Odds på EM håndbold for kvinder

Reklamelink*

Håndbold EM 2020EM i kvindehåndbold starter den 3. december 2020, og vi har her samlet de bedste EM håndbold odds frem mod kvinderes slutrunde, som afvikles i Danmark og Norge. Der er lagt op til et helt igennem fantastisk EM, hvor nationer som Norge, Frankrig, Rusland og Danmark vil gøre alt, hvad de kan for at tage guldet. Er du klar til EM 2020 i håndbold? Ellers bliver du det helt sikkert her.

Spil på håndbold EM 2020

Odds på EM i håndbold 2020

Her kan du se oddsene på EM 2020. Odds opdateres løbende.

Hvem vinder EM i håndbold?

Norge: 2,20 – SPIL HER >>*

Rusland: 4,75 – SPIL HER >>*

Frankrig: 7,00 – SPIL HER >>*

Holland: 9,00 – SPIL HER >>*

Danmark: 10,00 – SPIL HER >>*

Ungarn: 17,00 – SPIL HER >>*

Rumænien: 19,00 – SPIL HER >>*

Spanien: 21,00 – SPIL HER >>*

Montenegro: 26,00 – SPIL HER >>*

Sverige: 31,00 – SPIL HER >>*

Tyskland: 34,00 – SPIL HER >>*

Serbien: 51,00 – SPIL HER >>*

Tjekkiet: 151,00 – SPIL HER >>*

Kroatien: 151,00 – SPIL HER >>*

Slovenien: 201,00 – SPIL HER >>*

Polen: 201,00 – SPIL HER >>*

Odds senest opdateret d. 30. juni 2020 kl. 08:10. Odds kan ændre sig.

Favoritterne ved EM i kvindehåndbold i Danmark og Norge 2020

Hvem kommer til at klare sig bedst ved den kommende EM-slutrunde i håndbold? Hvem har du fidus til? Hvis du endnu ikke er afklaret, giver vi dig inspiration og forslag til, hvem du kan spille på. Norge regnes pt. for slutrundens største favorit, og bookmakerne vurderer, at de nærmeste forfølgere er Rusland, Frankrig, Holland og Danmark.

Norge
Brølestærke Norge går ind til nok en håndbold-slutrunde som klar favorit til guldet. Nordmændene er havnet i Gruppe D, som afvikles Trondheim, og her ligner Cristina Neagu og Rumænien den mest seriøse hurdle (Norge tabte til Rumænien ved EM 2018, men er ellers med sejr fra fem af holdenes seks seneste møder). De øvrige nationer i gruppen er Tyskland og Polen, der ikke har gjort det store væsen af sig ved de seneste slutrunder. Formår nordmændene at avancere fra det indledende gruppespil, venter en mellemrunde i Stavanger og en eventuel knockoutfase i Oslo. Norge har hjemmebanefordel ved EM i 2020, og det svækker ikke ligefrem deres titelkandidatur.

Det blev til en skuffende 4. plads for Norge ved den seneste store slutrunde (VM 2019). Her tabte man semifinalen stort til Spanien. Ved EM 2018 blev det også kun til en 5. plads, så vi skal lidt tilbage i tiden for at finde de store resultater. Det er dog ikke værre end, at Norge vandt EM-guld i seks af syv turneringer fra 2004 til 2016, ligesom de blev 1’er og 2’er ved VM i 2015 og 2017.

Spil på Norge som EM-vinder til odds 2,20 >>*

Rusland
Trefilov-dagene er ovre i det russiske, men uden den legendariske træner på bænken, formåede Rusland alligevel at tage bronze ved de seneste verdensmesterskaber. Ambros Martin ligner en meget kompetent erstatning på trænerposten, og med ham ved roret bør Anna Sen, Anna Vyakhireva og resten af det russiske landshold have fine chancer for at spille med om medaljer.

Rusland spiller gruppespil i Frederikshavn, og de er blevet parret med både Sverige og Spanien, og Tjekkiet, i Gruppe B. Svenskerne har bidt lidt fra sig ved de seneste slutrunder, og spanierne vandt VM-sølv i 2019. Det stærke russiske kollektiv, hvor samtlige spillere har hverdagen i russisk klubhåndbold, bør dog være ret klar favorit til at toppe gruppen. Et avancement fra Gruppe B vil være lig med mellemrunde i Boxen i Herning, inden et eventuelt knockoutstadie altså afvikles i norske Oslo.

Spil på Rusland som EM-vinder til odds 4,75 >>*

Frankrig
Frankrig storfloppede ved den seneste VM-slutrunde, men lad os nu ikke glemme, at de altså vandt guld ved både EM 2018 og VM 2017. Der er vinder-DNA på det franske landshold, men det er klart, a niveauet skal løftes betragteligt fra den fejlslagne slutrunde i Japan, hvor man blot fik to sejre i fem indledende gruppekampe – og dermed måtte forlade turneringen tidligt.

Et af nederlagene kom i øvrigt mod Danmark, som franskmændene deler gruppe med ved EM 2020. Nationerne er placeret i Gruppe A, hvor man også finder Montenegro og Slovenien, og i Gruppe A er det Herning, der danner rammen om de indledende begivenheder. Frankrig/Danmark-gruppen bliver parret med Rusland/Spanien-gruppen i mellemrunden, og en eventuel mellemrunde foregår således også i Herning.

Spil på Frankrig som EM-vinder til odds 7,00 >>*

Holland
Holland snød favoritterne og snuppede VM-guld i 2019. Derfor skal hollænderne selvfølgelig også være en del af favoritfeltet til EM 2020. Dygtige Emmanuel Mayonnade, som afløste danske Helle Thomsen i det hollandske trænersæde, har vist, at han er i stand til at bygge videre på danskerens solide fundament. Talentmassen i det hollandske er stor, og der er en sund balance mellem ”ung og gammel” i truppen. Det hollandske VM-guld i 2019 fulgte oven på bronze ved EM 2018 og VM 2017, samt sølv ved EM 2016 og VM 2015 – det er ikke tilfældigt, at Holland er, hvor de er nu.

Hollænderne er havnet i Gruppe C, hvor de øvrige modstandere er Ungarn, Serbien og Kroatien. Ungarn, som Holland slog ved den seneste EM-slutrunde, ligner umiddelbart største hurdle i en ret overkommelig gruppe.

Spil på Ungarn som EM-vinder til odds 9,00 >>*

Danmark
De danske toppræstationer i kvindehåndbold ligger efterhånden nogle år tilbage, men Jesper Jensens tropper er alligevel en del af favoritfeltet ved EM 2020. Det hænger selvfølgelig sammen med den hjemmebanefordel, som Danmark har i Herning i både gruppespil og eventuel mellemrunde. Hertil kommer en potentiel knockoutfase i Oslo, hvor afstanden heller ikke er enorm for danske håndboldfans.

Danmark blev nr. 9 ved den seneste VM-slutrunde, og året forinden blev det til en 8. plads ved EM. Det kniber lidt med den indbyrdes forståelse, men talentet er der i rigelige mængder, så det bliver spændende at se, om Jesper Jensen, der tog over fra Klavs Bruun Jørgensen tidligere på året, tids nok formå at skrue op for holddynamikken.

Spil på Danmark som EM-vinder til odds 10,00 >>*

Beskrivelserne ovenfor opdateres naturligvis med trupnyt, så snart nationerne er begyndt at udtage deres endelige hold til EM-slutrunden.

Værd at vide, før du spiller på EM-slutrunden

- EM-slutrunden bliver afviklet i Danmark og Norge fra d. 3. til d. 20. december 2020.

- De indledende gruppespil afvikles i Herning (Gruppe A), Frederikshavn (Gruppe B) og Trondheim (Gruppe C + D).

- Gruppe 1 i mellemrunden (Danmarks, hvis avancement) afvikles i Herning.

- Gruppe 2 i mellemrunden (Norges, hvis avancement) afvikles i Stavanger.

- Knockoutfasen spilles i Oslo (semifinaler, finale og placeringskampe).

- Der er 16 deltagende nationer ved EM i håndbold. Danmark og Norge er automatisk med som værtsnationer.

- Pga. coronapandemien blev den sædvanlige EM-kvalifikation aflyst, hvorfor man anvendte slutplaceringerne fra EM 2018 til at uddele EM-slutrundebilletter til de 14 øvrige nationer.

- De 16 nationer er indledningsvis fordelt i 4 grupper (med 4 hold placeret i hver gruppe). De tre bedste fra hver gruppe avancerer til mellemrunden, hvor holdene grupperes i to puljer. De to bedste fra hver mellemrundepulje avancerer til semifinalerne, mens de to bedste 3’ere spiller placeringskamp.

- Har flere nationer i gruppen samme pointantal, er tiebreakeren på følgende formel: H2H point, H2H målforskel, H2H mål scoret, målforskel.

- Frankrig er forsvarende europamestre. Franskmændene slog Rusland i finalen i december 2018.

- Serbiens Katarina Krpez Slezak blev topscorer med 50 mål (på 70 skud) ved EM 2018. Rumænerne Eliza Buceschi og Cristina Neagu fulgte trop med henholdsvis 45 og 44 scoringer på 67 og 82 skud.

- Norge er den mest succesfulde nation ved EM i kvindehåndbold. Hele syv gange er det lykkedes for nordmændene at tage guldet (2016, 2014, 2010, 2008, 2006, 2004, 1998).

- Danmark har 3 x EM-guld på CV’et. Danskerne vandt guldet i 2002, 1996 og 1994.

De tre bedste bookmakere til EM håndbold for kvinder

Man kan oddse på slutrunden hos adskillige bookmakere. Der er forskel i spiludvalg, og oddsene varierer ofte også – både pga. forskellige tilbagebetalingsprocenter, men også fordi bookmakerne simpelthen ikke er enige om chancerne for de forskellige udfald. Vi giver en særlig anbefaling til tre bookmakere, nemlig Mr. Green*, LeoVegas* og Bethard.

Mr. Green*
Når du skal spille på kvindernes EM-slutrunde, er det oplagt at have en konto hos Mr. Green*. Kambi-bookmakeren har en tradition for at dyrke håndbolden i særlig grad, og derfor vil du, når turneringen ruller, opleve, at du har et meget varieret spiludbud på kampene.

Spil på EM 2020 hos Mr. Green*

LeoVegas*
Det giver også mening for dig at have en konto hos LeoVegas*. Bookmakeren deler oddssætning med Mr. Green*, så har du brug for endnu en solid bookmaker i porteføljen, er LeoVegas* et godt valg til EM 2020.

Spil på EM 2020 hos LeoVegas*

Bethard
Du kender Zlatan Ibrahimovic fra fodboldens verden, men den svenske superstjerne lader selvfølgelig ikke en håndbold-slutrunde passere forbi ubemærket. Bethard kommer naturligvis til at servicere deres spillere med saftige odds på EM 2020.

Spil på EM 2020 hos Bethard*

Spil på håndbold EM 2020

Læs mere om håndbold EM 2020

Nedenfor kan du finde det, du gerne vil læse om vedrørende håndbold EM 2020. God fornøjelse!

---> Optakt til håndbold EM 2020 (kvinder)

---> TV-guide til håndbold EM 2020 (kvinder)

---> Kampprogram for håndbold EM 2020 (kvinder)

---> Odds på håndbold EM 2020 (kvinder)

---> Live stream håndbold EM 2020 (kvinder)

---> Puljer/grupper ved håndbold EM 2020 (kvinder)

Odds på håndbold EM

Vil du se flere spilmuligheder på de afgørende kampe ved EM 2020 i håndbold?

Mr. Green* har et spændende udbud på alle kampe ved slutrunden!

KLIK HER* for at se flere odds og specials på EM i håndbold 2020.

Bookmakerne til håndbold EM 2020

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
bet25
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
tipwin
onsidebetting