i 2008 og 2000), men til gengæld har holdet leveret varen på VM-scenen. Her blev det til guldmedaljer i både 2009, 2007, 2005 og 2001. Det har generelt været småt med nylige triumfer, men så vandt russerne pludselig OL-guld i 2016, hvor de gik forbi både Norge og Frankrig i henholdsvis semi- og finale.

Stort set alle de russiske spillere har hverdagen i russisk håndbold, så det indbyrdes kendskab er optimalt. Profilerne er spillere som centerbacken Daria Dimitrieva, højrebacken Anna Vyakhireva og stregspilleren Kseniya Makeyeva.

Rusland starter i Gruppe B sammen med Frankrig, Montenegro og Slovenien.

Spil på Rusland som EM-vinder til odds 11,00 >>*

Holland
Det hollandske landshold, som har danske Helle Thomsen i spidsen, nyder kronede dage. VM-sølv i 2015, EM-sølv i 2016 og VM-bronze i 2017 vidner om, at den aktuelle generation af hollandske kvindespillere er i stand til at præstere på et meget højt niveau. Forud for EM-sølvet i 2016 havde Holland aldrig præsteret bedre end en 7. plads.

Vi kender flere af de hollandske spillere fra Danmark, hvor blandt andre Estavana Polman og Debbie Bont har hverdagen. Topprofiler som centerbacken Nycke Groot, højrebacken Laura van der Heijden og venstrebacken Lois Abbingh kan fremhæves på et hold, der generelt er rigtigt stærkt besat på alle positioner.

Holland er havnet i Gruppe C, hvor de skal prøve kræfter med Ungarn, Spanien og Kroatien.

Spil på Holland som EM-vinder til odds 11,00 >>*

Danmark
Og så har vi altså Danmark. Den danske storhedstid i EM-sammenhæng ligger nogle år tilbage: Vi sluttede i Top 2 fem gange i perioden fra 1994 til 2004 (tre guldmedaljer). Det er småt med de helt store triumfer i nyere tid, men fjerdepladser i 2016 og 2010 er dog ikke at kimse ad. Danmark deltog ikke ved OL 2016, og det blev kun til en 6. plads ved VM i 2017.

Den danske trup er uden profiler som venstrebacken Stine Jørgensen (Opdatering d. 29/11: Stine Jørgensen er på mirakuløs vis blevet klar) og højrebacken Line Jørgensen, men til gengæld er både venstrebacken Anne Mette Hansen og højrebacken Mette Tranborg med. De fleste danskere har hverdagen i Danmark, men truppen inkluderer også tre spillere, der til dagligt tørner ud i Ungarn og Tyskland. Det drejer sig om førnævnte Anne Mette Hansen, playmakeren Lotte Grigel og venstrefløjen Fie Woller.

Danmark skal kæmpe i Gruppe A, hvor Sverige, Serbien og Polen udgør modstanderfeltet.

Spil på Danmark som EM-vinder til odds 20,00 >>*

Vurdering af kampen om guldet

Det er svært ikke at pege på Norge, når turneringens største favorit skal kåres. Nordmændene har en enestående EM-historik de senere år, og de ved lige præcis, hvordan dén turnering skal skæres. Det er dog værd at holde et særligt øje med Frankrig, for når man kan vinde VM i Tyskland, hvorfor skulle man så ikke også kunne vinde EM på hjemmebane? Det taler imod franskmændene, at man præsterede meget skidt ved det nyligt afviklede Golden League-stævne i Danmark.

Man kan selvfølgelig håbe, at danskerne finder superkræfter, men når titelbuddet skal afvikles uden anfører Stine Jørgensen, kan det altså blive meget svært. Så er det mere oplagt at kigge mod hollænderne, der gang på gang har vist, at kollektivet er stærkt nok til at kæmpe med om medaljer.

Vi må dog give Norge tilliden. Nordmændene har EM-guld at forsvare, og de har unfinished business fra lige-ved-og-næsten oplevelserne ved OL og VM.

Tror du, at Norge vinder EM? Fang dem til odds 2,75 – SPIL HER >> *

Bemærk: Oddset på Norge er faldet siden anbefaling.

Værd at vide, før du spiller på EM-slutrunden

- EM-slutrunden bliver afviklet i Frankrig fra d. 29. november til d. 16. december.

- Det er det 13. europamesterskab i kvindehåndbold, og for første gang nogensinde har Frankrig værtskabet.

- Der er 16 nationer, der deltager ved EM. 14 af deltagerne har indløst billet til turneringen ved at slutte blandt de to bedste i de syv EM-kvalifikationsgrupper. Slovenien kvalificerede sig som den treer fra kvalifikationsgrupperne, der havde flest point. Frankrig er automatisk kvalificeret som vært.

- Efter det indledende gruppespil går de tre bedste fra hver af de fire grupper videre til to mellemrundegrupper, hvor seks hold i hver gruppe kæmper om de to bedste placeringer, der giver adgang til semifinalerne.

- Norge vandt seneste EM og skal forsvare titlen mod flere stærke nationer – heriblandt Danmark og Frankrig.

- Norge er det mest vindende land ved EM. Nordmændene har vundet syv guldmedaljer – i 1998, 2004, 2006, 2008, 2010, 2014 og 2016. Danmark ligger på en andenplads med tre gange guld, der er blevet vundet i 1994, 1996 og 2002.

- Spanien er endt som tabende finalist i både 2008 og 2014. Ved den seneste afvikling var det imidlertid Holland, der blev slået på målstregen (den første hollandske medalje nogensinde).

- Danmark har deltaget ved 12 af de 12 tidligere EM-slutrunder. Norge, Tyskland, Ungarn og Rusland har heller aldrig misset en slutrunde.

De tre bedste bookmakere til EM håndbold for herrer

Man kan oddse på slutrunden hos adskillige bookmakere. Der er forskel i spiludvalg, og oddsene varierer ofte også – både pga. forskellige tilbagebetalingsprocenter, men også fordi bookmakerne simpelthen ikke er enige om chancerne for de forskellige udfald. Vi giver en særlig anbefaling til tre bookmakere, nemlig LeoVegas*, Nordicbet* og Bethard*.

LeoVegas*
Når du skal spille på kvindernes EM-slutrunde, er det oplagt at have en konto hos LeoVegas*. Kambi-bookmakeren har en tradition for at dyrke håndbolden i særlig grad, og derfor vil du, når turneringen ruller, opleve, at du har et meget varieret spiludbud på kampene.

Tror du på norsk guld, finder du pt. det højeste odds på dette hos LeoVegas*.

Spil på EM 2020 hos LeoVegas*

Nordicbet*
Det giver også mening for dig at have en konto hos Nordicbet*. Den nordiske bookmaker har for vane at udbyde interessante spiller-specials, så hvis du har luret en målfarlig fløj, kan du med fordel konsultere Nordicbet* og se, om der ligger guld på gaden.

Tror du på den danske VM-sensation, så får du – i skrivende stund – det højeste odds på dette hos Nordicbet*.

Spil på EM 2020 hos Nordicbet*

Bethard*
Du kender Zlatan Ibrahimovic fra fodboldens verden, men den svenske superstjerne lader selvfølgelig ikke en håndbold-slutrunde passere forbi ubemærket. Vi har endnu ikke oplevet Bethards* dækning af en EM-slutrunde, men vi har selvfølgelig en forventning om, at de bringer deres hårdtslående odds med over i hallerne.

Zlatan har ikke specielt meget fidus til russerne, så hvis du hælder til Trefilovs tropper, får du pt. det bedste odds hos Bethard*.

Spil på EM 2020 hos Bethard*

Spil på håndbold EM 2020

Læs mere om håndbold EM 2020

Nedenfor kan du finde det, du gerne vil læse om vedrørende håndbold EM 2020. God fornøjelse!

---> Optakt til håndbold EM 2020 (herrer)

---> TV-guide til håndbold EM 2020 (herrer)

---> Kampprogram for håndbold EM 2020 (herrer)

---> Odds på håndbold EM 2020 (herrer)

---> Live stream håndbold EM 2020 (herrer)

---> Puljer/grupper ved håndbold EM 2020 (herrer)

Odds på håndbold EM

Bronekamp
16/12 (14:00): Rumænien - Holland: 4,35 – 10,00 – 1,37*

Finale
16/12 (17:30): Rusland - Frankrig: 2,88 – 8,50 – 1,70*

Odds senest opdateret d. 14. december kl. 23:39.
Odds kan ændre sig.

KLIK HER og se flere EM-odds*

Bookmakerne til håndbold EM 2020

Reklame.

bet365
888sport
betfair
bethard
bwin
leovegas
comeon
mrgreen
betfair2
unibet
jetbull
betstars
nordicbet