Odds på EM håndbold for kvinder

Reklamelink*

Håndbold EM 2020EM i kvindehåndbold starter den 3. december 2020, og vi har her samlet de bedste EM håndbold odds frem mod kvinderes slutrunde, som afvikles i Danmark og Norge. Der er lagt op til et helt igennem fantastisk EM, hvor nationer som Norge, Frankrig, Rusland og Danmark vil gøre alt, hvad de kan for at tage guldet. Er du klar til EM 2020 i håndbold? Ellers bliver du det helt sikkert her.

Spil på håndbold EM 2020

Teksten herunder opdateres frem mod EM i kvindehåndbold, der starter d. 3. december 2020.

Odds på EM i håndbold 2020

Her kan du se oddsene på EM 2020. Odds opdateres løbende.

Hvem vinder EM-finalen? (26-01-2020 kl. 16:30)

Spanien - Kroatien: 1,67 - 8,00 - 2,90*

Odds senest opdateret d. 26. januar 2020 kl. 11:45. Odds kan ændre sig.

Favoritterne ved EM i kvindehåndbold i Danmark og Norge 2020

Hvem kommer til at klare sig bedst ved den kommende EM-slutrunde i håndbold? Hvem har du fidus til? Hvis du endnu ikke er afklaret, giver vi dig inspiration og forslag til, hvem du kan spille på. Danmark regnes pt. for slutrundens største favorit, og bookmakerne vurderer, at de nærmeste forfølgere er Frankrig, Sverige, Spanien og Tyskland.

Danmark
Det er Spanien, der er forsvarende europamester, men det er alligevel Danmark, der går ind til EM 2020 som titelfavorit. Det hænger selvfølgelig sammen med, at Mikkel Hansen og co. gik hele vejen til guldet ved VM i 2019. Ved verdensmesterskaberne havde Danmark fordel af at spille stort set alle kampe på hjemmebane, og den fordel forsvinder ved EM 2020. Det er dog ikke værre end, at herrelandsholdet blot skal have trukket deres tilhængere med over Øresundsbroen til Malmø, hvor alle de indledende danske gruppekampe + en potentiel dansk mellemrunde spilles.

Nicolaj Jacobsen råder over kvalitetsspillere i alle kæder. Blandt de største profiler finder man Mikkel Hansen, som blev suveræn VM-topscorer i 2019 med 72 mål, Nicklas Landin og Rasmus Lauge. Sidstnævnte har været tvivlsom i optakten til EM, og det er pt. (d. 6. januar 2020) uvist, om han bliver 100 procent til turneringsstart.

Opdatering (15-01-2020): Danmark formåede ikke at kvalificere sig til mellemrunden.

Frankrig
Franskmændene måtte tage til takke med bronzemedaljer i 2018, og det resultat matchede de såmænd ved VM-slutrunden i 2019. I VM-semifinalen fik Frankrig decideret bøllebank af Danmark, men efterfølgende rejste de sig så med en kneben sejr i bronzekampen mod Tyskland.

Ligesom Danmark har Frankrig et brølestærkt landshold, hvor profiler som bundrutinerede Nikola Karabatic og Cedric Sorhaindo springer særligt i øjnene. Størstedelen af det franske landshold har hverdagen i fransk klubhåndbold, men ligesom ved VM i 2019 er der til EM 2020 blevet plads til et kløver bestående af spillere fra FC Barcelona.

Opdatering (13-01-2020): Frankrig har tabt deres to første kampe og kan ikke længere nå at gå videre fra det indledende gruppespil.

Sverige
Sverige kunne ikke matche naboerne Danmark og Norge ved den seneste VM-slutrunde, men de efterlod alligevel et solidt indtryk med en 5. plads. Ved EM i 2018 blev det ovenikøbet til sølvmedaljer, og holdets seneste slutrunderesultater vidner således om, at den aktuelle generation af svenske herrelandsholdsspillere har det niveau, der skal til.

Ved EM 2020 har Sverige den store fordel, at de spiller alle deres kampe på hjemmebane. Det svenske gruppespil afvikles i Göteborg, en potentiel svensk mellemrunde bliver i Malmø, og skulle indsatsen række til det, er der semifinaler + bronzekamp + finale i Stockholm.

Spillere som Jim Gottfridsson, Kim Ekdahl og Mikael Appelgren er profiler på et svensk landshold, hvor mere end halvdelen af spillerne har hverdagen i den stærke tyske række.

Opdatering (20-01-2020): Sverige kan ikke længere nå at avancere fra mellemrunden.

Spanien
Spanien træder ind til turneringen som forsvarende europamestre, og derfor er de naturligvis en del af favoritfeltet. Spanierne formåede dog ikke at matche EM 2018-præstationen, da de blot formåede at snuppe 7. pladsen ved VM i 2019, hvor først Kroatien og siden Frankrig og Tyskland viste sig at være for store mundfulde. Spanien er havnet i Gruppe C, hvor også tyskerne befinder sig, så det stiller krav om, at man er klar fra start i Trondheim.

Jordi Ribera kan glæde sig over at have rutinerede kræfter som Julen Aguinagalde og Raul Enterrios til rådighed. En talentfuld spiller som Ferran Solé fortjener dog også at blive fremhævet.

Spil på Spanien som EM-vinder til odds 1,53 >>*

Tyskland
Tyskland vandt EM-guld i 2016, inden det blev til en skuffende 9. plads i 2018. Ved VM i 2019 kunne tyskerne dog sagtens være indsatsen bekendt, da de var meget tæt på medaljerne (endte som nr. 4 efter at have tabt bronzekampen til Frankrig med ét mål).

Vi regner med at se en tysk EM-trup, hvor det interne kendskab vil være stort fra hverdagen i tysk klubhåndbold. Det er værd at holde et særligt øje med målmaskinen Uwe Gensheimer og 2-metermanden Patrick Wiencek.

Opdatering (23-01-2020): Tyskland klarede ikke cuttet i mellemrunden.

Værd at vide, før du spiller på EM-slutrunden

- EM-slutrunden bliver afviklet i Østrig, Norge og Sverige fra d. 9. til d. 26. januar 2020.

- Semifinaler, bronzekamp og finale spilles i Stockholm. De øvrige værtsbyer er Malmø, Göteborg, Wien, Graz og Trondheim.

- Der er 24 deltagende nationer ved EM i håndbold. Fire af nationerne (Østrig, Norge, Sverige og Spanien) er med som henholdsvis værter og forsvarende mester, mens de resterende 20 nationer har været gennem kvalifikationen.

- De 24 nationer er indledningsvis fordelt i 6 grupper (med 4 hold placeret i hver gruppe). De to bedste fra hver gruppe avancerer til mellemrunden, hvor holdenes grupperes i to puljer. De to bedste fra hver mellemrundepulje avancerer til semifinalerne, mens de to bedste 3’ere spiller placeringskamp.

- Spanien er forsvarende europamester. Spanierne slog Sverige med 29-23 i finalen ved EM i 2018.

- Sverige er den mest succesfulde nation ved EM i herrehåndbold. Hele fire gange er det lykkedes for svenskerne at tage guldet (1994, 1998, 2000 og 2002).

- Spanien er sluttet blandt de fire bedste nationer ved EM i herrehåndbold fire gange i træk (guld i 2018, sølv i 2016, bronze i 2014 og 4. plads i 2012).

- Danmark har vundet EM-guld to gange (2008 og 2012). Danskerne trak sig sejrrigt ved den seneste store slutrunde, da de vandt 10 af 10 kampe ved VM i 2019.

- Uanset hvordan EM 2020-slutrunden forløber, vil samtlige kampe med dansk deltagelse blive afviklet i Sverige (Malmø i gruppespil + mellemrunde og Stockholm herefter)

- Tjekkiske Ondrej Zdrahala blev EM-topscorer i 2018 (55 mål). Nr. 2 og 3 på listen var Mikkel Hansen og Rasmus Lauge med henholdsvis 43 og 40 scoringer.

De tre bedste bookmakere til EM håndbold for kvinder

Man kan oddse på slutrunden hos adskillige bookmakere. Der er forskel i spiludvalg, og oddsene varierer ofte også – både pga. forskellige tilbagebetalingsprocenter, men også fordi bookmakerne simpelthen ikke er enige om chancerne for de forskellige udfald. Vi giver en særlig anbefaling til tre bookmakere, nemlig Mr. Green*, LeoVegas* og Bethard*.

Mr. Green*
Når du skal spille på kvindernes EM-slutrunde, er det oplagt at have en konto hos Mr. Green*. Kambi-bookmakeren har en tradition for at dyrke håndbolden i særlig grad, og derfor vil du, når turneringen ruller, opleve, at du har et meget varieret spiludbud på kampene.

Spil på EM 2020 hos Mr. Green*

LeoVegas*
Det giver også mening for dig at have en konto hos LeoVegas*. Bookmakeren deler oddssætning med Mr. Green*, så har du brug for endnu en solid bookmaker i porteføljen, er LeoVegas* et solidt valg til EM 2020.

Spil på EM 2020 hos LeoVegas*

Bethard*
Du kender Zlatan Ibrahimovic fra fodboldens verden, men den svenske superstjerne lader selvfølgelig ikke en håndbold-slutrunde passere forbi ubemærket. Bethard* kommer naturligvis til at servicere deres spillere med saftige odds på EM 2020.

Spil på EM 2020 hos Bethard*

Spil på håndbold EM 2020

Læs mere om håndbold EM 2020

Nedenfor kan du finde det, du gerne vil læse om vedrørende håndbold EM 2020. God fornøjelse!

---> Optakt til håndbold EM 2020 (kvinder)

---> TV-guide til håndbold EM 2020 (kvinder)

---> Kampprogram for håndbold EM 2020 (kvinder)

---> Odds på håndbold EM 2020 (kvinder)

---> Live stream håndbold EM 2020 (kvinder)

---> Puljer/grupper ved håndbold EM 2020 (kvinder)

Odds på håndbold EM

Vil du se flere spilmuligheder på de afgørende kampe ved EM 2020 i håndbold?

Mr. Green* har et spændende udbud på alle kampe ved slutrunden!

KLIK HER* for at se flere odds og specials på EM i håndbold 2020.

Bookmakerne til håndbold EM 2020

Reklame.

bet365
bethard
unibet
betfair
bwin
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
nordicbet
tipwin
onsidebetting